Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Hootsuite Review 2023 – Onko Hootsuite viisas sijoitus?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hootsuite Review 2023 – Onko Hootsuite viisas sijoitus?

Sosiaalisen median nousu ei ole ollut suoraviivaista. On tavallista, että yksityishenkilöt ja yritykset ovat läsnä (sosiaalisen median profiili) useammalla kuin yhdellä sosiaalisen verkostoitumisen sivustolla.

Olipa kyse henkilökohtaisista profiileista, julkkisprofiileista tai yritysprofiileista, sosiaalisen median tavoitteena on saada enemmän tykkäyksiä ja seuraajia. Ja tämän saavuttamiseksi ja useiden sosiaalisen median profiilien hallintaan tarvitaan kasvavaa yhden luukun alustaa tai työkalua.

Tässä tulee kuvaan sosiaalisen median hallintatyökalut, kuten Hootsuite!

Joten kuinka tehokas Hootsuite on sosiaalisen median johtajana? Auttaako se todella sinua järjestämään sosiaalisen median viestit, päivitykset ja analytiikka?

Monet ihmiset luovat useita sosiaalisen median tilejä, ja heidän on myöhemmin liian vaikea pitää profiilinsa ajan tasalla kaikilla sivustoilla. Hootsuitea pidetään todella hyvänä useiden sosiaalisen median tilien käsittelyyn kirjautumalla yhteen kojelautaan.

No, saadaksemme lisätietoja tästä erittäin suositusta sosiaalisen median hallintatyökalusta, päätimme kokeilla Hootsuitea ja jakaa kokemuksiamme sen käytöstä.

Joten tässä artikkelissa tarjoamme sinulle yksityiskohtaisen katsauksen Hootsuiten tarjoamista ominaisuuksista tehokkaaseen sosiaalisen median hallintaan ja punnitsemme edut ja haitat.

Tavoitteena on auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen siitä, onko Hootsuite sopiva sosiaalisen median hallintavaatimuksiisi.

Hootsuite yrityksen tausta

Ennen kuin perehdymme Hootsuiten tarjoamien sosiaalisen median markkinointiominaisuuksien maailmaan, katsotaanpa ensin lyhyesti yrityksen taustaa!

Aluksi Hootsuiten suosio on saavuttanut merkittäviä korkeuksia onnistumalla palvelemaan yli 10 miljoonaa käyttäjää yli 175 maassa.

Niiden pääkonttori sijaitsee Vancouverissa, Kanadassa, ja heillä on toimistoja kahdeksassa eri maassa ja ne tarjoavat tukea kaikkien näiden maiden kielille.

Tutustu Hootsuite-työkaluun ja sen ominaisuuksiin

Kuka tahansa (ja tarkoitamme kirjaimellisesti ketä tahansa) voi aloittaa rekisteröimällä ilmaisen Hootsuite-tilin ja tutustua sen eri ominaisuuksiin. Kun olet rekisteröitynyt ilmaiselle Hootsuite-tilille haluamallasi sähköpostitunnuksella ja salasanalla, voit valita eri sosiaalisen verkostoitumisen sivustot, joihin Hootsuite voi integroitua viestien katseluun, ajoittamiseen ja lähettämiseen.

Näitä sivustoja voivat olla Twitter, Facebook, Google+, Instagram, YouTube tai LinkedIn. On tärkeää huomata, että Hootsuitea käytetään suoraan verkkoselaimestasi, eikä sinun tarvitse asentaa järjestelmääsi mitään ohjelmistoja.

Kun lisäät näitä useita sosiaalisen median sivustoja, sinua pyydetään antamaan vastaavat sosiaalisen median sivustosi kirjautumistunnukset ja salasanat.

Mainitaan selvästi, että annat Hootsuitelle pääsyn tietoihisi kyseisillä sivustoilla. Se menee jopa äärimmäisille yksityiskohtaisille tasoille luvan hakemisessa.

Esimerkiksi kun annoimme sille pääsyn henkilökohtaiseen Facebook-tiliimme, se kysyi, mitkä yrityssivut, ryhmät ja henkilökohtaiset profiilit halusimme lisätä Hootsuite-hallintapaneeliin.

Tärkeää tässä on huomioida, että jokainen Facebook-yrityssivu tai -ryhmä, jonka lisäät integroitavaksi kojelautaan, lasketaan sosiaaliseksi profiiliksi.

Ja voit lisätä vain kolme sosiaalista profiilia ilmaisella tilillä. Jotta voit hallita enemmän sosiaalisen median profiileja (tarkemmin sanottuna 100), voit päivittää Hootsuite Pro -tiliin yrityksille milloin tahansa.

Lisäksi halusimme lisätä siihen Google+ -profiilimme, mutta Google ei salli henkilökohtaisten Google+ -profiilien hallintaa ulkopuolelta ja voimme lisätä vain Google+ -yrityssivuja ulkopuolista hallintaa varten.

🔥 Empfohlen:  Koodaamisen oppiminen – Team Treehouse Review

Vaikka Hootsuite-hallintapaneeli antaa sinulle vapauden hallita useita sosiaalisen median profiileja yhdestä paikasta, se tekee niin ilman, että sinun tarvitsee kirjautua jokaiselle sosiaalisen median sivustolle.

Lyhyesti sanottuna sinun ei odoteta paljastavan tai jakavan eri sosiaalisten verkkosivustojen salasanojasi Hootsuite-hallintapaneelin avulla.

Kun olet rekisteröinyt Hootsuite-tilin onnistuneesti, he lähettävät sinulle sähköpostin, jossa on erilaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla voit tottua Hootsuiten ja sen kojelaudan ominaisuuksiin.

Saat esimerkiksi linkin Get Started with Hootsuite for Free -sivulle, joka jakaa perustiedot kojelaudan määrittämisestä ja käytöstä sekä työkalun yleisistä ominaisuuksista.

Lisäksi voit käyttää Hootsuite Podiumia käydäksesi läpi joitakin ilmaisia ​​sosiaalisen median verkkokursseja kehittääksesi parempia sosiaalisen median hallintataitoja ja edistääksesi uraasi. Voit jopa oppia sosiaalisen median markkinoinnin perusteet heidän kuudella ilmaisella verkkokurssillaan ja saada sitten sosiaalisen median markkinoinnin sertifikaatin.

Itse kojelaudassa pääset käyttämään “Wise Guide” -ohjelmaa, joka näyttää, miten voit lisätä sosiaalisen verkoston, ajoittaa julkaisun, seurata mainoksia tai avainsanoja, etsiä ja jakaa sisältöä kaikkialta Hootletin avulla ja niin edelleen.

Saat oikeat vastaukset tai ratkaisut kysymyksiisi tai ongelmiisi, voit myös selata Hootsuite-tukipalvelua milloin tahansa.

Voit myös muodostaa yhteyden Hootsuiten Facebook- tai Twitter-sivulle ja katsoa hedelmällisiä keskusteluja Hootsuite-foorumilla (“Kysy yhteisöltä” -osio).

Aluksi Hootsuite-kojelauta saattaa näyttää hieman monimutkaiselta. Mutta kun alat selata ympäriinsä ja katsoa sen tarjontaa, huomaat, että useimmat ominaisuudet ovat itsestään selviä.

Kojelaudan pääasettelu antaa sinulle mahdollisuuden avata välilehtiä erilaisille sosiaalisen median profiileillesi, jotta niitä on helppo tarkastella. Voit määrittää kullekin välilehdelle automaattisen päivitysvälin kahden minuutin, viiden minuutin, 10 minuutin, 15 minuutin tai 30 minuutin välein.

Vaihtoehtoisesti voit jopa muuttaa tätä päivitysasetusta ja pitää “manuaalisen päivityksen” aktiivisena. Tämä tarkoittaa, että saat päivityksiä viesteistä, tykkäyksistä, kommenteista ja niin edelleen sosiaalisen median profiilistasi haluamallasi tiheydellä.

Lisäksi voit lisätä sosiaaliset verkostot, joita haluat hallita itse kojelaudalta käyttämällä Lisää sosiaalinen verkosto -painiketta.

On jopa mahdollista lisätä WordPress-blogisi ilmaisella tilillä. Kojelaudassa valituista sosiaalisista verkostoista voit sitten halutessasi tarkastella niihin liittyviä streameja lisäämällä stream-näkymät.

Voit esimerkiksi lisätä ja tarkastella streameja, kuten tapahtumia, sivuja, ajoitettuja viestejä tai aikajanaasi Facebook-profiiliisi.

Vastaavasti LinkedIn-profiilissasi nämä streamit näkyvät LinkedIn-kotisivun, omien LinkedIn-päivitysten ja ajoitettujen postausten tai viestien muodossa.

Kun olet määrittänyt valitsemasi sosiaaliset verkostot ja asiaankuuluvat streamit, voit käyttää Hootsuite-työkalua kirjoittaaksesi viestejä, jotka haluat lähettää. Vie hiiren osoitin hallintapaneelin vasemman yläkulman päälle, niin saat mahdollisuuden valita sosiaalisen median profiilisi vasemmalla ja vastaavan viestin kirjoittamisosion oikealla.

Voit lisätä viestiin haluamaasi tekstiä ja liittää mediatiedostoja valokuvien tai videoiden muodossa. Itse asiassa voit jopa muodostaa yhteyden YouTube-kanavaasi ladataksesi uusia videoita ja jakaaksesi ne kaikkien sosiaalisen verkostoitumisen profiileihisi.

Voit joko ajoittaa tarkan päivämäärän ja kellonajan, jolloin viestisi tulee julkaista kaikkiin valittuihin sosiaalisen median profiileihin, tai voit aktivoida automaattisen ajoitustoiminnon. Näin Hootsuite määrittää ajan, jolloin viestisi julkaistaan ​​optimaalisen vaikutuksen ja lukijoiden sitoutumisen parantamiseksi heidän kokemuksensa perusteella.

🔥 Empfohlen:  Auto Forward Review 2023: Onko se laillista? Onko se huijaus?

Näihin viesteihin voit jopa lisätä sijaintisi antamalla Hootsuiten tietää lähetyspaikkasi.

Lisäksi “Kohdistusvaihtoehdot” antaa sinun valita vain Twitter-profiilisi kohdistaaksesi yleisöllesi maittain. Tästä on hyötyä, kun haluat jakaa tweettejä lukijoille tietyltä väestöryhmältä.

Ja “Tietosuojaasetukset” koskevat vain Facebook-, Google+- ja LinkedIn-profiilejasi. Tämä ominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden päättää, kuka näkee julkaisusi ja päivityksesi.

Voit jopa lisätä linkkejä viesteihin. Näitä sivustolinkkejä tai URL-osoitteita voidaan lyhentää URL-lyhentäjillä, kuten ow.ly, owl.li, ht.ly tai htl.li.

Kun olet kirjoittanut viestisi kaikkine asetuksineen ja liitteineen, voit lähettää sen heti vai tallentaa luonnoksena. Viestiluonnosta voi tarkastella ja muokata myöhemmin, kunnes varsinainen lähetysaika koittaa.

Lisäksi voit käyttää “Julkaisija”-osiota saadaksesi äärimmäisiä tietoja ajoitetuista viesteistä, luonnoksista ja viesteistä, jotka ovat ylittäneet ajoitetun päivämäärän tai kellonajan, vaatineet hyväksyntää, joiden hyväksynnät ovat vanhentuneet ja jotka on hylätty.

Jos sinulla on RSS-syöte, voit jopa käyttää tätä alustaa syöttämään ne kaikki sosiaalisen verkostoitumisen profiileihin. Ilmaisella tilillä tämän tyyppinen automaattinen lähettäminen on sallittu enintään kahdelle profiilille.

Julkaisija-osiossa saat jopa pääsyn joukkoviestien lähetysominaisuuteen, joka ei valitettavasti ole käytettävissä ilmaisella tilillä. Käytimme tätä ominaisuutta, kun päivitimme myöhemmin Hootsuite Pro -tiliin.

Pystyimme jopa lähettämään automaattisesti (RSS-syötteiden kautta) useampaan kuin kahteen profiiliin. Tämä julkaisija-välilehti tekee sosiaalisen median julkaisujen ajoittamisesta helppoa.

Ja Vanity URL -ominaisuuden avulla voit käyttää omaa verkkotunnustasi lyhennetyissä URL-osoitteissa, mikä luo paremman brändin muistamisen arvosta yrityksellesi tai asiakkaiden yrityksille.

Voit myös tarkastella sosiaalisen verkostoitumisen profiilien yksityiskohtaisia ​​analytiikkaraportteja Twitterin sitoutumisen (yksityiskohtaiset), Google Analyticsin, Twitter Aggregate-, Facebook Aggregate-, Facebook Insights-, ow.ly- (URL-osoitteiden lyhentäjä) -napsautustilastojen ja muiden muodossa.

Voit jopa luoda yksityiskohtaisia ​​raportteja yli 30 moduulista jakaaksesi ne myös muiden Hootsuite-käyttäjien kanssa.

Pro-tili tarjoaa myös erittäin tehokkaan yhteistyötoiminnon, jonka avulla useat ihmiset voivat hallita eri profiileja samalta Hootsuite-tililtä.

Tämä on erityisen hyödyllistä sosiaalisen median toimistoille ja yrityksille, jotka hallinnoivat useita sosiaalisen verkostoitumisen tilejä delegoimalla kunkin profiilin vastuut eri ihmisille. Näin ollen ryhmässä työskentely on erittäin helppoa, kun käytät Hootsuite sosiaalisen median työkalua.

Jos sinulla on tiimi, joka työskentelee Hootsuite-hallintapaneelin parissa, voit määrittää tiimin jäsenille erilaisia ​​streameja ja viestejä. “Assignment”-osiossa he voivat tarkistaa heille osoitetut viestit tai määrittää viestejä muille.

Voit jopa hyödyntää Hootsuite-kampanjat-osion maksimaalisia hyötyjä, jotka on tarkoitettu sosiaalisen median yleisöjesi parempaan sitoutumiseen. Voit rekisteröityä ilmaiseksi ja julkaista arvontoja.

Kuitenkin, jos haluat luoda kilpailuja (valokuvakilpailut, videokilpailut, Twitter-kilpailut tai Instagram-kilpailut) ja käyttäjien luomia sosiaalisia gallerioita (Instagram- ja Twitter-galleriat), sinun on päivitettävä Campaigns Pro -suunnitelmaan. Tämä toiminto on tällä hetkellä saatavilla beta-versiossa.

Sovellushakemiston avulla voit myös hyödyntää joidenkin laadukkaiden sovellusten, kuten SoundCloudin, Google Driven ja Salesforcen, tarjoamia upeita ominaisuuksia. Esimerkiksi Salesforcen avulla voit olla vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa Hootsuite-alustan kautta.

Yllä käsiteltyjen ilmaisten ja Pro-suunnitelmien lisäksi voit myös tilata Hootsuite Business -suunnitelman. Alla on vertailu Hootsuite-pakettien tärkeimmistä ominaisuuksista ja palveluista:

🔥 Empfohlen:  Grammarly Review

Hootsuiten edut

 • Hootsuitea ei tarvitse ladata, koska se on verkkopohjainen työkalu.
 • Se tarjoaa ilmaisen suunnitelman sekä 30 päivän ilmaisen kokeilujakson Hootsuite Pro -suunnitelmalle, jonka avulla voit kokeilla erilaisia ​​ominaisuuksia ja tottua tämän työkalun työskentelytapoihin.
 • Hootsuite-mobiilisovellukset iOS:lle ja Androidille ovat saatavilla.
 • Se antaa sinulle pääsyn valtavaan sovelluskirjastoon (sen sovellushakemistosta), jonka avulla voit parantaa merkittävästi sosiaalisen median markkinointi- ja hallintakykyäsi.
 • Se on yksi harvoista sosiaalisen median markkinointityökaluista, jotka tukevat useiden YouTube-tilien hallintaa hallintapaneelista sekä mahdollisuutta ajoittaa videopostauksia sosiaalisen median profiileihisi. Voit jopa käyttää mukautettua hakuvirtaa löytääksesi osuvia videoita julkaistavaksi.
 • Se antaa sinulle mahdollisuuden oppia sosiaalisen median hallintaa ja markkinointia ilmaisilla verkkokursseilla ja hankkia sertifikaatin.
 • Sen avulla voit kirjoittaa viestejä ja lähettää ne mihin tahansa sosiaalisen median profiiliin miltä tahansa Hootsuite-hallintapaneelin sivulta tai välilehdeltä.
 • Se antaa sinulle mahdollisuuden lisätä blogiisi RSS-syötteen sekä uusimpien blogiviestien automaattisen jakamisen.
 • Hootletin (ilmainen Chromen lisäosa) avulla voit helposti lähettää sisältöä sosiaalisiin verkostoihisi mistä tahansa verkossa.
 • Jos sinulla ei ole postattavaa sisältöä, työkalu antaa sopivia suosituksia, jotka voit lukea aiheeseen liittyvien viestien tekemiseen.

Hootsuiten huonot puolet

 • Ilmainen Hootsuite-paketti antaa sinun hallita vain kolmea sosiaalisen median profiilia. Jos haluat hallita useampia profiileja, sinun on valittava heidän maksetut tai premium-suunnitelmat (alkaen Pro-tilistä).
 • Hootsuite-kojelaudan alkuperäinen ulkoasu voi näyttää hämmentävältä ja pelottavalta aloittelijoille.
 • Se tukee vain rajoitettua määrää URL-lyhennyksiä (ow.ly, owl.li, ht.ly tai htl.li) linkkien lisäämiseen viesteihisi.
 • Hootsuite-käyttöön sallittujen käyttäjien lisääminen voi osoittautua erittäin kalliiksi.

Tuomio – Suosittelemmeko Hootsuitea?

Lyhyesti, Ei meillä.

Haluaisin sanoa, että Hootsuiten edut painavat sen haitat, mutta todellisuudessa se ei ole. Hootsuite tarjoaa monia etuja sosiaalisen verkostoitumisen tilien tai profiilien tehokkaaseen hallintaan, mutta siellä on parempia Hootsuite-vaihtoehdot siellä, että sinun pitäisi varata aikaa tutkimiseen.

Se tosiasia, että Hootsuite tarjoaa joustavia suunnitelmia, joiden avulla voit jopa kokeilla ominaisuuksia ilmaiseksi ja päivittää sitten hitaasti korkeampiin suunnitelmiin tarpeidesi mukaan, tekee siitä kuuman suosikin useimpien erittäin suosittujen sosiaalisen verkoston hallintatyökalujen joukossa, mutta kaiken kaikkiaan. se on erittäin kallista, kun otetaan huomioon, että on olemassa sellaisia ​​​​alustoja Lähetettävä tarjoaa samoja asioita sekä lisä- ja innovatiivisia toimintoja paljon halvemmalla kuukaudessa!

Lue lisää Instagram Toolsista, joka auttaa sinua lisäämään sosiaalista sitoutumista ja yleisömäärää.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.