Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Hospitality SEO:n parhaat käytännöt vuodelle 2023 ja sen jälkeen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hospitality SEO:n parhaat käytännöt vuodelle 2023 ja sen jälkeen

Vaikka useimmat amerikkalaiset sanovat olevansa taas mukava matkustaa, kustannukset ja inflaatio ovat nyt korvanneet COVID-19-huolet tärkeimpinä matkustusesteinä.

Matkailu- ja matkailualalla on kuitenkin edelleen kova kilpailu, kun ihmiset alkavat matkustaa uudelleen, ja hotellit ja ketjut kilpailevat liiketoiminnasta online-matkatoimistoja (OTA) ja varaussivustoja vastaan.

Vaikka pandemia on laantunut ja matkustaminen lisääntyy, kuluttajakäyttäytyminen on muuttunut dramaattisesti.

Siksi hotellibrändien on kehitettävä SEO-strategioitaan lisätäkseen varauksia, liikennettä ja tuloja houkutellakseen matkailijoita nyt ja tulevaisuudessa noudattamalla uusimpia strategioita, trendejä ja taktiikoita – ja käyttämällä oikeita työkaluja vuonna 2023 ja sen jälkeen.

Priorisoi kohteet tietojen avulla

Jos haluat varmistaa, että keskität optimointityösi paikkoihin, joihin ihmiset haluavat matkustaa, etsi Googlen Destination Insights -palvelua.

Tämä kätevä työkalu antaa sinulle käsityksen viimeisimmistä matkailutrendeistä Yhdysvalloissa tai kansainvälisesti. Voit myös vertailla trendejä ja keskittyä lisäämään näkyvyyttäsi tietyissä kohteissa.

Kuvakaappaus Hotel Insights By Googlesta, maaliskuu 2023

Esimerkiksi Las Vegas oli Yhdysvaltojen suosituin kohde 23.12.22-23.12.2023.

Jos työskentelisin Bellagion kaltaisen hotellin kanssa, varmistaisin, että sijoituisin ensimmäiselle sivulle Las Vegasin hotellien, brändin, brändin + maantieteellisten avainsanojen, ravintoloiden, varotoimien ja muiden niihin liittyvien avainsanojen osalta.

Toinen loistava työkalu hakukoneoptimoinnin strategian ymmärtämiseen on Googlen Hotel Insights. Se antaa sinulle tietoa siitä, kuka etsii jäädäkseen alueellesi, sekä työkaluja ja vinkkejä, joiden avulla yrityksesi erottuu kilpailijoista.

Alla olevat tiedot ovat peräisin Nevadasta, jossa matkavarausta etsivien kuluttajien määrä on kasvanut 10–25 prosenttia vuodesta toiseen (YOY).

Kuvakaappaus Hotel Insights By Googlesta, maaliskuu 2023

Jos olet matkailubrändi, jolla on sijainteja Nevadan alueella, tämä on hyvä oivallus auttaa sinua keskittymään kohdesivuihin.

Tarkastele olemassa olevaa sisältöä ja silmiinpistävän etäisyyden avainsanojasi saadaksesi mahdollisuuksia rakentaa tai uudelleenkäyttöä sisältöä lähistöllä tekemistä ja alueen tapahtumista. Varmista myös, että paikallinen hakusi on optimoitu.

Toinen tämän työkalun erinomainen ominaisuus on, että voit nähdä, etsivätkö käyttäjät näitä tietoja Yhdysvalloista vai ulkomailta. Tämä voi auttaa sinua suunnittelemaan sisältöstrategiaasi ja PPC-kampanjoitasi kansainvälisille matkailijoille kohdistamiseksi ja entistä enemmän potentiaalisten vieraiden tavoittamiseksi.

Kuvakaappaus Hotel Insights By Googlesta, maaliskuu 2023

Tyydytä matkustajien tarpeet brändi-concierge-strategialla

Matkustajien tietotarpeiden tyydyttämiseksi ja kokemuksen, asiantuntemuksen, auktoriteetin ja luotettavuuden (EEAT) osoittamiseksi brändien tulee aina tarjota korkealaatuista ja hyödyllistä sisältöä.

Kun matkustajat harkitsevat matkan varaamista, heillä on erilaisia ​​näkökohtia, kuten houkutteleeko kohde heitä, lähellä olevat nähtävyydet, ravintolavaihtoehdot ja ruokavaliorajoitukset.

Monet matkustajat tekevät tutkimusta kuukausia etukäteen, luottaen usein hakukoneisiin matka-inspiraation saamiseksi.

Hotelleilla on oltava SEO-brändin concierge-strategia sitouttaakseen matkustajia koko käyttäjämatkansa ajan 95 % Googlen/Bainin kyselyn käyttäjistä jatkaa matkustamiseen liittyvien sivustojen käyttöä varauksenteon jälkeen.

🔥 Empfohlen:  Shein vs Shopee – mikä ero on?

Tällaiseen strategiaan tulisi sisältyä kokonaisvaltainen sisältölähestymistapa ja syvä ymmärrys vierasprofiileista, kuten sukupolvien segmenteistä, kuten Millennials ja Boomers, ja kiinnostukseen perustuvista segmenteistä, kuten seikkailijat ja ruokailijat.

Jotta kommunikointi yksittäisten matkustajien kanssa olisi tehokasta, hotellien on tarjottava sisältöä, joka vastaa heidän kiinnostuksen kohteitaan ja on sijoitettu tietyn hotellikohteen yläpuolelle – sekä sen sisällä.

Jotta hotellibrändin verkkosivustolla olisi hyvä sijoitus esimerkiksi hakukyselyissä, kuten “ruokakohteet” tai “ruokailukokemukset ympäri maailmaa”, hotellibrändin verkkosivustolla tulisi olla sisältöä, joka esittelee concierge-palvelun tarkoitusta kuvaavia kokemuksia.

Tämän sisällön ei pitäisi koskea vain hotellin tarjontaa, vaan myös vastata yksittäisten matkustajien erityistarpeisiin.

Esimerkiksi vain aulassa olevan ravintolan suositteleminen ei välttämättä riitä tyydyttämään matkustajan tarpeita. Brändien tulee antaa suosituksia ulkopuolisista ravintoloista, ravintoloiden sulkemisaikaan, tekemistä hotellin ympäristössä, matkailukohteita, parhaita matkareittejä jne.

Brändin concierge-strategia edellyttää hotellibrändien verkkosivustojen ja niiden roolin luomisessa matkailijoiden yhteydenpitoon henkilöiden tunnistamisen, matkakartoituksen ja sisällön avulla.

Se sisältää kokonaisvaltaisen ymmärryksen hausta, aiheiden välisistä yhteyksistä ja matkan aikana tehtyjen kyselyjen tarkoitusvaiheista.

Optimoi GBP ja paikalliset tiedot

Optimoimalla Google-yritysprofiilisi (GBP), hotellitietosi voivat näkyä Map Packissa sen lisäksi, että ne on listattu maantieteellisesti muokattujen avainsanojen sivun tavallisiin maksuttomiin tietoihin.

Tämä voi lisätä tuloja, varauksia ja orgaanista liikennettä.

Täysin optimoidut listaukset auttavat priorisoimaan yrityksesi ja varmistamaan, että hotellitietosi ovat paikallisten hakujen kärjessä ja tarjoavat yhtenäisen asiakaskokemuksen, joka lisää varauksia ja pysyvyyttä.

Tässä ovat parhaat vinkkini sen tekemiseen:

 • Optimoi tietosi tärkeimpien hakukoneiden hakemistoissa. Luo Google Posts ja optimoi valokuvat, jotta matkustajat näkevät hotellin.
 • Hallinnoi arvosteluja ja vastaa niihin. Paikallisia arvosteluja pidetään hyödyllisimpana sisällönä, jota potentiaaliset vieraat käyttävät päätöksiään tehdessään. Vastaa arvosteluihin osoittaaksesi, että arvostat asiakkaitasi ja heidän yrityksestäsi antamaansa palautetta. Tämä on ratkaisevan tärkeää, koska Google palkitsee yrityksiä, jotka vastaavat heidän arvosteluihinsa korkeammalla sijoituksella.
 • Vastaa kysymyksiin ja vastauksiin ja luo UKK-osio joten hotellibrändisi voi hallita yritystäsi koskevaa keskustelua.
 • Varmista, että Google Maps -merkkisi on oikeassa paikassa, jotta käyttäjät voivat löytää hotellisi.
 • Näytä mukavia kuvia ja videoita hotellista, huoneista ja palveluista, kuten ravintola
 • Erota sijaintisi attribuuttien avulla ja antaa matkustajille tärkeitä tietoja terveyteen ja turvallisuuteen liittyvistä varotoimista, Wi-Fi-yhteydestä, saavutettavuudesta jne.
 • Pidä hotelli, ravintola, kylpylä ja muut aukioloajat aina ajan tasalla jotta käyttäjä tietää, milloin ne avautuvat ja sulkeutuvat.

Lisäksi Google päivitti uuden hakunäkymän, ja on tärkeää tutustua uuteen hallintapaneeliin.

Google näyttää sinulle, mitä sinun on vielä tehtävä täyttääksesi profiilisi, olipa kyseessä tietojen, kuten määritteiden, yrityksen kuvauksen, verkkosivuston, puhelinnumeron, osoitteen jne., täyttäminen.

Kuvakaappaus Google-yritysprofiilista, maaliskuu 2023

Työskentele sosiaalisen median tiimisi kanssa

Jaa sisältöä suosituimmista kohteista, matkavinkkeistä, hotellitarjouksista, tapahtumista ja lähellä sijaitsevista nähtävyyksistä.

Tämä voi auttaa maksimoimaan näkyvyyden, lisäämään brändin näkyvyyttä ja luomaan enemmän linkkejä ja keskustelua hotellistasi, millä voi olla positiivinen vaikutus näkyvyyteen, liikenteeseen ja tuloihin.

Katso Sisällön uudelleenkäyttö matkailubrändeille: Täydellinen opas saadaksesi lisää vinkkejä ja temppuja, joiden avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn sisällöstäsi eri alustoilla.

Käyttäjien luoma sisältö

Käyttäjien luoma sisältö (UGC), kuten arvostelut, valokuvat ja videot, voi auttaa matkailubrändejä parantamaan sijoitustaan ​​hakukoneissa ja houkuttelemaan lisää asiakkaita.

Asiakkaiden rohkaiseminen jättämään arvosteluja ja jakamaan kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa voi auttaa matkailubrändejä tavoittamaan potentiaalisia asiakkaita suullisen markkinoinnin avulla.

Videomarkkinointi

Videomarkkinoinnin tulisi myös olla tärkeä osa hakukoneoptimointistrategiaasi, koska se on hotellien tehokas tapa esitellä tilojaan ja palveluitaan mahdollisille vieraille.

Videot voivat korostaa palveluita, kuten uima-altaita, kuntokeskuksia ja ravintoloita, sekä näyttää huoneet, näkymät ja tunnelman.

Luomalla katsojalle visuaalisen kokemuksen hotellit voivat kiinnittää potentiaalisten vieraiden huomion ja saada heidät tuntemaan olonsa paremmaksi kiinteistöön.

Videomarkkinointi voi myös auttaa rakentamaan luottamusta potentiaalisten vieraiden keskuudessa.

Videoissa voi olla aiempien vieraiden tai työntekijöiden kokemuksia, mikä voi auttaa rakentamaan uskottavuutta ja luottamusta brändiin. Ne voivat myös esitellä hotellin sitoutumista puhtauteen ja turvallisuuteen, mikä on erityisen tärkeää nykyisessä ympäristössä.

Videomarkkinointi on kiinnostavampaa kuin muun tyyppinen sisältö, joten ei ole yllätys, että formaatti on suosittu sekä brändien että kuluttajien keskuudessa. Videoita voidaan jakaa myös sosiaalisessa mediassa, mikä voi auttaa lisäämään sitoutumista ja tavoittamaan laajemman yleisön.

Videoiden mainostaminen voi antaa hotellibrändeille kilpailuedun markkinoilla. Luomalla korkealaatuista videosisältöä, joka esittelee heidän omaisuuttaan ja palvelujaan, hotellit voivat erottua kilpailijoista ja houkutella lisää varauksia.

Optimoi Core Web Vitalsille

Kilpaillulla alalla, kuten matkailu ja matkailu, on tärkeää optimoida sivustosi Core Web Vitals (CWV) -arvoja varten.

Näitä kolmea yhdistettyä mittaria käytetään verkkosivuston mittaamiseen useiden keskeisten suorituskykyindikaattoreiden perusteella, joista tuli sijoitussignaali toukokuussa 2021. Niihin kuuluvat:

 • Suurin sisältöä sisältävä maali (LCP): Kuinka kauan verkkosivun pääosan latautuminen kestää.
 • First Input Delay (FID): Kuinka kauan verkkosivun interaktiiviseksi tuleminen kestää.
 • Kumulatiivinen ulkoasun muutos (CLS): kuinka paljon verkkosivun asettelu liikkuu latauksen aikana.

CWV:n parantamiseksi hotellisivustoilla tulee olla puhdas koodi, käyttää CDN:ää raskaille kuville, ulkoistaa JS ja CSS, olla mobiiliystävällisiä ja turvallisia jne.

CWV-optimoinnin laiminlyönnistä ei seuraa rangaistusta, mutta se voi olla tekijä, joka antaa sinulle vauhtia, joka vie sinut kovien kilpailijoiden ohi.

Hyödynnä usein kysyttyjä kysymyksiä ja ole valmis ääneen

Potentiaaliset vieraasi esittävät kysymyksiä, ja hotellibrändilläsi pitäisi olla vastaukset.

Sijoita usein kysytyt kysymykset sivustollesi auttaaksesi nykyisiä ja tulevia vieraita löytämään tarvitsemansa tiedot. Tämä voi myös auttaa minimoimaan puhelut hotelliin.

Usein kysytyt kysymykset tulee merkitä jäsennellyillä tiedoilla, jotta ne näkyvät rich-tuloksissa ja maksimoivat orgaanisen hakupotentiaalin.

Kun kuluttajat käyttävät puhehakua, sisältösi on optimoitava myös puhehakua varten:

[Hey Google, does the Hilton in  New York have a swimming pool?]

Jos brändisi tulee esiin vastauksena tällaiseen puhehakukyselyyn, se voi vaikuttaa siihen, päättääkö käyttäjä tehdä varauksen hotellistasi.

Kilpailijoiden näkyvyyden ja suorituskyvyn seuranta

Kuluttajien tapa etsiä hotelleja on muuttunut. Siksi on tärkeää seurata aina kilpailijoiden sijoituksia ja nähdä:

 • Mitä sisältöä he rakentavat.
 • Minkä markkinaosuuden he omistavat.
 • Mitä uusia SEO-strategioita he yrittävät.
 • Miten he saavat linkkejä.
 • Ja kuinka nopeasti heidän sivunsa latautuvat jne.

Selvitä sieltä, mitä taktiikoita ja strategioita voit hankkia, jotka voivat olla testaamisen arvoisia.

Joskus brändit eivät halua lisätä sisältöä sivustoilleen, koska he eivät halua häiritä käyttökokemusta. Mutta todennäköisyys on, että kilpailijasi lisäävät sisältöä.

Ja jos huomaat, että yksi suurimmista kilpailijoistasi on lisännyt sisältöä tärkeimmälle kohdesivulle, sisällössä on usein kysyttyjä kysymyksiä, se on merkitty strukturoidulla tiedolla ja he sijoittuvat nyt ensimmäiselle sivulle avainkohdetermin kohdalla – he voivat saada lisävaraukset, bränditietoisuuden parantaminen jne.

Tästä syystä saattaa olla kannattavaa kehittää ja mainostaa sisältöä, joka pysyy mukana kilpailussa ja jopa ylittää sen.

Tiivistettynä

Pandemian hiljentyessä ihmiset alkavat taas matkustaa, ja matkailu- ja matkailuala on jälleen nousujohteinen.

Hotellibrändeille on erittäin tärkeää optimoida Google Local -listaukset, concierge-strategia, usein kysytyt kysymykset ja verkkosivusto, joka on optimoitu Core Web Vitalsille. Tämän lisäksi sinun on luotava hyödyllistä ja hyödyllistä sisältöä, joka – yhdessä järkevän SEO- ja PPC-strategian kanssa – tuo sinut asiakkaiden eteen, jotka haluavat varata matkan.

Jos ei, kilpailijasi ja OTA:si vievät pois arvokasta hakukonekiinteistöä ja lisäävät näkyvyyttä ja myyntiä kuin brändisi.

Lisää resursseja: