Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

HTC julkaisi juuri vuoden 2017 parhaan Android-tabletin… vuonna 2022

Seuraava artikkeli auttaa sinua: HTC julkaisi juuri vuoden 2017 parhaan Android-tabletin… vuonna 2022

HTC on ollut omituisessa sarjassa viime aikoina. Viime kuussa se julkisti Desire 22:n – keskitason älypuhelimen, jolla on yhteys metaversumiin ja NFT:ihin. Nyt HTC julkaisee A101-tabletin, laitteen, joka ylpeänä toimii Android 11 -käyttöjärjestelmällä vuonna 2022. Vaikka se yksinään olisi jo tarpeeksi outoa, muut A101:n tekniset tiedot ovat suoraan vuodelta 2017 (ja HTC ei näytä tietävän että se on käyrän takana).

A101:n markkinointi on outoa. HTC:n mukaan tabletissa on valtava 8 Gt RAM-muisti, joka ei yksinkertaisesti ole “massiivinen” RAM-määrä. Vuonna 2022 se on alan standardi. Ja kun Applen, Samsungin ja Googlen lippulaivalaitteet alkavat siirtyä kohti 16 Gt:a, 8 Gt alkaa jäädä jälkeen. Samoin HTC ylpeilee A101:llä olevan “laaja sisäinen tallennustila” huolimatta siitä, että sen enimmäismäärä on 128 Gt (ja se on laajennettavissa 256 Gt asti). Vaikka nämä tallennusvaihtoehdot eivät ole huonoja, ne ovat alan standardin alhaisia, sillä muut kilpailevat tabletit tarjoavat jopa 2 Tt tallennustilaa. HTC ylpeilee myös 12 nm Unisoc SCT618 -prosessorilla huolimatta nykyaikaisista piirisarjoista, jotka käyttävät nyt nopeampaa ja tehokkaampaa 4 nm:n suunnittelua.

A101:n kameroista ei myöskään ole paljon kirjoitettavaa, vaikka HTC:n markkinointi viittaakin toisin. Se kuvailee tabletin 16 megapikselin pääkameraa ja 2 megapikselin ultralaajakulmakameraa “tiennäyttäjiksi”. Nämä kaksi objektiivia eivät todellakaan ole huonoja, mutta melkein jokaisessa kilpailevassa tabletissa saatavilla olevien kameroiden perusteella A101:n tarjonta ei ole kaukana “tienrauvasta”, kuten HTC haluaisi sinun ajattelevan.

Nopea vilkaisu tabletin teknisiin tietoihin kertoo, että HTC A101 on yksinkertaisesti keskitason tabletti, jolla on huono markkinointi, mutta se, että se toimii Android 11 -käyttöjärjestelmässä, herättää suuren kysymyksen: kuka ostaa tämän? Android 12L:n kanssa Google on tehnyt monia toimenpiteitä parantaakseen tablettien käyttökokemusta, ja tuleva Android 13 -päivitys on tarkoitettu nostamaan ne etusijalle päivitysten ja käytettävyyden suhteen. Koska A101:n käyttöjärjestelmä on Android 11, Android-tabletin omistamiseen liittyviä uusia jännittäviä asioita ei tarjota.

🔥 Empfohlen:  Eupheus Learning: kokonaisvaltainen koulutusratkaisujen tarjoaja

Näyttää siltä, ​​että ainoa tapa, jolla HTC A101 pystyy kilpailemaan, on, jos sillä on kilpailukykyinen hinta. Mutta sekään ei ole niin. Tabletin hinta Venäjällä 20 990 ruplaa muuttuu noin 350 dollariksi Yhdysvalloissa, mikä tekee siitä kalliimman kuin iPadin perusversio. Kun kaikki lasketaan yhteen, A101:n puolesta väite on lähes mahdoton esittää.

Jos näytit meille HTC A101:n viisi vuotta sitten, se voisi olla yksi markkinoiden parhaista laitteista. Mutta vuonna 2022? Se on pohjimmiltaan dinosaurus.