Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Huawein Mate-sarja palaa Mate 50:n kanssa ensi kuussa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Huawein Mate-sarja palaa Mate 50:n kanssa ensi kuussa

Huawei esitteli tänään Mate-lippulaivamallinsa ensimmäisen uuden mallin vuosiin. Se lanseeraa Huawei Mate 50:n 5. syyskuuta, vain muutama päivä ennen kuin Applen odotetaan järjestävän iPhone 14:n julkaisun. Tämä olisi ensimmäinen kerta, kun Huawei tuo markkinoille Mate-puhelimen vuoden 2020 Mate 40:n jälkeen. Se ei ole yllätys. Yhtiön älypuhelinliiketoiminta on ollut laskussa siitä lähtien, kun se on estetty länsimarkkinoilta, eikä edes myynti kotimarkkinoillaan Kiinassa pystynyt korvaamaan vajetta.

Huawei ilmoitti asiasta Weibossa kiusaten syyskuun 6. päivän julkaisua. Emme ole aivan varmoja, mitä odottaa Huawelta tässä. Mate 50, Mate 50 Pro tai jopa Mate 50 Porsche Edition ovat kurssin arvo. Jotkut muut raportit väittävät, että Huawei suunnittelee myös halvempaa Mate 50E:tä.

Andy Boxall/Digital Trends

Kuten kaikissa Huawei-puhelimissa, Mate 50 käyttää muokattua Android-versiota, jota yritys kutsuu nimellä HarmonyOS. Huawei ei edelleenkään pysty käyttämään oikeaa Androidia, joten älä odota Google Play -sovelluksia ja -palveluita. Yrityksen korvaava sovelluskauppa, osuvasti nimetty App Gallery, on nähnyt tasaisen tulvan sovelluksia ja pelejä vuoden aikana, mutta se ei silti ole lähelläkään sitä, mitä tyypilliseltä Android-puhelimelta voisi odottaa.

Sellaisenaan Huawein ei odoteta tuovan tätä puhelinta Kiinan ulkopuolelle. Jos näin kävisi, sen olisi edelleen taisteltava Google-palvelujen puutteen kanssa. Toki, se on Huawei-puhelin, ja siinä on taatusti erinomaiset kamerat, mutta niin ovat myös Xiaomin, Oppon ja OnePlusin puhelimet sekä Samsungin ja Applen niitit. Tämä ei tarkoita, että Huawein Maten inspiroima teknologia ei lopulta valuisi pois Kiinasta. Entinen alabrändi Honor, nyt itsenäinen yritys, käyttää edelleen paljon Huawein tyylejä. Ehkä vuoden kuluttua uusin Honor Magic -puhelin saattaa vielä tuoda Mate 50:n parhaat ominaisuudet Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin

🔥 Empfohlen:  Yli 75 % blogisi vierailijoista ei koskaan palaa: tässä on mitä tehdä asialle

Toisaalta itse Mate 50:n ei odoteta ilmestyvän.