Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Hulluimmat Googlen, Applen, Amazonin ja teknologiayritysten jättämät patentit

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hulluimmat Googlen, Applen, Amazonin ja teknologiayritysten jättämät patentit

Keksintö parantaa ihmisen elämää ja tekee siitä mukavampaa. Patentointimenetelmien helpotessa päivä päivältä monet ihmiset tulevat patentoimaan innovaatioitaan. Yhdysvalloissa ne rekisteröivät yli 2 miljoonaa patenttia vuodessa. Patenttiviranomaiset sanovat, että melkein kaikki on keksitty. Tämä väite tulee vielä todistetuksi, kun näet yritysten tekemät erilaiset Crazy-patentit. Jotkut näistä ilahduttavat sinua, kun taas toiset ovat täysin hyödyttömiä.

Tässä artikkelissa tarkastelemme joitain yritysten hulluimpia patentteja. Jos olet suunnittelemassa innovaatioita, nämä patentit ruokkivat myös mielikuvitustasi ja auttavat sinua tekemään ainutlaatuisia ideoita. Patentit ovat peräisin Applelta, Amazonilta, Googlelta ja monilta muilta teknologiayrityksiltä. Nämä patentit auttavat sinua ajattelemaan ulos laatikosta. Joten ilman pitkiä puheita, haluan puhua yritysten erilaisista patenteista.

Tässä on joitain älykkäistä hulluihin patentteja. Monet niistä saavat sinut ajattelemaan täysin eri tavalla. Menestyessään nämä patentit mullistavat heidän tietyn alansa.

Toimitusdrone Blimp Amazonilta
Motorola kaulatatuointi
Apple Smart pyörä
Googlen sään käynnistämät mainokset
Amazon Search Drone
Google-ravintolan laskunjakoohjelmisto
Microsoftin lisätyn todellisuuden kohteiden etsintä
Applen lasikierreportaat
Amazon Beehive kuin Tower
Google Comic Patent for Social Media
FAQ

Toimitusdrone Blimp Amazonilta

Amazon on suunnitellut erityisen blimp-pohjaisen jakelujärjestelmän. He käyttäisivät tätä räjähdysmäistä dronea Amazon-pakettien jakamiseen. Tämä drone toimii ainutlaatuisella tavalla. Siinä on monia minidroneja. Toimituspaikan saapuessa ulos tulee joukko minidroneja, jotka kantavat tavarat mukanaan ja toimittavat ne paikoilleen. He toimittavat sen suoraan asiakkaalle, jos he toimittavat sen hienossa tapahtumassa, kuten jalkapallo-ottelussa. Tämä on ainutlaatuinen innovaatio, joka määrittelee uudelleen Amazonin logistiikan ja toimitusketjun.

Motorola kaulatatuointi

Motorola on patentoinut kaulapohjaisen tatuoinnin, jolla voit kommunikoida puhelimeesi. Tämä on väliaikainen tatuointi, jonka kautta voit tehdä kaikki puhelimen toiminnot. Sitä voidaan käyttää myös valheenpaljastimena. Tatuoinnissa on mikrofoni ja siihen liitetty virtalähde.

🔥 Empfohlen:  Applen uusin iPhone- ja iPad-päivitys korjaa akun kulumisen

Apple Smart pyörä

Apple ei suunnittele vain suunnittelevansa erilaisia ​​iPhone- ja iPad-laitteita. Apple on patentoinut älypyörän. Tässä älypyörässä on useita ominaisuuksia, koska se voi kommunikoida muiden pyörien kanssa. He voivat jakaa asioita, kuten nopeutta, kuljettua nopeutta, sykettä jne., toisen pyörän kanssa.

Googlen sään käynnistämät mainokset

Google kehitti vuonna 2012 ainutlaatuisen teknologian, jota kutsutaan sään laukaiseviksi mainoksiksi. Tässä Google pystyy havaitsemaan paikan sään ja ryhtymään heti mainostamaan sopivia tuotteita. Tämä voi olla loistava tapa parantaa myyntiä, koska he myyvät niitä asioita, joita tarvitset tuolloin.

Amazon Search Drone

Amazon on suunnitellut erityisen dronin, joka voi auttaa lapsen etsinnässä. Tämä drone on ääniohjattu ja toimii ilmaääniavustajana. On olemassa joukko erikoiskomentoja, jotka auttavat sinua löytämään jonkun. Sen lisäksi tässä on myös monia muita apuohjelmia. Liikennepoliisi voi käyttää sitä myös minkä tahansa auton tietojen tallentamiseen.

Google-ravintolan laskunjakoohjelmisto

Jaettu kokemus on, että kun menet ravintolaan, joka toisella ystävällä on tekosyy jättää rahat maksamatta. Loppujen lopuksi maksat laskun luullen, että muut maksavat rahat takaisin. Mutta joskus he unohtavat maksaa sinulle. Joten Google on kehittänyt innovatiivisen ravintolalaskujen jakamisohjelmiston, joka jakaa laskun ystäviesi kesken.

Microsoftin lisätyn todellisuuden kohteiden etsintä

Microsoft on kehittänyt lisätyn todellisuuden kohteiden etsijän, joka voi auttaa sinua löytämään puuttuvat kohteet. Tämä laite pitää kirjaa käyttämistäsi asioista. Jos olet unohtanut jonkin käyttämäsi kohteen, tämä laite auttaa sinua löytämään sen takaisin. He käyttävät Microsoft Holo -objektiivia tässä laitteessa ja se tunnistaa ja tallentaa käyttämäsi kohteet. Se myös seuraa jonkin verran sen liikettä. Seuraavaksi, kun menetit jotain, se kertoo sinulle, mihin laitoit sen viimeisenä ja vie sinut tähän paikkaan.

🔥 Empfohlen:  17 pankkia, jotka antavat sinulle tilinylityksen välittömästi

Applen lasikierreportaat

Apple on suunnitellut ja patentoinut lasiportaat, joita voidaan käyttää missä tahansa ravintolassa ja hotellissa. Tämä on hyvin yleinen arkkitehtuurirakenne, mutta Applella on siihen omia muutoksia. He patentoivat lasiportaiden kierremuodon vuonna 2013. Tämä oli paranneltu versio edellisestä patentista. Se asetettiin ensimmäisen kerran heidän Shanghain myymälään.

Amazon Beehive kuin Tower

Amazon on patentoinut mehiläispesän kaltaisen tornin, joka voi varastoida ja lähettää asianmukaisella tavalla. Tämä on erittäin älykäs torni, joka voi säilyttää esineitä, lajitella strategisesti ja lähettää sen. On myös droneja, jotka ottavat tuotteen ja toimittavat ne haluttuun kohteeseen.

Google on keksinyt sarjakuvapohjaisen sosiaalisen aseman jakamisen. Ennen vanhaan jaoimme kuvia ja videoita nykypäivästämme. Googlen sarjakuvan avulla voimme jakaa sarjakuvan, joka kertoisi nykytilanteestamme. Tässä ohjelmisto ehdottaa animaatiohahmoa, joka olisi samanlainen kuin tila, jonka haluat jakaa. Nyt käyttäjä voi myös muokata sarjakuvaa ja jakaa sen vastaavasti. Google patentoi tämän tuotteen vuonna 2013.

Johtopäätös

Nämä olivat joitain yritysten tekemiä hulluja patentteja. Toivottavasti nautit näiden epätavallisten keksintöjen lukemisesta. Kuten olette myös huomanneet, että jokainen innovaatio on hyvin yksinkertainen, mutta vaikutus on valtava. Jos nyt myös suunnittelet jotain, voit ehdottomasti parantaa sitä ottamalla ideoita täältä. Toivottavasti olet tyytyväinen artikkelista saamiisi tietoihin.

FAQ

Mikä yritys on hakenut eniten patentteja?

Sony, Qualcomm, Amazon ja BOE Technology ovat joitakin yrityksiä, jotka ovat hakeneet eniten patentteja vuonna 2020.

Mikä on kaikkien aikojen arvokkain patentti?

Puhelimen patentti oli kaikkien aikojen arvokkain patentti.

Miksi on niin paljon outoja teknisiä patentteja?

Yritykset hakevat patentteja estääkseen kilpailijoitasi kehittämästä jotain muuta kuin tapaa varmistaa, että yritykset voivat kehittää tiettyä tuotetta.