Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Hulu vs Netflix: Mikä on paras suoratoistopalvelu?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hulu vs Netflix: Mikä on paras suoratoistopalvelu?

Aluksi voittajan valitseminen Hulu vs Netflix kilpailu on hieman haastavaa. Huolimatta samasta peruskonseptista, kilpailevat sisällöntuottajat eroavat toisistaan ​​​​monin tavoin.

Useat kriteerit määrittävät parhaan alustan, riippuen budjetistasi, minkä tyyppisestä elokuvasta pidät katsomassa tai kuinka monta jatkuvaa syötettä tarvitaan.

Hulu on paras ja täysin säädettävissä oleva maksullinen tilauspalvelu, joka tarjoaa erilaisia ​​jäsenpaketteja, joiden avulla kuluttajat voivat hallita elokuvakokemustaan ​​täydellisesti. Se tarjoaa myös laajan valikoiman aktiivisia, toivottavia aktiviteetteja talon sisällä ja ulkopuolella.

Koko video-on-demand (VOD) -ohjelmoinnin kehityksen ajan Hulu on ollut edelläkävijä. Tämä videosisällön jättiläinen pystyy sopeutumaan pysyäkseen edellä verkkokilpailussa, ja vuonna 2019 se teki yhteistyötä Disneyn kanssa. Myöhemmin samana vuonna Hulu debytoi videosivustonsa Disney+:n.

Netflix Inc. perustettiin 29. elokuuta 1997. Se on amerikkalainen suoratoistosovellus- ja viihdeyritys, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman elokuvia ja TV-sarjoja lisenssisopimustensa kautta. Se tuottaa myös alkuperäistä sisältöä Netflix Originals -bannerin alla.

Noin 150 miljoonalla aktiivisella tilaajalla Netflix on VOD-verkkotilausten ykkönen maailmanlaajuisesti. Netflix aloitti postipalveluna 1990-luvun puolivälissä, ennusti tekniikan suuntaa ja siirtyi sitten VOD-muotoon vuonna 2007.

Netflixin tärkein myyntivaltti on sen tarjoamien luovien ohjelmien valikoima. Yhtiön elokuvat ja televisio-ohjelmat ovat saaneet useita palkintoja ja tunnustuksia niiden kehittämiseen sijoitettujen valtavien rahasummien ansiosta.

AIHEUTTAA: HBO Max vs Netflix: kumpi on parempi?

Mitä eroa on Netflixin ja Hulun välillä

Hulun perusvaihtoehdot eivät ole käytettävissä älypuhelimilla tai tableteilla. Uusimman Hulu-sovelluksen lataaminen edellyttää, että älypuhelimissa on versio 5.0 tai uudempi ja niissä on oltava näyttö, jonka pikselin vähimmäiskoko on 800 × 480.

Netflix-sovelluksen uusimpaan versioon tarvitaan Android 5.0 tai uudempi. Netflix-sovellus voidaan asentaa Google Play Kaupasta, vaikka jotkin vanhentuneet Android-laitteet, joissa on versio 2.3, voivat käyttää Netflixiä.

🔥 Empfohlen:  Klikkaussuppilot vs Samcart: Mikä verkkokauppatyökalu tuottaa paremmin?

Netflix on ainoa suuri videopalvelu, joka tarjoaa kaupallisen palvelun. Netflix kuitenkin hämmästytti osan mediateollisuudesta huhtikuussa 2022 ilmoittamalla, että tämä alkaa tarjota halvempaa jäsenyyttä mainoksilla sen jälkeen, kun oli vuosia julkisesti todennut, että mainoksia ei koskaan näytetä suoratoistoverkossa.

Hulussa mainoksia näytetään usein streamin alussa ja koko videon aikana, paljon samankaltaisesti kuin mitä katsoisit tavallisessa TV-lähetyksessä. Voit kuitenkin nyt halutessasi maksaa 11,99 dollaria kuukausittain mainosten poistamisesta.

Tyypillisesti Hulu asettaa televisio-ohjelmat saataville heti niiden ensi-illan jälkeen, kun Netflix odottaa uuden sarjan alkua.

Lopuksi Hulu tarjoaa suuremman valikoiman viimeaikaisia ​​televisiosarjoja kuin Netflix, jolla on tiivistetympi katseluluettelo. Netflixissä on kymmeniä tuhansia vanhoja televisio-ohjelmia.

Hulu vs Netflix -suunnitelmat: kumpi on halvempi?

Vaikka useimmat meistä uskovat, että hinta on ratkaiseva tekijä, toiset ovat enemmän huolissaan ominaisuuksista ja laadusta. Mutta keskitytään tässä niiden hinnoitteluun

Hulun tarjoukset

Hulun kaupallinen tilaus maksaa vain 6,99 dollaria kuukaudessa tai 69,99 dollaria vuodessa, ja se antaa sinulle pääsyn heidän mainoskokoelmaansa.

Hulu ilman mainoksia -tilauksella, joka maksaa 12,99 dollaria kuukaudessa, voit katsoa suurimman osan samoista jaksoista ja elokuvista ilman mainoskatkoja.

Saat Hulu plus Live TV:n Disney+:n ja ESPN+:n kanssa sekä trendikkäimmät elokuvat ja suorat lähetykset valitsemistasi urheilu-, viihde- ja uutisverkostoista 69,99 dollarilla kuukaudessa.

Saatat jopa saada lisää Disney+- ja ESPN+-ohjelmia 79,99 dollarin kuukausimaksulla käytännössä kaikkien Hulun suoratoisto-ohjelmien lisäksi ilman mainoksia.

Tämä tarjous on mielestäni hämmästyttävä. Selvyyden vuoksi kaikki, mikä ei ole osa Hulun videosisältökirjastoa, sisältää edelleen mainoksia.

Netflix-suunnitelma

Se paljasti viimeisimmän hinnankorotuksensa 14.1.2022.

Netflix suunnitelma Nykyiset kustannukset Entinen hinta
Perus 9,99 dollaria kuukaudessa 8,99 dollaria kuukaudessa
Vakio 15,49 dollaria kuukaudessa 13,99 dollaria kuukaudessa
Premium 19,99 dollaria kuukaudessa 17,99 dollaria kuukaudessa

Basic-, Standard- ja Premium Netflix -tilaussuunnitelmat sisältävät kuukausimaksut 9,99 dollarista 19,99 dollariin.

🔥 Empfohlen:  Hostingerin ostaminen Hostingerista (tarjoa uusin tarjous)

Halvin suunnitelma on perusmalli; se maksaa 9,99 dollaria. Vakiopaketti on seuraavan tason ylöspäin ja maksaa 15,99 dollaria kuukaudessa. Premium-suunnitelma on viimeinen taso ylöspäin ja maksaa 19,99 dollaria kuukaudessa.

Jokainen Netflix-tilaus tarjoaa myös mahdollisuuden ladata elokuvia ja TV-sarjoja, jotta voit katsoa niitä offline-tilassa myöhemmin. Voit ladata elokuvia yhdelle laitteelle kerrallaan, kahteen laitteeseen kerrallaan tai neljään laitteeseen kerrallaan Basic-, Standard- ja Premium-sopimuksilla.

Hulu vs Netflix: kenellä on parempaa sisältöä?

Kaiken kaikkiaan Netflixillä on tarjolla enemmän ja parempia alkuperäisiä ohjelmia. Miksi?

Netflix onnistuu tuottamaan alkuperäisiä ohjelmia enemmän kuin mikään muu videoalusta. Se luo ainutlaatuista sisältöä tunnettujen elokuvantekijöiden, kirjailijoiden ja näyttelijöiden kanssa.

Hittiohjelmat, kuten Squid Game, Stranger Things, Narcos, Ozark, Queer Eye, Bridgeton, Unbreakable Kimmy Schmidt, Big Mouth ja monet muut, ovat vain muutamia sen suosituista alkuperäissarjajulkaisuista.

Säännölliset katsojat pitävät näitä ohjelmia alan parhaiden joukossa, ja alkuperäiset elokuvat ovat jatkuvasti päätyneet Academy Award -suosikkilistan kärkeen.

Hulu puolestaan ​​tunnetaan laajasta valikoimastaan ​​lisensoituja elokuvia ja TV-ohjelmia, mukaan lukien American Ultra, Creed II, It’s Always Sunny in Philadelphia, MythBusters, The Beach Bum ja South Park.

Vaikka Hululla on pienempi valikoima laadukasta sisältöä kuin Netflixillä, se on uuden Disney-liiton ansiosta tuottanut teoksia, jotka ovat ansainneet tunnustuksia.

Hulu vs Netflix: Kumpi on helpompi käyttää?

Molemmat suoratoistopalvelut tarjoavat helppokäyttöisiä ja käyttäjäystävällisiä verkkosovelluksia. Niihin on helppo päästä, ja niissä on erinomaiset hakupalkit.

Kaiken kaikkiaan molemmat sovellukset ovat yleensä hyviä vaihtoehtoja. Netflixissä ja Hulussa on suosituimpien videosivustojen trendikkäimpiä, parhaita houkuttelevia malleja.

Johtopäätös – Onko Hulu parempi kuin Netflix?

Kilpailijoina Netflix ja Hulu tarjoavat kukin jotain houkuttelevaa ainutlaatuisella tavallaan. Netflixillä on yhä suurempi kokoelma elokuvia ja televisio-ohjelmia, ja sen todistava tunnustus.

🔥 Empfohlen:  Mikä on ero OpenAI:n ja ChatGPT:n välillä?

Joistakin uusista ominaisuuksista huolimatta Hulu loistaa ensisijaisesti sertifioidun sisällön alalla. Hulu tarjoaa erinomaisen laajakaistavaihtoehdon Hulu plus Live TV -paketillaan.

Jos olet edelleen epävarma, voit nopeasti kokeilla jokaista ohjelmaa. Sinulla on runsaasti mahdollisuuksia testata jokaista palvelua ennen kuin sitoudut Netflix- ja Hulu-paketteihin sisältyvään 30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon.

LUE SEURAAVA: AIHEUTTAA: HBO Max vs Netflix: kumpi on parempi?