Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Huonojen arvostelujen poistaminen Google My Businessista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Huonojen arvostelujen poistaminen Google My Businessista

Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka voit poistaa huonot arvostelut Google My Businessista.

Alta löydät vaiheittaiset ohjeet siitä, miten voit päästä eroon huonoista Google-arvosteluista, jotka sisältävät negatiivisia tai sopimattomia asiakkaita. Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa sinua hallitsemaan omaa maineesi verkossa ennen kuin ryhdyt muihin toimenpiteisiin yrityksesi liioiteltujen, väärien tai harhaanjohtavien arvostelujen poistamiseksi Googlessa. Arvostelut on myös kerrottu tämän oppaan lopussa.

Huomaa: Google My Business (tai GMB) on nyt nimeltään Google Business. Ja GMB-listauksia kutsutaan yritysprofiileiksi. Jotkut ihmiset kuitenkin viittaavat edelleen vanhoihin nimiin. Siksi kaikkia nimiä käytetään tässä opetusohjelmassa, jossa näytetään, kuinka voit poistaa negatiiviset arvostelut Googlen paikallisista profiileista.

Huonojen arvostelujen poistaminen Google My Businessista

 1. Kirjaudu sisään Google My Business -tilillesi.
 2. Napsauta Hallinnoi nyt -painiketta.
 3. Avaa Lue arvostelut -osio.
 4. Etsi arvostelu, jonka haluat poistaa.
 5. Napsauta kolmea pistettä ja valitse “Merkitse sopimattomaksi”.
 6. Täytä lomake ja lähetä se Googlelle.

Kun olet poistanut huonot arvostelut Googlen paikallisista profiileista, verkkoroskapostitiimi tarkistaa merkityn arvostelun käytäntörikkomusten ja lakisääteisten velvoitteiden varalta. Kaikkia negatiivisia arvosteluja ei kuitenkaan poisteta Google-yritysprofiilista.

Jotta voit päästä eroon ei-toivotuista arvosteluista mahdollisimman hyvin, sinun on varmistettava, että ne sisältävät sisältöä, joka on kiellettyä Google-haussa ja Google Mapsissa, jotta se voidaan poistaa seuraavassa osiossa kuvatulla tavalla.

Negatiiviset arvostelut, jotka voit poistaa Google My Businessista

Seuraavan tyyppinen Google My Business -arvosteluissa oleva sisältö katsotaan Googlen arvostelukäytännön mukaan kiellettyksi sisällöksi. Jos voit kertoa Googlelle tapauksen siitä, kuinka negatiivinen arvostelu sisältää jotakin alla olevaa kieltävää sisältöä, voit päästä eroon huonoista Google-arvosteluista yrityksellesi menestyksekkäämmin.

Arvostelut Civil Discoursen kanssa

 • Häirintä
 • Vihapuhe
 • Loukkaavaa sisältöä
 • Henkilökohtaisia ​​tietoja
🔥 Empfohlen:  Copyscape: Kuinka tappaa plagioijat ennen kuin he tappavat yrityksesi

Arvostelut, joissa on petollista sisältöä

 • Väärennettyä kihlausta
 • Toisena henkilönä esiintyminen
 • Väärää tietoa
 • Harhaanjohtamista

Arvostelut aikuisille suunnatulla sisällöllä

 • Törkeää ja kirosanoja
 • Seksuaalinen sisältö
 • Aikuisaiheinen sisältö
 • Väkivaltaa ja väkivaltaa

Arvostelut, joissa on säänneltyä, vaarallista ja laitonta sisältöä

 • Rajoitettu sisältö
 • Vaarallinen sisältö
 • Laitonta sisältöä
 • Lasten turvallisuus
 • Terroristisisältöä

Arvostelut huonolla tiedonlaadulla

 • Off-topic
 • Mainonta & tarjous
 • Hölmöä ja toistuvaa sisältöä

Kuinka kauan Googlelta kestää arvostelun poistaminen?

Voi kestää 3–30 päivää, ennen kuin Google poistaa arvostelun, jos se toteaa arvostelun rikkovan Googlen käytäntöjä. Google tarkistaa manuaalisesti jokaisen sopimattomaksi merkityn arvostelun ja poistaa sisällön, joka rikkoo sen käytäntöjä tai laillisia velvoitteita.

Huomautus: Arvostelut käsitellään automaattisesti sopimattoman sisällön, kuten väärennettyjen arvostelujen ja roskapostin, havaitsemiseksi, ja ne poistetaan. Jotkut huonot arvostelut voivat kuitenkin ohittaa algoritmin havaitsemisen Googlen paikallisissa profiileissa. Tällaisissa tapauksissa on tärkeää merkitä arvostelu sopimattomaksi, jotta Google My Businessin verkkoroskapostitiimi voi tutkia sen varmistaakseen, että jokaisen käyttäjän arvostelu on aito, osuva ja hyödyllinen muille.

Toimenpiteet, jos Google ei voi poistaa huonoa arvostelua

 • Vastaa huonoon arvosteluun: Google My Businessin avulla voit vastata kaikkiin arvosteluihin julkisesti yrityksenä. Arvostelijat saavat ilmoituksen, kun vastaat heidän arvosteluinsa. Jos jätät anteeksipyynnön ja kohteliaan vastauksen kielteiseen arvosteluun, saatat saada arvioijan peruuttamaan huonon lausunnon. Kun käyttäjät voivat lukea vastauksesi, heillä on mahdollisuus päivittää Google-arvostelunsa.
 • Hanki lisää positiivisia arvosteluja: Tyytyväisten asiakkaiden rohkaiseminen jättämään positiivisia arvosteluja Google-yritystietoihisi voi auttaa vähentämään negatiivisia arvosteluja. Hyvä strategia on ottaa yritykseesi käyttöön prosessi, jossa asiakkaita pyydetään jättämään arvosteluja Googleen kassalla tai palveluiden valmistuttua. Katso tästä aiheeseen liittyvästä oppaasta, kuinka saat Google My Business -arvostelulinkin jakaaksesi vahvistamattomien arvostelujen linkin asiakkaillesi, ja tämä Googlen vahvistamien arvostelujen sivu saadaksesi vahvistetun asiakkaan URL-osoitteen.
 • Ota yhteyttä Google My Business -tukeen: Jos olet varma, että negatiivinen arvostelu sisältää Googlen käytäntöjen perusteella kiellettyä sisältöä, mutta sitä ei poistettu, voit pyytää apua ottamalla yhteyttä Google My Business -tukitiimiin. Katso tästä aiheeseen liittyvästä oppaasta, kuinka voit ottaa yhteyttä Google Businessiin ja valita sinulle sopivan vaihtoehdon.
 • Käytä Googlen arvostelun poistopalvelua: Jotkut yritykset ovat erikoistuneet online-maineenhallintaan yrityksille, jotka sisältävät huonojen arvostelujen poistamisen Googlen paikallisista profiileista. Jos valitset tämän vaihtoehdon, etsi toimisto, joka tarjoaa rahat takaisin -takuun arvosteluille, joita ei ole poistettu Google My Business -profiilistasi.
🔥 Empfohlen:  5 suosituinta Magento 2 -laajennusta, jotka lisäävät myyntiä [2023]

Nyt kun olet päättänyt parhaan tavan puhdistaa Google My Business -profiilisi arvosteluja, saatat olla kiinnostunut tästä toisesta oppaasta, joka käsittelee avainsanojen lisäämistä Google Businessiin hakukoneoptimoinnin (SEO) parantamiseksi. Noudattamalla sivun vinkkejä voit parantaa yritystietojesi sijoitusta ja näkyvyyttä, jotta ne näkyvät osuvampien hakujen yhteydessä Googlessa.

Poista huonot arvostelut Google My Business -yhteenvedosta

Toivottavasti pidit tästä oppaasta huonojen arvostelujen poistamiseen Google My Businessista.

Kuten huomasit, prosessi Googlen paikallisten profiilien negatiivisista arvosteluista poistamiseksi koostuu niiden merkitsemisestä sopimattomiksi Google My Business -tiimin tarkastettavaksi. Sinun on myös kerrottava, kuinka huono arvostelu rikkoo Googlen käytäntöjä tai arvostelun sisältöön perustuvia laillisia velvoitteita. Mutta tapauksissa, joissa arvostelua ei poisteta, voit tehdä useita vaiheita saadaksesi ei-toivottua arvostelua muutettua tai poistaa tässä opetusohjelmassa kuvatulla tavalla.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.