Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Hyper Connect Asia – Muodosta brändejä digitaaliaikakaudella

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Hyper Connect Asia – Muodosta brändejä digitaaliaikakaudella

Hyper Connect

Digitaalinen markkinointi ja mainonta ovat kasvaneet ennennäkemättömällä tavalla viime vuosina. Digitaalinen media on todistamassa ilmiömäistä markkinointitaitojen kasvua, ja siitä on tullut yksi keskeisistä tekijöistä asiakkaiden luottamuksen rakentamisessa. Digitaalisesti muuttuvassa maailmassa selviytyminen vaatii yritykseltä vahvan markkinointistrategian, suunnittelun ja kehitystarpeen. Teknologiat ovat tuoneet innovatiivisia tapoja mainostaa brändiäsi ja palveluitasi tehokkaasti digitaalisen median alustoilla. Hyper Connect on digitaalisen markkinointitoimisto, joka tarjoaa brändistrategiaa, kampanjanhallintaa, sisällön suunnittelua, verkkokaupan kehitystä, käyttöliittymä- ja UX-suunnittelua ja paljon muuta.

Lue Hyper Connectin, digitaalisen markkinointitoimiston, menestystarina tuodaksesi kaikki tarvittavat ratkaisut yrityksesi hengissä pitämiseen ja kasvuun tässä hyperyhteyksien maailmassa. Tutustu Hyper Connectiin, sen perustajiin, aloitustarinaan ja muuhun.

Hyper Connect – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi Hyper Connect

Päämaja Mumbai
Ala Digitaalinen markkinointitoimisto
Perustaja Ankur Pujari ja Kiran Khadke
Perustettu 2018
Verkkosivusto hyperconnect.asia

Hyper Connect – Tietoja
Hyper Connect – teollisuus
Hyper Connect – perustajat ja tiimi
Hyper Connect – Idea ja aloitustarina
Hyper Connect – Palvelu
Hyper Connect – nimi, tunnuslause ja logo
Hyper Connect – liiketoimintamalli
Hyper Connect – Asiakkaiden hankinta
Hyper Connect – kohtaamat haasteet
Hyper Connect – menestyneimmät markkinointikampanjat
Hyper Connect – Kasvu
Hyper Connect – Tulevaisuuden suunnitelmat

Hyper Connect – Tietoja

Hyper Connect auttaa brändejä valmistautumaan digitaaliseen aikakauteen! Kun digitaalisista välineistä on tullut valtavirtaa, ne yhdistävät strategiat ja luovat ideat dataohjatun median kanssa auttaakseen brändejä toteuttamaan tavoitteensa. Heidän palveluvalikoimansa kattaa brändistrategian, viestintäsuunnittelun, mar-tech-kehityksen ja median tavoittamisen.

Yksi filosofia, jonka he omaksuvat jokaisessa sitoutumisessa, on Clarity is Power, ja jokaisessa esittelytyössä näet selkeyden luovan tehokkaita ratkaisuja.

Hyper Connect – teollisuus

Toimiala on erittäin nousujohteinen, kun markkinoille tulee yhä enemmän brändejä, kilpailu kiristyy ja kuluttajan aikakaudella erottuva brändi on ainoa tie menestykseen. He ovat todistamassa tätä nopeasti kasvavan asiakaskunnan ja tulojen kasvua.

Intian digitaalinen mainontateollisuus ylitti 22 000 Cr:n rajan CAGR:llä 35 % viimeisestä Dentsu-e4m Digital Advertising in India 2022 -raportin mukaan. Toimiala ylittää 36 000 Crin rajan ensi vuonna.

Hyper Connect – perustajat ja tiimi

Ankur Pujari ja Kiran Khadke ovat Hyper Connectin perustajia.

He olivat ensin ystäviä ja myöhemmin perustajia. He molemmat työskentelivät mainonnan eri puolilla, Kiran tuli puhtaista tärkeimmistä toimistoista, ja Ankur työskenteli ensimmäisten digitaalisten asiakkaiden kanssa jo vuodesta 2009 lähtien Intiassa ja myöhemmin Singaporessa. Vaikka heidän mediansa olivat erilaisia, maailma lähestyi digitaaliseen ankkuroituihin brändiratkaisuihin, ja siellä heidän yhteisistä taidoistaan ​​tuli voima, jonka kanssa oli otettava huomioon. He alkoivat keskustella tästä kasvavasta toimistojen välisestä kuilusta, jossa päätoimistot ymmärsivät brändejä ja digitaaliset toimistot keskittyivät enimmäkseen taktiseen mediaan. He loivat toimiston, joka yhdisti digitaaliseen ankkuroituun strategiaan ja muotoili digitaalisia brändejä.

Hyper Connectissa he kiertävät vahvuuksia. Kiran Khadke johtaa luovaa visiota ja Ankur Pujari ajaa liiketoimintaa ja kasvua. Kun on kyse rekrytoinnista, he etsivät valoisia energisiä mieliä, joilla on intohimo erilaisiin asioihin elämässä, kuten sellaisia, jotka rakastavat matkustamista, ruoanlaittoa, kauneustuotteiden arvostelua, herkkuja jne. Tämä auttaa heitä saamaan monipuolisen lahjakkuuden, jossa intohimo ohjaa. asiakkaan liiketoiminta ja prosessit varmistavat, että he toimittavat vankan ratkaisun.

Hyper Connect – Idea ja aloitustarina

Vuosina 2015–2016, kun digitaalisuus oli alkanut nousta etupenkille brändituloksissa, ace-digitaalijohtajia ylennettiin markkinoinnin ja digitaalisen muutoksen ruoriin. He näkivät valtavan aukon toimistossa, joka ymmärtää perinteisen brändin rakentamisen digitaalisten alustojen ohella. Kiran Khadke oli ollut mukana rakentamassa suuria brändejä Intiassa työskennellessään O&M:ssä, L&K:ssa ja näkyvimmin Saints & Warriorsissa samalla kun hän johtanut Creative & Delhi -brändiä. Toisaalta Ankur hioi kokemusta A-listattujen integroitujen tuotemerkkien hallinnasta Kaakkoisosassa. Aasian lähtökohta Singaporesta. He kokivat, että heidän kokemustensa pyörteessä on brändin rakentamisen tulevaisuus, ja he puhuivat arvokkaiden toimistojen mentoreilleen, laativat suunnitelman seuraavalle 6 kuukaudelle ja Ankur pakkasi laukkunsa lukon, varaston ja tynnyrin tapaamaan Kirania Intiassa. ja käynnistää Hyper Connectin syyskuussa 2017.Kun Ankur oli Singaporessa, hän keskusteli uudesta yrityksestä kollegoidensa kanssa ja keksi tämän linjan nimeltä A Agency for the hyper-connected world, ja siellä he iskivät kultaa. Kiran & Ankur keksivät yksimielisesti nimen Hyper Connect.

Hyper Connect – Palvelu

Hyper Connect -tiimi uskoo Clarity as Poweriin ja he pyrkivät kovasti ottamaan tämän huomioon jokaisessa brändiratkaisussa, jonka parissa he työskentelevät. He ovat aina työskennelleet strategiavetoisten viestintäratkaisujen parissa ja ovat laajentaneet tarjontaansa sosiaaliseen, digitaaliseen, datapohjaiseen mediaan ja verkkorakennuksiin.

Hyper Connect – liiketoimintamalli

Hyper Connectin liiketoimintamalli on melko suoraviivainen. He etsivät asiakkaita, jotka etsivät strategista työtä ja kunnioittavat strategista ajattelua.

Hyper Connect – Asiakkaiden hankinta

No, rehellisesti sanottuna se oli puntti, mutta heidän ankkurinsa oli strateginen ja vankka. He pystyivät aistimaan panimotrendin ja tarvitsivat aukon tälle virastolle, joka rakentaisi brändejä digitaaliaikaa varten. Joten henkilökohtaiset suhteet toimivat, kun he saivat 1.2 asiakkaansa, jotka olivat valmiita ottamaan uskonloikan kanssamme ja he todistivat päätöksensä oikeaksi. Sitten hyvä työ ja hyvä sana levisi nopeasti, he alkoivat saada lisää viittauksia referensseistä.. mennessä, 70 % heidän asiakkaistaan ​​on läpäissyt suosituksen.

Hyper Connect – kohtaamat haasteet

Suurin haaste, jonka he kohtasivat, oli kehittää tiimiä, joka pystyi toimimaan nopeasti muuttuvassa mediaympäristössä. Brändin rakentaminen digitaaliaikana ei ole helppoa, on monia tekijöitä, jotka voivat tehdä kampanjasta menestyvän tankille. Heidän on otettava kaikki tämä huomioon haun, sosiaalisen, kattavuuden, kampanjaidean, mittauksen, todellisen vaikutuksen jne. linssin kautta. Tiimin kouluttaminen on suurin este, jonka he voivat voittaa.

Hyper Connect – menestyneimmät markkinointikampanjat

Jotkut Hyper Connectin menestyneistä markkinointikampanjoista ovat:

  • Aseta märkä vuoden lopun kampanja
  • Kotak herra SIP
  • Kotak – Se on automaattinen
  • Twitter Delhin poliisille
  • Bio-Oil Natural lanseeraus
  • Sodabottleopenerwala Kolkata käynnistää


Hyper Connect – Kasvu

Hyper Connect kasvaa tervettä vauhtia ja kaksinkertaistaa kasvunsa vuositasolla. Ja tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta. He toivovat ylittävänsä ja pääsevänsä suurten toimistojen sarjaan tulojen suhteen seuraavien 1–2 vuoden aikana.

Hyper Connect – Tulevaisuuden suunnitelmat

He suunnittelevat laajentavansa enemmän kokemuksellisten ratkaisujen toimittamiseen AR/VR/XR:ssä, mutta niillä on pitkän aikavälin strategisia vaikutuksia.

UKK

Kuka on Hyper Connectin perustaja?

Ankur Pujari ja Kiran Khadke ovat Hyper Connectin perustajia.

Milloin Hyper Connect perustettiin?

Hyper Connect perustettiin vuonna 2018.

Mitä palvelua Hyper Connect Asia tarjoaa?

Hyper Connect Asia tarjoaa digitaalisia palveluita, jotka ovat:

  • Digitaalimarkkinoinnin palvelut
  • UI/UX-suunnittelu
  • Teknologia ja kehitys
🔥 Empfohlen:  Seuraava iso asia: iPhone-mainosmarkkinointi