Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

17 parasta tekstieditoria bloggaamiseen [Simple & Easy-to-Use Solutions]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 17 parasta tekstieditoria bloggaamiseen [Simple & Easy-to-Use Solutions]

Parhaan tekstieditorin löytäminen bloggaamiseen voi olla haaste.

Blogieditorin on oltava helppokäyttöinen, vailla häiriötekijöitä ja toimittava hyvin valitsemasi sisällönhallintajärjestelmän kanssa.

Hyvän tekstieditorin on myös autettava sinua pitämään asiat järjestyksessä yhdessä paikassa ja käytettävissä useilta laitteilta.

Tässä artikkelissa kerron 17 parasta tekstieditoria bloggaamiseen, mukaan lukien muutamia kehittäjille tarkoitettuja blogieditorivaihtoehtoja.

Sukellaan heti sisään.

Parhaat tekstieditorit bloggaamiseen (verkkopohjaiset)

Jos haluat mieluummin käyttää verkkopohjaista tekstieditoria ohjelman tai sovelluksen lataamisen sijaan, tässä on joitain hienoja blogieditoreja.

1. WordPress-editori

Jos et välitä WordPress-editorista, tämä saattaa olla helpoin ratkaisu.

Päivitetty Gutenberg-blogieditori on ollut olemassa jo muutaman vuoden, ja vaikka se vaatiikin hieman totuttelua, se on kulkenut pitkän matkan ensimmäisestä julkaisustaan.

Jos tämä ei onnistu, voit silti käyttää vanhaa editoria, jos haluat. Sinun tarvitsee vain asentaa klassinen editori-laajennus.

Gutenberg-editori on minimaalinen, ja siinä on vaihtoehtoja tehdä siitä vapaa häiriötekijöistä. On myös pikanäppäimiä, joiden avulla voit nopeasti oppia nopeuttamaan työnkulkua kirjoittaessasi ja muokkaaessasi artikkeleita.

WordPressin käyttäminen säästää sinun tarvitse kopioida ja liittää työtäsi joka kerta, kun julkaiset uuden blogikirjoituksen.

Varmista vain, että tallennat varmuuskopiot kirjoituksistasi siltä varalta, että työllesi tapahtuu jotain.


2. Kielioppi

Tarvitsetko online-tekstieditorin, joka auttaa sinua kirjoittamaan paremmin?

Grammarly on yksi parhaista saatavilla olevista kieliopin ja oikeinkirjoituksen korjaustyökaluista. Sen tekoälyllä toimiva tekniikka ei ainoastaan ​​korjaa virheitä, vaan myös opettaa sinua parantamaan kirjoitustasi.

Se on verkkopohjainen, ja siinä on nyt työpöytäsovellus Windowsille, Macille ja selainlaajennuksille. Meillä on lisätietoja siitä Grammarly-arvostelussamme.

Ominaisuuksiin kuuluvat plagiointi, kielioppi, välimerkit, oikeinkirjoitus, lukuaika, sanojen ja merkkien määrä, kirjoitusavustaja ja paljon muuta.

Grammarly on täydellinen bloggaajille, jotka haluavat pitää kirjoitusnsa yhdessä paikassa tehokkaiden muokkaustyökalujen lisäetujen avulla.

Grammarlyn ilmainen versio tarjoaa peruskirjoitusehdotuksia, mikä riittää joillekin ihmisille (katso Grammarly vs Hemingway -vertailu). Voit myös käyttää ilmaista versiota koeajoon ennen päivittämistä pro-versioon.

Hanki Grammarly täältä


3. ProWritingAid

ProWritingAid on toinen verkkopohjainen blogieditori, joka on samanlainen kuin Grammarly.

Siinä on paljon edistyneitä ominaisuuksia, joiden avulla voit parantaa kirjoitustasi ja korjata kirjoitusvirheet, kielioppi ja välimerkit.

Voit tallentaa kaikki asiakirjasi verkkopohjaiseen käyttöliittymään, ja tekoälytyökalu toimii reaaliajassa kirjoittaessasi ja näyttää parannusehdotuksia.

ProWritingAidissa on paljon integraatioita, jos käytät muita muokkausohjelmia ja haluat sen tarjoamia ominaisuuksia.

Nämä ovat saatavilla MS Outlookille, MS Wordille, OpenOfficelle, Google Docsille ja selainlaajennuksille Chromelle, Firefoxille, Safarille ja muille.

Mukana on myös WordPress-laajennus, jolla saat kaikki hyödyt suoraan WordPressiin kirjoittamisesta, sekä tehokas kirjoitusassistentti.

Hanki ProWritingAid täältä


4. Google Docs

Google Docs on toinen loistava tekstieditori bloggaamiseen. Se on helppokäyttöinen ja täysin ilmainen.

Kuten useimmat tekstinkäsittelyohjelmat, siinä on runsaasti muotoiluvaihtoehtoja, ja voit jakaa ja tehdä yhteistyötä muiden ihmisten kanssa, joiden kanssa työskentelet.

Voit myös käyttää Flowapps.co:n häiriötöntä selaimen lisäosaa. Saatavilla Chromelle ja Firefoxille, se poistaa kaikki sotkut ja antaa sinulle paremman kirjoituskokemuksen.

Google-dokumenttien avulla työsi tallennetaan automaattisesti ja voit järjestää kaiken kansioihin, jotka tallennetaan Google Drive -tilillesi.

🔥 Empfohlen:  Osta Yelp -arvostelut: 9 parasta sivustoa (oikeat, mukautetut, positiiviset)

Ainoa haittapuoli Google-dokumenteissa on, kun liität työsi WordPressiin, se kuljettaa mukana muotoiluja ja outoja merkkejä (eli jos et noudata opastamme Google-dokumenttien tuomisesta WordPressiin).

Kokeile Google Docsia


5. Käsitys

Notionissa on koko joukko työkaluja, jotka auttavat kirjoittajia, bloggaajia ja projektipäälliköitä järjestämään verkkosivujen sisältöä, muokkaamaan artikkeleita ja jongleeraamaan useita projekteja.

Asiakirjoissa on kaikki tyypilliset muotoiluvaihtoehdot, mahdollisuus linkittää työsi ja edistynyt kansiojärjestely.

Se on puhdas ja minimaalinen tekstinkäsittelytyökalu, jossa on paljon muita ominaisuuksia, jos tarvitset niitä.

Notion on verkkopohjainen, ja sovelluksia on saatavana pöytäkoneille, Androidille ja iOS:lle.

Se on myös täysin ilmainen henkilökohtaiseen käyttöön, ja sen kuukausikustannukset ovat alhaiset ammattikäyttäjille.

Hanki käsitys tästä


6. Dropbox-paperi

Dropbox Paper on rikas tekstieditori tekijöille ja yhteistyöryhmille, jotka haluavat jotain Google-dokumenttien kaltaista, mutta tarvitsevat parempia multimediaintegraatioita.

Se on myös loistava vaihtoehto niille, jotka jo käyttävät Dropboxia suurten tiedostojen tallentamiseen tai haluavat vaihtoehdon Google Drivelle.

Sen hyödyllisiä ominaisuuksia ovat integraatiot Dropboxin, Airtablen, Trellon, YouTuben, Spotifyn ja monien muiden kanssa, jotka kaikki upotetaan suoraan asiakirjoihin.

Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos sinun on oltava vuorovaikutuksessa upottavien integraatioiden kanssa.

Koodaajat arvostavat myös Gist- ja GitHub-integraatioita ja syntaksin korostamista.

Yhteistyötyökalut tekevät tästä blogin sisällönmuokkausohjelmasta myös erinomaisen tiimeille. Voit kommentoida yksittäisiä tekstirivejä, ja jokaisen yhteistyökumppanin kirjoittama teksti on merkitty selkeästi nimellä.

Dropbox Paper on erittäin minimaalinen ja häiriötön ja loistava ratkaisu bloggaajille, jotka haluavat tallentaa sisällön jonnekin muualle kuin blogialustaan.

Kokeile Dropbox Paperia tästä


7. Zen

Zen on yksi pienimmistä ja helpoimmista tekstieditoreista, joita voit käyttää selaimessasi.

Se koostuu tyhjästä sivusta, jolle kirjoitat, ja oikealla on muutama yksinkertainen asetuskuvake, jotka katoavat, kun aloitat kirjoittamisen.

Se näyttää myös sana- ja merkkimääräsi vasemmassa alakulmassa.

Asetusten avulla voit vaihtaa kolmen eri fontin, neljän värimallin välillä, ottaa kirjoituskoneen äänet käyttöön kirjoitettaessa ja vaihtaa koko näytön tilaa.

Voit myös tulostaa työsi ja ladata sen .txt-tiedostona.

Valitettavasti sivusto ei tallenna tai varmuuskopioi työtäsi, se antaa sinun yksinkertaisesti kirjoittaa, ja siinä se.

Se on mukava kirjoituskokemus, mutta se ei ehkä ole käytännöllistä ammattikirjoittajille, joiden on päästävä käsiksi teoksiinsa yhdestä paikasta.

Hanki Zen täältä


8. Sanalaskuri

Word Counter on ilmainen online-tekstieditori, joka keskittyy kirjoittamiesi sanojen ja merkkien määrään.

Muotoiluvaihtoehtoja ei ole, se on vain yksinkertainen työkalu, joka näyttää tietoja kirjoituksestasi.

Esimerkiksi oikeanpuoleisessa laatikossa on jopa 19 mittaria, joista valita, mukaan lukien:

  • Keskim. Lause (sanat)
  • Keskim. sanan pituus
  • Hahmot
  • Käsin kirjoitusaika
  • Pisin lause (sanat)
  • Kappaleet
  • Lukutaso
  • Lukuaika
  • Ainutlaatuiset sanat
  • Sanat

…Ja useita muita.

Jos luot ilmaisen tilin, voit myös asettaa kirjoitustavoitteen ja seurata, kuinka paljon kirjoitat tietyn päivän aikana.

Kaikki vaihtoehdot voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä riippuen siitä, mitä käytät, tai voit piilottaa kaiken perustilassa keskittyäksesi kirjoittamiseen.

Kokeile Word Counteria täällä

🔥 Empfohlen:  8 parasta yritystason SEO-työkalua sisällön optimointiin

9. Rauhallinen kirjoittaja

Calmly Writerin on oltava tämän luettelon minimaalisin verkkopohjainen kirjoitustyökalu. Se koostuu täysin tyhjästä sivusta, jolle kirjoitat.

Painamalla F11 siirryt koko näytön tilaan, jolloin sivulle ei jää muuta kuin tekstiä.

Voit muotoilla tekstiä käyttämällä markdownia tai korostamalla tekstiä ja valitsemalla haluamasi vaihtoehdot.

Sitten voit tallentaa työsi napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa lootuksen virtauskuvaketta, jolloin näkyviin tulee vaihtoehtopaneeli.

Kirjoitus tallennetaan selaimeesi, mutta voit myös ladata työsi .txt-, .htm- ja .docx-muodossa tai tallentaa ne yhdistetylle Google Drive -tilille.

Calmly Writer on myös ladattavissa Windows-, Mac-, Linux- ja Chromebook-laitteille, mikä antaa sinulle paremman hallinnan tallennettuihin tiedostoihin ja mahdollisuuden avata useita asiakirjoja välilehdillä.

Hanki Rauhallinen kirjoittaja täältä


Parhaat tekstieditorit bloggaamiseen (Windows ja iOS)

Seuraavat tekstieditorit, sovellukset ja ohjelmat ovat ladattavissa Microsoft Windowsissa, MacOS:ssa ja joissakin mobiililaitteissa.

10. Obsidiaani

Obsidian on paljon enemmän kuin tekstieditori. Sen luoja mainostaa sitä toisiksi aivoiksi.

Pohjimmiltaan tätä merkintäeditoria käytetään muistiinpanojen tekemiseen ja niiden yhdistämiseen älykkään tietokannan kehittämiseksi.

Tämä on hienoa bloggaajille, koska voit luoda sisäisiä yhteyksiä blogiisi haluamasi sisällön välille ennen julkaisua.

Obsidian käyttää markdownia, kieltä, jonka avulla voit muotoilla tekstiä käyttämällä yksinkertaisia ​​merkkejä, kuten hashtageja otsikoissa ja viivoja luettelopisteissä.

Kaikki luodut asiakirjat tallennetaan laitteellesi, ja sinulla on mahdollisuus varmuuskopioida ja synkronoida työsi pilvessä alhaisella vuosimaksulla.

Jos sinulla on paljon ideoita blogisi sisältöön, Obsidianin avulla on erittäin helppoa visualisoida, kuinka ne linkittyvät sisäisesti avoimeen kaavionäkymään.

Obsidian on ilmainen ja avoin lähdekoodi, ja se on saatavilla Windowsille, Macille ja mobiililaitteille.

Hanki Obsidian täältä


11. iaWriter

iaWriter on toinen avoimen lähdekoodin Markdown-työkalu pöytäkoneille ja mobiililaitteille. Tokiossa luotu iaWriter-käyttöliittymä on suunniteltu poistamaan häiriötekijät, jotta voit keskittyä kirjoittamiseen.

Ominaisuuksiin kuuluu syntaksin korostus, joka korostaa sanoja, joita voitaisiin parantaa, ja tyylintarkistus, joka on kuin laitteessasi olisi oma päätoimittaja,

Tarkennustila, joka keskittyy vain käsittelemääsi lauseeseen, ja Flexible Blocks antavat sinun vaihtaa osia, lisätä kuvia ja paljon muuta.

iaWriter on saatavilla Macille, iOS:lle, Windowsille ja Androidille alhaisella kertamaksulla, ja sen mukana tulee ilmainen kokeiluversio.

Hanki iaWriter täältä


12. Hemingwayn toimittaja

Hemingway Editor ei ole vain tekstieditori, se opettaa sinua kirjoittamaan paremmin. Se on saatavana verkkopohjaisena versiona ilmaisena ja maksullisena työpöytäversiona Macille ja Windowsille.

Se toimii korostamalla sanoja, lauseita ja lauseita:

  • Adverbit
  • Kun käytät passiivista ääntä
  • Jos lauseella on yksinkertaisempi vaihtoehto
  • Kun lausetta on vaikea lukea
  • Jos lause on erittäin vaikea lukea

Se on visuaalinen tapa tietää, milloin sinun pitäisi muuttaa kirjoitustasi. Siellä on myös luettavuuspisteet ja tilastot sanojen ja lauseiden määrästä.

Se on loistava työkalu aloitteleville kirjoittajille, mutta siinä ei ole ProWritingAidin ja Grammarlyn edistyneempiä kielioppi-, välimerkki- ja oikolukuominaisuuksia.

Hanki Hemingway Editor tästä


13. OmmWriter

OmmWriter on maksullinen työkalu Macille ja Windowsille, joka muuttaa kirjoituskokemuksesi rauhallisilla ja rauhoittavilla äänillä ja taustoilla.

OmmWriter on suunniteltu auttamaan mielesi selkeyttämiseksi meditatiivisen käytännön tapaan, ja se auttaa sinua ajattelemaan selkeästi, jotta voit keskittyä kirjoittamiseen.

🔥 Empfohlen:  Bradley Taylor WAF ei ole SSL: Miksi tarvitset molempia verkkosivustojen asianmukaiseen turvallisuuteen Lue artikkeli

Voit valita erilaisista taustoista, kuten luminen kenttä tai tähtitaivas, rauhalliset ympäristön äänet ja tyylikkäät kirjasintyypit.

Se on yksinkertainen ja tyylikäs tekstieditori ilman kelloja ja pillejä.

Hanki OmmWriter täältä


14. Ulysses III

Ulysses on yksi parhaista tekstieditoreista bloggaamiseen iOS-laitteella. Se on maksullinen tekstieditori, joka on täynnä tehokkaita ominaisuuksia.

Tämä työkalu on täydellinen ihmisille, jotka rakastavat kirjoittamista ja haluavat organisoida työnsä paremmin.

Siellä on sisäänrakennettu oikolukija ja muokkausavustaja. Se auttaa sinua keskittymään sen häiriöttömän käyttöliittymän avulla.

Ulysses voi myös muuttaa projekteistasi houkuttelevia PDF-tiedostoja, Word-asiakirjoja, e-kirjoja ja jopa blogiviestejä, mikä on hienoa bloggaajille.

Hanki Ulysses täältä


Parhaat tekstieditorit blogeille ja kehittäjille (Windows ja iOS)

Jos olet kehittäjä, saatat mieluummin käyttää jotakin seuraavista. Nämä tekstieditorit tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten syntaksin korostuksen, joka on yleinen vaatimus HTML:lle ja muille ohjelmointikielille.

15. Ylivoimainen teksti

Sublime Text on suosittu tekstieditori, joka on erityisesti räätälöity kehittäjille. Sitä voivat kuitenkin käyttää kirjoittajat ja bloggaajat.

Joitakin hyödyllisiä ominaisuuksia ovat:

  • Regex Etsi ja korvaa – Mahdollistaa tiedostojen ja tekstirivien nopean navigoinnin
  • Python-pohjaisen laajennuksen API
  • Laajat mukautukset
  • Monialustaiset – Windows, MacOS ja Linux
  • Automaattinen tallennus estää käyttäjiä menettämästä työtään
  • Mukautettavat pikanäppäimet
  • Oikeinkirjoituksen tarkistustoiminto korjautuu kirjoittaessasi

…Ja paljon enemmän.

Hanki ylellinen teksti tästä


16. Atom

Atomin valmistajat sanovat, että se on “hakkeroitu tekstieditori 21. vuosisadalle”. Tämä ilmainen ja avoimen lähdekoodin työpöytäsovellus on lähdekoodieditori koodaajille, kirjoittajille ja bloggaajille.

Tämän suositun tekstieditorin tärkeimmät ominaisuudet ovat:

  • Monialustainen muokkaus – Toimii OS X:ssä, Windowsissa ja Linuxissa
  • Älykäs automaattinen täydennys
  • Useita ruutuja
  • Etsi ja korvaa
  • Paketit – Valitse tuhansista paketeista lisätäksesi uusia ominaisuuksia ja toimintoja
  • Teemat

Hanki Atom täältä


17. Muistio++

Notepad++ on kuin tavallisen Windows-muistikirjan edistynyt versio, mutta parempi.

Siinä on kaikenlaisia ​​siistejä ominaisuuksia, kuten syntaksin korostus, automaattinen sisennys ja automaattinen tallennus.

Kuten muutkin tämän luettelon koodauspohjaiset editorit, se on ihanteellinen kehittäjille tai bloggaajille, joilla on edistynyt taito.

Hanki Notepad++ täältä

Parhaat tekstieditorit bloggaamiseen – johtopäätös

Tämä päättää tämän luettelon parhaista tekstieditoreista bloggaamiseen. Mitä näistä blogieditoreista aiot käyttää?

Itsellesi sopivan löytäminen saattaa viedä pienen yrityksen ja erehdyksen.

Grammarly on loistava vaihtoehto, jos tarvitset täyden kirjoitusassistentin, kun taas Calmly tai Zen ovat alkeellisimmat ja minimaaliset editorit.

Jos haluat ladattavan työkalun, jota voit käyttää useilla laitteilla, Obsidian tai iaWriter ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja.