Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ibotta Review 2023: plussat, miinukset ja miten se toimii (20 dollarin bonus sisällä)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ibotta Review 2023: plussat, miinukset ja miten se toimii (20 dollarin bonus sisällä)

Olen sinkku nainen, jolla ei ole lapsia.

Olen nirso ostamieni merkkien suhteen, syön enimmäkseen luomua, gluteenitonta ja maidotonta, ja olen kauhea suunnittelemaan ruokaostoksiani.

Kaikesta tästä huolimatta ansaitsin 23 dollaria käyttämällä Ibottaa viimeisen kolmen viikon aikana muuttamatta ostotottumuksiani.

Tällä kurssilla ansaitsen helposti noin 250 dollaria cashbackia tänä vuonna käyttämällä Ibottaa.

Käytä vain muutama minuutti päivittäistavaramatkani ennakkosuunnitteluun, skannaamalla kuittini ja ohjaamalla satunnaisen ystävän tai perheenjäsenen sovellukseen. Olen vauhdissa kattamaan Netflix-, Hulu- ja Spotify-tilaukseni jokaisen rahan Ibotalta ansaitsemallani cashbackilla.

Jos sinulla on perhe (mikä tarkoittaa luultavasti suurempaa ruokalaskua kuin minulla), olet vähemmän nirso ostamiesi elintarvikkeiden ja merkkien suhteen ja olet valmis näkemään pienimmänkin vaivannäön (kuten tarkastelemaan tarjouksia sovelluksesta ennen kuin teet ostoksia), voit ansaita paljon enemmän käyttämällä Ibottaa.

Mikä on Ibotta?

Ibotta on helppokäyttöinen cashback-alusta. Voit ansaita tekemällä ostoksia kaupassa tai verkossa osallistuvilta jälleenmyyjiltä käyttämällä Ibotta-sovellusta, verkkosivustoa tai selainlaajennusta.

Saatavilla olevien tarjousten valikoimasta – päivittäistavaroista matkaan, lemmikkitarvikkeisiin ja jopa koti- ja autotarjouksiin – Ibotassa on jokaiselle jotakin. Heidän suosittuihin jälleenmyyjiinsä kuuluvat Whole Foods, Kroger, Target, Walmart, Instacart, Old Navy, American Eagle ja Uber.

Tavanomaisten ostosten lisäksi voit ansaita Ibottalla ostamalla lahjakortteja, suosittelemalla ystäviä ja perheenjäseniä sekä oikeutettuja bonuksiin, kun lunastat tietyn määrän tarjouksia tietyn ajan kuluessa (esim. ansaitset 10 dollarin bonuksen, kun lunastat 18 tarjousta kuukausi).

Saat myös enintään 20 dollaria bonuksina kun kirjaudut Ibottaan ja alat lunastaa tarjouksia.

Aiheeseen liittyvä: 14 parasta tapaa säästää rahaa elintarvikkeissa

Onko Ibotta laillinen?

Ibottan verkkosivuston mukaan he ovat maksaneet yli miljardi dollaria yli 35 miljoonalle käyttäjälle yrityksen perustamisesta vuonna 2012 lähtien. Sovellus tarjoaa yli 1 500 tarjousta yli 1 000 jälleenmyyjällä.

Olen testannut paljon cashback-sovellukset vuosien varrella, ja henkilökohtaisesti Ibotta on yksi suosikeistani ylivoimaisesti. Mutta olen vain yksi käyttäjä. Katsotaan mitä data sanoo.

Ibottan Better Business Bureau -profiilin tarkastelu osoittaa, että yrityksellä on B-luokitus. Näyttää siltä, ​​että heillä on ollut yli 700 valitusta viimeisen kolmen vuoden aikana. Kaikki valitukset merkitään kuitenkin ratkaistuksi, eli valituksen kirjoittanut henkilö on todennut, että asiaa on käsitelty häntä tyydyttävällä tavalla.

Vaikuttaa siltä, ​​että yleisin valitus on tilin deaktivointi ja aiempien tulojen lunastaminen. Ibottan BBB-vastausten mukaan useimmat, elleivät kaikki, kyseisistä tileistä rikkoivat käyttöehtojaan luomalla useita tilejä samoilla käyttäjätiedoilla.

Silti Ibotan arvosana on 4,8 Apple App Storesta ja 4,4 Google Play -kaupasta. Yrityksellä on yhteensä 1,7 miljoonaa arvostelua molemmilta alustoilta ja yli 10 000 000 asennusta Play Kaupassa. Yksi käyttäjä sanoi saaneensa satoja dollareita säästöjä, ja toinen sanoi, että hänellä ei ole ollut vaikeuksia käyttää palkintojaan ravintoloissa tai muissa jälleenmyyjissä.

Ibotta-käyttäjien julkisesti saatavilla olevien tietojen sekä oman henkilökohtaisen kokemukseni perusteella sanoisin, että yritys on laillinen ja yhtä turvallinen käyttää kuin mikä tahansa muukin sovellus.

Aiheeseen liittyvä: 20 parasta rahaa ansaitsevaa sovellusta, joilla voit ansaita ylimääräistä rahaa

Miten Ibotta toimii?

Ibotta tarjoaa viisi tapaa ansaita: myymälässä ostokset, verkkokaupat, suositukset ja bonukset.

Ostokset myymälässä

Ibotta tekee myymälässä säästämisen helpoksi antamalla sinulle mahdollisuuden linkitä kanta-asiakastilisi, skannaa kuitit ostoksen jälkeen tai osta lahjakortteja käytettäväksi myöhemmin. Voit myös ottaa käyttöön Lähitarjoushälytysten ilmoitukset pysyäksesi ajan tasalla alueesi uusista tarjouksista.

Yhdistä myymäläsi kanta-asiakastilisi

Tämä on kätevin tapa tehdä ostoksia kaupoissa Ibotan kanssa. Ibotta-tilistäsi sinun tarvitsee vain löytää kauppa, joka tarjoaa tilin linkityksen, napsauta “Linkitä tili”, lisää haluamasi tarjoukset kyseisestä kaupasta ja tee ostoksia tavalliseen tapaan.

Kun olet kirjautunut ulos, Ibotta tarkistaa ostoksesi automaattisesti, yhdistää ne Ibotta-tilisi tarjouksiin ja lisää cashbackin kokonaistuloihisi.

Jos sinulla on Ibotta-selainlaajennus asennettuna, saat myös ponnahdusikkunan, kun vierailet sivustolla, joka sallii tilin linkityksen. Voit lisätä tietosi suoraan sieltä ja linkittää tilisi napin painalluksella.

🔍 Arvostelijan näkemys: Ainoa Ibottaan yhdistämäni kanta-asiakastili on Target Circle.

En edes tajunnut, että voin linkittää tilini, ennen kuin menin Targetin verkkosivustolle tekemään ostoksia verkossa. Koska olin jo kirjautunut sisään, sain Ibotta-laajennuksesta ponnahdusikkunan, jossa minua pyydettiin lisäämään kirjautumistietoni Target-tiliäni.

🔥 Empfohlen:  Miten ja milloin valita paras lakipalvelu yrityksellesi

Tilini yhdistäminen Ibotaan eliminoi vaiheen, jonka useimmiten unohdan: kuitin skannaamisen ostosten jälkeen.

Yksi valitukseni on kuitenkin se, että sinun on silti lisättävä tarjouksia Ibottaan ennen ostoksia. Jos ostat jotain, josta Ibotalla on sopimus, mutta et lisännyt sitä sovellukseen, et saa säästöjä kyseisestä ostoksesta.

Huomasin myös, että Ibotta ei salli kanta-asiakastilien yhdistämistä kaikkien jälleenmyyjien kanssa. Joten vaikka minulla on esimerkiksi Kroger-kanta-asiakaskortti, en voi linkittää sitä Ibotta-profiiliini. Se ei kuitenkaan ole minulle sopimusten katkaisija, koska voin silti ansaita pisteitä kuittien skannaamisesta.

Aiheeseen liittyvä: 74 luovaa tapaa säästää rahaa tiukalla budjetilla

Skannaa kuittisi

Prosessi on samanlainen kuin kanta-asiakastilin yhdistäminen: etsi kauppa, jossa haluat tehdä ostoksia Ibotta-sovelluksesta, lisää haluamasi tarjoukset ja tee ostoksia kaupassa. Ainoa ero on, että sinun on otettava kuva kuitista saadaksesi käteispalautuksen.

🔍 Arvostelijan näkemys: Tämä on pääasiallinen tapa, jolla olen käyttänyt Ibottaa toistaiseksi, koska Kroger on ruokakauppani, ja kuten aiemmin mainitsin, en voi linkittää kauppatiliäni Ibotaan.

Tykkään selata sovellusta ennen kuin lähden ruokaostoksille. Jos löydän hyvän tarjouksen, lisään sen tarjouksiini klikkaamalla “+” ja käytän lopullista tarjousluetteloani viikon aterioiden suunnitteluun. Suosikkini ovat “kaikki tuotteet” -tarjoukset, joista voit valita minkä tahansa tuotemerkin, kuten maidon, leivän, popcornin, kerta-annoskahvin jne.

Tarjousten lisääminen tilillesi tapahtuu yleensä yhdellä napsautuksella, mutta joskus sinun on katsottava lyhyt video (yleensä 30 sekuntia tai vähemmän), ennen kuin voit lunastaa sopimuksen.

Kun olet lunastanut sopimuksen, näet sen vieressä valintamerkin.

Muista lukea jokaisen tarjouksen yksityiskohdat ennen ostoksille lähtöä. Jos käytät ostoslistaa, kirjoita ylös, kuinka monta kutakin tuotetta sinun on ostettava lunastaaksesi tarjouksen.

Tein tämän virheen varhain, en tiennyt, että ruokalistallani oleva kauramaito oli BOGO-tarjous (osta yksi, hanki yksi). Joten ostin vain yhden ja kun skannasin kuittini, en saanut odottamaani cashbackia.

Jokaisella sopimuksella on yleensä raja (yleensä 2 tai 5), kuinka monta kertaa voit lunastaa kyseisen tarjouksen.

Suurin valitukseni tällä menetelmällä on, että sinun täytyy muistaa saada kuitti ja seurata sitä tarpeeksi kauan, jotta voit skannata sen tilillesi.

Tämä oli minulle säätö, koska olen tottunut heittämään kuitin pois ovesta ulos astuessani tai en ota sitä ollenkaan.

Ja vaikka saisin kuitin, kadotan sen 50 % todennäköisyydellä jonnekin kassakoneen ja keittiöni väliin.

Tämän vuoksi olen tottunut skannaamaan kuittini heti kun pääsen autolleni. Se kestää vain muutaman sekunnin, ja näin en menetä yhtään cashbackia kadonneiden kuittien vuoksi.

Pidän kuitenkin edelleen peukkuja, että Ibotta lisää Krogerin heidän uskollisuuslinkkiohjelmiensa luetteloonsa lähitulevaisuudessa. Haluaisin myös enemmän ruokavaliokohtaisia ​​suodattimia, jotka auttavat lajittelemaan kauppojen tarjouksia, kuten luomutuotteita, gluteenittomia jne.

Aiheeseen liittyvä: 11 sovellusta, kuten Ibotta, säästämään rahaa Cashbackilla

Osta lahjakortteja

Ibotan lahjakorttiominaisuus on melko ainutlaatuinen. Sovelluksen sisältä voit ostaa lahjakortteja yli 130 jälleenmyyjälle, mukaan lukien Starbucks, Bed Bath & Beyond, Lowe’s, Walmart, Uber ja Airbnb.

Vastaanottaja osta lahjakortti Ibottasta, voit joko lisätä henkilökohtaisen pankkikortin tai käyttää Ibotta-tulojasi. Joka tapauksessa saat cashbackia.

Jos ostat lahjakortin jollekin toiselle, voit vaihtaa “Tämä on lahja” -vaihtoehdon. Seuraavassa näytössä voit valita, kuinka haluat lähettää lahjakortin. Kenelle lähetät sen, ei tarvitse Ibotta-tiliä käyttääkseen korttia.

🔍 Arvostelijan näkemys: Myönnän, en ole vielä käyttänyt tätä ominaisuutta, mutta minulla on silmäni syntymäpäivälahjoihin seuraavien parin kuukauden aikana.

Olen hieman ärsyyntynyt siitä, että en voi käyttää luottokorttiani lahjakorttien ostamiseen Ibottan kautta, mutta he eivät ole ainoa yritys, jolla on tämä käytäntö. Pidän kuitenkin siitä, että minulla on mahdollisuus käyttää Ibotta-tulojani maksamiseen.

Mielestäni lahjakorttien ostaminen Ibottan kautta on loistava tapa ansaita cashbackia, jos ostat sen jollekin toiselle. Jos ostat lahjakortin itsellesi, varoitan sinua tarkistamaan, onko Ibotalla parempi tarjous myymälässä tai verkossa ostamiseen kyseiseltä jälleenmyyjältä.

Esimerkiksi, käytin melkein tilisaldoani ostaakseni lahjakortin Lowe’sille, koska minun täytyy matkustaa sinne tällä viikolla. Mutta uteliaisuudesta pysähdyin katsomaan, oliko saatavilla myymälä- tai verkkotarjous. Kävi ilmi, että Ibotta tarjoaa tällä hetkellä 10 % cashbackin verkko-ostoksista Lowe’sissa, ja lahjakorttini olisi saanut minulle vain 2 %.

🔥 Empfohlen:  FlyCart Review 2023 – Onko se paras Premium WooCommerce -laajennukset

Tarpeetonta sanoa, tein tilaukseni verkossa.

Toinen ongelmani Ibotta-lahjakorttien kanssa on se, että vaikka niillä on hyvä valikoima myymälöitä, he eivät tarjoa lahjakortteja joihinkin paikkoihin, joissa ostan eniten Ibotan kanssa, kuten Kroger ja Target. Luulen, että tämä on järkevää, koska jos he tekisivät, olisi helppo ansaita kaksinkertainen käteispalautus lahjakortin ostamisesta sovelluksen kautta ja sitten lunastamalla tarjouksia myymälässä.

Mutta näistä pienistä valituksista huolimatta olen silti sitä mieltä, että lahjakorttien ostaminen Ibotan kautta on loistava tapa saada cashbackia, varsinkin jos ostat jollekin toiselle.

Verkkokauppa

Jos olet enemmän verkko-ostoksia tekevä tai ostat tarjouksia ja myymälöitä, jotka eivät ole alueellasi, Ibotta tarjoaa kaksi vaihtoehtoa: tehdä ostoksia verkossa selaimen laajennuksella tai suoraan Ibotta-sovelluksen kautta.

Osta verkossa Ibotta-selainlaajennuksella

The Ibotta-laajennus on saatavilla Firefoxille ja Chromelle ja toimii samalla tavalla kuin muut cashback-sovellukset. Kun teet ostoksia sivustolla, jossa he tarjoavat cashbackia, saat ponnahdusikkunan. Napsauta “aktivoi” -painiketta lunastaaksesi tarjouksen ja jatkaaksesi ostoksia normaalisti.

Noin viikon kuluttua näet, että cashbacki on lisätty Ibotta-tilillesi.

🔍 Arvostelijan näkemys: Jos olet joskus käyttänyt Cashback-selainlaajennusta, kuten Rakuten tai Honey, Ibotta toimii pääosin samalla tavalla: näet ponnahdusikkunan, napsauta aktivoi, osta, ansaitse.

Olen kuitenkin huolissani Ibottan laajennuksen tarkkuudesta, kun olen tehnyt tätä katsausta varten erittäin laajan tutkimuksen. Olen käyttänyt laajennusta verkkokaupoissa aiemmin, mutta ajattelin kokeilla uusia sivustoja ja klikata eri painikkeita kuin yleensä testatakseni kokemusta kaikista näkökulmista.

Ja luulen löytäneeni matriisista vian.

Ibotta-tililläni Athleta on listattu jälleenmyyjänä, joka tarjoaa 2 % cashbackia:

Mutta kun menin suoraan Athletan verkkosivuille, en saanut ponnahdusikkunaa Ibotalta. Joten napsautin laajennusta selaimessani, eikä luettelossa ole tarjousta:

Jos saatavilla on tarjous, jota ei ole aktivoitu, sinun pitäisi nähdä sama ponnahdusikkuna edellisen osan American Eagle -kuvasta.

Lähetin Ibotan asiakaspalveluun pyynnön selvittääkseni miksi näin tapahtuu, mutta tämä saa minut kyselemään kuinka paljon cashbackia Ibotta-selainlaajennuksen käyttäjät ovat menettäneet tämän virheen takia.

Tämän ongelman lisäksi, johon törmäsin tätä arvostelua kirjoittaessani, on kaksi pienellä tekstillä kirjoitettua asiaa, joihin on kiinnitettävä huomiota tehdessäsi ostoksia verkossa Ibotan kanssa:

  1. Kun aktivoit sopimuksen, sinulla on 45 minuuttia aikaa tarkistaa ennen kuin sopimus vanhenee. Voit aktivoida sen uudelleen, sinun täytyy vain muistaa tehdä se.
  2. Tuotteita, jotka on lisätty ostoskoriin ennen sopimuksen aktivointia, ei lasketa käteispalautukseen. Jos löydät tarjouksen kesken ostoksia, sinun on poistettava tuotteet ostoskoristasi, aktivoitava tarjous ja lisättävä ne takaisin.

Olen aina nauttinut Ibotta-laajennuksen käyttökokemuksesta, ja se on kätevä tapa ansaita käteispalautuksia verkko-ostoksista. Mutta sinun kannattaa tarkistaa Ibottan jälleenmyyjät-osio ja varmistaa, että tarjouksesi on aktivoitu (ja sisältää kaikki ostoskorissasi olevat tuotteet), jos päätät käyttää sitä.

Aiheeseen liittyvä: 7 säästäväisyysasiantuntijaa jakavat parhaat keinonsa säästää rahaa

Osta suoraan Ibotta-sovelluksen kautta

Jos kannettava tietokone ei ole kätevä, voit osta verkossa Ibotan kanssa suoraan sovelluksesta.

Toisin kuin selainlaajennus, joka tulee näkyviin, kun olet päässyt sivustolle, jolla on sopimus, sinun on tehtävä tarkoituksellisempi ostoksia Ibotta-sovelluksen kautta. Eli sinun on tiedettävä, missä haluat tehdä ostoksia tai selata saatavilla olevia myymälöitä, kunnes löydät haluamasi paikan.

Kun valitset haluamasi myymälän, verkkosivu aukeaa Ibotan sovelluksessa, jossa voit tehdä ostoksia normaalisti.

🔍 Arvostelijan näkemys: Tämä on vähiten suosikkini (ja vähiten käytetty) Ibotta-ostosominaisuus.

Olet luultavasti kokenut, että napsautit linkkiä Instagramissa ja se avasi verkkosivuston Instagram-sovelluksessa. Samanlainen kokemus on ostoksilla Ibotta-sovelluksen kautta.

Olisi hienoa, jos kaupan verkkosivusto avautuisi Safarissa tai Chromessa, tai jos sinulla olisi ainakin tämä vaihtoehto. Nykyinen kokemus on hieman hidas ja kömpelö. En voi kuvitella, että monet Ibotta-käyttäjät ostavat tällä tavalla. En suosittelisi sitä.

Muita tapoja ansaita Ibotan kanssa

Tavanomaisten ostosten lisäksi voit ansaita käteistä takaisin Ibottalla suosittelemalla ystäviä ja täyttämällä bonuksia.

Suosittele ystäviä ja perhettä

Kuten monet muutkin sovellukset, voit ansaita, jos ohjaat uusia käyttäjiä Ibotaan ainutlaatuisella viittauskoodillasi. Voit jakaa koodisi tekstiviestillä, sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa suoraan sovelluksesta.

Kun uudet työntekijäsi rekisteröityvät koodillasi ja lähettävät ensimmäisen kuittinsa, ansaitset molemmat 10 dollarin suositusbonuksen.

🔥 Empfohlen:  Uusien verkkokaupan monikanavaisen markkinointimahdollisuuksien tutkiminen

🔍 Arvostelijan näkemys: Suositusohjelmasta on vaikea valittaa, ja mielestäni Ibotta’s on melko antelias. Tähän mennessä olen lähettänyt viittauskoodini kolmelle henkilölle ja onnistuneesti ohjannut yhden henkilön sovellukseen.

Ainoa ongelma, joka minulla on tähän mennessä, on se, että en pysty jäljittämään mainitsemiasi ihmisiä. Ainoa syy, miksi tiedän, että viittaus oli onnistunut, on se, että sain siitä ilmoituksen, jossa sanottiin “10 dollaria on lisätty tilillesi – onnittelut! Suosittele ystäviäsi ja ansaitse enemmän rahaa kuin koskaan ennen.”

Mutta se ei näy tulohistoriassani, eikä tietueessa kerrota, ketkä ihmisistä, joille lähetin linkkini, todella rekisteröityivät. Toivon, että minulla olisi nämä tiedot, jotta tiesin ketä kiittää ja kuka saattaisi tarvita valmennusta ensimmäisen sopimuksensa loppuunsaattamiseksi.

Bonukset

Ibotta tarjoaa kahdenlaisia ​​bonuksia: erityisiä ja ei-spesifisiä. Tietyt bonukset liittyvät yleensä yhteen brändiin. Esimerkiksi “Ansaitse 0,50 dollaria, kun lunastat kolme Chameleon Organic Coffeen tarjousta.” Epäspesifiset bonukset ovat yleensä aikasidottuja, kuten “Lunasta 15 kaikenlaista tarjousta tänä viikonloppuna ja ansaitse 1 dollari.”

Näet molemmat tyypit “Bonus”-välilehdellä sovelluksen alavalikosta.

🔍 Arvostelijan näkemys: Bonukset voivat tarjota vakavan tulonlisäyksen ja ovat loistava vaihtoehto, jos sinulla on tiettyjä brändejä, joista todella pidät. Voit suunnitella ostoksesi bonusten ympärille, mutta luultavasti ansaitset satunnaisen bonuksen edes yrittämättä. Ensimmäinen bonukseni oli täydellinen yllätys.

Olin ostoksilla keskellä viikkoa, lunastin muutaman tarjouksen ja huomasin seuraavana päivänä, että tililleni oli lisätty 3 dollaria ylimääräistä. Ilmeisesti oli meneillään Flash-bonus, josta en tiennyt, mistä saat 3 dollaria ylimääräistä, jos lunastit kolme tarjousta kolmen päivän aikana.
Siitä pidän eniten Ibottan bonusominaisuudesta: sinun ei tarvitse “rekisteröidä” bonusta tai lisätä sitä tilillesi. Voit tehdä ostoksia tavalliseen tapaan ja yllättyä odottamattomalla cashbackilla.

Pidän myös siitä, että Ibotta listaa “käynnissä olevat” bonuksesi erikseen bonusvälilehdellä ja lähettää sinulle ilmoituksen, kun olet aloittanut bonuksen. En olisi koskaan tiennyt, että Chameleon Organic Coffee tarjosi bonuksen muuten. Nyt taidan mennä eteenpäin ja hankkia lisää kahvia ja saada ylimääräinen 0,50 dollaria.

Olen huomannut, että jotkut paremmat bonukset osuvat yleensä keskellä viikkoa, joten yritän varoa niitä ja tarttua niihin aina kun voin.

Ibotta-tarjouskoodi

Hyvää rekisteröitymisbonusta on vaikea voittaa, ja juuri sitä Ibotta tarjoaa. Uudet käyttäjät voivat ansaita Ibotta’s ilmaiseksi 20 dollarin tervetuliaisbonus yksinkertaisesti käyttämällä erityistä kumppanilinkkiämme ja lunastamalla valikoituja tarjouksia.

  • Tervetuliaisbonus #1: Saat 10 dollarin tervetuliaisbonuksen myymälätarjouksen lunastamisesta (kaikki merkki- ja kuittitarjoukset eivät sisälly).
  • Tervetuliaisbonus #2: Saat 5 dollarin tervetuliaisbonuksen lunastaessasi Mobile Shopping -tarjouksen.
  • Tervetuliaisbonus #3: Toissijainen 5 dollarin tervetuliaisbonus myymälässä tai Mobile Shopping -tarjouksen lunastamisesta.

Rakenna tiimisi

Ibotta tarjosi aiemmin lisäansioita Ibotta Teamworkin kautta. Jokaisesta mainitsemastasi jäsenestä tulee osa tiimiäsi, ja voitte lunastaa bonuksia yhdessä.

Ryhmätyöbonukset eivät kuitenkaan ole enää saatavilla Ibotta-sovelluksessa 1.2.2022 alkaen.

Ibotta-arvostelu yhteenvedossa (tuomio)

Jokaisella sovelluksella on ongelmansa, mutta mielestäni niiden kanssa Ibotta, edut painavat haittoja enemmän. Se on loistava tapa ansaita käteispalautuksia ostoksista, joita olet luultavasti jo tekemässä ja loistaa erityisesti päivittäistavarakaupoissa ja tavarataloissa.

Suosikkimerkeilläsi ja -tuotteillasi ei välttämättä aina ole sopimusta, joten mitä halukkaampi olet kokeilemaan uusia merkkejä, sitä enemmän säästät rahaa. Yli 240 verkkokauppatarjouksen ja yli 2 000 jälleenmyyjän kokonaismäärän ansiosta löydät todennäköisesti muutamia tarjouksia, joista pidät.

On hieman hankalaa löytää ja lisätä tarjouksia tilillesi ennen ostosten tekemistä. Toivon, että Ibotta löytää tulevaisuudessa tavan automatisoida prosessi, jotta voit linkittää kaikki kanta-asiakastilisi, tehdä ostoksia normaalisti (kertomatta heille etukäteen, mitä tarjouksia haluat), ja he voivat yhdistää tarjoukset kuitteihisi. Mutta vaikka näin ei koskaan tapahtuisi, käytän ja suosittelen Ibottaa edelleen.

Aiheeseen liittyvä: Tämä Savings Pro keräsi 830 dollaria Ibotalta ja Rakutenilta viime vuonna. Näin hän teki sen