Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ideoita passiivisista tuloista

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ideoita passiivisista tuloista

On monia artikkeleita, jotka on omistettu tutkimaan erilaisia ​​tapoja ansaita passiivisia tuloja. Mutta monet eivät ota huomioon taustalla olevaa kysymystä – miksi on passiivinen tulot (toisin kuin aktiivinen tulot) tärkeitä?

Vastaus on itse asiassa melko yksinkertainen ajan ja rahan välinen suhde. Aika on arvokkain tavara. Vuorokaudessa on vain 24 tuntia.

Aika on suurin tasaus, koska kukaan ei voi saada sitä enempää. Sitä ei voi koskaan luoda tai käyttää uudelleen. Se on kerran olemassa, sitten se on poissa. Ja juuri siksi passiiviset tulot ovat niin tärkeitä – koska aika on arvokkaampaa kuin raha.

Toisin kuin raha, jota voidaan ansaita, säästää, kuluttaa, sijoittaa, tuhlata ja menettää, emme voi laittaa minuutteja kelloon. Emme voi odottaa osinkoa pankissa sekunneilta tai tunneilta tai sijoittaa käyttämättä jäänyttä aikaa johonkin muuhun. Kun otetaan huomioon, että suurimman osan vapaasta maailmasta on tehtävä työtä saadakseen elantonsa ja kuluttaa suuri osa heillä olevasta ajasta, tämä arvokas hyödyke on asetettava etusijalle.

Passiivinen tulo on yksi tärkeimmistä strategioista, joita rikkaat käyttävät rikastuakseen. Näin voit irrottaa kykysi ansaita rajallisesta ajasta, joka sinulla on päivässä. Passiivisilla tuloilla ansaitset rahaa nukkuessasi. Ansaitset rahaa myös ollessasi hereillä. Se on automaattinen ja vain tulee sisään.

“Jos et löydä tapaa ansaita rahaa nukkuessasi, työskentelet kuolemaan asti.” – Warren Buffett

Passiivisen tulovirran luominen ei kuitenkaan ole helppoa. Se vaatii valtavasti vaivaa ja aikaasi, ja alussa on hyvin vähän tuottoa. Siihen liittyy yleinen turhautumisen tunne ja valtava oppimiskäyrä. Silti se on yksi aikasi kannattavimmista sijoituksista, johon voit mahdollisesti ryhtyä.

Kuten alla oleva kaavio osoittaa, mikä tahansa ansaittu passiivisen tulon määrä on eksponentiaalisesti arvokkaampi kuin vastaava rahamäärä, joka on ansaittu perinteisellä työllä (vaihtoaika rahalla).

🔥 Empfohlen:  Ilmaiset Google Analytics -raportointityökalut, jotka tekevät elämästäsi helpompaa

100 dollaria passiivisia tuloja kuukaudessa ei ehkä kuulosta paljolta. Kuitenkin saadaksesi 100 dollaria kuukausittaisen passiivisen tulon, sinulla on oltava 30 000 dollaria sijoitettuna ja ansaita 4 %. Tämä 4 prosentin tuotto on melko konservatiivinen verrattuna S&P 500:n historiallinen keskimääräinen vuotuinen tuotto, joka on noin 7 % (inflaation jälkeen).