Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

IFC ja YES Bank julkistivat Koillis-Intian pienyritysrahaston

Seuraava artikkeli auttaa sinua: IFC ja YES Bank julkistivat Koillis-Intian pienyritysrahaston

Maailmanpankkiryhmään kuuluva IFC ja Yes Bank suunnittelevat perustavansa rahaston tukemaan pieniä ja kasvavia yrityksiä Koillis-Intiassa. Aloite edistää osallistavaa ja kestävää kehitystä ensisijaisilla aloilla.

Yhteistyössä tutkitaan uusia tapoja lainata syrjäseudun yrityksiä, mukaan lukien erityisrahaston perustaminen pienten investointien helpottamiseksi. Rahaston kokoa ja muita kumppanuuden yksityiskohtia selvitetään tässä vaiheessa. Investointien painopistealueita ovat elintarvike- ja maatalousteollisuus, infrastruktuuri, terveydenhuolto, koulutus ja kohtuuhintainen asuminen.

”Koillis-Intian osavaltioissa on huomattavia hyödyntämättömiä mahdollisuuksia. Yhteistyö IFC:n kanssa auttaa meitä hyödyntämään omia valmiuksiamme laajentaa rahoituspalveluja alueelle”, sanoi

Yes Bank suunnittelee vahvaa läsnäoloa Koillis-Intiassa edistäen työpaikkojen luomista ja osallisuutta. IFC tukee ja täydentää näitä pyrkimyksiä yhdistämällä sijoitus- ja neuvontapalveluitaan.

Viime vuonna IFC myönsi 75 miljoonan dollarin lainan auttaakseen Yes Bankia laajentamaan verkostoaan tavoittaakseen heikosti palvelleet ihmiset, pienet ja keskisuuret yritykset sekä maatalouslainaajat Intiassa. Koillis-Intian suuren kasvupotentiaalin ja suuremman osallisuuden vuoksi IFC on tehnyt yhteistyötä eri alojen instituutioiden kanssa edistääkseen taloudellista ja sosiaalista kehitystä alueella.

🔥 Empfohlen:  Bank of America -kampanjat – 100, 200, 500 dollarin tarkistustarjoukset