Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ihmisten, yhteisön ja monimuotoisuuden hallinto: Tutustu Rock Contentin sosiaalisen vaikutuksen ja DEI:n (diversiteetti, tasa-arvo ja osallisuus) raportti 2023 nyt

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ihmisten, yhteisön ja monimuotoisuuden hallinto: Tutustu Rock Contentin sosiaalisen vaikutuksen ja DEI:n (diversiteetti, tasa-arvo ja osallisuus) raportti 2022 nyt

Tänään olemme innoissamme voidessamme julkaista neljännen sosiaalisten vaikutusten ja monimuotoisuuden, tasapuolisuuden ja osallisuuden (DEI) -raporttimme vuodelle 2022.

Yhteensopiva yritystavoitteemme kanssa parantaa markkinointia ja samalla vaikuttaa myönteisesti maailmaan, vaikutusstrategiamme keskittyy kolmen peruspilarin ympärille: ihmiset, yhteisö ja DEI:n hallinto.

Rock Contentin sosiaalisten vaikutusten raportti on ensisijainen lähde yrityksemme globaalien monimuotoisuuden, osallisuuden, tasapuolisuuden ja sosiaalisten vaikutusten aloitteista. Se sisältää tietoja ja korostaa edistymistämme tähän mennessä tärkeimpien vaikutusalueidemme mukaisesti.

Vuonna 2022 tuemme jälleen Yhdistyneiden Kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteita, erityisesti:

 • Laadukas koulutus (tavoite 4)
 • Sukupuolten tasa-arvo (tavoite 5)
 • Ihmisarvoinen työ ja talouskasvu (tavoite 8)
 • Eriarvoisuuksien vähentäminen (tavoite 10)

Kohokohdat

Ihmiset

Vuonna 2022 kohtasimme haastavan markkinatilanteen, jouduimme hidastamaan rekrytointia, ja näissäkin haasteissa pysyimme vastuullisena edustuksen ylläpitämisessä ja ponnistelujen edistämisessä tiimimme koulutuksen, voimaantumisen ja osallistamisen parissa.

Pyrimme parantamaan johtajiemme koulutusta, edistämään sisäisiä oppimistapahtumia, pakollista koulutusta DEI-näkökohdista sekä vahvistamaan, mitä käytännesäännöt käytännössä tarkoittavat.

 • 57 % naisten edustus tiimissämme, 4 % kasvua vuoteen 2021 verrattuna
 • 85 % johtoryhmästä suoritti Inclusive Leadership and Inclusive Mindset -koulutuksen
 • 42 tuntia omistettu DEI-tapahtumiin: 100 % enemmän kuin vuonna 2021, 21 tuntia omistettu

Monimuotoisuuden, oikeudenmukaisuuden ja osallisuuden hallinta

Loimme hallintorakenteen monimuotoisuutta, tasapuolisuutta ja osallisuutta varten. Vahvistimme sidosryhmien siirtymistä työntekijäresurssiryhmiin.

Nyt Rocker Network Groupit – AfroRock, Inclusion Rocks, Rock. org, Roqueer ja Women Rock – niillä on johtajat, jotka muodostavat hallinto- ja DEI-komiteamme.

Yhteisö

Sisäisten ponnistelujen lisäksi pyrimme myös vahvistamaan yhteisöä hyödyntämällä voittoa tavoittelemattomien järjestöjen vaikutusta.

Tämän toteuttamiseksi kehitimme kansalaisjärjestöille digitaalisen markkinoinnin kiihdytysohjelman, joka käsittelee Brasilian aliedustettujen ihmisten koulutusta ja työllistettävyyttä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lisätä 301-uudelleenohjauksia WordPressiin ja välttää 404-virheet

Koko aloite koski 13 voittoa tavoittelematonta järjestöä ja 72 842 opiskelijaa ja nuorta välillisesti näiden järjestöjen kautta.

Katso tulokset yhteisöstämme:

 • Yli 18 tuhatta opiskelijaa sosiaalisesti aliedustetuista ja/tai taloudellisesti haavoittuvista ryhmistä pääsi ilmaiseksi markkinointia ja myyntiä koskeville verkkokursseillemme
 • 61 % tiimin sitoutumisesta vapaaehtoistyöhön, yhteensä 596 lahjoitustuntia
 • Tuki 22 voittoa tavoittelematonta järjestöä
 • 141 669,60 R$ (27 461 US$) rahalahjoituksia (Brasilian kannustinlaki)

Kuinka teemme markkinoinnista paremman ja samalla positiivisen vaikutuksen maailmaan

Kaikki nämä tulokset ovat mahdollisia, ja ne on omistettu rockereillemme, kumppaneillemme, asiakkaillemme, sijoittajillemme ja yhteisölle, jotka osallistuvat tehtäväämme.

Myös muutosten ja haasteiden skenaarioissa tuki ja yhteinen tarkoitus antavat meille mahdollisuuden jatkaa muutosta.

Vuoteen 2023 ja tuleviin vuosiin mennessä olemme sitoutuneet vahvistamaan ESG-suunnitelmiamme ja tarjoamaan jatkuvasti ratkaisuja, jotka tekevät markkinoinnista parempaa kaikille.

Haluamme inspiroida maailmaa paremman markkinoinnin avulla yhdistämällä brändejä parhaisiin luoviin kykyihin, kehittämällä parhaita tuotteita markkinoijien tukemiseksi heidän päivittäisissä haasteissaan, luomalla työmahdollisuuksia, tarjoamalla tukea ja kouluttamalla uusia markkinoijia sekä jakamalla ilmaista digitaalista tietoa blogimme kautta, uutiskirjeen ja muiden julkaisujen lisäksi tarjoamalla joukon tuotteita ja resursseja, jotka ovat hyvin linjassa filosofiamme kanssa.

Meidän sanoin Toimitusjohtaja Diego Gomes2022 raportin avauskirjeessä:

Markkinoinnin parantaminen tarkoittaa meille sitä, että teemme kaikkemme tuottaaksemme arvoa liiketoiminnallemme ja jakamalla sitä muille. Kannatamme, että markkinointi on hyvän ja osallistavan voima, joka on olemassa ensisijaisesti muiden hyödyksi.

Tutustu tuloksiimme nyt kolmessa versiossa: Full Report, Interactive ja Fact Sheet!

Table of Contents