Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ilmaiset ja ensiluokkaiset saapuvan markkinoinnin työkalut, jotka antavat sinulle kohtuuttomia etuja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ilmaiset ja ensiluokkaiset saapuvan markkinoinnin työkalut, jotka antavat sinulle kohtuuttomia etuja

Parin viime viikon aikana olen antanut sinulle melko hyvän pohjan siitä, mistä inbound-markkinoinnissa on kyse. Viime viikolla loin tiekartan, joka johtaisi sinut valloittamaan tämän monipuolisen mutta palkitsevan käytännön.

Jos aiot kiivetä Everestille, tekisitkö sen pelkällä kartalla? Ei tietenkään. Tarvitset varusteet, jotka vievät sinut turvallisesti huipulle.

Onneksi saatavilla on valtava valikoima saapuvan markkinoinnin työkaluja, joista osa on ilmaisia ​​ja osa maksullisia.

Tänään käymme läpi kaikki inbound-markkinoinnin keskeiset osa-alueet, jotta voimme tunnistaa sinulle hyödyllisimpiä työkaluja.

Nämä työkalut auttavat sinua maksimoimaan tietosi, säästämään aikaa ja suorittamaan tarvittavat tehtävät mahdollisimman yksinkertaisesti ja nopeasti, mikä vapauttaa enemmän aikaa muille prioriteeteillesi.

Tämä luettelo ei ole tyhjentävä – tietysti on olemassa muita työkaluja. Olen kuitenkin yrittänyt suositella henkilökohtaista listaani tehokkaimmista ja hyödyllisimmistä työkaluista, joita käytän päivittäin.

Tämä on sekoitus ensiluokkaisia ​​saapuvan markkinoinnin työkaluja ja ilmaisia ​​saapuvan markkinoinnin työkaluja, joissa on yleensä toinen vaihtoehto budjetin mukaan.

Joten, ilman pitkiä puheita, lähdetään varustetulle saapuvan markkinoinnin arsenaalillemme.

Tutkimus

Kaiken inbound-markkinoinnin perusta on strategia, ja strategiasi perustuu tutkimukseen. Näin voit tehdä sen nopeasti ja helposti.

Google Avainsanojen suunnittelija – Avainsanojen analysoija auttaa sinua näkemään, kuinka usein avainsanoja etsitään ja mitä avainsanoja ihmiset käyttävät etsiessään tuotteitasi.

Sisääntulevassa markkinoinnissa ei ole mitään perustavanlaatuisempaa, mutta tämä ilmainen työkalu varmistaa, että perusasiat tulevat helposti.

LSIGraph – LSI Graph on avainsanageneraattori, jonka avulla voit lisätä yhden avainsanan tai lauseen ja saada valtavan valikoiman ehdotuksia kyseiseen avainsanaan liittyvistä aiheista, jotka on luokiteltu niiden suosion perusteella verkossa.

Tämä muodostaa telineen koko sisältöstrategialle, jos haluat heittää laajan verkon.

BuzzSumo – Buzz Sumo tulee samaan ongelmaan eri suunnasta. Sen sijaan, että sanoit, millä alueella haluat työskennellä, voit mennä sinne, missä liikenne jo virtaa.

Buzz Sumo auttaa sinua tunnistamaan trendaavan sisällön useiden suodattimien avulla.

Jos haluat nähdä, mikä on trendissä, mikä on suosituinta kilpailijan verkkosivustolla, ketkä ovat markkinaraon suurimmat vaikuttajat, älä etsi enää. Yksi arvokkaimmista työkaluista mitä löydät.

Sisältömarkkinointi

Jos tutkimus on perusta, sisältö on tiiliä ja laastia. Käsittelimme sisältömarkkinointia yksityiskohtaisesti tässä jos olet kiinnostunut menemään pidemmälle kaninkolossa, mutta tässä ovat kohokohdat.

🔥 Empfohlen:  Lyhyen aikavälin vs. pitkän aikavälin digitaalisen markkinoinnin strategiat

WordPress – Tämä on turha juttu. WordPress on tehokkain ja joustavin CMS-alusta. Lisäksi siinä on minkä tahansa alustan suurin laajennustuki, jonka avulla voit asentaa tiettyjä laajennuksia, jotka tekevät melkein mitä tahansa ilman, että sinun tarvitsee opetella koodaamaan.

Vielä parempi, teemojen avulla voit luoda upeita malleja sisältösi ympärille. Ammattilaisen vinkki: etsi teema Visual Composerilla tehdäksesi siitä mahdollisimman helppoa.

Yhteisaikataulu – Co Schedule on WordPressin toimituksellinen kalenteri. Tämä tarkoittaa, että voit luoda aikataulun sisältömarkkinointillesi, joka sisältää blogisi ja sosiaalisen mediasi. Voit määrittää tiettyjä tehtäviä tiimisi jäsenille, jotka voivat raportoida, kun ne on tehty.

Ja kaikki tämä WordPressin sisältä. Voit myös kirjautua heidän verkkopohjaiseen sovellukseensa, jos haluat. Tämä säästää sinun tarvitse pitää kaikki lautaset pyörimässä päässäsi ja antaa selkeän rakenteen strategiallesi.

Trello – Jos olet enemmän visuaalinen ihminen kuin aikatauluihminen, ja monet meistä ovat, Trello on projektinhallintatyökalu sinulle. Sen avulla voit luoda listoja, pakkoja ja kortteja, joiden avulla voit olla monipuolisemmin vuorovaikutuksessa työnkulkusi kanssa.

Voit silti hallita, kuka työskentelee mitäkin ja nähdä, missä vaiheessa se on, mutta pelillisemmällä tavalla, joka auttaa pitämään sinut motivoituneena työskentelemään loppuun asti. Ne tarjoavat kalenterin tehosteen, jonka avulla voit luoda toimituksellisen kalenterin, joka on samanlainen kuin Co Schedule.

On todellakin sinun päätettävissäsi, haluatko integroidun järjestelmän mukavuuden vai jotain, joka on suunniteltu siten, että se on palkitsevaa käyttää.

Hakukoneoptimointi

Puu kaatuu metsässä, eikä kukaan ole paikalla kuulemassa: kuuluuko se ääntä?

Arvaa mitä, sillä ei ole väliä! Kukaan ei kuullut sitä! Hakukoneoptimointi on asia, joka auttaa ihmisiä, jotka rakastavat kuulla puita kaatumaan, löytämään ne. Se yhdistää sinut yleisöösi.

Nämä työkalut auttavat sinua tekemään sen paremmin ja nopeammin.

SEOPressor Connect – SEOPressor on WordPressin all-in-one-laajennus, jonka avulla voit nähdä sisältösi sellaisena kuin Google sen näkee. Käyttämällä algoritmia, joka on luotu analysoimalla yli 3 miljardia tietoriviä, se auttaa sinua optimoimaan sivusi sisällön kirjoittaessasi sitä.

Voit optimoida jopa kolme eri avainsanaa samassa sisällössä, jolloin saat sivun analytiikan, semanttisen rakentamisen, indeksointirobotin hallinnan, linkkien hallinnan ja SEO-tiedon yhdessä paketissa. Makea.

🔥 Empfohlen:  9 parasta ohjelmaa, jotka rahoittavat Intian naisyrittäjiä lentämään korkealle ja kehittämään unelmaansa

LSIGraph – Muistatko tämän? Se on palannut! Sen lisäksi, että LSIGraph auttaa inspiroimaan sinua, kun olet aloituslohkossa, se tarjoaa myös hyödyllisiä LSI-avainsanoja (periaatteessa toisiinsa liittyviä) avainsanoja.

Nämä lisäävät hakukoneoptimointipisteitä ja lisäksi minkä tahansa sisällön sijoitusta, kun ne ovat mukana.

Moz – Koville ammattilaisille Moz tarjoaa arvokkaan premium-alustan, joka alkaa 95 dollarista kuukaudessa ja nousee aina yli 500 dollariin.

Tätä varten Moz kattaa verkkosivustosi sivun ulkopuolisen SEO-osan sekä tarjoaa kampanja- ja avainsanaratkaisuja.

Kustannuksella tämä on teollisen mittakaavan ratkaisu, mutta vahva ratkaisu tälle kannattimelle.

Social Publishing

Sosiaalinen media on toinen korvaamaton yleisön luoja ja loistava alusta yleisön kanssakäymiseen ja keskustelun luomiseen sisällöstäsi.

Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että ihmiset investoivat energiaa tavaroihisi, mikä rakentaa luottamusta, uskollisuutta ja auktoriteettia.

Lyhyesti sanottuna sinulla on oltava tavarasi sosiaalisessa mediassa. Käsittelimme näitä työkaluja yksityiskohtaisesti tässämutta tässä kaksi parasta.

Jetpack Julkaise – Jetpack on ilmainen, monipuolinen WordPress-laajennus, joka antaa sinulle liikenneanalytiikkaa ja yleisötietoja. Sen Julkaise-ominaisuus on ilmainen ja erityisen hyödyllinen, kun julkaiset automaattisesti blogitekstisi sosiaalisen median tileillesi heti, kun ne on luotu.

Se säästää sekä aikaa että henkistä kapasiteettia, ja samalla saat sisältösi maailman jakajille ja uudelleentweettajille.

Hootsuite – Hootsuite on sosiaalisen median hallintatyökalu, joka tuo kaikki sosiaalisen median tilisi yhteen kojelautaan. Näin voit lähettää saman sisällön useaan myyntipisteeseen kerralla.

Vielä parempi, voit ajoittaa sisältöä, jolloin voit kirjoittaa sarjan päivityksiä ja julkaista ne tiettyinä aikoina tai väliajoin.

Johdonmukainen sisältö, toimitettu ajoissa. Kultainen.

Lead Generation & sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi avaa suoran yhteyden sinun ja yleisösi välille, jotta voit mainostaa heille milloin haluat.

Tämä teho vaatii rajoitusta voidakseen hyödyntää tehokkaasti, mutta se vaatii myös tilaajaluettelon. Näin selvität sen nopeasti ja kivuttomasti.

Aweber – Awebers tarjoaa sinulle sähköpostimarkkinointialustan, joka voi tallentaa potentiaalisesti rajoittamattoman määrän sähköpostitilaajia, samalla kun voit lähettää heille sähköpostia kerralla.

Tai voit jakaa ne eri listoiksi eri käyttötarkoituksiin ja luoda kohdistettuja sähköposteja eri ryhmille – erityisen hyödyllistä A/B-testauksessa ja muussa.

Se jopa luo tilauslomakkeita verkkosivustollesi.

MailChimp – MailChimp tarjoaa ilmaisen tavan hallita sähköpostikampanjoita ja tilaajaluetteloita yksinkertaisella sähköpostin kirjoittajalla, jonka avulla voit luoda kiinnostavampia tapoja välittää viestisi.

🔥 Empfohlen:  25 parasta sivutyötä ja sivutyötä insinööreille (2023-opas)

Sen tavoitteena on olla yksinkertainen, puhdas ja ilmainen, kunnes saavutat tietyn tilaajakapasiteetin, johon mennessä haluat maksaa premium-ominaisuuksista. Ihanteellinen aloittelijoille.

Leadin By Hubspot – Tämä on loistava tapa lisätä tilauslomakkeita ponnahdusikkunoihin sekä lukuisiin muihin strategisiin sijoitteluihin, jotka kaikki on suunniteltu lisäämään rekisteröitymisprosentteja.

Koska se käsittelee rekisteröitymiset, se voi myös antaa sinulle yksityiskohtaista seurattua analytiikkaa, joka auttaa sinua näkemään, kuinka menestyt tavoitteidesi saavuttamisessa.

Analytics

Tieto on valtaa, ja analytiikassa on tiedon avaimet.

Sinun on seurattava kaikkea, mitä teet joka mittakaavassa, jotta voit ymmärtää, mikä toimii ja mikä ei, sekä löytää vihjeitä siitä, mitä voit tehdä paremmin.

Google Analytics – Olen varma, että olet kuullut siitä. Se on paras ratkaisu verkkosivustosi kaikkien osien, mukaan lukien liikenteen, lähteiden, tulosten ja jopa tehtyjen ostosten seurantaan, jos sinulla on tällainen sivusto.

Jos et ole rekisteröitynyt Google Analyticsiin, ota se heti käyttöön. Pohjimmiltaan ammut sokeasti, kunnes teet.

SocialMetricsPro – Social Metrics Pro antaa sinulle hieman lisämehua, kun haluat ymmärtää elohopean modernin konseptin: viraalisuuden. Se seuraa sisältösi saamia sosiaalisia jakoja ja sitoutumisia, samalla kun kontekstualisoi tämän menneisyyteen ja muihin alan postauksiin.

All-In-One-ratkaisu

HubSpot Inbound -markkinointiohjelmisto – Jos tämä lista tuntui ylivoimaiselta ja olet nyt hieman pyörryksissä siitä, kuinka monta työkalua sinun täytyy mahtua sananlaskuvyöllesi, älä ole vielä liian peloissasi!

HubSpot voi tarjota sinulle edulliseen hintaan all-in-one-ratkaisun, joka auttaa sinua kaikissa vaiheissa.

Sisällön luomisesta ja optimoinnista, myyntisuppiloista, sähköpostimarkkinoinnista, analytiikasta ja monesta muusta. Ammattimainen ratkaisu yrityksille, jotka tarvitsevat yhtenäisen järjestelmän.

Lukittu ja ladattu

Ymmärrät mitä inbound-markkinointi on. Sinulla on suunnitelma, kuinka voit optimoida saapuvan markkinointistrategiasi. Sinulla on työkalut, joita tarvitset näiden toimien toteuttamiseen ja saapuvan markkinoinnin menetelmien toteuttamiseen. Mutta silti puuttuu tärkeitä osia.

Kun tämä mielessä, on vain yksi asia jäljellä: Tee se.

Allysa on aina innokas oppimaan jotain uutta aina kun hänellä on vapaa-aikaa, mukaan lukien SEO ja inbound-markkinointi. Hänellä on myös intohimo matkustamiseen ja tuntemattomien löytämiseen.