Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ilmaiset mainossivustot: 18 parasta sivustoa yrityksen mainostamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ilmaiset mainossivustot: 18 parasta sivustoa yrityksen mainostamiseen

Tämä opas sisältää luettelon ilmaisista mainossivustoista.

Löydät yhteensä 18 parasta mainossivustoa, joiden avulla voit mainostaa yritystäsi verkossa saadaksesi lisää viittauksia, asiakkaita, myyntiä ja näkyvyyttä hakukoneissa.

Tämä sivu on jaettu kahteen osaan: ensimmäinen osa sisältää nopean luettelon pienyrityksen suosituimmista ilmaisista mainossivustoista, joita suositellaan tässä oppaassa, ja toinen osa antaa sinulle yksityiskohtaisen yleiskatsauksen kaikista suosituista mainossivustoista, jotta tiedät kuinka kutakin niistä voidaan käyttää yrityksesi markkinoimiseen Internetissä.

Ilmainen mainossivustojen luettelo

Parhaat ilmaiset mainossivustot pienyrityksille

1. Google Business

Jos kirjaudut vain yhdelle ilmaisista mainossivustoista tämän oppaan lukemisen jälkeen, Google-yritysprofiilin pitäisi ehdottomasti olla se. Jokaisella pienyrityksen omistajalla tulee olla Google-yritystiedot 24/7 mainostamista ja paikallista hakukoneoptimointia (SEO) varten.

Google-yritysprofiilin luominen, joka tunnettiin aiemmin nimellä Google My Business tai lyhyesti GMB, on yksinkertainen mutta tehokas tapa parantaa näkyvyyttäsi Googlen hakukoneessa, myös Mapsissa.

Google Business on korvaamaton työkalu paikalliseen hakukoneoptimointiin, koska yritystietosi auttavat jopa potentiaalisia asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, sillä ne tarjoavat kaiken yhteystiedoistasi ja verkkosivustostasi aukioloaikoihin, asiakasarvosteluihin ja valokuviin. Lisäksi voit mainostaa uusia tarjouksia ilmaiseksi Google Business -julkaisuilla, jotka näkyvät yritystiedoissasi houkutellaksesi lisää liidejä, asiakkaita ja myyntiä. Katso tästä aiheeseen liittyvästä oppaasta, kuinka voit mainostaa yritystäsi Googlessa saadaksesi lisätietoa ilmaisesta mainonnasta.

2. Bing Places

Seuraavaksi paras ilmainen mainossivusto on Bing Places, joka on pohjimmiltaan Microsoftin vastaus Google Businessille. Tämän aloittelijaystävällisen alustan avulla voit luoda ilmaiset yritystiedot, joissa on tärkeitä yritystietoja ja valokuvia. Sen avulla voit jopa mainostaa erikoistarjouksia liikenteen lisäämiseksi ja uusien asiakkaiden hankkimiseksi.

Nämä tiedot eivät näy vain Bing-hakutuloksissa verkkoselaimella, vaan ne voivat myös näkyä, kun käyttäjät käyttävät tiettyjä toimintoja Windows 10:ssä ja 11:ssä, Microsoft Edge -selaimessa ja Cortanassa.

3. Apple Business Connect

Pienyrityksenä voit lunastaa Apple Business Connectin avulla ilmaisen paikkakortin, joka näkyy Mapsissa ja muissa Apple-sovelluksissa, kun käyttäjät etsivät yrityksesi kaltaisia ​​yrityksiä lähialueeltaan.

Paikkakortilla voit näyttää kaikki olennaiset tiedot, kuten aukioloajat, arvostelut ja valokuvat. Sen avulla asiakkaat voivat myös soittaa sinulle, vierailla verkkosivustollasi, tehdä online-tilauksen tai saada reittiohjeita sijaintiisi.

🔥 Empfohlen:  Haluatko ilmaisia ​​lahjakortteja? Kokeile näitä Genius-strategioita tänään (Amazon, Walmart, Visa ja muut)

4. Facebook Marketplace

Jos yrityksesi myy fyysisiä tuotteita, niin Metan Facebook Marketplace on katsomisen arvoinen hyvä maksuton mainossivusto pienyrityksille. Metan vastaus eBayn kaltaisille asiakkaille, tämä digitaalinen markkinapaikka antaa sinun mainostaa tuotteita paikallisille asiakkaille maksutta, järjestää myyntiä ja pitää 100 % voitosta.

5. Meta Shopit Facebookissa ja Instagramissa

Jos pidät ajatuksesta käyttää maailman suosituimpia sosiaalisen median alustoja tuotteidesi esittelyyn ilmaiseksi, mutta haluat myös kätevyyden kerätä maksuja näiden alustojen kautta, harkitse Meta Shopeja Facebookissa ja Instagramissa.

Kun asiakkaat on luotu näille suosituille mainossivustoille, he voivat ostaa sinulta poistumatta sosiaalisesta mediasta, kun taas mahdollisuus merkitä tuotteita postauksiin ja tarinoihin tekee siitä loistavan tavan mainostaa niitä ilmaiseksi.

Huomaa: Metalla on myös hakemisto luovien yritysten mainostamiseen. Katso lisätietoja tästä liittyvästä luettelosta markkinointihakemistoista.

6. Better Business Bureau

Nimi Better Business Bureau on synonyymi korkealle laatu- ja palvelustandardille, joten mikä olisi parempi alusta yrityksesi mainostamiseksi?

BBB:n verkkosivuilla voit luoda ilmaisen profiilin, joka on listattu kattavaan yrityshakemistoon, jotta sinut näkevät ihmiset, jotka haluavat vain parasta yrityksiltä, ​​joiden kanssa he työskentelevät. Ilmaisen listauksen luominen tälle sivustolle parantaa myös yrityksesi luottamusta ja uskottavuutta, jotka ovat tärkeitä tekijöitä, joita Googlen hakukonealgoritmijärjestelmät käyttävät sijoitessaan sivustosi paikallisiin hakutuloksiin.

7. Yelp

Yelp on yksi suosituimmista yrityshakemistoista maailmassa, mikä tekee tästä alustasta yhden parhaista sivustoista mainostaa yritystäsi verkossa. Erityisesti siksi, että Yelp-tulokset sijoittuvat usein hyvin hakutuloksissa osuvilla avainsanailmauksilla. Kaikenkokoiset yritykset (pienistä suuriin) kaikenlaisilta toimialoilta voivat luoda maksuttomia yritystietoja, hallita arvosteluja ja paljon muuta mainostaakseen liiketoimintaansa maksutta.

8. Angi (entinen Angie’s List)

Angi on niche-yrityshakemisto, joka yhdistää kauppiaat ja paikalliset urakoitsijat asunnonomistajiin, jotka haluavat palkata palveluitaan. Jos yrityksesi voi hyödyttää asunnonomistajia, Angi on yksi parhaista ilmaisista mainossivustoista saadakseen lisää paikallisia asiakkaita. Yrityksesi palvelun listaamisen lisäksi voit myös vastata liideihin, lähettää tarjouksia ja jopa pyytää maksuja sivuston kautta.

9. Craigslist

Craigslist on ollut olemassa vuodesta 1995 ja on edelleen yksi suosituimmista online-luokiteltuista sivustoista maailmassa. Jos olet pieni yritys, jolla on rajallinen budjetti, luokitellun mainoksen luominen tälle ilmaiselle mainossivustolle on loistava tapa tavoittaa suuri paikallinen yleisö.

🔥 Empfohlen:  Western Unionin 4 parasta halpaa ja parempaa vaihtoehtoa

10. Adpost

Adpost on erinomainen Craigslist-vaihtoehto, vaikkakin sellainen, jolla on kansainvälinen kattavuus. Se on loistava, pienen budjetin tapa aloittaa liiketoimintasi kasvattaminen kaikkialla maailmassa. Se tarjoaa jopa Web3 Escrow -suojauksen ja USDT-jaon yrityksille, jotka ovat valmiita hyväksymään kryptovaluuttamaksuja, mikä tekee siitä parhaan mainossivuston laatuaan nykyaikaisille rahatapahtumille.

11. GumTree

GumTree on pohjimmiltaan Ison-Britannian vastaus Craigslistille, joten se on hyvä ilmainen mainossivusto pienille yrityksille, jos haluat tavoittaa asiakkaita Isossa-Britanniassa. Yhtä suosittu kuin Craigslist on Yhdysvalloissa, miljoonat ihmiset käyttävät alustaa päivittäin etsiäkseen tavaroita ja palveluita, joita voit mainostaa ilmaisella omalla listallasi.

12. Pikkuilmoitukset

ClassifiedAds on toinen erinomainen alusta budjettirajoitteisille pienyrityksille. Helppokäyttöisen alustan avulla voit luoda ilmaisia ​​luokiteltuja mainoksia tuotteista ja palveluista valtavassa määrässä luokkia ja useissa eri paikoissa.

13. Manta

Manta on tunnettu online-yrityshakemisto, joka saa miljoonia kävijöitä kuukausittain. Manta-listauksen avulla voit mainostaa yritystäsi ilmaiseksi ja synkronoida tietosi useille alustoille, mukaan lukien Facebook ja Yelp.

14. MerchantCircle

Yli 100 miljoonalla käyttäjällä MerchantCircle on yksi suurimmista yrityshakemistoista Yhdysvalloissa. Alustan avulla voit luoda ilmaisen listauksen ja integroida ne sähköpostimarkkinointiisi ja sosiaalisen median markkinointitoimiin tavoittaaksesi laajemman yleisön.

15. Myyntihämähäkki

Sales Spider on valtava hakemisto, johon voit lähettää sekä yrityksesi yritystietoja että yksittäisiä tuotteita ja palveluita koskevia luokiteltuja mainoksia. Alustassa on myös integroitu viestintäominaisuus, joten voit kommunikoida potentiaalisten asiakkaiden kanssa suoraan, mikä tekee siitä yhden parhaista sivustoista mainostaa yritystäsi, jos verkkosivustollasi ei ole chat-toimintoa.

16. Oodle

Oodlen avulla voit luoda ilmaisia ​​mainoksia monenlaisille tuotteille ja palveluille. Parasta on sen virheetön integrointi Facebookiin, mikä tarkoittaa, että jos näytät mainoksia sosiaalisen median sovelluksessa, ne mainokset voidaan työntää Oodleen ja päinvastoin, mikä tekee siitä helpon voiton verkkonäkyvyyden lisäämiselle.

17. Seuraava

Nextdoor on yhteisöille tarkoitettu sosiaalisen verkostoitumisen alusta. Paikallisena yrityksenä voit luoda profiilin ja houkutella asiakkaita alueellasi Facebookin kaltaisilla ilmaisilla yritysjulkaisuilla.

🔥 Empfohlen:  Parhaat EIG-vaihtoehdot web-hostingille ja verkkotunnuksen rekisteröinnille

18. Yahoo Local Listing

Yahoo Local oli aiemmin erinomainen paikka mainostaa yritystäsi ilmaiseksi ilman rajoituksia, mutta alusta on sittemmin ohittanut verkkohakemistoihin erikoistunut yritys Yext.

Yext ajaa premium-palveluaan varmistaakseen sivustosi näkyvyyden Yahoossa ja muilla alustoilla, mutta voit silti lunastaa ilmaiset perustiedot mainostaaksesi yritystäsi verkossa.

Vaikka yritys ei takaa näkyvyyttä ilmaisilla listauksilla, sen hakeminen vie vain muutaman sekunnin, joten sitä pidetään edelleen yhtenä parhaista sivustoista yritystäsi mainostamiseen, koska voit saada yrityksesi Yahoon 700 miljoonan aktiivisen kuukausittaisen käyttäjän eteen.

Jos haluat nyt varmistaa, että verkkosivustosi indeksoidaan oikein hakukoneissa saadaksesi orgaanista liikennettä kaikilta hakukoneilta, katso tämä ilmainen hakukoneiden lähetyssivustoluettelo. Se sisältää Internetin suosituimmat hakulomakkeet.

Yrityksen profiilin ja sivuston URL-osoitteen lisääminen kannattaa myös käydä tällä toisella sivulla, jolla on paikallisia yritystietosivustoja, jotka eivät maksa mitään. Ja tämä luettelo lehdistötiedotteita lähettävistä verkkosivustoista, joiden avulla voit luoda ilmaista tietoisuutta tuotteistasi, palveluistasi ja tapahtumistasi.

Yhteenveto ilmaisista mainossivustoista

Toivottavasti pidit tästä luettelosta ilmaisista mainossivustoista.

Kuten huomasit, on monia suosittuja mainossivustoja, joiden avulla voit mainostaa yritystäsi verkossa maksamatta maksua näkyvyydestä. Valitse vain suosikkisi ilmaiset mainossivustot tästä luettelosta (tai käytä niitä kaikkia), jotta voit parantaa yrityksesi bränditietoisuutta ja saada kohdistetumpaa SEO-liikennettä hakukoneilta, kuten Google, Yahoo ja Bing.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.