Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ilmaiset verkkotunnukset – missä ja miten saada ne käsiisi (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ilmaiset verkkotunnukset – missä ja miten saada ne käsiisi (2023)

Olemme keksineet viisi varmaa, laillista tapaa, joilla saat käsiisi ilmaisen verkkotunnuksen.

#1 – Hanki ilmainen verkkotunnus ostaessasi hosting-palvelun
#2 – Rekisteröidy sivuston rakentajaksi
#3 – Tarkista tietyt maakoodit, jotka tarjoavat verkkotunnuksen laajennuksen ilmaiseksi
#4 – Maksa verkkotunnuksestasi mainoksilla
#5 – Maksa verkkotunnuksestasi suosittelemalla uutta asiakasta

Olitpa startup-yritys tai wannabe-bloggaaja, tehokas verkkotunnus tuo ihmiset verkkosivustollesi.

Se on kuin katuosoite. Valitse oikea, ja liikenne saattaa jyllää ovellesi. Valitse väärä ja olet lähes näkymätön.

Joten ilman varastoa, joka on täynnä laitteita ja IT-asiantuntijoiden tiimiä kiinnikkeissä, miten pääset alkuun? Hyvä uutinen on, että saat ilmaisen verkkotunnuksen alle minuutissa, jos tiedät mistä etsiä. Huono uutinen on, että kuten kaikki muukin, saat mitä maksat.

On monia verkkosivustoja, jotka tarjoavat verkkotunnuksia maksutta, mutta ne eivät kaikki tule ilman merkkijonoja. Useimmat ovat laillisia web-hosting-yrityksiä, jotka tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen, jos ostat heidän palveluitaan. Toiset todella vain antavat sinulle aliverkkotunnuksen nimen, joka muistuttaa enemmän franchising-sopimuksen ostamista kuin oman yrityksen avaamista.

Ennen kuin rekisteröit verkkotunnuksesi, kannattaa tietää tarkalleen, mitä saat ja mistä saatat joutua tinkimään saadaksesi sen ilmaiseksi.

Alla näytämme sinulle seuraavat asiat:
1 – Mistä ja miten saat käsiisi ilmaisen verkkotunnuksen.
2 – Verkkotunnusten perusteet
3- Ilmaiset verkkotunnustarjoukset

5 laillista tapaa saada ilmainen verkkotunnus

#1 – Hanki ilmainen verkkotunnus web-hosting-palveluillasi

Jos olet perustamassa verkkoyritystä tai perustamassa blogia, yksinkertaisin ja tehokkain tapa saada ilmainen verkkotunnus on ostaa paketti web-hosting-palveluita.

Ellei sinulla ole yksityistä palvelinta, joka on riittävän suuri käsittelemään suuria määriä liikennettä sekä asiantuntemusta sen käyttöön, sinun on lopulta kirjauduttava verkkoisäntäpalveluun, joten se on yhden luukun tapa aloittaa.

Web-isännöintiyritykset tarjoavat tallennustilaa, analyyttisiä työkaluja ja teknistä tukea, kun verkkosivustosi kaatuu.

Jotkut tarjoavat myös verkkosivustojen rakentamisohjelmistoja.

Vielä tärkeämpää on, että ne tarjoavat verkkosivustosi kaistanleveyden, ja se vaikuttaa suuresti siihen, kuinka liikenne ohjataan sivullesi.

Jotkut web-isännät, kuten Bluehost, tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen ilman ehtoja, mutta sen mukana tulevat palvelut ovat niin rajallisia, että se ei riitä useimmille yrityksille. Hyvä puoli on, että se on täysin ilmainen ja omistat verkkotunnuksen nimen suoraan.

Muut web-isännät rekisteröivät verkkotunnuksia ilmaiseksi, mutta menetät ne, jos haluat vaihtaa isäntiä tai et uudista sopimustasi ajoissa.

Ilmainen verkkotunnus on porkkana, jota useimmat verkkoisännät käyttävät kiinnostaakseen sinua palveluistaan. He saavat asiakkaan ja kompensoivat verkkotunnuksen kustannukset pienten pakettimaksujen kautta, kun taas saat kiinteän verkkotunnuksen ja mahdollisuuden nähdä kuinka sivustosi toimii ilman paljon rahaa.

Se on win-win, jos tiedät tarkalleen mitä odottaa.

#2 – ilmainen verkkotunnus verkkosivustojen rakentajien avulla

Jos et ole valmis sitoutumaan web-hosting-palveluihin, verkkosivustojen rakentajat tarjoavat toisen vaihtoehdon ilmaisen verkkotunnuksen turvaamiseksi, mutta se voi olla palveluntarjoajan nimen alla oleva aliverkkotunnus eikä yksinomaan sinulle kuuluva mukautettu verkkotunnus.

Jos esimerkiksi kirjaudut sisään Weeblyllä, nimesi on www.nimesi.weebly.com sen sijaan, että vain www.omanimi.com.

Aliverkkotunnuksen käyttäminen on helppo tapa aloittaa perussivu, mutta et omista nimeä. Se on kuin vuokraa niin kauan kuin sinulla on jonkinlainen palvelu yrityksen kanssa. Merkittävä haittapuoli aliverkkotunnusten käytössä on, että ne eivät näytä yhtä ammattimaisilta kuin mukautetut verkkotunnukset.

Kun asiakkaat ostavat sinulta tuotteita, he haluavat kuvitella ostoksensa tulevan vilkkaasta varastosta, jossa on asiakaspalvelutiimi, joka valvoo heidän ostoksensa hyvinvointia. Kun yrityksesi nimi on liitetty verkkotunnuksen toimittajan nimeen, se herättää huolta “fly-by-night” -operaatioista, joista he eivät ehkä koskaan saa tilaamaansa.

#3 – Ilmaiset maakoodien ylätason verkkotunnukset

Jos haluat täysin ilmaisen verkkotunnuksen, voit käyttää palveluita, kuten Dot.tk ja Biz.nf. Nämä yritykset antavat sinun rekisteröidä ylätason verkkotunnuksen (TLD) täysin ilmaiseksi, kunhan käytät niiden maakoodin ylätason verkkotunnusta (ccTLD). Dot.tk edellyttää, että sinulla on verkkosivusto; Biz.nf voi myös auttaa sinua luomaan ja isännöimään sellaisen.

Ylätason verkkotunnukset, jotka tunnetaan myös päätteinä tai verkkotunnuksen laajennuksina, ovat verkkotunnuksen nimen viimeinen osa – kirjaimet, jotka tulevat heti pisteen jälkeen, kuten .com, .net ja .edu. ICANN, Internet Corporation for Assigned Names and Numbers, tyypillisesti määrittää nämä päätteet verkkosivustoon liittyvän laitoksen tyypin mukaan. Esimerkiksi .com on kauppasivustoille, .gov valtion virastoille ja .org ei-kaupallisille organisaatioille, kuten hyväntekeväisyysjärjestöille.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada nykyinen tuotetunnus Magento 2:ssa

Mailla voi olla myös ylätason verkkotunnuslaajennuksia, ja tämä on paikka Dot.tk ja sen kaltaiset sivustot tulevat sisään. Niiden avulla voit rekisteröidä täysin ilmaisen verkkotunnuksen sen maan tai provinssin alle, jossa he ovat. Dot.tk:lle se on pieni Tokelaun maa eteläisellä Tyynellämerellä. Sivustoa ylläpitävät Tokelaun hallitus ja kaksi heidän yksityisomistuksessaan olevaa viestintäyritystä, joiden tarkoituksena on tuoda maahan sekä tietoisuutta että tuloja. Täällä ilmainen ei joskus todellakaan tarkoita ilmaista.

Saalis

Dot.tk tarjoaa useita mahdollisia verkkotunnuksen laajennuksia (pääte), mukaan lukien .tk, .ml, .ga ja paljon muuta. Ongelmana on, että tuntematon jälkiliite vaikeuttaa verkkosivustosi hyvän sijoituksen saamista hakukoneissa. Kun potentiaaliset asiakkaat etsivät “punaisia ​​mekkoja” myyviä sivustoja ja sinun sivusi päättyy .tk:iin .com:n sijaan, hakutuloksiin saatetaan haudata satoja sivuja, eikä tarjottavaasi ehkä koskaan nähdä.

Vaikka Dot.tk on yksi harvoista sivustoista, joissa voit laillisesti saada täysin ilmaisen verkkotunnuksen nimen, sen mukana tulee silti merkkijonoja. Ensinnäkin tarvitset verkkosivuston, joka on jo käynnissä, mikä tarkoittaa, että maksat todennäköisesti jo web-hosting-palveluista yritykseltä, joka voi myös rekisteröidä verkkotunnuksesi.

Huomaat myös, että epäselvät verkkotunnuksen nimet ovat ilmaisia, mutta tehokkaimmilla nimillä on mojova hintalappu. Niiden säännöissä määrätään myös, että voit menettää nimesi, jos sivustosi ei saa tarpeeksi liikennettä.

Maakoodien ylätason verkkotunnusten nimet voivat olla käteviä, jos haluat rekisteröidä ylimääräisen nimen, joka ohjaa liikenteen ensisijaiselle verkkosivustollesi. Se on kuin moottoritiejärjestelmän rakentamista – mitä enemmän teitä matkustajat voivat kulkea sijaintiisi, sitä todennäköisemmin he löytävät sinut.

Ensisijaisena verkkosivustona se ei todennäköisesti johda paljon liikennettä hakukoneen läpi, mutta voitko käyttää sitä yksityisen blogin pitämiseen, jos sinulla on tarpeeksi seuraajia, jotka haluavat etsiä sinua antamalla Dot.tk-verkkotunnuksesi. nimi.

#4 – Maksa verkkotunnuksestasi mainonnan avulla

On mahdollista saada ilmainen verkkotunnus sallimalla yritysten sijoittaa mainoksia verkkosivustollesi. Tämä tapahtuu yleensä bannerimainoksina, jotka toimivat napsautussyöttinä. Mainostajasi sivustolle linkkejä seuraavien käyttäjien tuottama tulo tuottaa tuloja, jotka tarvitaan verkkotunnuksesi rekisteröintihinnan korvaamiseen.

Ongelma tässä on kolmiosainen. Ensinnäkin sinulla on vain vähän tai ei ollenkaan hallintaa sivustossasi mainostettavaan. Jos yrityksesi on www.modestwear.com, ostajat eivät todennäköisesti ole vaikuttuneita raikkaiden alusvaatteiden bannerimainoksista. Seuraavaksi napsautusmainoksilla on taipumus hidastaa sivustoja ja ärsyttää katsojia, jotka eivät ehkä koskaan palaa sivustollesi, ja lopuksi, kun vierailijat napsauttavat mainoksia, se vie heidät pois sisällöstäsi, etkä saa penniäkään viittauksesta.

#5 – Maksa verkkotunnuksestasi viittaamalla asiakkaaseen

Jotkut rekisterinpitäjät, kuten HostGator, tarjoavat ilmaisia ​​verkkotunnuksia vastineeksi viittauksista. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että he sijoittavat itselleen mainoksen sivustollesi. Se on askel ylöspäin sivulta, joka on täynnä napsautussyöttiä, mutta se on silti mainontaa, jota et voi hallita.

Useimmat isännät ovat kuitenkin hyviä urheilulajeja ja pitävät mainoksensa huomaamattomina ja kätevästi sijoitettuina.

Verkkotunnusten perusteet – kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää (nopeasti) verkkotunnuksista

Uusi verkkotunnuksesi on online-identiteettisi. Verkkotunnus, kuten yournicewebsite.com, on yksilöllinen nimi IP-osoitteelle (numerolle), joka on todellinen digitaalinen sijainti Internetissä. Verkkotunnukset korvaavat IP-osoitteet muistettavaksi ja helposti muistettavaksi.

Se on kuin tavaramerkin rekisteröintiä, jotta kukaan muu ei voi käyttää sitä. Näppärä nimi on avain liikenteen tuottamiseen blogiisi tai yritykseesi, ja vaikka voit saada sellaisen ilmaiseksi, siinä on aina saaliita.

Jokaisen, joka rekisteröi yksilöllisen nimesi, joka tunnetaan myös nimellä rekisterinpitäjä, on maksettava tästä etuoikeudesta. Tässä mielessä ilmaista verkkotunnusta ei todellakaan ole olemassa, mutta voit saada sellaisen maksutta useiden kanavien kautta.

Ennen kuin aloitat, mieti, mitä tarvitset verkkotunnuksen rekisteröinnistä. Jos olet perustamassa uutta yritystä ja haluat rakentaa ainutlaatuisen brändin tai haluat blogistasi seuraavan verkkosensaatiosi, tarvitset mukautetun verkkotunnuksen nimen, jonka omistat ja hallitset kokonaan. Nimen tulee olla ammattimainen ja helposti löydettävissä Googlen kaltaisen hakukoneen kautta.

Ei ole yllättävää, että täysin ilmaiset vaihtoehdot ovat harvinaisia ​​tällä tasolla, mutta on olemassa halpoja verkkotunnusvaihtoehtoja, jotka antavat sinulle paljon rahaa. Jos olet tosissasi pysyvässä verkossa, halvat verkkotunnukset voivat olla pitkällä aikavälillä parempaa arvoa kuin täysin ilmaiset verkkotunnukset.

🔥 Empfohlen:  15 psykologista hakkeria yritysmaailmassa käytettäväksi

Jos sinulla ei ole budjettia ollenkaan ja tarvitset verkkotunnuksen väliaikaiseen käyttöön, ilmaiset verkkotunnukset ovat loistava vaihtoehto, jos et tarvitse kelloja ja pillejä. Tässä on viisi tapaa saada ilmainen verkkotunnus ja kuinka parhaat tarjoukset kasaantuvat.

Saat lisätietoja verkkotunnusten rekisteröijistä lukemalla parhaiden verkkotunnusten rekisteröijien oppaamme. Meillä on myös yksityiskohtainen verkkotunnuksen rekisteröintiopas.

Parhaat ilmaiset verkkotunnuksen nimitarjoukset, joilla pääset verkkoon hetkessä!

Verkkotunnuksen rekisteröinti on erittäin helppo prosessi. Käydään läpi kaikki parhaat vaihtoehdot ilmaisen verkkotunnuksen saamiseksi. Alla olevat ilmaiset verkkotunnustarjoukset ovat kaikki mukana. Sinun on joko ostettava isännöinti saadaksesi ilmaisen verkkotunnuksen tai sinulla on oltava olemassa oleva verkkosivusto kyseiselle ilmaiselle verkkotunnukselle, johon voit osoittaa.

Bluehost

Bluehost on kattava web-hosting-palvelu, joka tarjoaa verkkotunnuksia jokaisella päätteellä, kuten .com .org .space .tech ja monia muita. Vaikka verkkotunnus on ilmainen, se edellyttää, että ostat yhden Bluehostin hosting-suunnitelmista.

2,95 dollarilla kuukaudessa saat 50 Gt tallennustilaa, mittaamattoman kaistanleveyden ja ilmainen mukautettu verkkotunnus joka kuuluu yksinomaan sinulle. Ensimmäinen vuosi verkkotunnuksen rekisteröinnistä on ilmainen. Mukana on myös valinnaisia ​​aliverkkotunnuksia, sähköpostitilejä ja jopa varattuja verkkotunnuksia, jotka toimivat paikkamerkkinä tuleville nimille, joita saatat haluta käyttää. Kaikkea voi hallita omasta Bluehost-ohjauspaneelistasi.

Jos kuitenkin etsit all-in-one-ratkaisua, Bluehost ei välttämättä ole se. Heillä ei ole käytössäsi web-rakennustyökalua, mutta jos käytät WordPress-alustaa sivustosi rakentamiseen, se on yhtä hyvä kuin verkkorakennustyökalun käyttäminen, ellei jopa parempi.

Bluehostin isännöintipalvelut ja asiakastuki ovat parhaita, joita voit ostaa jaetussa hosting-tilassa. Jos ajattelet isosti, se kannattaa katsoa, ​​vaikka se ei olisikaan täysin ilmainen.

HostGator

HostGator tarjoaa täydelliset web-hosting-suunnitelmat sekä vankan verkkosivustojen rakentajan, jossa on tuhansia malleja ja valikoima sovelluksia, jotka sopivat useimpiin tarpeisiin. Heillä on konsulttitiimi, joka voi auttaa matkan varrella tai he suunnittelevat sinulle verkkosivuston. Verkkotunnuksen rekisteröinti on suoraviivaista ja helppoa.

Kuten Bluehost, Hostgator edellyttää, että ostat yhden heidän isännöintisuunnitelmistaan, erityisesti “The Ultimate Web Hosting Package”.

Pakettien hinnat, jotka sisältävät vähintään yhden ilmaisen verkkotunnuksen, ovat tällä hetkellä alle kolme dollaria kuukaudessa, jos maksat vuoden etukäteen. Ensimmäinen verkkotunnuksen rekisteröintivuosi on ilmainen. Sitä varten saat myös yhden ammattimaisen sähköpostiosoitteen, ilmaisen SSL-varmenteen ja ne lupaavat mittaamattoman kaistanleveyden.

Yrityksille, jotka tarvitsevat enemmän, ne tarjoavat rajattomasti verkkotunnuksia ja kattavia liiketoimintatyökaluja, kuten analytiikka- ja hakukoneoptimointituen. Se on hyvä vastine vain 3 dollarilla kuukaudessa , mutta joudut maksamaan kaksi tai kolme vuotta etukäteen. HostGator tarjoaa 45 päivän rajoitetun rahat takaisin -takuun, ja voit maksaa luotto- ja pankkikortilla. Voit maksaa isännöinnin myös paypalilla.

Tämä on loistava paketti uudelle bloggaajalle tai uudelle yrityksen omistajalle, sillä se ei ainoastaan ​​luo sinulle verkkosivustoa, vaan antaa sinulle sähköpostitilit, jotka auttavat mainostamaan blogiasi ja rakentamaan viestintäyhteyksiä maailman kanssa. Voit käyttää kaikkia näitä ominaisuuksia niiden helppokäyttöisen ohjauspaneelin kautta. Hostgator tunnetaan erinomaisesta asiakastuesta, joten jos kohtaat ongelmia, he ovat valmiina auttamaan.

Saat lisätietoja Hostgatorista lukemalla ajan tasalla olevan Hostgator-arvostelun.

Dot.tk

Dot.tk on ainoa sivusto, joka tarjoaa täysin ilmaisen verkkotunnuksen nimen ja jota tarjoaa Freenom. Haittapuolena on, että verkkotunnuksesi laajennus tai jälkiliite ei ole huipputason ja sivustosi voidaan sulkea lyhyessä ajassa, jos se ei saa liikennettä. Se on catch-22, mutta ilmainen on ilmainen. Se on helppokäyttöinen ja hyvä vaihtoehto väliaikaiselle verkkosivustolle tai ensikertalaiselle bloggaajalle.

Wix

Wix on all-in-one premium-verkkosivustojen rakentaja, verkkoisäntä- ja verkkokauppaalusta, joka tarjoaa ilmaisen mukautetun verkkotunnuksen – ei aliverkkotunnuksen – eduksi muiden palveluiden käyttämisestä, mutta se on hyvä vain vuodeksi ja lisämaksut voi hakea.

Heidän halvin paketti maksaa 5 dollaria kuukaudessa ja sisältää 1 Gt kaistanleveyttä ja 500 Mt tallennustilaa, mutta ei ilmaista verkkotunnusta, ja sinun on näytettävä heidän mainoksiaan sivustossasi. Ilmaisen verkkotunnuksen saamiseksi sinun on jaettava 12 dollaria kuukaudessa, mutta saat myös isännöintipalvelut, jotka sisältävät 2 Gt kaistanleveyttä, 3 Gt tallennustilaa ja voit toimia ilman mainoksia.

Mikä erottuu Wixistä, ovat heidän edistyneet verkkosivustojen rakennustyökalunsa. Niiden vaihtoehdot ovat käyttäjäystävällisiä, muokattavissa ja sopivat laajimpiin sovelluksiin. Maailmassa, jossa yrityksesi on verkkosivustosi, tämä on tehokasta tavaraa. Huono puoli on, että jos haluat joskus vaihtaa toiseen verkkoisäntään hallinnoidaksesi Wixille rakentamaasi sivustoa, se on tekninen painajainen.

🔥 Empfohlen:  Ilmaiset Instagram-tarinamallit & Kuinka luoda oma

Rekisteröidy ilmaiseen kokeiluun

Weebly

Weebly on samanlainen kuin Wix useimmissa suhteissa ja tarjoaa laajan valikoiman palveluita. Ilmainen paketti antaa sinulle ilmaisen aliverkkotunnuksen, ilmaisen SSL-varmenteen ja 500 Mt tallennustilaa, mutta sinun on näytettävä Weebly-mainoksia. Seuraava askel ylöspäin maksaa 8 dollaria kuukaudessa, ja se on maksettava vuosittain, mutta saat rajoittamattoman tallennustilan ja ilmaisen aliverkkotunnuksen.

Kaiken kaikkiaan se edustaa parempaa dollari-arvoa kuin jotkin kilpailijat, mutta verkkosivuston rakennusominaisuudet eivät ole yhtä tehokkaita, ja jos vaihdat isäntiä, Weebly-aliverkkotunnuksesi nimi ei mene mukaan.

Rekisteröidy ilmaiselle tilille Weeblyssä

Biz.nf

Biz.nf on toinen yhden luukun verkkosivustojen rakentaja ja isäntä, mutta sen ilmaiset verkkotunnukset ovat kaikki maakoodien ylätason verkkotunnuksia. Tässä tapauksessa se on Norfolk Islandin kansakunta. Heidän verkkosivustonsa ei ole niin liukas kuin kilpailija, ja heidän sivustonrakennustyökalunsa ovat rajalliset, mutta toimivat.

Verkkotunnuksessasi on vaikeasti löydettävä pääte co.nf, mutta se on täysin ilmainen, ja päivityspaketit maksavat murto-osan muiden verkkopalvelinten kustannuksista. Alle premium-kupillisella kahvilla saat kaikki parhaat ominaisuudet ilman mainoksia.

Se kuulostaa todella hienolta, mutta jos yrität rakentaa brändiä, voi olla parempi etsiä erittäin tunnistettava .com-liite. Se on täydellinen bloggaajien ja tuotteiden koeajoille.

Muutama varoitus

Jokainen yritys esittelee tarjouksensa parhaassa mahdollisessa valossa, eivätkä kielet ja saaliit ole aina ilmeisiä. Tässä on muutamia asioita, joita kannattaa etsiä pienellä tekstillä.

Kaistanleveyden rajoitukset

Kaistanleveys määrittää, kuinka paljon liikennettä sivustosi pystyy käsittelemään, ja jos ylität pakettirajoitukset, asiakkaasi eivät pysty lataamaan sivuasi. Useimmat web-isännät ovat selvillä siitä, kuinka paljon kaistanleveyttä ne tarjoavat, mutta vain pienellä tekstillä.

Jotkut sivustot, kuten Biz.nf, tarjoavat mittaamatonta kaistanleveyttä. Tämä tarkoittaa, että et koskaan maksa ylimääräisiä maksuja suuresta käytöstä, mutta käyttösi voi olla rajoitettua. Varo yrityksiä, jotka reitittävät kaistanleveyttä suuremmille asiakkaille, kun liikennettä on paljon.

Uusimisen armoajat

Useimmat ilmaisten verkkotunnusten tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan, ja ne on uusittava tietyin väliajoin. Hyvämaineiset rekisterinpitäjät eivät yksinkertaisesti anna verkkotunnuksesi vanhentua ilman yhteyttä sinuun, mutta ilman lisäaikaa sinulta voidaan veloittaa enemmän uusimisesta tai voit menettää nimesi kokonaan, jos maksat laskun päivän myöhässä.

Maksuehdot ja takuut

Usein kuukausien etukäteismaksu on välttämätöntä, jotta saat ilmaisen verkkotunnuksen ja alimman kuukausihinnan palvelupaketteihin. Jos et pidä palvelusta, voit saada rahasi takaisin, mutta vain, jos on takuu ja se on yleensä tiukasti ajallisesti rajoitettu.

Bottom Line

Kun arvioit valintoja, katso eteenpäin ja etsi vastauksia. Olet työskennellyt pitkään ja kovasti päästäksesi tähän pisteeseen, ja sinun pitäisi olla täysin selvillä siitä, mitä saat, kun rekisteröit verkkotunnuksesi. Oppitunti tässä on, että ilmainen verkkotunnus on tapa kuka tahansa aloittaa ilman senttiäkään sijoittamista, mutta se ei välttämättä ole paras vaihtoehto kaikille.

Lisää verkkotunnuksiin liittyvää sisältöä

Jos haluat lukea lisää kaikista verkkotunnuksista, tutustu seuraaviin oppaisiin:

  1. Kuinka myydä verkkotunnus
  2. .ORG vs. COM – kumpi on parempi?
  3. Kuinka monta verkkotunnusta on olemassa?
  4. Kuinka saada todellinen arvo verkkotunnuksellesi
  5. Mistä ostaa halvimmat verkkotunnukset

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.