Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ilmaiset Web-lähetyssivustot (ilmainen hakukoneen lähettäminen)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ilmaiset Web-lähetyssivustot (ilmainen hakukoneen lähettäminen)

Tämä opas sisältää kaiken, mitä tarvitset ilmaiseen verkkolähetykseen.

Alta saat selville, mitä ilmainen verkkosivustojen lähettäminen on, ja saat luettelon ilmaisista hakukoneiden lähetyssivustoista, joiden avulla voit indeksoida verkkosivustosi hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa, Bingissä ja muissa ilman verkkovastaavan taitoja.

Löydät myös viralliset lähetyslinkit suurimpiin hakukoneisiin, jotta voit siirtyä suoraan niiden indeksointirobottien kautta, jos haluat tehdä manuaalisen verkkosivuston lähettämisen.

Hakukoneen lähettämisen ei tarvitse olla monimutkaista tai maksaa sinulle rahaa ollenkaan, kun se tehdään oikein. Se on myös loistava tapa ilmaista verkkosivuston mainostamista, kun kehitetään digitaalisen markkinointistrategiaa hakukoneoptimoinnille (SEO) pienellä budjetilla.

Mikä on ilmainen web-lähetys?

Ilmainen web-lähetys on tapa lähettää sivustosi suurille hakukoneille ja hakemistoille nopeampaa indeksointia varten ilman kustannuksia.

Ilmaiset Web-lähetyssivustot

Ilmainen Web-lähetys

Free Web Submission on Internetin suosituin hakukoneiden lähetyssivusto, joka on ollut saatavilla vuodesta 2002. Voit käyttää tätä lähetyspalvelua turvalliseen, nopeaan ja ilmaiseen sivuston edistämiseen suurimmissa hakukoneissa ja hakemistoissa.

Aktiiviset hakutulokset

Active Search Results on toinen ilmainen verkkosivustojen lähetyspalvelu, jonka avulla voit saada sivustosi indeksoitua verkossa. Sinun tarvitsee vain antaa verkkosivustosi URL-osoite ja voimassa oleva sähköpostiosoite vahvistusta varten.

Rakenna verkkosivusto4U

Buildwebsite4U:ssa on ilmainen hakukoneen lähetyssivu, joka voi lisätä sivustosi useisiin muihin lähetyssivustoihin, jotta se indeksoidaan nopeammin.

Koko verkko

Entireweb on hakukone, joka sisältää myös web-lähetyssivuston, jonka avulla voit lähettää verkkosivustosi suurelle hakukoneverkostolle online-mainontaa varten. Se on nopeaa, helppoa ja 100% ilmaista. Tarvitset vain verkkosivustosi URL-osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

Tarkka haku

Exact Seek on Jayde Onlinen tarjoama verkkosivustojen lähetyspalvelu. Se vaatii rekisteröitymisen, jotta voit lähettää sivustosi URL-osoitteen suurille hakukoneille.

Gigablast

Gigablast on yksityinen hakukone, joka käyttää salausta yksityisyyden takaamiseksi. Se sisältää myös hakukoneen lähetyslomakkeen, jolla voit lisätä verkkosivustosi Gigablast-hakuhakemistoon. Jokainen lähetetty URL-osoite maksaa 0,25 dollaria. Kirjoita vain URL-osoite ja napsauta “Go”-painiketta aloittaaksesi prosessin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka kirjoittaa markkinointisuunnitelma [Marketing Strategy Planner Template]

Infotiger

Infotiger on hakukone, jonka avulla voit lähettää verkkosivuston InfoTigerBotin indeksoitavaksi. Se toimii vain englannin- ja saksankielisillä verkkosivuilla ja kestää yleensä muutaman päivän, ennen kuin sivustosi indeksoidaan lähettämisen jälkeen.

Scrubtheweb

Scrubtheweb on online-verkkohakemisto, jota suuret hakukoneet indeksoivat ja joka tarjoaa myös korkean verkkotunnuksen auktoriteetin käänteisen linkin sivustollesi. Voit käyttää sitä verkkosivustosi URL-osoitteen lisäämiseen pientä maksua vastaan, jolloin sivustosi voidaan lähettää hakukoneille kiertokulkumuodossa ja samalla käyttää tätä palvelua linkkien rakentamiseen ja mainostamiseen.

Lähetä Express

Submit Express on lähetyssivusto kaikenlaiseen digitaaliseen markkinointiin. Tämän palvelun avulla voit lähettää verkkosivustosi URL-osoitteen ilmaiseksi 70 suosituimmalle hakukoneelle, mukaan lukien Google.

Web Squash

Web Squash on toinen hakukone, joka tarjoaa verkkosivustopalvelun. Se vaatii vastavuoroisen linkin vaihdon taattua indeksointia varten 48 tunnissa. Voit myös maksaa pienen maksun päästäksesi Web Squash -hakemistoon käänteisten linkkien luomista varten

Ilmaiset hakukoneen lähetyslinkit

Tässä on virallisia tapoja lähettää verkkosivustosi hakukoneille ilmaiseksi:

1. Lähetä verkkosivusto Google Search Consoleen

Kirjaudu sisään Google Search Consoleen, napsauta “Sivustokartat”-linkkiä vasemmanpuoleisessa valikossa, liitä verkkosivustosi sivustokartan URL-osoite “Lisää uusi sivustokartta” -kenttään ja napsauta sitten “Lähetä”. Voit lähettää yksittäisiä URL-osoitteita myös manuaalisesti noudattamalla tämän toisen oppaan ohjeita URL-osoitteen lähettämisestä Googlelle indeksointia varten.

2. Lähetä sivusto Bing Webmaster Toolsille

Kirjaudu Bing Webmaster Toolsiin, napsauta “Sivustokartat”-linkkiä vasemmassa valikossa, napsauta “Lähetä sivustokartta” -painiketta, liitä sivustosi sivustokartan URL-osoite ja napsauta sitten “Lähetä”-painiketta.

3 Lähetä sivusto Yandex

Voit lähettää sivustosi Yandexille, jos se on kohdistettu Venäjällä asuviin ihmisiin. Sinun on rekisteröitävä Yandex-tili, jotta voit käyttää Yandexin Webmaster Toolsia ja lähettää verkkosivustosi ilmaiseksi tälle hakukoneelle.

4. Lähetä verkkosivusto Baidulle

Voit lähettää sivustosi Baidulle, jos se on kohdistettu ihmisiin, jotka asuvat Kiinassa. Sinun on rekisteröitävä Baidu-tili, jotta voit käyttää Baidu Webmaster Toolsia ja lähettää verkkosivustosi ilmaiseksi.

🔥 Empfohlen:  5 parasta Pohjois-Amerikan VPN:ää vuonna 2023 (ilmaiset ja maksulliset palvelimet)

5. Lähetä sivusto Google-uutisiin

Voit lähettää osan verkkosivustosi sisällöstä Google-uutisiin. Sinun on kirjauduttava Google-julkaisukeskukseen Google-tililläsi, luotava uusi julkaisu ja napsauttamalla “Google-uutiset” määrittääksesi verkkosijainnin indeksointia varten.

6. Lähetä verkkosivusto Yahoolle

Yahoo Site Explorer on yhdistetty Bing Webmaster Toolsiin. Lähettämällä verkkosivustosi Bingille, lähetät sivustosi automaattisesti Yahoon hakukoneeseen ilmaiseksi.

7. Lähetä verkkosivusto AOL:lle

AOL käyttää Bing-hakukonetta hakuominaisuuksiensa tehostamiseen sekä verkko- että mobiiliominaisuuksissaan. Lähettämällä verkkosivustosi Bing Webmaster Toolsille lähetät sivustosi automaattisesti AOL:n hakukoneeseen ilmaiseksi.

8. Lähetä sivusto DuckDuckGolle

DuckDuckGo käyttää omaa indeksointirobottiaan ja jopa 400 muuta lähdettä hakutulosten kokoamiseen. Et voi lähettää sivustoasi suoraan DuckDuckGolle. Kuitenkin, kun verkkotunnuksesi indeksoidaan muissa hakukoneissa, kuten Bingissä, Yandexissa tai jopa Wikipediassa, DuckDuckGo indeksoi verkkosivustosi sisällyttääkseen sen hakukoneeseensa.

Jos haluat lähettää sivustosi useammille hakukoneille, katso tämä 100 parhaan hakukoneen luettelo. Jokaisella hakukoneella on oma tapa lähettää web-lähetykset, joten etsi se, johon haluat lisätä sivustosi, ja noudata heidän verkkosivustollaan olevia ohjeita.

Tutustu myös näihin muihin oppaisiin, joissa on luettelo artikkelien lähetyssivustoista, blogien lähetyssivustoista, yrityslistaussivustoista, hakemistojen lähetyssivustoista, keskustelupalstojen lähetyssivustoista, kuvien lähetyssivustoista, infografiikkasivustoista, PDF-lähetyssivustoista, ping-lähetyssivustoista, PPT-lähetyssivustoista. , profiilinluontisivustot, sosiaalisten kirjanmerkkisivustojen luettelo, videoiden lähetyssivustot ja nämä ilmaiset mainossivustot, joiden avulla voit luoda laadukkaita käänteisiä linkkejä verkkosivustollesi hakukoneoptimointia varten.

Ilmainen Web-sivuston lähettäminen hakukoneille Yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä oppaasta ilmaisen verkkolähetyksen yhteydessä.

Kuten huomasit, on olemassa monia ilmaisia ​​verkkosivustojen lähetyspalveluita, joita voit käyttää yrityksellesi. Ja tätä ilmaisten hakukoneiden lähetyssivustojen luetteloa voidaan käyttää verkkosivustosi indeksoimiseen hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä, nopeammin ja ilman kuluja verkkosivuston edistämisestä.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  12 Ilmainen & Korkealaatuiset poltetun paperin tekstuurit