Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

InboxDollars Review: Ultimate Guide

Seuraava artikkeli auttaa sinua: InboxDollars Review: Ultimate Guide

InboxDollars-arvostelu

InboxDollars on erinomainen verkkosivusto, jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa. InboxDollars-verkkosivusto on luotettava tuotemerkki online-palkintomarkkinoilla. Yli 33 000 arvostelusta 65 % arvioijista sai InboxDollars 5 tähteä arvostelusivustolla Trustpilot.

Vuonna 2000 perustetun InboxDollarsin suosio kasvaa edelleen. Miljoonat jäsenet ovat ansainneet yli 80 miljoonaa dollaria suorittamalla helppoja verkkotehtäviä. Maksulliset kyselyt, pelien pelaaminen ja verkkokaupat ovat vain muutamia tapoja ansaita rahaa InboxDollareissa.

Tämän loppuun mennessä Inbox Dollars -arvosteluymmärrät kaikki tavat ansaita rahaa verkossa käyttämällä InboxDollars-tiliäsi.

Mikä on InboxDollars

Inbox Dollars on yksi verkon johtavista palkkiosivustoista. Jäsenyys on ilmaista, ja saat ilmaisen 5 dollarin bonuksen liittyessäsi.

Jos haluat ansaita rahaa Inboxin dollareissa, sinun on suoritettava tehtäviä. Nämä tehtävät ovat helppoja, ja useimmat suoritetaan verkossa. Toimintoja, joista voit saada palkkaa, ovat:

 • Kyselyt
 • Videoiden katsominen
 • Erikoistarjouksia viimeistellään
 • Rahan takaisin lunastaminen
 • Pelaa pelejä

Prodege LLC omistaa Inbox Dollars. Prodege on johtava verkkomarkkinoinnin yritys. Vuonna 2005 perustettu Prodege omistaa lukuisia suuria nimiä verkkomarkkinoinnin maailmassa. Inbox Dollarsin lisäksi Prodege omistaa myös Swagbucksin, MyPoints ja ShopAtHome.

Voit käyttää Inbox Dollarsia ilmaiseksi verkon tai mobiilin kautta. Ilmaisen Inbox Dollars -sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Play Storesta.

Kuinka tehdä rahaa postilaatikon dollareilla

Ansaitaksesi rahaa Inboxin dollareina, sinun on suoritettava tehtäviä. Mitä enemmän teet, sitä enemmän rahaa ansaitset.

Ansaitset ensimmäiset 5 dollaria vain rekisteröitymisestä. Muista vahvistaa sähköpostiosoitteesi varmistaaksesi, että saat maksun.

Seuraavaksi voit ansaita 0,50 dollarin bonuksen profiilisi täyttämisestä. Profiilin täyttäminen vie muutaman minuutin ja vastaa 30 kysymykseen.

Tämä tarkoittaa 5,50 dollarin ansaitsemista muutamassa minuutissa. Selitätään nyt kaikki muut tavat, joilla voit ansaita rahaa Inboxin dollareina.

Kyselyihin vastaaminen

Profiilisi täyttäminen liittyessäsi Inbox Dollarsiin ansaitset 0,50 dollarin bonuksen. Se tarkoittaa myös, että voit saada pääsyn sinulle tärkeisiin maksullisiin kyselyihin.

Asiaankuuluviin InboxDollars-kyselyihin osallistuminen on tärkeää, koska se tarkoittaa, että olet pätevä tekemään enemmän niitä.

Maksulliset Inbox Dollars -kyselyt maksavat keskimäärin jopa 5 dollaria kukin. Jotkut online-kyselyt maksavat yli 5 dollaria; muista tarkkailla niitä. Jotkut InboxDollars-kyselyt ovat lyhyitä, ja toiset voivat kestää jopa 20 minuuttia. Pidemmät online-kyselyt maksavat suurempia summia.

Voit hallita täysin verkkokyselyihin vastaamista. Kun kirjaudut sisään, voit valita haluamasi InboxDollars-kyselyt ja tehdä niin monta kuin haluat.

Kohderyhmät

Sen lisäksi, että ansaitset ylimääräistä rahaa jokaisesta vastaamastasi verkkokyselystä, InboxDollarsilla on myös kohderyhmiä ja tuotetestausmahdollisuuksia.

Näihin lisämahdollisuuksiin osallistuminen tuo mukanaan monia mahdollisia palkintoja. Lahjakortit, oikea raha ja ilmaiset tuotteet ovat joitain jännittäviä palkintoja, joita voit ansaita.

Pelata pelejä

Yksi hauskimmista tavoista ansaita rahaa InboxDollarsilla on pelaaminen. Voit valita laajasta valikoimasta pelihallipelejä tai WorldWinner-pelejä.

Jos pidät arcade-peleistä, voit valita laajasta valikoimasta. Korttipelit, strategiapelit, sanapelit ja paljon muuta käsitellään pelihalliosiossa.

WorldWinner-pelit antavat sinulle pääsyn käteisturnauksiin. Täällä voit kilpailla muita pelaajia vastaan, kun pelaat pelejä rahapalkinnoista ja cashbackista. Löydät tästä osiosta pokeri-, Wheel of Fortune- ja kasinopelejä.

Cashback-tarjoukset

Inbox Dollars on tehnyt yhteistyötä satojen jälleenmyyjien kanssa tarjotakseen uskomattomia cashback-tarjouksia. Nämä cashback-tarjoukset voivat olla jopa 15 %. Tämä tarkoittaa, että kun teet ostoksia verkossa, kannattaa tehdä ostoksia käyttämällä Inboxin dollareita saadaksesi käteispalautuksen.

Voit asentaa Inbox Dollars -selainlaajennuksen, jotta et menetä käteispalautustarjouksia. Kun teet ostoksia verkossa, “Billy Button” ilmoittaa sinulle, että käteispalautustarjous tai -kuponki on saatavilla. Laajennus ilmoittaa myös, kun Inbox Dollars -tililläsi on kyselyitä tai erikoistarjouksia.

Huomaa, että Billy Button on tällä hetkellä saatavilla vain Chrome-työpöytäkäyttäjille. Asenna Billy Button siirtymällä Chrome-kauppaan lataamaan se selaimeesi.

Parhaat jälleenmyyjät, jotka tarjoavat InboxDollars cashbackia, ovat:

 • Kohde
 • eBay
 • Walmart
 • Home Depot
 • Kohlin

Kätevä osa käteispalautuksen ansaitsemisessa verkko-ostoksia tehdessä on, että se ei vaadi sinulle ylimääräistä vaivaa. Tee ostoksia verkossa tavalliseen tapaan, mutta tee se InboxDollars-tilisi kautta ansaitaksesi ilmaista rahaa.

🔥 Empfohlen:  8 parasta maksettua online-kyselyä lapsille vuonna 2023

Katsoa videoita

Voit ansaita rahaa Inbox Dollarsilla katsomalla videoita. Valitse ensin luokka, josta olet kiinnostunut. Seuraavaksi näet soittolistan videoista, joita voit katsoa.

Useimmat videot kestävät 45–75 sekuntia. Kun katsot videoita, pidä silmällä ponnahdusikkunoita. Sinun on katsottava videot ja käytettävä kehotteita saadaksesi maksun.

Videoluokat, joita voit katsoa, ​​ovat:

Kuponkien lunastaminen

InboxDollars-kupongit ovat kaksinkertainen tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Ensinnäkin saat kuponkeja, joilla voit säästää ruokalaskussasi. Toiseksi jokainen käyttämäsi kuponki maksaa sinulle oikean rahapalkinnon InboxDollars-tilillesi.

Jokainen käyttämäsi InboxDollars-kuponki maksaa 25 senttiä sen käytöstä.

Sinun ei myöskään tarvitse tulostaa paperikuponkeja. Mene vain ostoksille, hanki kuitti ja lataa kuitti InboxDollars-sovellukseen. Jokainen kelvollinen kuponki hyvitetään InboxDollars-tilillesi, jolloin saat 25 senttiä joka kerta.

Kuponkeja on saatavana sadoille tuotteille ja suosituille brändeille. Jotkut huippubrändeistä, joihin voit saada kuponkeja, ovat:

 • Walgreens
 • CVS
 • Unilever
 • Purina yksi
 • Kenraali Mills

Täytä erikoistarjousrekisteröinnit

Uusien tuotteiden ja palveluiden kokeileminen voi olla yksi tuottoisimmista tavoista ansaita rahaa InboxDollarsilla. Uuden pelin lataaminen, säästötilin rekisteröiminen tai uuden matkapuhelinpalveluntarjoajan palvelukseen liittyminen ovat joitakin eniten maksavia erikoistarjouksia, joista voit saada oikeaa rahaa.

Jokaisessa tarjouksessa on säännöt, jotka sinun on täytettävä saadaksesi oikean rahasi. Muista noudattaa näitä sääntöjä, niin palkintosi hyvitetään InboxDollars-tilillesi.

Yksi mielenkiintoinen ominaisuus InboxDollars-verkkosivustolla on, että sillä on oma hakukone. Ansaitset kaksi palkintoa, jos käytät InboxDollars-verkkosivustoa verkkohakujen suorittamiseen.

Ensinnäkin, kun suoritat neljä hyväksyttyä hakua, ansaitset edistymisen kohti Scratch and Win -lippua (lisätietoja seuraavassa).

Toiseksi voit ansaita oikean rahapalkinnon suorittamalla päteviä hakuja neljänä päivänä peräkkäin. Käteispalkinnot lisätään automaattisesti InboxDollars-tilillesi, kun se on kelvollinen.

Lataa kuitit

Ilmaisen rahan ansaitseminen on aina jännittävää. Lähettämällä kuittisi InboxDollars-palveluun ansaitset ilmaista rahaa. Ostaisit joka tapauksessa ja saisit nyt osan rahoistasi takaisin.

On olemassa kahdenlaisia ​​kuitteja, joilla voit ansaita käteistä. Niitä kutsutaan Magic Receipts ja All Receipt.

Magic Receipts toimii näin. Aloita tarkistamalla InboxDollars-sovelluksesta haluamasi cashback-tarjoukset. Osta kyseiset tuotteet osallistuvista liikkeistä, ota valokuva kuitista ja lataa kuitti InboxDollars-tilillesi. Magic Receipts hyvittää käteispalautuksen välittömästi.

Kaikki muut kuitit voidaan ladata käteispalkkiota vastaan, ja ne tunnetaan nimellä kaikki kuitit. Ansaitset 0,02 dollaria jokaisesta kuitista, kun lataat minkä tahansa kuitin. Vaikka käteistä ei ole paljon, se on silti ilmaista rahaa sinulle.

Ystäväviittaukset

Ystäväviittaukset voivat olla loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Tämä voi olla kultakaivos, jos sinulla on paljon ystäviä ja perhettä.

Saat 1 dollarin viidestä ensimmäisestä henkilöstä, jotka viittaat InboxDollariin. Lisäksi niin kauan kuin nämä viisi henkilöä pysyvät aktiivisina käyttäjinä, ansaitset myös 30 % heidän tuloistaan.

Esimerkiksi suosittelemasi ystävä ansaitsee 100 dollaria. Saat 30 dollaria. Se on ilmaista rahaa sinulle, koska sinun täytyi vain ohjata ne.

Kun olet onnistuneesti suositellut viisi ystävääsi, et enää saa 1 dollarin käteispalkkiota useammasta suosituksesta. Ansaitset kuitenkin edelleen 30 % jokaisen ystäväsuositteen tuloista.

WinIt koodit

Muista seurata InboxDollaria Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Tämä johtuu siitä, että InboxDollars julkaisee usein WinIt-koodeja sosiaalisen median sivuillaan.

WinIt-koodit voidaan lunastaa InboxDollars-verkkosivustolla välittömään voittoon.

Palkinnot voivat olla muutama sentti, arpajaiset tai eteneminen kohti Scratch and Win -peliäsi.

Raaputa ja voita

InboxDollarsilla on oma versio digitaalisesta lotosta nimeltä Scratch and Win. Hyvä uutinen on, että sisäänpääsy ei maksa sinulle mitään. Sen sijaan ansaitset automaattisesti Scratch and Win -korttisi suorittamalla tehtäviä InboxDollars-tililläsi.

Näet Scratch and Win -etenemispalkin kasvavan aina, kun suoritat tietyn verkkotoiminnon. Aktiviteetit, jotka lasketaan mukaan Scratch and Winiin, ovat:

 • Kyselyjen tekeminen
 • Hakujen viimeistely
 • Pelaa pelejä
 • Sähköpostien lukeminen
 • WinIt koodit

Scratchilla ja Winllä on kolme palkintojen virstanpylvästä. Voit voittaa jopa $10, $25 tai $100 ilmaista rahaa. Mitä enemmän verkkotoimintaa teet, sitä enemmän saatat voittaa.

🔥 Empfohlen:  Mikä on liikemäärä hermoverkossa ja miten se toimii?

Bonukset

Inbox Dollars tarjoaa sinulle sekä päivittäisiä että viikoittaisia ​​bonuksia. Voit ansaita päivittäisen rahapalkinnon kirjautumalla sisään InboxDollars-verkkosivustolle joka päivä ja täyttämällä tehtäväluettelosi.

Putki antaa sinulle viikoittaisen rahapalkinnon. Tämä ansaitaan yleensä kirjautumalla sisään useita päiviä peräkkäin ja täyttämällä päivittäinen tehtävälistasi joka kerta.

Sähköpostin lukeminen

Lukemalla sinulle InboxDollars-kumppaneiden lähettämiä sähköposteja, sinulla on toinen tapa rakentaa Scratch and Win -etenemispalkki.

Voit saada maksullisen sähköpostin, joka sisältää laajan valikoiman tarjouksia. Ilmaiset kokeilut, uuden sovelluksen lataaminen tai erikoistarjous uudelle tuotteelle ovat joitain sähköpostiviestejä, joita voit saada.

Sähköpostitarjousten lukeminen antaa sinulle mahdollisuuden ansaita palkkion nopeammin.

Kuinka Inboxin dollarit ansaitsevat rahaa

Nyt tiedät kuinka ansaita rahaa verkossa InboxDollarsilla, ja ihmettelet todennäköisesti kuinka InboxDollarsilla on varaa maksaa jäsenille miljoonia dollareita.

Tässä on sinulle hämmästyttävä tosiasia. Pelkästään Yhdysvaltojen mainosteollisuus käytti vuonna 2021 285 miljardia dollaria.

Isot ja pienet brändit haluavat kaksi asiaa. Uusia asiakkaita ja palautetta heidän tuotteistaan ​​ja palveluistaan. Yksi keskeisistä strategioista, joita he käyttävät saavuttaakseen nämä tavoitteet, on yhteistyö InboxDollarsin kaltaisten yritysten kanssa.

He maksavat InboxDollaria mainostaakseen brändiään kyselyjen, pelien, cashbackin ja muiden avulla. Nämä rahat jaetaan kanssasi kiitoksena verkkotoiminnan suorittamisesta.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita postilaatikon dollareista

Et rikastu InboxDollarsilla. Jos kuitenkin etsit sivua, joka voi tarjota sinulle tasaista ylimääräistä rahaa joka kuukausi, InboxDollars voi olla etsimäsi alusta.

On vaikea sanoa tarkalleen, kuinka paljon ansaitset. Paljon riippuu siitä, kuinka paljon aikaa käytät, mitä toimintoja valitset tehdä ja muista tekijöistä, kuten ystäväviittauksista.

Ylimääräisen 50 dollarin ansaitseminen kuukaudessa ei ole kohtuuton tavoite useimmille InboxDollars-jäsenille. Nämä ylimääräiset tulot voidaan lisätä säästötilillesi. Säästötilisi kukoistaa hetkessä.

Älä unohda, että kupongit ja muut erikoistarjoukset auttavat sinua myös säästämään rahaa. Kaikki säästämäsi rahat merkitsevät ylimääräistä rahaa pankkitililläsi.

Saapuneet dollarit nostovaihtoehdot

Kun olet ansainnut vähintään 15 dollaria ensimmäisen kerran, voit lunastaa palkintosi. Ensimmäinen vaihtoehto, jonka voit valita, on PayPal-lahjakortti. Jos valitset tämän vaihtoehdon, sinulla on käteistä PayPal-tililläsi.

Toinen vaihtoehto on ottaa palkintosi lahjakorttina. Voit valita lahjakortin (jota joskus kutsutaan InboxDollars eCardiksi) monille suurille jälleenmyyjille, mukaan lukien:

 • Amazon
 • Sephora
 • Starbucks
 • Home Depot
 • Kohde

Kaikki lahjakortit lähetetään digitaalisesti. Kun pyydät InboxDollars eCardia, sinun on odotettava 3–5 päivää InboxDollars eCardin saapumiseen.

Onko Inboxin dollarit laillisia

Sinun tulee aina huolehtia henkilökohtaisista tiedoistasi, kun teet mitään verkossa. Hyvä uutinen on, että voit luottaa siihen, että InboxDollars on laillinen.

Onko Inbox Dollars laillinen?

Ensinnäkin, kuten alussa mainittiin, InboxDollarsilla on yli 33 000 arvostelua Trustpilotissa, ja niiden keskiarvo on 4.2/5.

InboxDollars-sovellus on ladattu yli 5 miljoonaa kertaa Google Playsta 119 000 arvostelun ja 4 tähden luokitus. Se on samanlainen tarina App Storessa, jossa InboxDollars-sovellus on tarkistettu 162 000 kertaa keskimääräisellä pistemäärällä 4,5/5.

Prodege omistaa InboxDollars. Jos tarkistat Prodegen osoitteessa Better Business Bureaunäet Better Business Bureau akkreditoi yritykselle B+-luokituksen.

Better Business Bureau tarjoaa tietoa yrityksistä, mukaan lukien arvostelut, ja käsittelee valituksia. Asiakkaat voivat sitten nähdä kaikki tiedot, jotka auttavat määrittämään yrityksen laillisuuden.

Kun kysyt, onko InboxDollars laillinen? Kaikki nämä InboxDollars-arvostelupisteet auttavat vahvistamaan, että kyllä, InboxDollars on laillinen.

Inboxin dollariarvostelu – onko Inboxin dollari sen arvoinen

InboxDollars on täydellinen kaikille, joilla on vapaa-aikaa joka päivä. Sen sijaan, että tuhlasit aikaa sosiaalisen median selaamiseen, voit ansaita rahaa verkossa.

Työmatkat, illallisen odottaminen tai opintojen tauko ovat niitä hetkiä, jolloin saatat viettää ylimääräistä rahaa.

Saatat jo tehdä tuottoisemman sivun, kuten bloggaamisen tai verkkokaupan. InboxDollars on kuitenkin edelleen sen arvoinen, koska se antaa sinulle taatun tavan ansaita ylimääräistä rahaa kuukausittain. Jopa muutama minuutti päivässä voi olla sen arvoista.

Yksi asia, jonka monet ihmiset toivovat löytävänsä, on InboxDollars-hakkerointi, jonka avulla voit ansaita loputtomasti rahaa. Valitettavasti sellaista hakkeria ei ole olemassa. Jos näet verkossa tarjouksia, joissa väitetään saaneensa InboxDollars-hakkeroinnin, kyseessä on todennäköisesti huijaus.

🔥 Empfohlen:  Customer Direct Group Review 2023 – Miksi se on paras markkinointitoimisto?

Hyvä uutinen on, että et tarvitse InboxDollars-hakkerointia. Nämä yksinkertaiset vinkit voivat auttaa ketään ansaitsemaan enemmän rahaa InboxDollarsilla.

 • Tarkista aina cashback- tai Magic Receipts -tarjoukset ennen ostoa
 • Keskity tutkimuksiin, jotka maksavat hyvin. Esimerkiksi 1 dollari 20 minuutin kyselystä ei ole sen arvoinen
 • Liity useisiin kyselysivustoihin
 • Älä unohda viitata ystäviin
 • Vahvista sähköpostiosoitteesi saadaksesi ilmaisen 5 dollarin rekisteröitymisbonuksen
 • Säästä rahaa ja ansaitse palkintoja käyttämällä kuponkeja
 • Aseta aikaraja, kun pelaat pelejä
 • Tarkista sosiaalisesta mediasta usein InboxDollars WinIt -koodeja
 • Älä unohda lisätä Billy Buttonia, jos olet Chromen käyttäjä
 • Suorita päivittäiset tehtäväsi ansaitaksesi käteisbonukset

Inboxin dollarivaihtoehdot

InboxDollars ei ehkä toimi sinulle. Tai saatat haluta enemmän InboxDollarsin kaltaisia ​​sivustoja, joilla voit ansaita. Hyvä uutinen on, että voit kokeilla monia InboxDollars-vaihtoehtoja. Tässä on 3 parasta.

Merkkitutkimukset

Branded Surveys on online-kyselysivusto, joka palkitsee sinua kyselyihin osallistumisesta. Kun olet ansainnut vähintään 10 dollaria, voit lunastaa käteistä tai lahjakortteja. Käteisen voi maksaa PayPaliin tai pankkitilillesi.

Branded Surveys tarjoaa lahjakortteja johtaville jälleenmyyjille, ravintoloille ja muille, jos haluat.

Kysely Junkie

Survey Junkie on yksi suosituimmista online-kyselysivustoista. Jäsenet voivat täyttää kyselyitä erilaisista aiheista. Jokainen täyttämäsi kysely palkitsee sinut pisteillä. Nämä pisteet voidaan lunastaa PayPal-käteiseksi tai lahjakorteiksi.

Jotta voit lunastaa Survey Junkien palkinnon, sinun on ansaittava vähintään 10 dollaria.

Suositeltava: 15 Uskomatonta tutkimus Junkie Hacks

Swagbucks

Swagbucks on online-palkintosivusto, jonka omistaa myös InboxDollar-omistaja Prodege. Ansaitset pisteitä suorittamalla yksinkertaisia ​​verkkotehtäviä, kuten

 • Kyselyjen tekeminen
 • Pelaa pelejä
 • Videoiden katsominen

Swagbucks muistuttaa eniten InboxDollaria, ja lähes kaikki verkkotoiminnot, joita voit tehdä, toimii samalla tavalla.

Voit lunastaa käteistä PayPalin kautta, kun olet valmis nostamaan. Lahjakortteja on saatavana myös jälleenmyyjille, mukaan lukien Amazon, iTunes ja Walmart.

Suositeltava: 25 mahtavaa sivustoa, kuten Swagbucks

UKK

Olen Isossa-Britanniassa, voinko silti liittyä Inbox Dollariin?

Isossa-Britanniassa Inbox Dollarista tulee Inbox Pounds. Inbox Poundsin jäsenet voivat osallistua samoihin verkkotehtäviin ansaitakseen palkintoja. PayPal-käteistä tai lahjakortteja voi lunastaa palkintoina Inbox Poundsista.

Kuinka otan yhteyttä InboxDollars-asiakaspalveluun?

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä InboxDollars-asiakaspalveluun lähettämällä lipun InboxDollars-tilisi kautta.

Voit myös lähettää kyselyn asiakaspalveluun Ota yhteyttä -lomakkeella.

Kuka on Daren Cotter?

Daren Cotter oli InboxDollarsin perustaja vuonna 2000. Hän oli tuolloin yliopisto-opiskelija, jolla oli intohimo tekniikkaan. Vuonna 2019 Daren Cotter myi InboxDollars Prodegelle.

Pitääkö minun antaa luottokorttini InboxDollarsille?

Inbox Dollar ei tarvitse luottokorttitietojasi. Jotkut erikoistarjoukset saattavat pyytää luottokorttitietojasi palkintosi lunastamiseksi. Aina tulee kuitenkin varmistaa, käytetäänkö niitä jatkossa ja miten tietosi poistetaan tarvittaessa.

Onko Inbox Dollars laillinen?

Saatat ihmetellä, “onko InboxDollars laillista?”. Tässä Inbox Dollars -arvostelussa olemme vahvistaneet, että sivusto on laillinen. Jäsenet ansaitsevat oikeaa rahaa, lahjakortteja ja cashbackia tehdessään ostoksia verkossa.

Kun etsit InboxDollars-arvostelua muilta käyttäjiltä, ​​useimmat ovat ylivoimaisesti myönteisiä. Kun kysyt, onko InboxDollars laillista? On hyödyllistä tietää, että sivusto on yli 20 vuotta vanha, ja jokainen InboxDollars-arvostelu tukee sitä, että se todella maksaa käyttäjille.

InboxDollars-arvostelu

Table of Contents