Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Influencer Media Kit: määritelmä, edut ja vaiheet luomiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Influencer Media Kit: määritelmä, edut ja vaiheet luomiseen

Joten sinulla on seuraajia, sitoutumista ja sisältöä. Brändit liukuvat DM-viesteihisi sosiaalisen median tileilläsi, ja nyt harkitset tasojen nousua. Vastaus? Vaikuttajamediapaketti.

Vaikuttajamediapaketti on lyhyt dokumentti, jonka digitaaliset vaikuttajat jakavat potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Se sisältää yleensä tärkeitä tietoja kohdeyleisöstäsi ja selkeästi tarjoamasi palvelut. Tämä asiakirja toimii pikaviitteenä työstäsi, taidoistasi ja siitä, mitä voit tuoda kumppanuuteen sosiaalisen median alustoilla.

Tehokas vaikuttajamediapaketti ei vaadi useita sivuja – usein riittää yksi- tai kaksisivuinen PDF tai oma verkkosivu. Ja jos muotoilu ei ole vahvuutesi, saatavilla on useita vaikuttajamediapakettimalleja, joiden avulla pääset alkuun.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Vaikuttajamediasarja vs. lehdistösarja

Vaikuttajamediapaketti on dokumentti, jonka luot korostamaan työtäsi ja houkuttelemaan potentiaalisia asiakkaita. Lehdistöpaketti puolestaan ​​toimii välineenä tiedon välittämiseen tiedotusvälineille. Tavallinen lehdistöpaketti esittelee yrityksen palvelut, esittelee avainjohtajuuden ja sisältää ammattimaisia ​​valokuvia.

Brändiyhteistyö on todistettu tapa ansaita rahaa sisällölläsi. Vaikuttajamediapaketin avulla sinulla on paremmat mahdollisuudet houkutella asiaankuuluvia asiakkaita ja luoda pitkäaikaisia ​​suhteita. Alla on joitain mediapaketin tärkeimpiä etuja:

  • Säästää aikaa: Kun brändi ottaa sinuun yhteyttä, sinun on yleensä kerättävä tilastoja ja kirjoitettava yksittäisiä vastauksia. Mediasarja lopettaa tämän toiston. Lähetät sen kerran, ja se antaa brändille kaikki tarvittavat keskeiset tiedot.
  • Välitä tyylisi: Verkossa kilpailet tuhansien vaikuttajien kanssa. Mediapakettisi on työkalu, joka näyttää nopeasti brändeille, miksi erotut joukosta. Se näyttää tyylisi ja tekee selväksi, miksi olet hyvä kumppani heille.
  • Tee ammattimainen vaikutelma: Hienostunut mediapaketti kertoo brändeille, että olet enemmän kuin pelkkä luova voima, olet myös tietoinen vaikuttajamarkkinoinnin liiketoiminnasta. Se osoittaa, että olet järjestäytynyt, tosissaan ja täysin panostanut taitoonsa.

1. Bio ja yhteystiedot

Ennen kuin sukellat numeroihin tai palveluihin, kerro brändeille, kuka olet. Jos olet matkailubloggaaja, voit mainita, että olet vieraillut 40 maassa tai olet ollut esillä suositussa matkailulehdessä. Liitä mukaan olennaiset yhteystietosi ja sosiaalisen median linkit etukäteen.

🔥 Empfohlen:  Mikä tekee hyvän tarinan? | 7 vinkkiä bestsellerin luomiseen

2. Vaikuttajapalvelut

Listaa palvelusi. Ehkä olet erinomainen videosisällössä tai ehkä tarjoat ainutlaatuisia ruoanlaitto-opetusohjelmia. Määritä, minkä tyyppisille yhteistyölle olet avoin, kuten tutoriaaleille, arvosteluille tai vieraspostauksille.

3. Suorituskykytilastot

Tässä asettele kovat tiedot. Kuinka monta seuraajaa sinulla on? Mikä on kuukausittainen blogisi liikenne? Esitä nämä luvut selkeästi, jotta brändit voivat nopeasti mitata kattavuuden ja vaikutuksen.

4. Yleisön demografiset tiedot

Brändien on tiedettävä, vastaako yleisösi kohdemarkkinoitaan. Sisällytä erittely sijainnin, iän tai muiden sisältösi kannalta olennaisten demografisten tietojen mukaan.

5. Sitoutumismittarit

Näytä, kuinka yleisösi on vuorovaikutuksessa sisältösi kanssa. Ehkä linkkien napsautussuhde on korkea tai viestisi saavat rutiininomaisesti paljon jakoja. Tee selväksi, että yleisösi ei ole vain suuri, vaan myös sitoutunut.

6. Aiemmat yhteistyöt

Kerro aiemmista kumppanuuksista ja kuinka ne onnistuivat. Oliko suorittamassasi kampanjassa huomattava määrä tuloksia? Ylititkö vertailuarvot? Laita nämä tiedot vahvistaaksesi tapaustasi.

7. Visuaaliset näytteet

Laittaa kuvissa tai videoissa, jotka esittelevät työtäsi. Tämä näyttää potentiaalisille asiakkaille heidän odottamansa sisällön laadun ja tyylin, mikä eliminoi arvailut.

1. Valitse muoto

Mediasarjat sisältävät paljon lukuja ja faktoja. Joten sinun on valittava muoto, joka tekee näistä tiedoista sekä visuaalisesti houkuttelevia että helposti sulavia. Joitakin esimerkkejä sopivista muodoista ovat yksisivuinen PDF tai lyhyt diaesitys. Jos graafinen suunnittelu ei ole sinun juttusi, voit käyttää vaikuttajamediasarjan malli päästäksesi alkuun.

2. Kerää oivalluksia

Kirjoita numerot, jotka osoittavat sisältösi vaikutuksen. Kerro, missä julkaiset, kuinka moni seuraa sinua ja kuinka paljon vuorovaikutusta saat. Käytä sosiaalisen median sivujesi analytiikkatyökaluja selvittääksesi keskimääräiset tykkäyksesi ja kuinka moni näkee viestisi. Jos pidät blogia tai verkkosivustoa, Google Analytics voi antaa sinulle yleiskatsauksen liikennetilastoistasi.

3. Pyydä lausuntoja

Pyydä kokemuksia nykyisiltä asiakkailtasi. Lähetä sähköpostia tai soita ja kysy heidän ajatuksiaan. Voit tehdä sen helpoksi lähettämällä muutaman kysymyksen, johon he voivat vastata. Nämä kokemukset osoittavat, että hyvän sisällön luomisen lisäksi olet luotettava ja tehokas työssäsi. Tämä ylimääräinen luottamustaso voi saada potentiaaliset asiakkaat valitsemaan sinut seuraavaan kampanjaansa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ansaita rahaa Fiverrillä Canvan avulla

4. Luo elämäkertasi

Kirjoita lyhyt elämäkerta, jossa kerrotaan taustastasi ja pätevyydestäsi. Sisällytä huomiota herättäviä hetkiä, kuten palkintoja tai mediaominaisuuksia. Liitä aina yhteystietosi; se on portti tulevalle yhteistyölle. Pikainen vinkki: Päivitä elämäkertasi säännöllisesti uusimpien saavutustesi mukaan.

5. Lisää designia

Vaikuttajamediasi suunnittelu toimii visuaalisena jatkeena henkilökohtaiselle brändillesi. Aloita valitsemalla fontit ja värit, jotka vangitsevat ainutlaatuisen tunnelmasi. Seuraa tätä integroimalla logosi tai allekirjoituselementtisi johdonmukaisesti luodaksesi brändin tunnettuuden. Lopuksi esitä laadukkaat kuvat, jotka sopivat tyyliisi, jotta potentiaaliset kumppanit saavat esikuvan siitä, mitä he voivat odottaa yhteistyöltäsi.

6. Tarkista muut vaikuttajamediapaketit

Ennen kuin luot oman vaikuttajamediasi, katso esimerkkejä muilta sisällöntuottajilta. Etsi sarjat, jotka kiinnittävät huomiosi, ja pane merkille, mitä niillä on yhteistä. Tämä auttaa sinua arvioimaan, mikä on vakiopituuden, sisällön yhdistelmän ja asettelun suhteen. Se voi myös sytyttää omia luovia suunnitteluideoitasi.

Ajattele vaikuttajapakettiasi, ei vain asiakirjana, vaan tuotemerkkisi jatkeena. Haluat tehdä siitä saatavuuden jakamalla sen eri alustoilla. Voit maksimoida sen kattavuuden integroimalla sen seuraaviin kosketuspisteisiin:

  • Verkkosivuston linkki: Laita suora linkki kotisivullesi. Tee yrityksille vaivatonta löytää sarjasi.
  • Sähköpostin allekirjoitus: Liitä paketti sähköpostisi allekirjoitukseen. Se varmistaa, että valtuustietosi seuraavat sinua jokaisessa ammatillisessa vuorovaikutuksessa.
  • Jaa sosiaalisessa mediassa: Jaa klikattava linkki aktiivisilla sosiaalisen median kanavillasi. Se on yksinkertainen tapa yrityksille nähdä työsi välittömästi.
  • Alustan profiilit: Jos olet sellaisilla alustoilla kuin Shopify Collabs, lisää profiiliisi linkki mediapakettiisi. Se antaa mahdollisille kumppaneille välittömän pääsyn tunnistetietoihisi.

Nyt kun tiedät hyvän mediapaketin perusteet, on aika tarkistaa muutama, jotka osuivat kohdalleen.

Etsimme matkaa

vaikuttajamediasarja esimerkki: etsimme matkustamista

Haluatko luoda erottuvan mediapaketin? Ota esimerkki seikkailublogista We Seek Travel. Sen mediapaketti siirtyy suoraan asiaan ja korostaa keskeisiä mittareita, kuten kuukausittaiset sivun katselut ja kumppanimyynti etukäteen. Se kertoo matkailubrändeille tarkalleen, mitä heidän tulee tietää: kuinka paljon arvoa he voivat odottaa kumppanuudesta. Selkeä ulkoasu ja selkeä esitys tekevät siitä ihanteellisen mallin kaikille, jotka haluavat esitellä arvoaan mahdollisille matkailualan kumppaneille.

🔥 Empfohlen:  Avainsanan määritelmä & Merkitys

Chef’s Roll

Chef’s Roll naulaa sen mediapaketillaan esittelemällä 1,6 miljoonan sosiaalisen median seuraajansa. Mutta se ei lopu tähän. Se sisältää älykkäästi esimerkkivideoita – reseptiopetusohjelmista bränditarinoihin. Tämä videoelementti ei ainoastaan ​​osoita korkeaa tuotantolaatuaan, vaan myös ymmärtää, että visuaalinen sisältö on kuningas elintarviketeollisuudessa. Alan suosittelut sinetöivät sopimuksen ja saavat sinut luottamaan siihen, että se voi lunastaa lupauksensa.

Mediasarjan vaikutuksen ymmärtäminen vaatii tarkkaa silmää yksityiskohtiin. Tarkkaile, kuinka usein ihmiset napsauttavat linkkejäsi, lataavat paketin ja noudattavat ohjeitasi. Tässä on tarkistuslistasi tehokkuuden mittaamiseksi.

  • Valvo latauksia: Ota käyttöön perusanalytiikka nähdäksesi kuinka monta kertaa mediapakettisi on ladattu. Mitä enemmän latauksia, sitä laajempi kattavuus.
  • Mittaa sitoutumista: Saatko lisää tiedusteluja tai yhteistyötarjouksia mediapaketin päivittämisen tai jakamisen jälkeen? Vastausten lisääntyminen voi tarkoittaa, että mediapakettisi on tehokas.
  • Arvioi ohjeiden noudattaminen: Seuraa, kuinka hyvin brändit ja media seuraavat sarjasi tietoja. Usein esiintyvät virheet, kuten nimien kirjoitusvirheet, viittaavat siihen, että paketti tarvitsee tarkistusta tai selkeämpää yhteydenpitoa kumppaneiden kanssa.

Vaikuttajamediapakettisi on käyntikorttisi, hissipuhe ja portfoliosi yhdeksi kokonaisuudeksi. Tilassa, jossa mahdollisuudet huimaa sekunnilla, houkutteleva sarja erottaa ammattilaiset amatööreistä. Pidä se siistinä, uusimmilla saavutuksillasi ja aina valmiina jaettavaksi.

Haluatko oppia lisää?