Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Inlinks käynnistää uuden avainsana- ja aihetutkimustyökalun

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Inlinks käynnistää uuden avainsana- ja aihetutkimustyökalun

Inlinks julkaisi päivityksen avainsanaaiheiden tutkimustyökaluunsa, joka etsii ja ryhmittelee avainsanoja tarkoituksen mukaan.

Työkalu on tänään kaikkien tilaajien saatavilla. Tässä on uutta.

Avainsanatutkimus

2000-luvun alussa ja puolivälissä avainsanatutkimustyökalut keskittyivät avainsanojen määrään, koska hakukoneet eivät erottaneet käyttäjien tarkoitusta kovin hyvin.

Tilanne alkoi muuttua vuonna 2013, kun otettiin käyttöön Hummingbird-päivitys, joka esitteli luonnollisen kielen haun ja hakukyselyiden semanttisemman ymmärryksen keskittyen yhä enemmän tarkoitukseen.

Avainsanojen tutkimustyökalut pysyivät suurelta osin ennallaan tähän päivään asti, ja ne tuottivat avainsanaluetteloita hakumäärän ja napsautuskohtaisen hinnan mukaan järjestetyissä avainsanoissa.

Inlinks avainsana- ja aihetutkimustyökalu

Mitä Inlinks lanseeraa, on työkalu, joka ottaa seuraavan askeleen eteenpäin avainsanojen kontekstin ja käyttäjän tarkoituksen tunnistamisessa.

Inlinks käyttää sitten näitä signaaleja luodakseen avainsanamuunnelmia aiheiden perusteella sekä ehdotuksia kysymyksiin, joihin on vastattava.

Merkittävät käyttäjien tarkoitustiedot

Käyttäjän aikeet luokitellaan perinteisesti neljään tai viiteen eri luokkaan, kuten navigointiin, tapahtumaan, tietoon ja niin edelleen.

Inlinks luopui näistä tunnisteista ja luokittelee käyttäjien aikomukset käyttämällä erittäin tarkkoja verbejä, jolloin avainsanat ovat tarkempia kuin yleiset tunnisteet.

Inlinks käyttää esimerkkiä avainsanailmauksesta “renewable energy” osoittaakseen, kuinka aihetutkimus pystyy erottamaan uusiutuvaa energiaa “käyttäviä” käyttäjiä käyttäjistä, jotka haluavat “tuottaa” sitä.

Mahdollisuus valita uusiutuvan energian tuotantoon liittyviä avainsanamuunnelmia on hyödyllisempää kuin ryhmitellä avainsanat luokkaan, kuten tiedotus- tai tapahtumaan liittyviin avainsanoihin, muiden avainsanojen ryhmän kanssa, jotka eivät välttämättä liity aiheeseen.

Aikomusten tunnistaminen verbien perusteella auttaa perehtymään oikeisiin avainsanaaiheisiin.

Kuvakaappaus avainsanaaiheen tarkistuksesta

Linkkien sisältösuunnitelma

Sisältösuunnitelmatoiminto tuo uuden tavan pohtia sisältöä.

Työkalun hyödyllinen lähestymistapa on näyttää, millaisessa kontekstissa kilpailijan otsikot ovat.

Palatakseni uusiutuvan energian esimerkkiin, työkalu listaa kilpailijoiden otsikot ja oikeanpuoleisessa sarakkeessa listaa niihin liittyvät aiheet. Aiheeseen liittyviä aiheita voivat olla työkalut, varastointi, aurinkosähkö, aurinko, teollisuus ja niin edelleen, jotka voidaan valita sisältösuunnitelmaan sen mukaan, mikä on sinulle olennaista.

🔥 Empfohlen:  Samsung saattaa valmistautua tuomaan markkinoille uuden AirTag-kilpailijan tänä vuonna

Avainsanalauseen, uusiutuva energia, esimerkissä jokainen valittu aihe voi sitten muodostaa verkkosivujen aiheet. Tai aiheita voidaan käyttää muodostamaan aiheluokkien selkäranka koko verkkosivustolle.

Työkalu on siis toinen tapa tutkia useita aiheryhmiä, jotka voidaan sitten valita sijoitettavaksi muokkaustyökaluun sisältösuunnitelman muodostamista varten.

Linkkien aihe- ja avainsanatutkimus

Avainsanaaiheiden tutkiminen käyttämällä verbejä osuvien aiheiden tunnistamiseen on innovatiivinen tapa nopeuttaa sisällön luontiprosessia.


Lainaus

Lue virallinen tiedote osoitteessa Inlinks

Aihetutkimustyökalut – Uusi avainsanatutkimus

Table of Contents