Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Innostunut Bitsistä – Meetanshi Meet Magento India 2020 -tapahtumassa!

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Innostunut Bitsistä – Meetanshi Meet Magento India 2020 -tapahtumassa!

Jos luet tätä, olet jo hyvin tietoinen Meet Magentosta – johtavasta Magento-verkkokaupan tapahtumasta ja maailmanlaajuisesta alustasta Magento-yhteisölle. Meet Magento on paras paikka oppia Magento 2 CMS:stä, sen uusimmista ominaisuuksista ja tavoista, joilla kauppiaat, kehittäjät ja yritysasiakkaat voivat hyödyntää niitä! Vuonna 2020 Meet Magento -tapahtuman järjestää Wagento Commerce kotimaassamme,
Intia, kolmatta vuotta peräkkäin!

Team Meetanshi on erittäin innoissaan ja kaikki valmistautunut osallistumaan Intian suurimpaan Magento eCommerce -tapahtumaan, Tapaa Magento Intia kuin “Osallistuva sponsori“!

ToimintaPäivämäärä
Sertifiointi 31. tammikuuta 2020
Työpajat 31. tammikuuta 2020
Tapahtumat 1. helmikuuta 2020
Osallistumispäivä 2. helmikuuta 2020

Oletko valmis osallistumaan tapahtumaan puhujana? Tapahtuman esityslista voi auttaa sinua päättämään aiheen tai saamaan yleiskuvan tapahtumasta!

Meetanshi on kasvava Magento-kehitysyritys ja tiimi on alusta asti ollut mukana tässä tapahtumassa joko osallistujana tai yhteistyösponsoreina.

Jatkaen perinnettä, myös tänä vuonna Meetanshi on mukana tapahtumassa Contributing-sponsorina, kuten lupasimme!

Ahmedabad, Mumbai tai Delhi. Minne ikinä menetkin, me seuraamme 😍 #wherenextmm10in #MM19IN #MM20IN @MeetMagentoIN pic.twitter.com/sBRfs1bWaS

— Meetanshi 🚀 (@MeetanshiInc) 2. helmikuuta 2019

Ja uskokaa minua, joukkue kuhisee jännityksestä tästä lähtien!

On selvää, miksi ei! Meet Magento India on täydellinen alusta tavata Magento-yhteisöä, oppia ja teroittaa taitojamme, tutkia verkkokaupan liikeideoita, päivittää itseämme alan uusimmilla trendeillä ja mikä tärkeintä, kuunnella asiantuntijoita henkilökohtaisesti!

Etuja osallistumisesta Meet Magento India 2020 -tapahtumaan?

Maailmanlaajuinen tapahtuma

Osallistuminen maailmanlaajuiseen tapahtumaan, joka järjestetään yli 40 maassa, mukaan lukien USA, Japani, Saksa, Indonesia, Argentiina, Meksiko, Espanja, Arabiemiirikunnat jne., on sinänsä iso asia!

Keskustele Magento Mastersin kanssa

Hanki mahdollisuus tavata yhteisön Magento-asiantuntijoita. Magento-asiantuntijat, sertifioidut kehittäjät, kouluttajat, alan johtajat ja kauppiaat kokoontuvat saman katon alle ei tapahdu usein!

🔥 Empfohlen:  Uusi chatbot paikalla: Keskustelu ChatGPT:n kanssa

Verkostoituminen

Haluatko olla ystäviä?

Luo yhteyksiä alan asiantuntijoihin, kuten Magento-mestareihin, kehittäjiin ja avustajiin, joita voidaan hyödyntää liiketoimintamahdollisuuksiin ja yritysverkoston kehittämiseen.

Tekniset asiat

Sukella kaikkeen tekniikkaan! Opi siitä, mitä viime aikoina tapahtuu Magento-maailmassa ympäri maailmaa. Kuule asiantuntijoiden puhuvan aiheista, kuten Magento PWA, Magento Upgrade, Payment Industry, Magento B2B, Community Engineering, Cloud-sovellusten hallinta, Magento TDD, Scaling & Performance jne.

Suunnittelun oivalluksia

Toimiva takeaway ja vinkit, joista voi olla apua kaupan asiakaskokemuksen ja sitoutumisen lisäämiseen!

Lahjat!

Ota kotiin mukaasi funky lahjat T-paidat, päiväkirjat jne. ja jopa alennuskuponkeja Magento 2 -koulutukseen! Kehu nörtti Magento-puoleesi lahjoilla, jotka otat mukaan!

Me, Meetanshilla, odotamme innolla suurinta Magento-tapahtumaa, Meet Magento Indiaa tapaamaan Magento-mielit ja verkkokaupan aivot!

Tavataan 1.2.20 tapahtumapäivänä kahville yhdessä 🙂

Voit seurata #MM20IN-hashtagia Twitterissä pysyäksesi ajan tasalla tapahtumasta.

Nähdään pian, Magento-yhteisö!

Katso Meet Magento India 2020 -tapahtuman kohokohdat!