Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Insta360:n seuraava kamera voisi olla upea hämärässä valokuvaamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Insta360:n seuraava kamera voisi olla upea hämärässä valokuvaamiseen

Insta360:lla on horisontissa uusi kamera, uusin kamera, joka on ollut tämän vuoden kuuma sarja yritykselle. Sen äskettäin julkaissut uusi teaser-kuva kuvaa maisemaa, jossa taivaalla pyörivät tähtien jäljet, ja siinä on ilmaus “inspiroitunut kuvaus”, mikä mahdollisesti viittaa yhteyteen astrovalokuvaukseen.

Teaser-video, jonka otsikko on ”Our Next Camera”, sisältää myös runsaasti astrovalokuvausta ja muita hämärässä kuvattuja kuvia, jotka tukevat tätä ensivaikutelmaa. Pyörivät tähdet, kelluvat lyhdyt, konsertti/juhlat, öiset huvipuistoajelut, aurora borealis ja hämärästi valaistut käytävät ovat kaikki esillä ohimennen. Etsin jatkuvasti hämärävalokuvaani ja videopeliäni, ja varusteet, jotka auttavat minua ottamaan astrovalokuvamateriaalia, ovat ehdottomasti houkuttelevia.

Seuraava kameramme – 28. kesäkuuta

Näemme myös videolla, että modulaarinen laite, joka näyttää olevan Insta360 One RS -järjestelmä, puretaan ja kootaan uudelleen salaperäisellä uudella moduulilla. Jos näin on, se lisäisi One RS -järjestelmän omistajille lisäarvoa.

Olen testannut ja arvioinut Insta360:n muutamaa viimeistä kameraa, mukaan lukien One RS:n ja Spheren (360-antennikamera, joka on suunniteltu liitettäväksi drooniin), ja molemmista on tullut keskeisiä osia videosisällön luontityökalusarjaani. Nämä kamerat ovat laajentaneet huomattavasti Insta360:n tuotevalikoimaa, joka on nyt varsin monipuolinen. Tänään paljastetuista houkuttelevista uusista kuvista päätellen tämä tuotevalikoima on tulossa entistä houkuttelevammaksi.

Näiden kuvien perusteella on vaikea arvata tarkalleen, mitä Insta360 valmistaa, mutta onneksi meidän tarvitsee vain odottaa 28. kesäkuuta klo 9 ET saadaksemme tietää.

🔥 Empfohlen:  Kuinka olla violetti lehmä suunnittelijoiden joukossa