Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Instacart vs. Doordash: Kumpi on parempi kuljettajille?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instacart vs. Doordash: Kumpi on parempi kuljettajille?

Jos olet etsinyt ajoneuvopohjaista sivuhäkkiä, ruoan toimittaminen on loistava vaihtoehto. Instacart ja Doordash ovat kaksi tilan huippualustoista.

Molemmat ruuan toimituspalvelut toimivat kuljettajien kanssa kaikkialla maassa ja tarjoavat monia mahdollisuuksia ansaita rahaa vapaa-ajallasi. Todellinen kysymys on kuitenkin, kumpi näistä tulonhankintamahdollisuuksista on parempi tilanteeseesi.

Tutkimme yhtäläisyyksiä ja eroja Instacartin ja Doordashin välillä, jotta voit päättää, mikä alusta sopii sinulle.

Tietoja Instacartista vs. DoorDashista

Instacart ja Doordash ovat suosittuja ruoan toimituspalveluita. Kuluttajana saatat rakastaa kätevästi päivittäistavaroiden tilaamista tai suosikkiruokaa näiden palvelujen kautta.

Jos kuitenkin ajattelet näitä mahdollisina sivutoimina autoilun tienaamiseen, sinun on tarkasteltava kutakin eri linssin läpi.

Tässä on yleiskatsaus siitä, mitä nämä kaksi ruoan toimitusvaihtoehtoa tarjoavat.

Yleiskatsaus Instacartista

Instacart on alusta, jonka avulla ihmiset voivat tilata elintarvikkeitaan verkossa. Fyysisen myymälän sijaan asiakkaat voivat valita myymälän, luoda ostoslistansa ja tilata elintarvikkeita mistä tahansa.

Kun asiakas on tehnyt tilauksensa, Instacart-asiakkaat löytävät tuotteet, ostavat ne ja jättävät ne asiakkaan ovelle.

Instacart-asiakkaita on kahdenlaisia, mukaan lukien täyden palvelun ostajat ja myymälässä ostajat.

Täyden palvelun ostajat ovat itsenäisiä urakoitsijoita, jotka hoitavat kaiken tilausten vastaanottamisesta tavaroiden ostamiseen ja päivittäistavaroiden toimittamiseen. Tarvitset auton tullaksesi täyden palvelun ostajaksi.

Sinulla on myös mahdollisuus olla myymälässä ostaja. Nämä ovat yrityksen osa-aikaisia ​​työntekijöitä, joiden tehtävänä on löytää kaikki asiakkaan ostoslistalta.

Myymälässä ostajat eivät koskaan poistu ruokakaupasta. Vaikka viikossa on 29 tunnin raja, nämä työntekijät eivät tarvitse autoa.

Yleiskatsaus DoorDashista

DoorDash on alusta, jonka avulla asiakkaat voivat tilata noutoruokaa eri ravintoloista. Yritys työskentelee monien freelance-kuljettajien, jotka tunnetaan myös nimellä Dashers, kanssa toimittaakseen ruokaa asiakkaille.

Dasherina hallitset täysin työaikasi. Kun olet valmis toimittamaan ruokaa, voit kirjautua sisään sovellukseen hyväksyäksesi tilauksia.

Tilauksestasi ja sijainnistasi riippuen voit toimittaa tilaukset polkupyörällä, moottoripyörällä tai autolla.

Instacart vs. DoorDash: Vaatimukset

Sekä Instacartilla että DoorDashilla on vaatimuksia työvoimalleen. Katsotaanpa tarkemmin molempien sovellusten vaatimuksia.

Instacart-ostajien vaatimukset

Jotta voit työskennellä Instacartissa, sinun on täytettävä joitain perusvaatimuksia.

Jos haluat työskennellä myymälässä ostajana, sinun tulee:

  • Ole oikeutettu työskentelemään Yhdysvalloissa
  • Sinulla on yhteensopiva älypuhelin, joka tukee Instacart-sovellusta
  • Ole vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on kyky nostaa 50 paunaa majoituksen kanssa tai ilman

Täyden palvelun ostajana tarvitset myös luotettavan auton elintarvikkeiden toimittamiseen ympäri kaupunkia.

Vaatimukset DoorDash Dashereille

Dasherien on myös täytettävä joitain vaatimuksia toimiakseen DoorDashissa.

Tässä on mitä sinun on täytettävä voidaksesi työskennellä Dasherina:

  • Ole vähintään 18-vuotias
  • sinulla on ajoneuvo (auto, skootteri tai polkupyörä)
  • Omista yhteensopiva älypuhelin
  • Sinulla on voimassa oleva ajokortti (ja esitä kopio)
  • Suostumus taustatarkastukseen
  • Sinulla on sosiaaliturvatunnus
🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda Gmail-tili ilman puhelinnumeroa 2023

Vaatimukset sekä Instacartille että DoorDashille ovat suhteellisen samanlaiset.

Instacart vs. DoorDash: Kuinka paljon voit tienata?

Summa, jonka voit ansaita kummallakin alustalla, vaihtelee aikasi sitoutumisen mukaan. Tietenkin kuljettajat, jotka käyttävät enemmän aikaa, saavat korkeammat tulot.

Yleensä tässä on se, mitä voit odottaa saavuttavasi kummallakin palvelulla.

Instacart Shopper Pay

Täyden palvelun ostajana Instacart sanoo, että voit odottaa tienaa 15–20 dollaria tunnissa päivittäistavarakaupan toimituspalvelunsa kanssa.

Täyden palvelun ostajan tulot riippuvat työn saatavuudesta ja asiakkailta saamistasi vihjeistä. Sen avulla jotkut ostajat tienaavat enemmän kuin toiset.

Lisäksi ostajat voivat saada bonustuloja, jos he tekevät toimituksia ruuhka-aikoina tai saavat hyviä arvioita asiakkailta.

Täyden palvelun ostajat voivat kasvattaa tuntitulojaan tekemällä ostoksia tehokkaasti. Voit siirtyä tilausten läpi nopeammin, jos tiedät missä kaikki on tietyssä ruokakaupassa.

Muista, että riippumattomana urakoitsijana sinun on pidätettävä verot. Lisäksi kaupungissa ajaminen kuluttaa ajoneuvoasi hieman. Sinun on myös maksettava oma bensa.

Myymälässä ostajat eivät näe tulojensa vaihtelevan tippien perusteella. Sen sijaan myymälässä ostajat ansaitsevat tuntipalkan. Mukaan Todellakintämä tuntihinta voi vaihdella välillä 7,25–24,25 dollaria tunnissa.

DoorDash Dasher Pay

DoorDashin mukaan kansallinen keskitulo on 25 dollaria tunnissa. Tämä luku sisältää kuitenkin vinkkejä, mikä tarkoittaa, että todellisissa tuloissasi voi olla jonkin verran vaihtelua.

Kuten Instacart täyden palvelun ostajat, Dashers ovat itsenäisiä urakoitsijoita, mikä tarkoittaa, että heidän on pidätettävä veroja. Lisäksi heillä on kulumia ajoneuvoissaan ja heidän on maksettava kaasunsa.

Dasherin kompensaatioasteikko sisältää kolme tasoa. Tässä on mitä sinun tulee tietää kustakin.

Peruspalkka

Peruspalkka on yrityksen osuus tilauksesta. Tilauksen tiedoista riippuen DoorDash tarjoaa peruspalkan välillä $ 2 – $ 10+.

Vinkkejä

Asiakkaat voivat jättää tippiä Dasherilleen. Kun asiakas jättää tippin, Dasher saa 100 % tippin määrästä.

Kampanjat

DoorDash tarjoaa myynninedistämiskannustimia Dashereille. Ansaitset esimerkiksi huippupalkkoja, jos toimitat ruuhka-aikoina.

Lisäksi voit ansaita enemmän suorittamalla tietyn määrän toimituksia tietyssä ajassa.

Voit myös ansaita enemmän DoorDashin kautta toimittamalla suuria catering-tilauksia. Vaikka voit saada ylimääräistä maksua näistä tilauksista, ne on varattu kokeneemmille Dashereille.

Instacart vs. DoorDash: Milloin sinulle maksetaan?

Kuljetusohjainsovelluksen käytön tarkoitus on ansaita rahaa. Onneksi sekä Instacart että DoorDash tekevät palkan saamisesta helppoa.

Instacart-maksut

Instacart-ostajille maksetaan kerran viikossa suoralla talletuksella. Myymälässä ostajat, jotka haluavat fyysisen shekin, voivat pyytää sekkimaksuja yritykseltä.

Jos olet täyden palvelun ostaja ja haluat nopeamman pääsyn tuloihisi, voit käyttää Instant Cashout -ominaisuutta. Instant Cashoutin kautta rahasi siirretään pankkikortillesi jopa viisi kertaa päivässä.

🔥 Empfohlen:  Googlen otsikon ja sisällönkuvauksen pituus (päivitetty 2023)

Tällä ominaisuudella on kuitenkin 50 sentin tapahtumamaksu ja 3 000 dollarin päiväraja.

DoorDash-maksut

Dasherit maksetaan viikoittain. Varat lähetetään suoraan heidän pankkitileilleen suoran talletuksen kautta.

Jos haluat saada tulosi nopeammin, voit käyttää Fast Pay -palvelua. Vaikka joudut maksamaan 1,99 dollarin maksun, joskus kannattaa hankkia varojasi ajoissa.

Instacart vs. DoorDash: Työn arviointi

Koska käytät paljon aikaa toimitusten tekemiseen, itse työn nautittavuudella on merkitystä. Tässä on lähempi tarkastelu siitä, mitä kuljettajilla on sanottavaa näissä jakelupalveluissa työskentelemisestä.

Instacart työpaikat

Instacart on saanut keskimääräistä paremman arvion ostajilta yli 3 600 arvostelulla Todellakin.

Monet ostajat arvostivat työ- ja perhe-elämän tasapainottamista koskevia mahdollisuuksia. Kuitenkin, kun yritys arvioitiin korvauksista, työturvallisuudesta ja johtamisesta, ostajat arvioivat alustan keskiarvon alapuolelle.

Kun kirjaudut työskentelemään Instacartin kanssa, voit ajoittaa työaikasi sovelluksen kautta. Täyden palvelun urakoitsijana toimitusmahdollisuudet ovat saatavilla klo 9-12 välillä

Kun työvuorosi alkaa, voit valita hyväksyä tai hylätä tiettyjä tilauksia.

Lisäksi Instacart-pankkikorttiisi ladataan ostosmatkallesi tarvittava käteinen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa tilauksia omasta taskustasi ja odottaa hyvitystä.

DoorDash työpaikat

DoorDash sai Dashersilta keskimääräistä paremmat pisteet yli 8 400 arvostelulla Todellakin.

Keskimääräistä paremman kokonaisarvioinnin perusteella Dashers arvosti mahdollisuutta joustavaan työ- ja perhe-elämän tasapainoon. Kuitenkin, kun Dashers arvioitiin palkitsemisesta, työturvallisuudesta ja johtamisesta, se antoi sovellukselle keskimääräistä huonomman arvosanan.

Dasherina voit työskennellä samana päivänä. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus varata työvuoro jopa viikkoa etukäteen.

Instacart vs. DoorDash: Tuki

On tärkeää saada tukea tilausten toimittamisessa. Näin Instacart ja DoorDash auttavat kuljettajiaan.

Instacart Shopper -tuki

Instacart tarjoaa asiakkailleen asiakastuen puhelinnumeron.

Alustalla on myös tukikeskus, johon shoppailijat pääsevät puhelinnumeroillaan. Tämän lisäksi sovelluksen chat-ominaisuus antaa Shoppereille mahdollisuuden saada reaaliaikaista tukea.

DoorDash-tuki

Dasherit voivat käyttää puhelin- tai chat-tukea 24/7 saadakseen apua tilausongelmiin.

DoorDash tarjoaa myös hyödyllisen ohjeosion verkkosivuillaan, joka kattaa lähes kaikki Dasherin kysymykset, jotka koskevat työskentelyä yrityksessä, palkan saamista, korkean arvosanan varmistamista ja paljon muuta.

Instacart vs. DoorDash: Kuljettajan edut

Kuljettajan edut voivat auttaa ohjaamaan sinua kohti yhtä alustaa toista vastaan. Tässä on mitä molemmat palvelut tarjoavat kuljettajilleen.

Instacart Shopper-edut

Myymäläasiakkaat voivat kerätä sairausrahaa tunti per 30 kellonaikaa. Jos sairastut, pääset käyttämään tätä sairausrahaa.

Instacart auttaa myös kuljettajia kompensoimaan kaasukustannuksia veloittamalla asiakkailta ylimääräisen 40 sentin, joka siirretään kuljettajalle. Tavallisena kuljettajana jokainen pienikin kaasuapu on suuri voitto.

Lisäksi Instacart Shoppers voi hyödyntää alustan kumppanuutta Perkspotin kanssa säästääkseen rahaa ostoissa, kuten lennoista, autovakuutuksista, konserttilipuista ja muista.

DoorDash Dasherin edut

Dasherina sinulla on mahdollisuus pyytää kontaktitonta toimitusta turvallisempien toimitusten takaamiseksi. Lisäksi yritys tarjosi kuljettajille lisätukea koko pandemian ajan jopa kahden viikon taloudellisen avun muodossa.

🔥 Empfohlen:  Onko RTX 3080 Ti parempi kuin 3080?

Toinen tapa, jolla DoorDash tukee Dashersia, on tilapäinen kaasubonus, joka kattaa osan toimitusajoista aiheutuvista kaasukustannuksistasi.

Tämän lisäksi Dashers voi hyödyntää talouslukutaidon resursseja ja säästöjä kansallisilta brändeiltä, ​​kuten Everlance, General Assembly ja Maaco.

Usein Kysytyt Kysymykset

Jos sinulla on vielä kysyttävää Instacartista ja DoorDashista, nämä vastaukset voivat auttaa.

Maksaako DoorDash tai Instacart enemmän?

DoorDashin tai Instacartin kautta ansaitsemasi summa vaihtelee sijainnin ja aukioloaikojen mukaan. Vaikka jokaisella on erilainen palkkarakenne, voit odottaa ansaitsevan 10–25 dollaria tunnissa kummassakin yrityksessä.

Ellet ole Instacartin myymälä-ostaja, osa tuloistasi sidotaan asiakasvinkkeihin. Jos pystyt tarjoamaan poikkeuksellista palvelua, saatat saada korkeampia tippiä.

Onko Instacart parempi kuin DoorDash?

Sekä Instacart että DoorDash ovat arvokkaita vaihtoehtoja niille, jotka harkitsevat ruoan toimituksen puolta. Löydät molemmilta yrityksiltä joustavuutta ja alhaisen markkinoille pääsyn esteen. Lisäksi jokaisen sovelluksen tuntipalkka on suhteellisen samanlainen.

Mahdollisena kuljettajana on parasta ottaa huomioon ainutlaatuiset mieltymyksesi. Jos et halua kävellä ruokakaupan käytävillä, Instacart saattaa olla oikea valinta. Mutta jos haluat tehdä nopeampia noutoja, DoorDash saattaa olla parempi.

Miten DoorDash eroaa Instacartista?

DoorDash on laajempi palvelu. Dasherina löydät todennäköisesti eniten mahdollisuuksia toimittaa ruokaa ravintoloista.

Dashers saattaa kuitenkin löytää mahdollisuuksia toimittaa lemmikkieläinten ruokaa, kukkia ja paljon muuta. Sitä vastoin Instacartilla on vain mahdollisuudet toimittaa elintarvikkeita, mikä tekee siitä rajoitetumman.

Kannattaako toimittaa Instacartiin?

Jos etsit joustavaa tapaa ansaita rahaa, Instacart-ostokset kannattaa. Vaikka mikään sivuhulina ei ole täydellinen, Instacart tarjoaa mahdollisuuden lisätä budjettiisi ylimääräistä tulovirtaa.

Lisäksi 15–25 dollarin ansaitseminen tunnissa voi parantaa taloudellista terveyttäsi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin.

Yhteenveto

Instacart ja DoorDash tarjoavat mahdollisuuden ansaita ylimääräistä rahaa ruokatoimitusten kautta. Suurin ero näiden kahden palvelun välillä on se, mitä toimitat.

Instacart-kuljettajat toimittavat yksinomaan elintarvikkeita, kun taas Dashers löytää erilaisia ​​toimitusmahdollisuuksia.

Riippumatta siitä, kumman valitset, molemmat alustat ovat loistava tapa kasvattaa tulojasi.

Table of Contents