Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Instagram – antaa ihmisille valtaa rakentaa oma yhteisö

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram – antaa ihmisille valtaa rakentaa oma yhteisö

Instagram.

Instagram on tunnettu sosiaalisen median ohjelmisto, joka keskittyy valokuvien ja videoiden jakamiseen. Vuoden 2010 julkaisunsa jälkeen sen suosio on kasvanut lisäämällä huippuluokan uusia ominaisuuksia, kuten Instagram Stories, Instagram Reels, shoppailu ja muut.

Kaikilla Instagram-tilin rekisteröityneillä on tili ja uutissyöte, aivan kuten Twitterissä tai Facebookissa. Se näkyy tilillä, kun lataat kuvan tai leikkeen Instagramiin. Päivityksesi näkyvät muiden sinua seuraavien ihmisten syötteissä. Saat myös päivityksiä seuraamiltasi henkilöiltä.

Muiden sosiaalisen median alustojen tapaan voit kommunikoida muiden käyttäjien kanssa seuraamalla heitä, sallimalla muiden seurata sinua, kommentoimalla ja tykkäämällä heidän julkaisuistaan, merkitsemällä tunnisteita ja lähettämällä yksityisviestejä. Lisäksi Instagramiin ladatut kuvat voidaan tallentaa.

Instagramista on paljon opittavaa, joten tässä on joitain hyödyllisiä tietoja, joiden avulla saat lisätietoja tästä sosiaalisen verkostoitumisen alustasta.

Instagram – Yrityksen kohokohdat

Aloitusnimi Instagram

Päämaja Menlo Park, Kalifornia, Yhdysvallat
Ala Sosiaalinen media
Perustaja Kevin Systrom ja Mike Krieger
Perustettu 2010
Arvostus ~100 miljardia dollaria
Tulot 47,6 miljardia dollaria (2021)
Kokonaisrahoitus kerätty 57,5 miljoonaa dollaria
Vanhempainjärjestö Meta
Verkkosivusto instagram.com

Instagram – Tietoja ja miten se toimii?
Instagram – Teollisuus
Instagram – perustajat
Instagram – Startup Story
Instagram – nimi, logo ja tunnuslause
Instagram – Visio ja Missio
Instagram – Ominaisuudet
Instagram – liiketoimintamalli
Instagram – Hankinta Facebookin tai Metan kautta
Instagram – Rahoitus ja sijoittajat
Instagram – Hankinnat
Instagram – Kilpailijat
Instagram – Tulevaisuuden suunnitelmat

Instagram – Tietoja ja miten se toimii?

Vuonna 2010 Kevin Systrom ja Mike Krieger käynnistivät Instagramin, sosiaalisen median alustan valokuvien ja videoiden jakamiseen. Facebook Inc. osti lopulta Instagramin.

Sovelluksen käyttäjät voivat ladata mediaa, jota voidaan muuttaa suodattimilla, järjestää hashtageilla ja luokitella sijainnin mukaan. Julkiset tai ennalta hyväksytyt seuraajat voivat jakaa viestejä. Käyttäjät voivat tarkastella trenditietoja, kuten valokuvia, seurata muita käyttäjiä lisätäkseen heidän tietojaan henkilökohtaiseen syötteeseen ja selata muiden käyttäjien sisältöä tunnisteen ja sijainnin mukaan.

Kun Instagram lanseerattiin ensimmäisen kerran, se erottui joukosta rajoittamalla sisällön kehystyksen neliön muotoiseen (1:1) 640 pikselin kuvasuhteeseen, joka vastasi iPhonen tuolloin näytön leveyttä.

Kun päivitys 1080 pikseliin vuonna 2015, nämä rajoitukset löystyivät. Lisäksi se sisälsi viestintäominaisuudet, mahdollisuuden ladata useita valokuvia tai videoita ja Stories-nimisen ominaisuuden, joka oli verrattavissa Snapchatin tärkeimpään kilpailijaan ja jonka avulla käyttäjät voivat julkaista tietoja syötteessä, joka oli peräkkäinen ja muiden katseltavissa 24 tunnin ajan. Tarinoita käyttää 500 miljoonaa ihmistä päivässä tammikuussa 2019.

Instagram-tilassa “kahva” on ilmaus “käyttäjänimelle” tai “tilin nimellä”. Instagram-tilin nimi tarkoittaa, kun joku mainitsee “Instagram-kahvan”.

Instagram – Teollisuus

Sosiaalisen median käyttäjät voivat vaihtaa kuvia, videoita ja äänitiedostoja. Näille markkinoille sisältyvät tulot mainonnasta ja muiden sosiaalisen median alustoilla tarjottujen palveluiden myynnistä. Maailmanlaajuisen sosiaalisen median koon ennustetaan kasvavan 39,7 prosentin vuotuisella kasvuvauhdilla 159,68 miljardista dollarista vuonna 2021 223,11 miljardiin dollariin vuonna 2022.

Kasvusta ovat ensisijaisesti vastuussa yritysten toiminnan uudelleenjärjestelyt ja toipuminen COVID-19-vaikutuksista, jotka ovat aiemmin johtaneet rajoittaviin rajoitustoimenpiteisiin, joihin liittyi sosiaalista syrjäytymistä, etätyötä ja toiminnallisia haasteita luonut kaupallisen toiminnan lopettaminen. 39 prosentin CAGR:llä markkinoiden odotetaan saavuttavan 833,50 miljardia dollaria vuonna 2026.

Vuonna 2022 tehdyn Instagramin yritystutkimuksen mukaan 44 prosenttia käyttäjistä käyttää Instagramia viikoittain tehdäkseen ostoksia käyttämällä Shop-tunnisteen kaltaisia ​​ominaisuuksia.

Mahdollistaakseen suorien liiketoimien alustoillaan muut sosiaalisen median yritykset, kuten Snapchat ja Twitter, ovat myös sisällyttäneet ostomainoksia. Facebook, Instagram, Youtube, Twitter ja LinkedIn ovat merkittäviä toimijoita sosiaalisen median alalla.

Instagram – perustajat

Kevin Systrom ja Mike Krieger esittelivät Instagram-sovelluksen 6. lokakuuta 2010. Vain yhdessä päivässä ohjelmisto houkutteli 25 000 käyttäjää.

Kevin Systrom

Amerikkalainen tietokoneohjelmoija ja liikemies Kevin Systrom syntyi 30. joulukuuta 1983 Hollistonissa, Massachusettsissa. Systrom oppi koodaamaan ollessaan opiskelija Middlesex Schoolissa Concordissa, Massachusettsissa.

Vuoden 2016 Amerikan rikkaimpien alle 40-vuotiaiden yrittäjien listalla oli Systrom. Syyskuussa 2017 Instagramilla oli 800 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää, ja se kasvoi nopeasti Systromin johdolla. 24.9.2018 hän luovutti ilmoituksensa Instagramin toimitusjohtajana.

Mike Krieger

Brasilialais-amerikkalainen liikemies ja ohjelmistoinsinööri Miachel Krieger (s. 4. maaliskuuta 1986) työskenteli Instagramin teknologiajohtajana ja perusti sosiaalisen median alustan Kevin Systromin kanssa.

Krieger muutti Kaliforniaan vuonna 2004 Stanfordin yliopistoon syntyessään So Paulossa, Brasiliassa. Hän tapasi Kevin Systromin opiskellessaan symbolisia järjestelmiä Stanfordissa. Kriegerin tehdessä teknologiajohtajana Instagram kasvoi muutamasta miljoonasta kuukaudessa miljardiin aktiiviseen käyttäjään. Krieger ja Systrom erosivat Instagramista julkistettiin 24.9.2018.

Instagram – Startup Story

Äskettäin Stanfordin yliopistosta valmistunut Kevin Systrom työskenteli matkaneuvontayrityksessä Nextstopissa vuonna 2009. Systrom oli aiemmin työskennellyt Odeossa, josta lopulta tulee Twitter, ja hän työskenteli yrityskehittäjänä Googlessa.

Työskennellessään Nextstopilla Systrom oppi koodaamaan sivussa, koska hänellä ei ollut ammatillista kokemusta tietojenkäsittelytieteestä. Lopulta hän loi verkkosovelluksen prototyypin nimeltä Burbn, johon vaikutti hänen suosionsa premium-viskiä ja bourbonia.

Burbn-sovelluksen käyttäjät voivat kirjautua sisään, jakaa toimintaansa ja vaihtaa kuvia. Vaikka sijaintiin perustuvat sisäänkirjautumissovellukset olivat tuolloin suhteellisen yleisiä, Burbnin valokuvien jakotoiminto erottui joukosta.

Ratkaiseva hetki tapahtui maaliskuussa 2010, kun Systrom meni juhliin Hunchille, Piilaaksoon perustuvalle yritykselle. Kaksi pääomasijoittajaa Baseline Venturesista ja Andreessen Horowitz esiteltiin Systromille tapahtumassa.

He sopivat tapaavansa kahvilla jatkaakseen keskusteluaan sen jälkeen, kun hän esitteli heille sovelluksen prototyyppiä. Systrom päätti jättää työnsä ja keskittyä Burbniin heidän ensimmäisen kohtaamisensa jälkeen. Kahden viikon sisällä hän oli saanut 500 000 dollaria alkurahaa liiketoimintaansa varten Baseline Venturesilta ja Andreessen Horowitzilta.

Systrom pystyi aloittamaan joukkueen rekrytoinnin tukemaan hänen pyrkimyksiään tämän alkuinvestoinnin ansiosta. ensimmäinen henkilö, joka teki niin, oli 25-vuotias Mike Krieger.

Kriegerin liittymisen jälkeen he arvioivat Burbnin uudelleen ja päättivät keskittyä lähinnä mobiililaitteilla hankittuihin kuviin. Hipstamatic-sovellus kiinnitti Kriegerin ja Systromin huomion suosionsa ja valokuviin sovellettavien kiehtovien ominaisuuksien, kuten suodattimien, ansiosta.

Systrom ja Krieger tunnistivat mahdollisuudet luoda sovellus, joka yhdisti Hipstamaticin ja Facebookin kaltaiset sosiaalisen median sivustot, koska siitä puuttui sosiaalisen median jakamisominaisuudet.

Burbn supistettiin vain sen valokuva-, kommentointi- ja “tykkäys”-ominaisuuksiin askeleena taaksepäin. He muuttivat ohjelmansa nimeksi Instagramiksi sillä hetkellä yhdistäen lauseet “instant” ja “sähkö”. He alkoivat myös keskittyä valokuvien jakamisprosessin tehostamiseen.

Ohjelmisto luotiin ajatuksella, että se on yksinkertainen ja vaatii mahdollisimman vähän käyttäjän vuorovaikutusta. He jakoivat sovelluksen kavereille beta-testausta ja suorituskyvyn arviointia varten kahdeksan viikon valmistumisen jälkeen. He toivat ohjelmiston käynnistymään useiden virheiden korjaamisen jälkeen.

Instagram – nimi, logo ja tunnuslause

Instagramin alkuperäisenä versiona toiminut Web-sovellus Burbn motivoi Kevin Systromin intohimoa premium-bourboneja ja viskejä kohtaan.

He keskittivät sovelluksensa uudelleen valokuvien jakamiseen, joka oli kasvattanut suosiotaan käyttäjien keskuudessa havaittuaan, että se oli liian samanlainen kuin Foursquare. He antoivat sille uuden nimen – Instagram, yhdistelmä sanoista “pikakamera” ja “sähkö”.

Nykyaikainen kaareva neliö ja ympyrä edustavat edelleen vanhaa Polaroid-kameraa Instagramin logona. Tämä Instagram-logo edustaa tarkkaavaisuutta, kokemuksia, nuoruutta ja nostalgiaa.

Instagramin slogan on “Kaappaa ja jaa maailman hetkiä“, ja siitä juuri on kyse.

Instagram – Visio ja Missio

Instagramin visio sanoo:Anna ihmisille voima rakentaa yhteisöä ja tuoda maailmaa lähemmäksi toisiaan.”

Instagramin tehtävä on:vangita ja jakaa maailman hetkiä.”Instagram – Ominaisuudet

Instagramin liiketoimintarakenne riippuu sen tarjoamista työkaluista ja ominaisuuksista, joita ovat:

 • Tarinoita – Tämän työkalun avulla käyttäjät voivat jakaa elokuvia ja valokuvia koko päivän ajan. Jaettu sisältö katoaa 24 tunnin kuluttua. Tämän ominaisuuden avulla kuka tahansa voi myös aloittaa lähetyksen.
 • Kuvia – Instagramin ensisijainen tehtävä on kuvien ottaminen ja niiden jakaminen useissa verkoissa.
 • Videot – Instagram alkoi yksinkertaisena valokuvien jakoohjelmistona. Myöhemmin käyttäjät pystyivät lähettämään jopa 60 sekunnin pituisia elokuvia.
 • Suodattimet – Instagram-käyttäjät voivat muokata valokuviaan käyttämällä erilaisia ​​alustalla saatavilla olevia suodattimia.
 • Tutustu välilehteen – Instagram-käyttäjät voivat löytää mitä tahansa käyttämällä Explore-välilehteä. Ihmiset voivat käyttää hashtageja ja käyttäjätunnuksia löytääkseen etsimänsä. Lisäksi asiakkaat voivat vain napsauttaa välilehteä nähdäkseen esillä olevan materiaalin. Lisäksi he voivat tarkastella seuraamiensa henkilöiden viimeaikaista toimintaa.
 • Instagram Direct – Instagram Directin avulla käyttäjät voivat puhua seuraajiensa kanssa jakaessaan valokuvia ja videoita. Viestipyynnöt voidaan lähettää myös niille, jotka eivät seuraa sinua.

Instagram – liiketoimintamalli

Instagramin ensisijaisia ​​tulonlähteitä ovat verkkomainonta, Instagram-ostokset ja sisällöntuottajat.

Mainonta

Instagramin vanhin ja tärkein tulonlähde on digitaalinen mainonta. Instagram näyttää vapaasti mainoksia tarinoista, syötteistä, Explore-välilehdestä, IGTV:stä ja rullista. Mainoksia on saatavilla useissa eri muodoissa, mukaan lukien valokuvat, videot, karusellit, kokoelmat ja ostosmainokset.

Instagramin ostokset

Instagram esitteli alun perin Shoppable-viestit vuoden 2016 lopussa, jolloin yritykset voivat merkitä kohteita viesteihin samalla tavalla kuin käyttäjät merkitsevät ystäviä. Ostoksille tarkoitetut viestit vähensivät kitkaa ostoprosessissa auttamalla kuluttajia oppimaan ostokierrosta ja arvioimaan sitä. Heidät kuitenkin ohjattiin brändin verkkosivustolle kauppaa varten.

Instagram saisi osan liiketoimesta vastineeksi pienemmästä kitkasta ja suuremmista konversioista, aivan kuten tytäryhtiö. Instagram laajensi Shoppable-viestien toimivuutta maaliskuussa 2019 antamalla käyttäjien suorittaa ostoksensa suoraan Instagram-sovelluksesta, mikä vähentää ostoprosessiin liittyvää kitkaa. Instagram veloittaa yrityksiltä maksun, aivan kuten Shoppable posts -ominaisuus.

Luojan työkalu

Sisältö on käyttäjien osallistumisen ja kehityksen perusta, kun taas sisällöntuottajat ovat keskeinen osa sisältöä. Siksi, jos sovellus luottaa käyttäjien luomaan sisältöön, sisällön luomisesta maksaminen saattaa kannustaa heitä luomaan enemmän materiaalia ja tekemään niin useammin.

Mainostulojen jakamisen lisäksi Instagram antaa artisteille mahdollisuuden ansaita rahaa merkit, joilla fanit voivat tukea sisällöntuottajaa suoran lähetyksen aikana.

Livestriimin aikana merkit ostavat henkilöt saavat sydänkuvakkeen nimensä viereen kommenteissa. Live-istunnon aikana korostuvat tunnukset ostaneiden käyttäjien esittämät kyselyt. Instagram ei ota provisiota merkkimyynnillä ansaitusta rahasta. Sen sijaan sisällöntuottajat saavat koko osuutensa.

Facebook osti Instagramin huhtikuussa 2012 poikkeuksellisella miljardilla dollarilla. Instagramilla oli ostohetkellä vain 25 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää, mikä on niukka verrattuna Facebookin satoihin miljooniin käyttäjiin. Instagram laajeni edelleen nopeasti. Lisäksi Instagram oli vain kaksi vuotta vanha, sitä hallinnoi 13 ihmistä, eikä se tuottanut voittoa.

Jopa Twitter oli kokeillut Instagramin perässä ennen kuin Facebook sinetöi sopimuksen. Mutta Instagramin perustajat Kevin Systrom ja Mike Krieger päättivät jatkaa yhteistyötä Facebookin kanssa, koska valtavan rahapohjan lisäksi Zukerberg tarjosi heille itsenäisyyttä.

Vastineeksi Facebookin ostotarjouksen hyväksymisestä Instagramille annettaisiin vapaus jatkaa toimintaansa itsenäisenä yrityksenä Facebookin uhan välttämisen ja Facebookin suunnitteluresurssien käytön lisäksi. Itsenäisyys kuitenkin hiipui pian, ja se oli merkittävä tekijä molempien Instagramin perustajien lähteessä Facebookista.

Instagramin kasvupolku yli miljardiin kuukausittaiseen aktiiviseen käyttäjään kietoutuu perustajien vapauden asteittaiseen menettämiseen.Instagram – Rahoitus ja sijoittajat

Päivämäärä Kierrossumma Pääsijoittajat

5. huhtikuuta 2012 Sarja B 50 miljoonaa dollaria Sequoia Capital
2. helmikuuta 2011 Sarja A 7 miljoonaa dollaria Vertailuarvo
6. lokakuuta 2010 Siemenkierros 500 000 dollaria

Instagram – Hankinnat

Hankinnan nimi Tietoja Hankintapäivämäärästä

Luma.io Luman (aiemmin Midnox) avulla voit tallentaa ja jakaa kauniita HD-videoita reaaliaikaisen videon stabiloinnin, suodattimien ja zoomauksen avulla. 23. elokuuta 2013

Instagram – Kilpailijat

Instagramin huippukilpailijat ovat:

 • Viserrys
 • Snapchat
 • Pinterest
 • WhatsApp
 • Quora
 • Tiktok
 • Viini
 • Trilleri

Instagram – Tulevaisuuden suunnitelmat

Instagram haluaa painottaa enemmän rullia ja videoita, vapautta ja voimaa. Valokuvien jakosovellus haluaa tarjota parempia ominaisuuksia ostoksille. Sovellus keskittyy teknologiaan, joka täydentää haun, joka ylittää käyttäjätunnuksia ja hashtageja ja korostaa Instagramia. Sovellus suunnittelee myös lisäyksiä Instagram-tarinoiden AR-suodattimiin.

Instagram – UKK

Kuka on Instagramin perustaja?

Kevin Systrom ja Mike Krieger perustivat Instagramin vuonna 2010.

Mikä on Instagramin tulot?

Instagram tuotti arviolta 47,6 miljardin dollarin tulot vuonna 2021.

Milloin Facebook osti Instagramin?

Huhtikuussa 2012 Facebook Inc. osti Instagramin noin miljardilla dollarilla.

Mikä on Instagramin arvostus?

Instagramin arvon arvioidaan olevan yli 100 miljardia dollaria.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Voiko linkkien rakentaminen antaa sinulle tai asiakkaallesi huonon maineen?