Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Instagram-bloggaaminen: Kuinka aloittaa onnistunut Instagram-blogi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram-bloggaaminen: Kuinka aloittaa onnistunut Instagram-blogi

Instagram kukoistaa. Nykyään Facebookin Metan omistama valokuvien ja videoiden jakoalusta palvelee lähes 1,5 miljardia aktiivista käyttäjää, on maailman 7. vierailluin verkkosivusto ja nautti toiseksi eniten sovelluslatauksia maailmassa vuonna 2021.

Mietit luultavasti: “Miksi Instagram bloggaamiseen? Instagramissa on kyse visuaalisesta mediasta, ei kirjoitetusta sisällöstä. No kyllä. Mutta alustalle mahtuu myös tekstiä. Alkuperäinen teksti microblogging alusta – Twitter – sallii käyttäjien lähettää sinne myös kuvia ja videoita suurella menestyksellä. Joten miksi et käyttäisi Instagramia bloggaamiseen? Tai ainakin blogiasi mainostamaan.

Numerot “Insta-bloggaamisen” takana

Instagramissa käyttäjät voivat luoda tekstityksiä viesteihinsä, joissa on enintään 2 200 merkkiä. Englannin kielen keskimääräinen sana koostuu 4,7 merkistä (kyllä, meidän piti etsiä se). Tämä tarkoittaa, että voit lisätä kuvatekstejä, jotka voivat sisältää jopa 468 sanaa (lukuun ottamatta hashtagejasi), jotka vastaavat kevyttä blogitekstiä – ei aivan mikroblogia, mutta ei myöskään tavallista, pitkämuotoista. Tämän lisäksi julisteet voivat jatkaa sisällön lisäämistä kommenttiosioon, ja myös kommentin enimmäispituus on 2 200 merkkiä. Voit lähettää niin monta kommenttia kuin haluat, ja monet Instagram-käyttäjät tekevät niin, lisäämällä lisäkontekstia viesteihinsä tai kertomalla tarinan kuvan tai videon takana kauan alkuperäisen kuvatekstin jälkeen.

Edut Instagram-bloggaajille

Haluatpa sitten käyttää Instagramia nykyisen blogisi promootiokanavana tai käyttää alustaa bloggaamisen aloituslevynä, olet runsaasti valinnanvaraa etujen puolella. Kuitenkin selvittääksesi, kuinka tulla menestyväksi bloggaajaksi Instagramissa, sinun on ensin keskityttävä hyödyntämään niitä hyödyksesi.

Edut bloggaajille, jotka mainostavat blogiaan Instagramissa

  • Se on ilmainen– Kyllä, Instagramiin liittyminen on ilmaista eikä maksa mitään.
  • Aja liikennettä– Voit mainostaa blogiasi lisäämällä biossasi linkkejä, jotka ohjaavat seuraajia blogisi verkkosivustolle.
  • Rakenna yhteisö– Instagram on mukaansatempaava sosiaalisen median alusta, jossa käyttäjät puhuvat toisilleen enemmän kuin muualla. Erinomainen tilaisuus olla yhteydessä yleisöösi olemalla suoraan heidän kanssaan ja edistää yhteisöllisyyttä.
🔥 Empfohlen:  10 parasta Magento 2 -siirtovirhettä ja kuinka välttää ne

Edut bloggaajille blogia Instagramissa

  • Pääsy niche-markkinoille– Viestien lisääminen mukaansatempaavaan blogitekstisisältöön on erinomainen taktiikka näiden erittäin tuottoisten markkinarakojen hyödyntämiseen.
  • Asetu itsesi sisältöviranomaiseksi– Kuten luottamus sosiaaliseen mediaan heikkeneekäytä blogisi sisältöä hyödyntääksesi ihmisten tarvetta saada luotettavampia sisältölähteitä osoittamalla uskottavuutesi kirjoituksissasi.
  • Lisäbrändin rikastuskanava Ylimääräisen blogimedian lisääminen sisältöyhdistelmään on aina hyvä asia.