Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Instagram laajentaa Sensitive Content Control -ominaisuutta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram laajentaa Sensitive Content Control -ominaisuutta

Instagram antaa käyttäjilleen mahdollisuuden hallita enemmän sisältöä, jota he näkevät hakutuloksissa ja suosituissa valokuvien ja videoiden jakosovelluksessa.

Maanantaina Instagram ilmoitti päivittävänsä ja laajentavansa nykyistä Sensitive Content Control -ominaisuuttaan, jotta käyttäjät voivat hallita paremmin sitä, kuinka paljon arkaluontoista sisältöä he näkevät sovelluksen eri osissa, kuten: Explore, Search, Kelat, tilit, joita saatat seurata, hashtag-sivut ja syötesuositukset.

Instagram

Sensitive Content Control -ominaisuuden päivitetyn version odotetaan olevan “kaikkien saatavilla tulevina viikkoina”. Instagramin ilmoituksessa olevien kuvakaappausten mukaan tämän ominaisuuden uusi versio suodattaa vain sisällön niiltä tileiltä, ​​joita et seuraa, ja antaa silti mahdollisuuden nähdä kaiken sisällön niiltä, ​​joita valitset seuraaviksi. Mitä tulee “arkaluonteiseen sisältöön”, joitain Instagramin tarjoamia esimerkkejä ovat “aiheet, kuten huumeet tai ampuma-aseet”.

Äskettäin laajennettu ominaisuus tarjoaa myös kolme ohjausvaihtoehtoa: Enemmän, Standardi ja Vähemmän. Morella on vähemmän sisältörajoituksia, joten näet todennäköisesti *enemmän* arkaluontoista sisältöä. Vakio on keskitievaihtoehto, joka sallii jonkin verran arkaluontoista sisältöä. Ja Lessissä on enemmän sisältörajoituksia, mikä tarkoittaa, että näet todennäköisesti *vähemmän* arkaluonteista sisältöä. Alle 18-vuotiaat käyttäjät eivät voi ottaa Lisää-vaihtoehtoa käyttöön.

Kun laajennettu arkaluonteisen sisällön hallintaominaisuus tulee saatavillesi, voit käyttää sitä seuraavasti:

Avaa Instagram-mobiilisovellus. Valitse kuvake > Valitse kuvake oikeasta yläkulmasta > Valitse > Valitse > Valitse .

🔥 Empfohlen:  Seuraavan sukupolven Nvidian GPU-suunnitelmat paljastettiin massiivisessa datahakkerissa