Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Instagram-mainosten kustannukset Intiassa: täydellinen opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram-mainosten kustannukset Intiassa: täydellinen opas

Digitaalisella aikakaudella useimmat ihmiset eivät luota perinteisiin mainosten lähteisiin. Sen sijaan he käyttävät sosiaalisen median alustoja, kuten Instagramia, yhteydenpitoon seuraajiinsa ja erilaisiin brändeihinsä. Koska useimmat milleniaalit mainostavat työtään Instagramissa, he ansaitsevat hyvän summan rahaa Instagram-mainosten kautta. Mutta on myös tarpeen tietää, miten ne toimivat ja niihin liittyvät kulut. Näin ollen oppia Instagram-mainokset maksavat Intiassa tulee peliin, ja keskustelemme siitä tänään.

Tietoja Instagramista

Kuva: instagram.com

Instagram on ilmainen sosiaalisen median verkostoitumisalusta, jota kuka tahansa voi käyttää postata kuvia ja videoita seuraajiensa tai yleisön kanssa. Alusta sisältää laajan valikoiman ominaisuuksia suoratoistosta, julkaisujesi/videoidesi lataamisesta, yksityisviesteistä, automaattisesti luoduista tekstityksistä Instagram-videossa, käännöksistä syötteessä, profiilissa ja tarinoissa, tekstitystarra tarinoissa ja rullissa sekä vaihtoehtoiset tekstit postauksille. , ja paljon enemmän.

Yksi tämän päivän Instagramin merkittävistä eduista, jotka voidaan saavuttaa markkinoimalla Instagramissa, ovat tehokkaat mainontastrategiat nykyään. Jos sinulla on yritys ja haluat lisätä tuotteidesi tai palveluidesi myyntiä, etsi Instagram-mainoksia.

Instagram-mainosten kustannukset Intiassa: täydellinen opas

Kuva: instagram.com

On turvallista sanoa, että Instagram on jättänyt kilpailijansa taakse. Se houkuttelee parhaita sisällöntuottajia tarjoamalla runsaasti mainostuloja ja yleisön reaktioita. Jopa monet julkkikset pitävät Instagramista sosiaalisen median pääsivuna. Aloitetaan oppaamme oppimalla Instagram-mainoksista.

Mitä ovat Instagram-mainokset?

Instagram-mainos on maksullinen sosiaalisen median markkinointityökalu, joka auttaa yrityksiä ja brändejä tavoittamaan kohdeyleisönsä. Yritykset maksavat viesteistä, jotta ne näkyvät yleisönsä tarinoissa ja uutissyötteissä. Instagram-mainosten ensisijainen tarkoitus on rakentaa yrityksellesi markkinointietua kuvailemalla lyhyesti tuotteitasi.

Instagram-mainokset on myös tärkeä rooli kasvava bränditietoisuus ja lisääntynyt verkkosivuston liikenne. Kyllä, tällä alustalla on myös vankat mainosten rakennustyökalut, jotka tekevät viesteistäsi kiinnostavia ja huomiota herättäviä.

Joten nyt tiedät, kuinka hyödyllisiä Instagram-mainosten luominen voi olla johtaa yrityksellesi ja siirrä ne suppiloon konversioon asti. Mutta oletko miettinyt, mikä rohkaisee Instagram-käyttäjiä vierailemaan jälkimmäisen verkkosivustolla? Se on hyvin suunniteltuja visuaalisia mainoksia ja houkuttelevaa tekstiä.

Instagram-mainosten lisäetuja ovat seuraavat:

1. Tarkennettu kohdistaminen

Aivan kuten Facebook, Instagram tarjoaa edistyneitä kohdistusvaihtoehtoja. Voit käyttää näitä kohdistusvaihtoehtoja kokemuksestasi riippuen kohdeyleisön kiinnostuksen kohteet tai sijainti saadaksesi suuremman tuoton mainoksistasi.

Selitämme, miten tämä toimii. Oletetaan, että haluat kohdistaa kaikki urheilusta (erityisesti kriketistä) kiinnostuneet; Instagram-mainosten avulla voit rajata hakuvaihtoehtosi kriketistä kiinnostuneisiin.

Tarkennettu kohdistusvaihtoehto antaa sinulle paremman hallinnan siihen, missä, milloin ja kenelle mainoksesi näkyvät. Kuinka siistiä se on!

2. Korkeampi sitoutuminen

Vielä yksi syy, miksi Instagram-mainokset maksavat Intiassa, on täysin perusteltu. Tämä johtuu siitä, että Instagramilla on korkein sitoutumisaste kaikista muista sosiaalisen median alustoista. Kyllä, se jättää myös Facebookin taakseen kilpailussa. Mukaan Global Statshot Report – We Are Social’s Digital 2021 Heinäkuu, Viestien keskimääräinen sitoutumisaste on 0,81 % (valokuvat), 1,01 % (karuselli) ja 0,61 % videoiden kohdalla viestit.

🔥 Empfohlen:  Heliseekö Pixel 7 -kamerasi? Tässä on mitä se tarkoittaa

3. Aja korkeampia keskimääräisiä tilausarvoja (AOV)

Instagram auttaa sinua ajamaan korkeammat AOV:t kuin muilla sosiaalisen median alustoilla kuten Facebook ja Twitter. Kyllä, se riippuu myös toimialasta, jolla olet. Jos esimerkiksi harrastat muotikauppaa, saat korkeamman AOV:n maksullisista sosiaalisen median viesteistä, mukaan lukien Instagram-mainokset. Ei vain tämä, vaan monet verkkokaupan alat, kuten koti ja elämäntapa, huonekalut ja sisustus, ruoka ja juomat jne., voivat parantaa tuotemerkkinsä tunnettuutta käyttämällä Instagram-mainoksia tehokkaasti.

Instagram kehittyy dynaamisesti käyttäjien tämänhetkisten tarpeiden mukaan. Se lisää jatkuvasti uusia ominaisuuksia, jotka tukevat sähköistä kaupankäyntiä ja tekevät ostoprosessista saumattoman kaikille Instagrammerille.

4. Suorita korkea tulosprosentti

Sen lisäksi, että Instagram-mainokset tuottavat korkeampia tilausarvoja, ne mahdollistavat korkeampia tulosprosentteja kuin muut verkostot. Instagram-mainosten hinta Intiassa on täysin sen arvoinen, jos opit tuntemaan sen keskimääräinen tulosprosentti, joka on 1,08 %. Sen sijaan muiden alustojen, kuten Twitterin, mainosten tulosprosentti on vain 0,77 % ja Pinterest-mainosten tulosprosentti on 0,54 %.

Sinun tarvitsee vain kehittää ja optimoida strategiaasi jatkuvasti saadaksesi haluamasi tulokset Instagram-mainoksista.

5. Ulkoiset linkit

Instagram ei välttämättä tue klikattavia linkkejä orgaanisissa viesteissä. Voit sisällyttää linkin viestiisi tai kuvatekstiisi. Käyttäjän on kuitenkin kopioitava ja liitettävä linkki selaimeensa päästäkseen Instagram-tililleen. Tässä Instagram-mainosten rooli alkaa.

Instagram-mainonta voi sisältää jopa ulkoisia linkkejä voit määrittää minkä tahansa URL-osoitteenolipa kyseessä ulkoinen tai verkkosivustollesi tarkoitettu, ja anna mahdollisille asiakkaillesi mahdollisuus käydä haluamassasi linkissä.

6. Pidemmät videot

Instagramin video- ja syötevaihtoehtojen tutkiminen voi olla jopa 60 sekuntia kestossa. Samaan aikaan tarinat ovat jopa 15 sekunnin pituisia. Yhdellä voi olla jopa 2 minuuttia videosisältöä, jos he näyttävät mainoksia näissä mainosten sijoitteluissa. Tämän vaihtoehdon avulla yritykset voivat välittää viestinsä yleisölleen samassa sävyssä.

Lue myös: Intian 50 tilatuinta YouTube-kanavaa

Kuinka paljon Instagram-mainokset maksavat Intiassa?

Katsotaanpa alla olevaa taulukkoa ja tarkistamme eri kampanjatyypit Instagram-mainosten kustannukset Intiassa. Instagram-mainosten hinta viittaa siihen, että jopa pienyritysten omistajat voivat mainostaa tuotteitaan Instagramissa.

Kampanjan tyyppi
Instagram-mainosten kustannukset
Instagram CPM (hinta per 1000 näyttökertaa) Rs. 8 – Rs. 12
Instagram CPC (hinta per linkin napsautus) Rs. 0,48 Rs. 2.8
Instagram CPL (hinta per liidi) Rs. 4 Rs. 1500
Instagram CPA (hankintakohtainen hinta) Rs. 45 – Rs. 2000
Instagram CPV (katselukertakohtainen hinta) Rs. 0,3 – Rs 2
Instagram-hinta tapahtumavastausta kohden Rs. 70 – 300 ruplaa
Instagram CPI (asennuskohtainen hinta) Rs. 30 Rs. 100
🔥 Empfohlen:  TikTok-videovalaistus: Lopullinen opas

1. Instagram CPM

CPM tarkoittaa tuhannen näyttökerran hinta. Tuhannen näyttökerran hinta lasketaan jakamalla kulutuksesi näyttökerroilla (jotta et voinut saavuttaa) ja kertomalla luku 1000:lla.

2. Instagram CPC

Instagramin napsautuskohtainen hinta (CPC) ottaa huomioon kaikki mainoksen napsautukset. Linkkien napsautusten lisäksi myös CPC sisältää tykkäyksiä, kommenttejaja osakkeita.

3. Instagram CPL

Joten kuinka laskea Instagramin liidikohtainen hinta (CPL)? Yksinkertaisesti, se voidaan laskea Instagramissa jakamalla kulutuksesi kampanjoissa syntyneillä liideillä. Jos esimerkiksi voit luoda 7 liidia kuluttamalla 50 dollaria, CPL:si on (7,14 dollaria).

4. Instagram CPA

CPA on lyhenne sanoista Cost Per Action. CPA on ihanteellinen strategia Instagram-tilisi tulouttamiseen kaikille mainostajille ja julkaisijoille. Voit ansaita paljon rahaa CPA-markkinointi Instagramissaja muilla alustoilla, koska tämä markkinointimenetelmä toimii maailmanlaajuisesti. CPA:n käyttäminen auttaa sinua perustamaan menestyvän online-yrityksen.

Jakamalla tulosten kokonaishinnan tulosten määrällä voit mitata toimintokohtaisen hinnan.

5. Instagram CPV

Yksi vaikutusvaltaisimmista PPC-mittareista, CPV (Cost Per View), auttaa sinua tietämään omasi mainontakulut näyttökertaa kohden Instagramissa.

6. Instagram-hinta tapahtumavastausta kohden

Kunkin Instagram-tapahtumavasteen keskimääräisen hinnan löytäminen voidaan laskea jakamalla kulutettu kokonaissumma tapahtumavastausten kokonaismäärällä.

7. Instagram CPI

Instagramin asennuskohtainen hinta lasketaan jakamalla kulutuksesi mobiilisovellusasennuksilla. Jos esimerkiksi käytät 100 dollaria Instagramissa ja hankit 20 mobiilisovelluksen asennusta, CPIsi on 5 dollaria.

Tekijät, jotka vaikuttavat Instagram-mainoksiin

Kuva: instagram.com

Kriittisimmät tekijät, jotka vaikuttavat Instagram-mainoksiin ja vaikuttavat niiden hinnoitteluun, on lueteltu alla. Ennen kuin valitset Instagram-mainoksen tyypin mainostaaksesi tuotettasi/palveluasi Instagramissa, kaikki nämä tekijät on otettava huomioon:

1. Kampanjan tavoite

Kriittisin tekijä, johon Instagram-mainoksesi hinta riippuu mainoskampanjasi tavoitteesta. Luotpa sitten bränditietoisuutta, lisäät verkkosivustosi liikennettä, lisäät sovellusasennuksia, tavoitat potentiaalisia asiakkaita, houkuttelet heitä tai lisäät konversioita näkemällä mainossisältösi, Tavoitteen valitseminen ennen mainoskampanjan luomista Instagramissa on välttämätöntä. Se auttaa hallitsemaan mainoskulujasi tehokkaasti.

Oletetaan, että mainoskampanjasi tavoitteena on parantaa brändisi tunnettuutta. mainoksen hinta on alhaisempi kuin arvoltaan korkeampi tavoite, kuten konversiot. Bränditietoisuuden lisääminen kohdeyleisösi keskuudessa on vähemmän arvokasta toimintaa kuin asiakkaiden taivuttaminen käyttämään rahojaan tuotteesi ostamiseen (konversiot), mikä on epäilemättä arvokkaampi toimenpide.

2. Yleisön koko

Kohdistatko laajemmalle yleisölle? Se on yksi kysymys, joka on määritettävä ennen Instagram-mainoksista maksamista. Oletetaan, että kohdistat tiettyyn yleisöön ja kavennat sitä vähentämällä ikäryhmiä tai maantieteellistä kohdistamista. näet vähemmän kilpailua näissä tuoteluokissa kuin myymällä tuotteita laajemmalle yleisölle.

Joten ennen kuin valitset, mikä Instagram-mainoskampanja täyttää vaatimukset, sinun on kohdistettava uudelleen yleisöön (kohdista mieluummin pienempään yleisöryhmään kuin koko ryhmään) alentaaksesi Instagram-mainosten kustannuksia.

3. Budjetti

Tarjouksen määrä on ratkaiseva tekijä määritettäessä. Se tarkoittaa, kuinka paljon olet valmis maksamaan Instagram-mainoskampanjasta. Ennen kuin laadit mainosbudjettisi, tee asianmukainen suunnittelu ja tutkimus.

🔥 Empfohlen:  Opas rinnakkaiseen syväoppimiseen Colossal-AI:n kanssa

Yksi voi tehdä tämän ottamalla heidän ennakoitu vuotuinen bruttomyynti ja kerrotaan jokainen myynti keskimääräiselle tapahtumallesi tehdyllä lisäyksellä. Tämän jälkeen käyttökustannusten (vuosittain) vähentäminen oikaistusta 10 %:n myyntiluvusta edustaa ja määrittää heidän mainosbudjettinsa tälle vuodelle.

Instagramissa on korkeammat hintatarjoukset, joten sinun on oltava valmis maksamaan enemmän näyttökerroista ja napsautuksista.

4. Mainoksen osuvuuspisteet

Instagram-mainosten hinta riippuu valtavasti mainoksesi osuvuudesta. Ainoa syy on se, että se päättää, kuinka osuva mainoksesi sisältö on analysoituaan kohdeyleisösi ja mahdolliset asiakkaat, jotka näkevät mainoksen.

Mitä korkeammat mainoksen osuvuuspisteet ovat, sitä paremmat mahdollisuudet on saada lisää tuloksia. Mainoksen osuvuuspisteet määräytyvät varmistaa positiivisen palautteen ihmisiltä, ​​jotka näkevät mainoksesi, kuten klikkauksista, sovellusasennuksista, videoiden katseluista jne.

Instagram pyrkii jatkuvasti tarjoamaan käyttäjille sisältöä, jota he haluavat lukea. Alusta laskee ja määrittää mainoksen osuvuuspisteet sen perusteella, miten käyttäjät reagoivat mainokseesi.

Lue myös: 30 tapaa ansaita nopeaa rahaa verkossa Intiassa

5. Napsautussuhde

Instagram-mainosten kustannukset voivat nousta korkeaksi, kun klikkausprosentti on alhainen, ja päinvastoin. Järjestelmä uskoo, että mahdollisten asiakkaiden ja mainostesi kautta toimittamiesi viestien välillä saattaa olla yhteys.

CTR on tehokas indikaattori ja se vaikuttaa aina positiivisesti, jos Instagram-mainoksesi resonoivat kohdeyleisösi kanssa. Terve napsautussuhde tarkoittaa, että Instagram-mainostesi kustannukset Intiassa minimoidaan merkittävästi.

6. Arvioidut toimintanopeudet

Arvioidut toimintanopeudet voivat vaikuttaa myös Instagramin kustannuksiin. Se, miten yleisösi reagoi mainoksesi sisältöön, määrittää arvioidut toimintaprosentit. Se helpottaa todennäköisyyttäsi yleisön sitoutuminen mainokseesi, mukaan lukien kommentoiminen, tykkääminen ja jakaminen sisältö.

Arvioitujen toimintamäärien perusteella, jos Instagram kokee, että ihmiset ovat todennäköisemmin vuorovaikutuksessa mainoksesi kanssa, alusta asettaa mainoksesi etusijalle kuin muut viestit.

Instagram-mainosten kustannusten ymmärtäminen Intiassa on ratkaisevan tärkeää yrityksille, jotka haluavat hyödyntää alustan mainontaominaisuuksia. Ottamalla huomioon erilaisia ​​tekijöitä ja optimoimalla strategioita, yritykset voivat jakaa budjettinsa tehokkaasti ja saavuttaa markkinointitavoitteensa. On tärkeää seurata ja mukauttaa mainoskampanjoita säännöllisesti, jotta voidaan varmistaa jatkuva menestys kohdeyleisön tavoittamisessa ja sijoitetun pääoman tuoton maksimoinnissa.