Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Instagram ottaa BeRealin vastaan ​​omalla suorapuheisella tarinalla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram ottaa BeRealin vastaan ​​omalla suorapuheisella tarinalla

Instagram näyttää pelaavan kiinni juuri nyt, aiemmin pyrkien houkuttelemaan käyttäjiä TikTokista ja nyt tähtäämään BeRealiin ja Twitteriin.

Kun uusi alusta tai ominaisuus alkaa nousta ja menestyä, ei ole yllätys, että muut sosiaalisen median alustat huomioivat ja alkavat työstää vastaustaan. Instagramin lisäksi myös Snapchat ja TikTok ovat viime aikoina kehittäneet omia versioitaan BeRealista.

Joten mitä Instagramissa tapahtuu tällä hetkellä? No, useita uusia ominaisuuksia otetaan käyttöön, kun puhumme. Instagram sanoo, että näiden ominaisuuksien tarkoituksena on “auttaa ihmisiä helpommin jakamaan spontaaneja, hauskoja tapoja luoda entistä vahvemmat yhteydet ystäviin”.

Rehellisiä tarinoita

Candids ovat Instagramin vastaus BeRealille. Instagramissa voit nyt julkaista yhden rehellisen kuvan päivässä, jossa puhelimesi ottaa kuvan sekä etu- että takakameralla samanaikaisesti. Ajatuksena on näyttää jotain todellista, ilman suodattimia.

Aivan kuten BeRealissa, voit ohittaa ilmoituksen ottaaksesi selfien, mutta jos teet niin, et näe muiden lähettämiä tietoja.

Mukaan Instagram itsevoit “Kaappaa Candidin Stories-kamerasta, syötteen yläosassa olevasta monen kirjoittajan tarinasta tai päivittäisestä ilmoitusmuistutuksesta, joka alkaa ensimmäisen Candidin jälkeen.”

Lisää tarrojasi

Kun tarkastelet tarinoita, näet Lisää omasi -kehotteen, joka kehottaa sinua lisäämään oman tarinasi. Se ei ole uusi ominaisuus, mutta Instagram on lisännyt uuden “Pass it on” -kehotteen.

Jos tarina ei sovi johonkin, jonka haluat julkaista, voit lähettää tarinan lisäämiskehotteen ystävälle tai kollegalle kutsuaksesi hänet julkaisemaan sen sijaan.

Huomautuksia

BeRealin lisäksi Instagram ottaa uusilla Notes-ominaisuudellaan käyttöön Twitterin kaltaisemman ominaisuuden. Käyttäjät voivat nyt lisätä profiiliinsa päivityksen, joka koskee vain tekstiä ja hymiöitä.

Voit lähettää enintään 60 merkkiä ja päivitys säilyy 24 tuntia väliaikaisena muistilapuna. Ystävät voivat sitten vastata päivitykseesi, joka näkyy DM-viesteissäsi.

🔥 Empfohlen:  Miksi Instagram on tärkeä markkinoinnin kannalta [INFOGRAPHIC]

Uusi Notes-ominaisuus otettiin käyttöön käyttäjille 13. joulukuuta, joten tarkista, onko sinulla se ja aloita testaus.

Ryhmäprofiilit ja yhteistyökokoelmat

Ryhmäprofiilien avulla voit jakaa profiilin, jossa voit lähettää aiheeseen liittyvää sisältöä vain tälle ihmisryhmälle.

Yhteistyökokoelmien avulla voit tallentaa viestisi ryhmäkeskustelussa kokoelmaan, jonka vain chatin osallistujat voivat nähdä.

Mitä kaikki uudet ominaisuudet tarkoittavat markkinoijille?

Lisäämällä Candid Stories -tarinoita voit valita yhden asian, johon haluat keskittyä päivässä. Itse asiassa sinulla ei ole vaihtoehtoja, koska et voi jatkaa postaamista, kun olet ottanut selfien. Se keskittyy mieleen, mikä joskus ei ole huono asia.

Mieti, mitä mainostat tällä hetkellä, uusia julkaisuja, viimeisimmät uutiset yrityksestäsi ja paljon muuta.

Et halua olla liian myyvä täällä. Ajatuksena on olla todellinen ja aito. Joten saatat pärjätä paremmin sisällöllä, joka esittelee yrityksesi kulissien takana ja pyrkii rakentamaan yhteyksiä, yhteisöä ja sitoutumista.

Brändi Instagram-tililläsi sinullakin pitäisi olla ominaisuus lähettää muistiinpanoja profiiliisi. Jälleen voit käyttää tätä erikoistarjouksiin, alennuksiin, uusimpiin uutisiin, uusiin julkaisuihin ja muuhun. Voit pyytää ihmisiä lähettämään sinulle tarjouksen tai linkin myyntisivulle, joka näyttää keitä todella innokkaat fanisi ovat – ainakin kyseisen tuotteen tai palvelun suhteen.

Mitä tulee ihmisten muistiinpanoihin vastaamiseen, en sanoisi, että tämä oli hyvä idea. Se on tapaus “vain siksi, että voit, ei tarkoita, että sinun pitäisi.” Jos sinulla on jotain nokkelaa annettavaa tai heidän huomautuksensa koskee yritystäsi ja haluat vastata, en näe haittaa. Mutta hyvin harvat ihmiset ovat iloisia siitä, että tulet heidän DM-viestiinsä myyntipuheella.

Voit käyttää VIP-asiakkaillesi ja raivoaville faneillesi ryhmäprofiileja tai yhteistyökokoelmia. Täällä voit jakaa erikoistarjouksia ja kurkistaa vain heille. Se on varmasti yksi tapa saada fanit innostumaan jostakin, jonka tiedät heidän todella haluavan.

🔥 Empfohlen:  Tekstin ankkuroiminen Canvaan

Voit ehkä käyttää näitä myös kohderyhmissä saadaksesi palautetta uusista ideoista tai uusimmista tuotteistasi.

Voit myös perustaa ryhmiä yrityksesi eri osa-alueille ja käyttää niitä segmentoimaan Instagram-yleisösi ja kohdistamaan heille sisältöä tehokkaammin.

Tietysti mitä enemmän ryhmäprofiileja ja kokoelmia määrität, sitä enemmän sinun on tehtävä niiden hallintaan ja mahdollisesti pidempään sinun täytyy viettää aikaa sosiaalisessa mediassa. Mutta jos valitset ryhmäsi viisaasti ja rajoitat ne todellisiin tarpeisiisi, sinun pitäisi pystyä saamaan erinomaista palautetta, sitoutumista ja erinomaista dataa lisäämättä merkittävästi markkinointiponnistelujasi.

Nämä ominaisuudet ovat niin uusia, että tällä hetkellä ei voi tietää, kuinka hyödyllisiä ne ovat ja kuinka paljon sitoutumista saat. En luopuisi vankasta, jo laaditusta markkinointisuunnitelmasta vastineeksi keskittymisestä näihin uusiin ominaisuuksiin, mutta mielestäni niistä kannattaa tietää ja kokeilla niitä – kunhan et vie liikaa aikaa olemassa olevista suunnitelmistasi ja hajamielinen.

Näillä uusilla ominaisuuksilla pelaaminen voi tarjota sinulle joitain etuja. Saatat saada uusia oivalluksia yleisöstäsi ja uusia tapoja saada heidät mukaan. Saatat saada paremman sitoutumisen segmentoimalla yleisösi ryhmäprofiileihin tai kokoelmiin ja keskittymällä jokaiseen ryhmään, jotta voit julkaista juuri sen, mitä he etsivät.

On myös syytä huomata, että Meta testaa Candida Facebook Storiesissa. Kaikki testaukset, joita teet nyt Instagramissa, voivat viedä sinut kärkeen, jos ominaisuus otetaan käyttöön myös Facebookissa.