Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Instagram Story -mainokset: Kuinka käyttää niitä yrityksesi mainostamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagram Story -mainokset: Kuinka käyttää niitä yrityksesi mainostamiseen

Instagram Storiesilla on valtava rooli sosiaalisen median käyttäjien elämässä. Tarinat pitävät meidät ajan tasalla rakkaidemme, ikätovereidemme ja idoliemme elämästä. Ne tarjoavat mielenkiintoista tietoa, hauskoja temppuja ja tärkeitä päivityksiä.

Siksi Instagram Story -mainokset voivat olla tehokas työkalu yrityksellesi. Voit liukua suoraan sisään tarinoiden kanssa, joita yleisösi haluaa nähdä. Ja koska Instagram Story -mainokset näyttävät niin samanlaisilta kuin orgaaniset tarinat, ne näkevät paljon katselukertoja ja sitoutumista.

Tämä artikkeli on aloitus Story-mainoksen maailmaan. Opit luomaan mainoksia, jotka kiinnittävät yleisösi huomion, uppoavat heidät maailmaasi ja mikä tärkeintä – saavat heidät haluamaan lisätietoja brändistäsi.

Mitä ovat Instagram Story -mainokset?

Instagram Story -mainokset ovat pystysuuntaisia, koko näytön kokoisia mainoksia, joita markkinoijat voivat sijoittaa Instagram Storysiin. Ne ovat lähes identtisiä orgaanisten tarinoiden kanssa (jotka ovat myös koko näytön ja pystysuuntaisia), lukuun ottamatta “Sponsoroitu”-tekstiä, joka näkyy tarinamainosten alla. Tarinamainosten kampanjatavoitteita ovat kattavuus, konversiot ja bränditietoisuus.

Instagramissa voit valita kuvista, videoista ja karusellista Story-mainosten muotoilemiseksi. Kuvatarinamainoksia toistetaan jopa viisi sekuntia ja videotarinamainoksia jopa 15 sekuntia. Karusellitarinamainoksilla mainostajat voivat yhdistää valokuvia ja videoita luodakseen yhden ainutlaatuisen mainoksen.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Instagram Story -mainokset eivät katoa 24 tunnin kuluttua, kuten orgaaniset Instagram Story -sovellukset. Sen sijaan Instagram antaa sinun määrittää mainoskampanjasi pituuden ja tiheyden.

Miksi käyttää Instagram Story -mainoksia?

Instagram Story -mainokset ovat arvokas työkalu brändisi näkyvyyden saamiseen. Yli 500 miljoonaa ihmistä käytä Instagram Stories -tarinoita joka päivä, ja kolmasosa nähdyimmistä tarinoista tulee brändeiltä ja yrityksiltä. Kun yksi tarina päättyy, toinen alkaa automaattisesti, mikä antaa brändeille puheaikaa perheen, ystävien ja muiden seurattujen tilien tarinoiden joukossa.

Instagram Story -mainosten etuja ovat:

 • Sitoutuneet käyttäjät: käyttää mainoksia houkutellaksesi käyttäjiä, kun he selaavat tarinoitaan
 • Parantunut bränditietoisuus: näkyvät intuitiivisesti ihmisten tarinasyötteissä merkkimainoksilla
 • Tavoita uusia yleisöjä: Hyödynnä Instagramin kohdistusominaisuuksia tavoittaaksesi käyttäjiä, jotka eivät vielä seuraa brändiäsi

Vakuutetut Instagram Story -mainokset voivat auttaa sinua saamaan vetoa? Loistava. Sukellaan nyt oman tarinamainoksen luomiseen ja mainoskampanjan arvioituihin kustannuksiin.

🔥 Empfohlen:  Piirrä 3D-sateenvarjo Photoshopilla

Kuinka luoda Instagram Story -mainos

 1. Avaa Facebook Ads Manager.
 2. Napsauta Luo mainoksesi.
 3. Valitse kampanjasi tavoite (esim. liikenne, liidien luominen, lataukset tai sitoutuminen).
 4. Määritä yleisösi, mainosbudjettisi ja mainoskampanjasi pituus.
 5. Valitse Instagram sosiaalisen median alustaksi ja Stories sijoitteluksi, jota haluat käyttää.

 1. Lataa mainoksesi.

Kun luot Story-mainoksiasi, varmista, että synkronoit tuoteluettelosi, jotta katsojat voivat tehdä ostoksia poistumatta Instagram-sovelluksesta. Shopifylla on erinomainen opas miten se tehdään.

Tarinamainoksen mitat

Tarinamainokset noudattavat pystysuuntaista muotoa, joten et ehkä voi käyttää olemassa olevaa mediasisältöäsi muilta alustoilta. Luo sen sijaan alusta alkaen mediaelementtejä ja visuaaleja, jotka vastaavat seuraavia teknisiä tietoja:

 • 1080 pikseliä x 1920 pikseliä (vähintään 600 pikseliä x 1067 pikseliä)
 • 9:16 kuvasuhde
 • .png tai .jpg valokuville
 • .mp4 tai .mov videoille
 • Enintään 30 Mt valokuville
 • Enintään 4 Gt videoita varten
 • 5 sekunnin toisto valokuville
 • 15 sekunnin toisto videoille

Tavallisilla Instagram-mainoksilla on samat vaatimukset lukuun ottamatta mittoja, jotka ovat 1080 pikseliä x 1080 pikseliä, ja toistoaikaa, joka on jopa 60 sekuntia tavallisissa syötemainoksissa.

Kuinka paljon Instagram Story -mainoskampanjan suorittaminen maksaa?

Tarkkaa lukua on vaikea määrittää, koska erilaiset Instagram-mainoskustannuksia koskevat tutkimukset viittaavat erilaisiin keskiarvoihin.

Yksi tutkimus havaitsi, että Instagram-syötemainokset maksavat vähemmän kuin Facebook-mainokset keskimääräisen napsautuskohtaisen hinnan ollessa 20–2 dollaria, mutta Instagram Story -mainokset ovat vielä kustannustehokkaampia.

Useimmissa kampanjatavoitteissa tarinamainokset edellyttävät, että maksat näyttökerroista napsautusten sijaan, joten sinua veloitetaan tuhannen näyttökerran hintana (CPM). Jos päätät maksaa linkin napsautuksesta (tai linkkitarrasta), sinua ei veloiteta, jos kukaan ei napsauta linkkiäsi.

Joten jos tarkastelemme keskimääräistä napsautuskohtaista hintaa nimellisarvona, maksat alle 2 dollaria napsautuksesta. Itse asiassa, muu tutkimus ehdottaa, että tarinamainokset maksavat 70–1 dollaria napsautuksesta, mikä tekee niistä yhden halvimmista sosiaalisen median mainosmuodoista.

Tarinamainoskustannusten laskeminen

Ostaakseen Instagram Story -mainoksia kauppiaiden on osallistuttava huutokauppaan, jossa heidän on määritettävä budjetti ennen kampanjan käynnistämistä. Kauppiaiden on myös tehtävä tarjous – korkein hinta, jonka he ovat valmiita maksamaan siitä, että katsoja suorittaa toiminnon (kuten tuotteen ostamisen, esitteen lataamisen tai videon katselun).

🔥 Empfohlen:  Kodin ulkopuolinen mainonta: markkinointistrategia ja sen edut

Instagramin algoritmi arvioi kaikki huutokaupassa olevat mainokset seuraavien perusteella:

 • Tarjouksen summa
 • Mainoksen osuvuus ja laatu (eli todennäköisyys, että käyttäjä sitoutuu mainokseen)
 • Likimääräiset toimintaprosentit (eli todennäköisyys, että käyttäjä suorittaa mainostajan toivoman toiminnon)

Sen jälkeen se päättää, mitä mainoksia näytetään ihmisten Instagram Storiesissa.

Instagram Story -mainostesi hintaan vaikuttavat myös muut tekijät, kuten vuodenaika ja toimialasi. Esimerkiksi yleisten Story-mainosten hinnat nousevat suosittujen ostoslomien aikana, kuten kiitospäivä ja BFCM.

Vinkkejä Instagram Story -mainoksiin

1. Sisällytä lyhyt ja painava viesti

Instagram Story -mainoksissa visuaalinen sisältö vie suurimman osan näyttötilasta, mikä tarkoittaa, että tekstielementeille on vähän tilaa. Joten jos aiot käyttää tekstiä mainoksissasi, varmista, että luot lyhyen ja selkeän viestin, jota on helppo lukea.

Ota inspiraatiota Bolt Foodin Instagram Stories -mainoksesta.

Esimerkki Instagram Story -mainoksesta: Bolt Foods

Ruoan toimituspalvelu kuvaa USP:ään yksinkertaisella ja ytimekkäällä viestillä, joka ei vie liikaa katsojan aikaa.

2. Lisää liikettä mainokseesi


Mukaan Facebook, Liikettä sisältävät tarinamainokset toimivat yleensä paremmin. Tälle on hyvä selitys: liike sytyttää yleisön mielikuvituksen ja auttaa mainostajia kertomaan tarinoita nopeammin kuin staattisen kuvan avulla.

Animaatioiden käyttö on helpoin tapa lisätä liikettä mainoksiisi. Voit käyttää Instagramin sisäänrakennettua GIF-tarrojen kirjastoa saadaksesi mainoksesi pompotuksi tai käyttää kuvankäsittelysovellusta, kuten Mojo soveltaaksesi ainutlaatuisia animaatiotehosteita sisältöösi.

Lisää liikettä Instagram Storiesiin

3. Esittele brändiäsi

Brändin tunnistamisella on keskeinen rooli saamaan ihmiset napsauttamaan sosiaalisen median mainoksia. Varmista, että tuotenimesi ja logosi näkyvät selvästi Instagram Stories -mainoksessasi. Käytä mahdollisimman vähän fontteja, värejä ja suunnitteluelementtejä, jotta brändisi visuaaliset ominaisuudet erottuvat joukosta. Jos esittelet tuotetta, jossa on jo logosi, varmista, että muita elementtejä tai esineitä ei ole näkyvissä.

Yllä olevassa esimerkissä Waterdrop asettaa valokeilan tuotteen, jossa on sen tuotenimi, ja näyttää myös tuotteen nimen toimintakehotuksen yläpuolella.

4. Käytä selkeää toimintakehotusta

Instagram Stories -mainoksissasi olevan toimintakehotuksen (CTA) on tarkoitus pakottaa käyttäjät ryhtymään tiettyyn toimintoon. Käytä toimintasanoja, kuten Vieraile sivustolla, Osta nyt tai Katso lisää, ja ohjaa käyttäjät toimintakehotukseen. Voit jopa korostaa seuraavaa vaihetta grafiikalla varmistaaksesi, että yleisö tietää, mitä klikata.

Collabs ohjaa käyttäjät nuolen avulla toimintakehotuksiinsa ja antaa vihjeen siitä, mitä odottaa, kun he napsauttavat linkkiä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka parantaa LinkedIn-sivuasi

CTA Instagram Stories -mainokset

5. Työskentele tekijöiden ja vaikuttajien kanssa

Sosiaalisen median vaikuttajat ovat kuluttajille luotettava joukko. Itse asiassa, 80 % kuluttajista ovat ostaneet tuotteen vaikuttajan suosituksen perusteella. Hyödynnä tätä trendiä etsimällä mikrovaikuttajia, jotka veloittavat murto-osan siitä, mitä suuret julkkikset pyytävät julkaista Instagramissa. Näiden vaikuttajien pienemmät ja niche-yleisöt harkitsevat todennäköisemmin tuotteitasi, varsinkin kun heidän suosikkituottajansa takaa brändisi.

Surepi teki yhteistyötä kauneusvaikuttajien kanssa ja pyysi heitä kuvaamaan 15 sekunnin tarinat brändimainoskampanjaansa varten. Tuloksena oli a 51 % korkeampi mainostuotto ja 47 % alhaisemmat kustannukset ostoa kohden.

6. Rakenna mukautettuja yleisöjä

Jos haluat kohdistaa uudelleen ihmisille, jotka jo tietävät brändistäsi, määritä mainoskampanjallesi oma yleisö. Instagramissa voit luoda erilaisia ​​listoja, jotka perustuvat:

 • Verkkosivuston liikenne: kuluttajat, jotka ovat vierailleet verkkosivustollasi (asenna Facebook-pikseli nähdäksesi nämä tiedot)
 • Sähköpostin tilaajat: sähköpostilistallasi olevat ostajat (vähintään 100 tilaajaa tarvitaan mukautetun yleisön rakentamiseen)
 • Offline-toiminta: kuluttajat, jotka ovat vierailleet myymälässäsi
 • Sosiaalisen median sitoutuminen: ihmiset, jotka ovat olleet tekemisissä sisältösi kanssa Instagramissa
 • Sovellusasennukset ja toiminta: ostajat, jotka ovat olleet aktiivisia mobiilisovelluksessasi

Mene nyt ulos ja kerro upea tarina

Mitä tulee Instagram Story -mainoksiin, pelin nimi on mahtavan sisällön luominen, joka kiinnittää yleisösi huomion ja saa heidät kiinnostumaan brändistäsi. Alennuskampanjoista vaikuttajakumppanuuksiin ja vuorovaikutteisiin kyselyihin on monia vaihtoehtoja, jotka auttavat saavuttamaan kaikki liiketoimintatavoitteesi. Ja mikä parasta, voit pitää hauskaa samalla kun teet sitä.

  Haluatko oppia lisää?

  Table of Contents