Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Instagramin hashtagit: täydellinen opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagramin hashtagit: täydellinen opas

Tiedät, että sinun on käytettävä Instagram-hashtageja, mutta et ole varma kuinka?

Haluatko oppia TÄSTÄ, kuinka tutkia hashtageja, jotka on räätälöity tilillesi?

Tämä laaja opettaa sinulle kuinka luoda tehokas hashtag-strategia mikä lisää viestiesi kattavuutta ja lopulta auttaa sinua saamaan lisää seuraajia.

Miksi sinun pitäisi aina käyttää hashtageja Instagramissa

Ennen kuin pääsen itseni edellä, haluan vastata kysymykseen, jonka TIEDÄN olevan mielessäsi: Miksi sinun pitäisi ylipäätään käyttää hashtageja?

Yksi sana: altistuminen. Tai tapa, jolla sisältömarkkinoija näkisi sen: Liikenne.

Katso Instagramin kasvua samalla tavalla kuin SEO:ta. Jos haluat sisältösi saavan enemmän näkyvyyttä (eli sijoittuvan Googlessa), sinun on käytettävä avainsanoja tavalla tai toisella.

Instagramissa nämä avainsanat ovat hashtageja. Jos haluat, että Instagram-viestisi löydetään, suositellaan, esitellään hashtag-tutkimussivulla ja lopulta saat lisää Instagram-seuraajiasinun yksinkertaisesti TÄYTYY käyttää hashtageja.

Nyt voit seurata hashtageja tai lisätä ne omaan Instagram bioniistä ei ole tullut vain kasvutaktiikkaa, vaan myös tapa brändätä itseäsi.

Yksinkertaisella hashtagilla voi kuitenkin olla erilaisia ​​käyttötarkoituksia.

Joskus se on vahvaa tuotemerkin hashtagjoka on helposti tunnistettavissa ja liitetään välittömästi brändiin, kuten @nike‘s . Useimmiten yrityksen tunnuslausetta (tai slogania) käytetään brändin hashtagina luomaan yhteisö koko brändin ympärille.

Sitten on a kampanjan hashtag, jota käytetään vain tietyn kampanjan mainostamiseen. Tämän tyyppiset hashtagit ovat aikarajoitetumpia ja niillä on lyhyempi vaikutus.

Hieno esimerkki on @pyörii, muotibrändi, joka vie brändilähettiläät ylellisille matkoille (heille onnekkaat). Tällaiset hashtagit ovat merkityksellisiä vain sen kampanjan aikana, jota varten ne on luotu, ja sitten yleensä “kuolevat” tai “menevät lepotilaan” kampanjan päätyttyä.

Lopuksi on olemassa “säännöllinen” hashtageja, johon tämä opas keskittyy. Nämä ovat hashtageja, joita ihmiset käyttävät yksittäisissä viesteissä lisätäkseen näkyvyyttä. Voit lisätä julkaisuun yhteensä enintään 30 hashtagia, olipa se sitten kuvatekstin sisällä tai ensimmäisessä kommentissa (lisätietoja myöhemmin).

Kuten aiemmin mainitsin, hashtagejen käyttäminen ei “tee tai hajoa” Insta-peliäsi, mutta ne voivat merkittävästi vahvistaa Instagram-strategiaasi ja saada lisää näyttökertoja viesteihisi.

Kuinka käyttää hashtageja

Voit käyttää Instagramin hashtageja eri tavoilla, joten sukeltakaamme sisään.

Käytä hashtageja kuvatekstin jälkeen

Jos haluat, voit lisätä hashtageja heti tekstityksen viestin jälkeen, jolloin hashtagit tulevat lopulta osaksi tekstitystä. Tämä menetelmä toimii hienosti, jos olet minimalistinen hashtag-käyttäjä ja pidät enintään 5 hashtagista.

Yllä olevassa esimerkissä näemme sen @whaelse käyttää vain neljää hashtagia viestissään. Teknisesti hän voisi käyttää enemmänkin, mutta silloin hän uskaltaisi saada tekstityksensä näyttämään roskapostilta. Ne teistä, jotka haluavat käyttää enemmän kuin neljää hashtagia eivätkä näytä roskapostilta, voit kokeilla alla olevaa toista tapaa:

Käytä erotinta kuvatekstin ja hashtagejen välillä

Hashtagejen sijoittaminen eri osioon kuvatekstin sisällä voi saada ne näyttämään vähemmän roskapostilta ja paljon järjestäytyneemmältä. Tämän saavuttamiseksi toimi seuraavasti, kun luot Instagram-viestiäsi:

 1. Kirjoita koko kuvatekstisi
 2. Napsauta kuvatekstin jälkeen “Palauta” näppäimistöltäsi
 3. Kirjoita piste ja napsauta “Palauta” uudelleen
 4. Kirjoita noin 5 pistettä samalla tavalla
 5. Et voila!

Siitä lähtien kun Instagram esiteltiin kronologinen hashtag-päivitys vuonna 2018sisältö näkyy hashtag-sivulla sen alkuperäisen julkaisuajan mukaan, ei hashtagin lisäysajan mukaan.

Tästä syystä monet haluavat lisätä otsikkotekstiin hashtageja, koska muutaman millisekunnin menettäminen julkaisun julkaisun ja ensimmäisen hashtageilla sisältävän kommentin lähettämisen välillä vaikuttaa liian suurelta riskiltä.

🔥 Empfohlen:  Opas asettelutyypeistä verkkosuunnittelussa

Tämä on kuitenkin edelleen henkilökohtainen suosikkini hashtagejen käytöstä Instagramissa.

Miksi?

Useita syitä.

Ensinnäkin voidaan väittää, että on esteettisesti miellyttävämpää piilottaa hashtagit ensimmäisessä kommentissa. Viesti ei näytä roskapostilta eikä vie huomiota pois varsinaisesta viestistä, mikä on ratkaisevan tärkeää, jos käytät toimintakehotuksia.

Toiseksi, kestää vain sekunnin kopioida ja liittää hashtagit kommentissa. Jos olet huolissasi siitä, että tämän sekunnin aikana viestisi hautautuu muiden viestien alle, se tarkoittaa, että käytät vääriä hashtageja (sitä lisää myöhemmin).

Pelkkä sekunti ei vaikuta hashtag-suorituskykyyn. Joten jos olet intohimoinen Instagram-estetiikka puhtaana pitämiseen, tämä saattaa olla sinun tapasi.

On taas kaksi tapaa lähettää hashtageja ensimmäiseen kommenttiin.

Voit yksinkertaisesti kopioida ja liittää ne suoraan, ja ne näyttävät tältä:

Tai voit piilottaa ne käyttämällä samaa edellä kuvattua 5 pisteen menetelmää, jolloin ne näkyvät piilotettuina suluissa, kuten näin:

Tämä on henkilökohtainen suosikkini, koska se on viime kädessä puhtain ja vähiten häiritsevä tapa käyttää Instagram-hashtageja ja mainostaa julkaisujasi tällä tavalla.

Kuinka etsiä oikeita Instagram-hashtageja

Onko olo jo väsynyt?

Toivottavasti ei, koska olemme vihdoin lähestymässä tämän oppaan mielenkiintoisinta osaa: kuinka löytää parhaat hashtagit tietylle tilille.

Asia on siinä, että menestyäksesi hashtagejen kanssa on tärkeää suhtautua niihin strategisesti. Aivan kuten hyvä SEO-strategi tutkii parhaita avainsanoja, hyvä Instagram-markkinoija tutkii hashtagejaan – aina!

Vaikka suosituimpia Instagram-hashtageja on käytetty miljoona kertaa, se ei tarkoita, että saisit baziljoonaa tykkäystä.

Katsotaanpa esimerkiksi hashtagia. Sillä on kirjoitushetkellä 1,4 miljardia käyttöä. Tämä tarkoittaa, että jos päätyisit tämän hashtagin “Top”-osioon, sinun on saatava todella valtava määrä sitoutumista – puhun tuhansista ja tuhansista tykkäyksistä julkaisun ensimmäisen puolen tunnin aikana.

Ellei sinulla ole miljoonia seuraajia, kuten Kim K, tämä ei ole kovin toteuttamiskelpoinen strategia.

Joten sen sijaan, että käytät suosituimpia Instagram-hashtageja, on parempi käyttää pitkän(he)pyrstöjä hashtageja, jotka ovat vähemmän kilpailukykyisiä, joiden takana on mukaansatempaava yhteisö ja jotka ovat omia markkinarakojasi.

Lopullinen tapa löytää kohdehashtagit on katsoa, ​​mitkä hashtagit todella kuvaavat brändiäsi ja sisältöäsi ja mitä hashtageja yleisösi, kilpailijasi ja alan johtajat jo käyttävät. Mitä kapeampi hashtag on, sitä enemmän sitoutumista viestiä kohti yleensä saadaan.

“Mutta Olga, kuinka minun pitäisi löytää nämä tehokkaat niche-hashtagit?”

Aika helppo.

Tarvitset vain itse Instagramin.

Esimerkiksi näin, kuinka tutkin hashtageja yhdelle äskettäiselle Instagram-viestilleni, joka sai yhteensä 3 544 näyttökertaa, joista 2 298 (eli 64 %) tuli hashtageista.

Ensimmäinen, Käytä Instagramin hashtag-ehdotustyökalua löytääksesi aiheeseen liittyviä hashtageja.

Aloita jostain erittäin laajasta, kuten . Näet välittömästi luettelon 50 liittyvästä hashtagista ja niiden tilavuusnumerot niiden vieressä:

Muista, että kaikki eivät ole sinulle tärkeitä. Ensi silmäyksellä saattaa näyttää siltä, ​​​​että ne ovat – ne kaikki sisältävät avainsanan “portugali”. Mutta jos napautat joitain niistä, huomaat, että tällä hashtagilla merkitty sisältö ei ole aina relevanttia.

Jos esimerkiksi napautan , näen paljon kuntosaliselfiejä. Samaan aikaan valokuvassani on kyse matkustamisesta, joten jos se näkyy alla, se on väärä sisältö-yleisö-sovitus.

Eli sääntö numero yksi: varmista, että löytämäsi hashtag on relevantti. Napsauta löytämiesi hashtagejen sisällä ja tarkista jokainen niistä nähdäksesi, sopivatko ne oikein. Kyllä, se on manuaalista työtä, mutta ei, sille ei voi tehdä muuta. Katso se “hashtag-laadunvarmistuksena”.

🔥 Empfohlen:  Parhaat pilvipohjaiset liiketoimintaideat vuonna 2023

Sieltä hashtag-haku voi olla . Voit napauttaa lisää hashtageja löytääksesi entistä enemmän hashtageja. Kanin reikää on helppo kiertää alaspäin, joten älä unohda sitä Tarkista, ovatko haluamasi hashtagit itse asiassa tarpeeksi houkuttelevia käytettäväksi.

Huomautus: Tarvitsetko lisää apua hashtag-tutkimuksessasi? Käyttää MetaHashtagit (aff) luodaksesi liittyviä hashtageja lennossa.

Mitä tarkoitan “kiinnostavalla hashtagilla”?

Anna minun selittää:

Katsos, useammin kuin ei, voi olla niin, että hashtagissa on kymmeniä tuhansia merkintöjä, mutta kukaan ei julkaise sitä.

Esimerkiksi julkaisin äskettäin flatlayn hashtagilla #, joka näytti kunnon niche-hashtagilta, jossa oli 23,5 000 kuvaa.

Yli kahden viikon kuluttua julkaisuni on edelleen Top-kategoriassa, mikä tarkoittaa, että mikään tämän hashtagin alla ei ole ollut trendissä vähään aikaan. Tämän hashtagin yleisö ei ole sitoutunut, kukaan ei puhu , joten kukaan ei myöskään kuuntele.

Tästä syystä on tärkeää tarkistaa, että valitsemasi hashtagit ovat aktiivisia ja että näiden hashtagejen alla olevat viestit saavat kohtuullisen määrän tykkäyksiä ja kommentteja. Jos ei, tee passi.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kun tutkit Instagram-hashtageja, tee katso kilpailijoitasi tai vielä parempaa, niitä kohdeluokkasi postauksia, jotka päätyivät Ranking-osioon.

Useimmiten tämä voi olla erittäin tehokas tapa löytää hyviä niche-hashtageja, jotka vievät sinut jonkin aikaa tutkimiseen. Joten pohjimmiltaan tällä tavalla voit säästää itsellesi paljon aikaa:

 • Älä koskaan käytä liian suosittuja hashtageja. Pidä kiinni pitkästä(ä)-hashtagista, jossa on jopa 500 000 tagia ja vähemmän, ja varmista, että sisältösi saa (suunnilleen) saman määrän tykkäyksiä kuin tämän hashtagin suosituin sisältö
 • Käytä Instagramin omaa Ehdotus-välilehteä löytääksesi hashtageja
 • Käytä Instagramin Aiheeseen liittyvät hashtagit -välilehteä
 • Katso kilpailijoidensi ja Top Ranking -viestien hashtageja
 • Varmista, että hashtagilla on oikea sisältö-yleisö-sovitus
 • Varmista, että hashtagit kiinnostavat

Joten nyt tiedät tarkalleen, mistä löytää hashtageja ja kuinka valita oikeat. Jee!

Kun jatkat yhä useampien hashtagejen tutkimista, on tärkeää – ainakin mielenterveytesi vuoksi – aloittaa hashtag-tietokannan rakentaminen, jonka avulla voit seurata kohdehashtagejasi, luokitella ne ja käyttää niitä helposti viesteissäsi.

On täysin sinun päätettävissäsi, käytätkö mieluummin yksinkertaista Notes-sovellusta, laskentataulukkoa vai suosikkisi tekstityskirjastoa Instagram työkalu. Itse päätän pitää hashtagit sisällä UNUMilmainen pieni IG-esikatselusovellus, jonka avulla voit järjestää hashtagit luokkiin, joihin tilini on omistettu:

Kuinka ymmärtää, toimivatko Instagram-hashtagit sinulle

Odota? Emmekö ole vielä valmiita?!

Valitettavasti ei! #AnteeksiEiAnteeksi?

Kun olet viettänyt tuntikausia oikeiden hashtagejen tutkimiseen ja niiden julkaisemiseen mediaasi, oikea kysymys on kysyä itseltäsi: Toimivatko Instagram-hashtagit todella?

Kuten Peter Drucker kuuluisasti sanoi:

Jos et voi mitata sitä, et voi parantaa sitä.

Joten sinun on seurattava hashtagejesi suorituskykyä saadaksesi paremman käsityksen seuraavista:

 • Olivatpa he menestyneet
 • Ovatko jotkut hashtagit itse asiassa menestyneempiä kuin toiset; ja
 • Eivätkö ne toimi ollenkaan ja sinun on tehtävä tutkimus uudelleen.

Onneksi on melko helppoa ymmärtää, toimivatko Instagram-hashtagit sinulle.

Sinun tarvitsee vain kirjaimellisesti tehdä kaksi asiaa:

 • Tarkista, päädyitkö Top Ranking -luokkaan
 • Tarkista Instagram Insights

Syy, miksi haluat nähdä, päädyitkö hashtagin Tap Ranking -luokkaan, johtuu siitä, että viestisi pysyy “kiinnitettynä” siellä jonkin aikaa, mikä houkuttelee lisää silmäkulmia. Se on muutama sata ylimääräistä näyttökertaa tai joskus jopa tuhansia näyttökertoja hashtagin määrästä riippuen.

Tämän manuaalisen tarkistaminen jokaiselle hashtagille voi viedä jonkin verran aikaa, mutta se auttaa sinua määrittämään, kuinka tehokkaita yksittäiset hashtagit ovat.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tulla virtuaaliseksi avustajaksi – opas ansaitaksesi yli 30 dollaria/ph

Yleiskatsauksen saamiseksi sinun tulee käydä Instagram Insightsissa, josta näet kuinka monta näyttökertaa hashtagit ovat yhteensä tuottaneet.

Napsauta “Näytä tilastot” suoraan viestisi alla ja vieritä alas “Discovery”-osioon. Siellä näet viestisi saamien näyttökertojen kokonaismäärän lähteiden mukaan.

Jos näet, että hashtagit näkyvät näyttökertojen lähteenä, se tarkoittaa, että teet hyvää työtä. Jos kuitenkin huomaat, että hashtagisi ovat luettelon lopussa ja että yleinen löytöprosenttisi ei ole niin korkea, tämä tarkoittaa, että sinulla on parantamisen varaa.

Instagram on parantanut alkuperäisiä Insights-tietojaan hitaasti mutta tasaisesti, ja Viimeisimmän Instagram-huhun mukaan Redditissä Instagram testaa parhaillaan tapaa näyttää näyttökertoja jokaisesta hashtagista.

Toistaiseksi näyttää siltä, ​​että kunkin hashtagin luomat näyttökerrat näkyvät viiden parhaiten menestyneen tagin kohdalla, kun taas kaikki muu on lueteltu kohdassa Muu.

Hashtagien näyttökertojen vähimmäismäärää ei myöskään näytä olevan Insightsissa. Tämä tarkoittaa, että jos hashtag johti vain yhteen näyttökertaan, sen pitäisi silti näkyä, kunhan se on yksi viiden parhaan hashtagin joukosta.

Saatat olla jo tämän uuden ominaisuuden onnekas beta-käyttäjä – mene Insightsiin ja kerro meille kommenteissa! Peukut pystyssä, että kaikki pääsevät pian käyttämään tätä ominaisuutta, sillä siitä on valtavasti apua hashtagejesi suorituskyvyn arvioinnissa ja optimoinnissa.

Bonus: Hashtagit Instagram Storiesissa

Tarinat ovat yhä suositumpia Instagramissajoten on järkevää käyttää hashtageja myös siellä niiden tavoittavuuden lisäämiseksi.

Mutta miten?

Loppujen lopuksi et halua ahtaa tarinoihinsi paljon hashtageja, koska se saa ne näyttämään roskapostilta.

Aion jakaa kanssasi yhden parhaista Instagram-vinkistäni kuinka tehdä Storiesin hashtageista näkymättömiä – jep, juuri niin! – ja vuorostaan ​​käytä niin monta kuin haluat.

Voit tehdä tämän noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

 1. Valitse valokuva, jonka haluat jakaa Tarinoissa
 2. Kirjoita hashtag
 3. Korosta hashtag tekstinä
 4. Napauta piirustuskynäkuvaketta
 5. Etsi kohta, jolla on kiinteä tausta, ja vedä piirustuskynä siihen kohtaan. Näet, että hashtag muuttaa väriään
 6. Sijoita hashtag uudelleen ja aseta se kyseiselle paikalle (nyt) vastaavan taustavärin kanssa

Et voila! Kukaan ei arvaisi, että sisällä on piilotettu hashtag!

Huomautus: Tarvitsetko apua tarinojesi sitoutumiseen? Lue oppaamme Instagram Storiesin katselukertojen lisäämiseksi.

Loppusanat: Älä unohda olla vuorovaikutuksessa

Instagram-hashtagejen käyttäminen on yhtä tärkeää kuin itse Instagramissa oleminen. Jos haluat yrityksesi kasvavan ja hyödyntää yli 500 miljoonaa aktiivista päivittäistä käyttäjää, hashtageja ei voi kiertää.

Kyllä, se vie aikaa. Ja kyllä, se vaatii kokeilua, seurantaa ja analysointia. Mutta sitähän markkinointi todellakin on.

Älä odota kasvua yhdessä yössä, mutta odota sisältösi saavan enemmän sitoutumista – JOS olet tehnyt hashtag-läksyt ja JOS julkaiset säännöllisesti. Lupaan, että algoritmi huomaa!

Ja viimeinen Instagram-viisauteni tälle päivälle: Älä unohda olla vuorovaikutuksessa.

Oikeat Instagram-hashtagit tekevät työn puolestasi, mutta voit tehostaa niiden tehokkuutta, jos tarkistat säännöllisesti käyttämäsi hashtagit, olet vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien sisällön kanssa ja pysyt sitoutuneena osana . Loppujen lopuksi tästä Instagramissa on kyse.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: