Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Instagramin sitoutuminen: mitä se on ja kuinka parantaa sitä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagramin sitoutuminen: mitä se on ja kuinka parantaa sitä

Instagram on yksi niistä suosituimmat sosiaalisen median alustat maailmassa.

Itse asiassa noin miljardi ihmistä käyttää Instagramia joka kuukausi – se on noin 13 prosenttia maailman väestöstä.

Myös, 80 prosenttia Instagramista käyttäjät seuraavat yhtä tai useampaa yritystä ja 72 prosenttia käyttäjistä ovat ostaneet tuotteen, jonka he näkivät ensimmäisen kerran Instagramissa.

Kaikki nämä tilastot tuovat esiin yhden keskeisen näkemyksen: Instagram on kultakaivos markkinoijille, yrityksille ja yrittäjille.

Mutta kuinka voit mitata kuinka menestynyt olet Instagramissa?

Ensimmäinen ajatuksesi saattaa olla pakkomielle seuraajamäärästäsi, mutta Instagram-sitoutumisesi on paljon terveellisempää mittaamista.

Ja juuri siksi olemme luoneet tämän artikkelin. Tänään näytämme sinulle, kuinka voit määrittää oman Instagram-sitoutumisasteen.

Annamme sinulle myös joitain parhaista vinkeistämme, jotka auttavat sinua parantamaan Instagram-sitoutumisastettasi ja viemään Instagram-markkinointiponnistelusi uudelle tasolle.

Okei, katettavaa on paljon, joten sukeltakaamme sisään.

Mikä on Instagramin sitoutumisprosentti?

Yksinkertaisesti sanottuna Instagram-sitoutumisaste on julkaisua kohti saamiesi tykkäysten ja kommenttien summa jaettuna seuraajien määrällä.

Sitoutumisasteet ovat terveitä mittareita, joita kannattaa seurata, koska ne korostavat, kuinka usein seuraajasi ovat vuorovaikutuksessa sisältösi kanssa, ja pakottavat sinut keskittymään tärkeisiin tietoihin turhamaisuuden mittareiden (kuten seuraajien lukumäärän) sijaan.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Kuinka mitata sitoutumista Instagramiin

Muista, että kaava Instagram-sitoutumisen mittaamiseksi on ottaa lisää tykkäyksiä ja kommentteja, jotka saat jokaisesta postauksesta, jaa se seuraajien lukumäärällä ja kerro se 100:lla.

Yhtälönä kirjoitettuna se näyttää tältä:

(Tykkäät + kommentit per postaus)
––––––––––––––––––––––––– X 100
Seuraajien kokonaismäärä

Katsotaanpa esimerkkisummaa – tämä auttaa sinua löytämään oman Instagram-sitoutumisprosenttisi.

Se on melko yksinkertainen käsite, jossa on yhtä suoraviivainen laskelma, mutta silti on tärkeää, että markkinoijat ja yrittäjät tuntevat idean.

Mikä on hyvä sitoutumisaste Instagramissa?

Ennen kuin tarkastelemme sitoutumisasteita, tehdään yksi asia selväksi – ei ole olemassa yleisesti “hyvää” sitoutumisastetta. Ihanteelliset sitoutumisasteet riippuvat useista tekijöistä, joten tässä ei ole “yksi koko sopii kaikille” -ratkaisua.

Se sanoi, sinä voi tarkastella erilaisia ​​sitoutumisasteita ja käyttää näitä lukuja kertoaksesi, miten tarkastelet sitoutumismittareitasi.

Keskimääräinen sitoutumisaste Instagramissa vaihtelee mistä tahansa 1 prosentista 5 prosenttiin.

Jos haluat tietää keskimääräiset sitoutumisasteet tietyllä toimialalla, sinun on tutkittava asiaa, mutta tämä vaihteluväli on hyvä, keskimääräinen lähtötaso.

Pidä tämä vaihteluväli mielessä, mutta muista myös, että se ei ole kiveen hakattu. Jos sitoutumisprosenttisi on esimerkiksi 0,85 %, sinulla menee melko hyvin.

Tietenkin haluat tähdätä mahdollisimman korkealle. Useimmissa tapauksissa katsot sitoutumisastetta 1-3 prosenttia. 5 prosenttia tai enemmän edustaa erittäin suurta sitoutumista.

Kuinka nostaa sitoutumisastettasi Instagramissa

Nyt kun olemme selvittäneet, mikä Instagram-sitoutumisaste on, ja näyttänyt sinulle, kuinka voit laskea sen itse, on aika päästä mukaan mehukkaaseen asiaan.

🔥 Empfohlen:  Opas portfoliosivuston suunnitteluun

Annamme sinulle parhaat vinkkimme Instagram-sitoutumisasteen kasvattamiseen ja esimerkkejä tosielämästä, joita voit käyttää inspiraationa sisältöösi.

Jos olet miettinyt, kuinka lisätä sitoutumista, Instagram tarjoaa monia vaihtoehtoja, ja voit käyttää monia upeita strategioita. Pohjimmiltaan se tiivistyy viiden asian tekemiseen:

  1. Ajattele viestisi hyvin.
  2. Käytä oikeita hashtageja ja kuvatekstejä.
  3. Hyödynnä Instagram Storiesin voimaa.
  4. Järjestä kilpailuja ja arvontoja.
  5. Käytä monikanavamarkkinointia lisätäksesi Instagram-näkyvyyttäsi.

Tässä artikkelissa käymme perusteellisesti jokaisessa näistä strategioista ja opastamme sinua vaiheissa, jotka ovat välttämättömiä saadaksesi täyden hyödyn niiden tarjonnasta ja maksimoidaksesi IG-toimintasi.

Mitä tulee asiaan, avain Instagram-sitoutumisasteen nostamiseen on parantaa Instagram-profiiliasi ja -aktiivisuuttasi. Etkö ole varma, kuinka se tehdään parhaiten? Lue ja ota selvää!

Kuinka parantaa Instagramiasi

Instagramin optimoimiseksi sinun on optimoitava sisältösi yleisöäsi varten. Erityisesti, jos haluat lisätä sitoutumisastettasi, sinun on myös sitouduttava. Muiden profiilien kanssa tekeminen, käyttäjille vastaaminen viesteissä ja kommenteissa sekä säännöllinen julkaiseminen auttavat sinua parantamaan Instagramiasi.

Kaikki tässä artikkelissa jakamamme vinkit liittyvät sisältösi optimointiin yleisöäsi varten, joten pidä tämä nyrkkisääntönä tästä eteenpäin.

Ajoitus on avainasemassa

Yksi Instagram-sisältösi päätavoitteista on päästä mahdollisimman suuren määrän käyttäjiä väsymättä heitä liikaa sisältöä.

Siksi sinun on tiedettävä kaksi tärkeää asiaa, jos aiot tosissasi tehostaa Instagram-peliäsi:

  • Milloin kannattaa lähettää
  • Kuinka usein sinun pitäisi lähettää

Tutkimuksemme mukaan paras aika julkaista Instagramissa on arkipäivisin puolen päivän tienoilla. Koska useimmat käyttäjät tarkistavat Instagramin mobiililaitteella ja välttelevät selaamista työaikana, menestyt myös paremmin, jos julkaiset iltaisin.

Huomasimme myös, että keskiviikko on paras päivä julkaista Instagramissa, ja sunnuntai on vähiten sitoutumispäivä.

Lisäksi tutkimukset osoittavat, että sinun pitäisi pyrkiä julkaisemaan Instagramissa yhdestä kolmeen kertaan päivässäja suuret brändit julkaisevat keskimäärin 1,5 kertaa päivässä.

Tietenkin tarvitset runsaasti sisältöä, jos haluat ylläpitää tätä vauhtia – ja maksimoida sitoutumisesi Instagramiin – joten katso alla oleva videomme saadaksesi vinkkejä, joiden avulla voit luoda houkuttelevaa Instagram-sisältöä yrityksellesi.

Käytä hashtageja lisätäksesi sitoutumistasi Instagramiin

Instagram-hashtagit ovat loistava ominaisuus, jonka avulla voit lisätä Instagram-sitoutumisastettasi.

Hashtagit voivat auttaa sinua:

Mutta kuinka voit löytää hashtageja, jotka parantavat Instagram-sitoutumisastettasi?

Tutkimus. Ja paljon sitä.

Katso, mitä yleisösi, kilpailijasi ja jopa Instagram-vaikuttajat julkaisevat, ja selvitä, mitkä hashtagit ovat suosituimpia omalla markkina-alueellasi.

Oletetaan esimerkiksi, että myyt aurinkolaseja – ensimmäinen tehtäväsi olisi käyttää Instagramin tutkia toimintoa ja katso #aurinkolasit.

Tämän jälkeen voit katsoa viimeisimpiä suosituimpia viestejä ja tarkistaa, mitä hashtageja käytetään erittäin sitoutuneiden viestien luomiseen.

Tietenkin siellä on paljon yrityksiä, kuten Gymsharkjoilla on omat merkkihashtagit.

Jos joku kilpailijoistasi käyttää brändättyjä hashtageja, voit käyttää niitä saadaksesi paremman käsityksen siitä, minkä tyyppisestä Instagram-sisällöstä hän on eniten kiinnostunut.

Saatavilla on myös työkaluja, joiden avulla voit löytää suosittuja Instagram-hashtageja, kuten Seekmetrics, TagBlenderja InstagramTags.

🔥 Empfohlen:  Kuinka lainata twiittiä Twitterissä

Ja muista, vaikka voit käyttää jopa 30 hashtagia per Instagram-julkaisusinun ei aina tarvitse täyttää Instagram-tekstityksiäsi ääriään myöten hashtageilla.

Valitse hashtagit huolellisesti, ja ne voivat tuoda Instagram-sisältöösi aivan uuden aallon käyttäjiä.

BONUS: Tarkista luettelo 100 parhaan Instagram-hashtagista tykkäyksiä varten.

Valitse kuvatekstisi huolellisesti

Sisältöllesi valitsemasi tekstitykset voivat lisätä paljon Instagram-sitoutumisastettasi.

Instagram-tekstitykset voivat todella auttaa sinua tarjoamaan lisäkontekstia sisällöllesi ja auttaa sinua sitoutumaan ja ilahduttaa yleisöäsi.

Ota tämä esimerkki YouTuberilta IAMKARENOjoka käytti Instagramin useiden kuvien ominaisuutta postauksessa, jonka tekstiksi hän kirjoitti “1 vai 2?”

Tämä yksinkertainen taktiikka kannustaa hänen seuraajiaan ottamaan yhteyttä hänen sisältöönsä jättämällä kommentin haluamaansa kuvaan.

Tietenkin tämä strategia tekee ihmeitä myös hänen Instagramin sitoutumisasteen suhteen.

Voit myös saada inspiraatiota suositulta fitnessmallilta Steve Cookilta lähettääjossa hän lisäsi kuvatekstiinsä “paina like-painiketta ja tallenna tämä seuraavaa vatsaharjoitteluasi varten”.

Tästä on hyötyä hänen yleisölleen, koska se antaa heille mahdollisuuden päästä videoon myöhemmin uudelleen Instagramin kautta “Viestit, joista olet pitänyt” -ominaisuus, ja se auttaa häntä keräämään tykkäyksiä sisällöstään. Win-win-tilanne.

On selvää, että Instagram-tekstitysten kanssa on paljon tilaa kokeilla, joten voit kokeilla erilaisia ​​taktiikoita ja löytää sinulle parhaiten sopivan.

BONUS: Tutustu luetteloomme, jossa on yli 200 parasta Instagram-tekstitystä sisällöllesi.

Hyödynnä Instagram Storiesia

Joka päivä yli 500 miljoonaa ihmistä käyttää Instagram Storiesia. Se on valtava määrä.

Ja vaikka Instagram-tarinojesi tilastot eivät sisälly sitoutumisprosenttilaskelmaan, ne ovat silti välttämättömiä, jos haluat tehostaa sitoutumistasi Instagramiin.

Miksi? No, Instagram Stories -tarinoiden avulla voit säilyttää olemassa olevien seuraajiesi huomion, tarjota miellyttävämpää, spontaanimpaa sisältöä ja jopa ohjata seuraajasi muihin Instagram-postauksiin tai jopa omaan kauppaasi.

Ota tämä esimerkki kohteesta Hanon:

Se on tietysti melko suoraviivainen Instagram-tarina, mutta se saa yleisönsä mukaan ja välittää heidät asiaankuuluvaan sisältöön, josta he todennäköisesti ovat kiinnostuneita, yhdellä napautuksella.

Ja tietysti heidän bloginsa on samalla verkkotunnuksella kuin heidän verkkokauppansa – tyhjät mielet saattavat jopa päätyä ostamaan muutaman napsautuksen jälkeen.

On myös tärkeää muistaa, että käyttäjät, jotka käyttävät paljon tiettyjä tilejä, näkevät paljon todennäköisemmin heidän sisältönsä uudelleen Instagram-algoritmin ansiosta.

Kaiken kaikkiaan Instagram Stories on loistava ominaisuus, jonka avulla voit ylläpitää korkeaa sitoutumisastetta alustalla.

Älä pelkää videoita

Instagramin käyttäjät rakkaus Videot.

Itse asiassa vuonna 2018 Instagramissa luotujen videoiden määrä nousi 80 prosenttia vuodesta toiseen.

Monet markkinoijat ja yritykset pitävät videosisältöä olennaisena osana onnistunutta Instagram-strategiaa – ja olemme samaa mieltä.

Tiedämme kuitenkin, että videosisällön luominen voi olla pelottavaa, varsinkin jos se on ensimmäinen kerta (ja teet sen yrityksen vuoksi).

Älä kuitenkaan huoli, voit tutustua täydelliseen videomarkkinointioppaaseemme vuonna 2021.

🔥 Empfohlen:  Kuinka sijoittaa 50 000 dollaria käteiseen ja kasvattaa varallisuuttasi

Järjestä kilpailuja ja lahjoja

Jos elämässä on yksi asia, jonka voin sanoa täysin luottavaisin mielin, se on tämä: ihmiset rakkaus ilmaista tavaraa.

Mutta mitä tämä tarkoittaa sinulle ja Instagram-tilillesi?

Se on yksinkertaista – kilpailujen tai lahjoitusten avulla voit hyödyntää sitä iloista tunnetta, jonka saamme, kun meillä on mahdollisuus voittaa jotain.

Ajattele sitä – olet jo kerännyt yleisön, joka on kiinnostunut sisällöstäsi. Sinun tarvitsee vain löytää palkinto, josta hän on kiinnostunut, ja mainostaa sitä heille vastineeksi Instagram-sitoutumisesta.

Katsotaanpa esimerkkinä, kuinka ruokabloggaaja EricTriesIt hyödyntää Instagram-lahjoja.

Ensinnäkin hän julkaisee Instagram-tarinaansa kertoakseen seuraajilleen arvonnasta.

Yritykset yleensä pyytävät ihmisiä tykkäämään valokuvasta, merkitsemään ystäviään tai seuraamaan heidän tiliään osallistuakseen – kaikki tämä tekee ihmeitä heidän Instagram-sitoutumisasteensa suhteen.

Mutta kuten näet EricTriesIt:n kilpailua koskevasta Instagram-postauksesta, osallistujien tulee tykätä kuvasta, seurata kahta tiliä ja merkitä ystäväsi kommenttiosioon.

Kaikki nämä toimet on valittu huolellisesti, jotta tähän viestiin saadaan mahdollisimman paljon käyttäjiä.

Jos haluat lisätä sitoutumistasi Instagramiin, kilpailut ja lahjat voivat olla sinulle loistava vaihtoehto.

Käytä monikanavaista markkinointia

Jos haluat lisätä Instagram-sitoutumisastettasi, sinun ei tarvitse luottaa pelkästään olemassa olevaan Instagram-läsnäoloon.

Monikanavamarkkinoinnilla – yleisön sitouttamisella useilla eri alustoilla – voit hyödyntää kaikkea markkinointivoimaasi ja yrittää houkutella kiinnostuneita käyttäjiä Instagram-sisältöösi.

Mutta miten aloitat monikanavaisen markkinoinnin?

Käsittele ensin alhaalla roikkuvat hedelmät. Ajattele sitten isosti.

Yhdistä Instagram-sisältöä asiaankuuluvaan blogiviestiisi.

Muuta sosiaalisen median biosi suppiloiksi, jotka houkuttelevat liikennettä Instagram-tilillesi, kuten Pepsi on tehnyt alla olevassa kuvassa.

Tee parhaasi varmistaaksesi, että yleisösi on jatkuvasti alttiina sisällölle, josta he pitävät, ja on vain ajan kysymys, milloin Instagram-sitoutumisastesi nousee pilviin.

Haluatko lukea lisää monikanavamarkkinoinnista? Katso perusteellinen postauksemme.

Aloita Instagram-sitoutumisesi parantaminen jo tänään

Okei – siinä kaikki meiltä tänään.

Nyt tiedät, mitä Instagram-sitoutuminen on, miten sitä mitataan ja miten sitä voidaan parantaa.

Olet nyt valmis menestymään Instagramissa, joten muista pitää hauskaa sen parissa.

Ole luova ja yritä parhaasi erottaaksesi sisältösi muista.

Onko sinulla vinkkejä ja temppuja, jotka auttavat muita parantamaan sitoutumistaan ​​Instagramiin?

Onko sinulla kysyttävää Instagram-markkinoinnista?

Kerro meille alla olevassa kommenttiosiossa – luemme ne kaikki!

Haluatko oppia lisää?

Table of Contents