Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Instagramin toimitusjohtaja kommentoi alustan syöte-, kela- ja tarinaalgoritmin toimintaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Instagramin toimitusjohtaja kommentoi alustan syöte-, kela- ja tarinaalgoritmin toimintaa

Instagramin toimitusjohtaja Adam Mosseri julkaistu sosiaalisen verkoston blogissa ja a video hänen henkilökohtaisella tilillään, päivitykset ja yleiskatsauksen algoritmien toiminnasta Instagramissa, mikä voi auttaa meitä ymmärtämään paremmin sovelluksen syötteen sekä tarinoiden ja kelojen sisällön tulosten ja tavoittavuuden optimointia.

Mosseri jakoi lisätietoja, samanlaisia ​​kuin 2021keinona olla läpinäkyvämpi ja lähellä yleisöä ja selittää suosittuja aiheita, kuten: shadowbanning, tilin tilan tarkistus, parhaat käytännöt Instagram-yleisön kasvattamiseen ja kuinka sovelluksen algoritminen sijoitus toimii.

Adam aloittaa lausuntonsa jo erittäin tärkeällä havainnolla, joka joskus hämmentää miljoonien ja miljoonien Instagramia käyttävien käyttäjien mielet:

Tietoja Instagram-syötteestä

Toimitusjohtaja selittää ja yksityiskohtaisesti, kuinka Instagramin algoritmit toimivat, alkaen pääsyötteestä.

Tällä lausunnolla on selvää, että Instagram on käyttänyt yhä enemmän tekoälyä mukauttaakseen kunkin tilin syötteissä näkyvää sisältöä. Suuri osa näytetystä perustuu siihen, mistä Instagram uskoo saatat pitää, sekä syötepäivityksiä ihmisiltä ja profiileilta, joita olet valinnut seurataksesi.

Mosseri jatkaa, että on 4 tekijää, jotka määräävät Instagram-syötteen sijoituksen, jotka ovat:

Siksi Instagram pyrkii näyttämään enemmän sen tyyppistä ja muotoista sisältöä, jonka kanssa olet eniten vuorovaikutuksessa (esimerkiksi jaot, tykkäykset ja kommentit), historiasi perusteella, jotta syötteestä tulisi personoidumpi henkilökohtaisen makusi mukaan. ja tehdä siitä interaktiivisempi. Eli mitä todennäköisemmin teet jonkin näistä toimista, sitä korkeammalla syötteessä näet viestin.

Tietoja tarinoista

Stories ei jo nyt käytä tekoälyyn perustuvia suosituksia ystävien ja seuraajien sisällön lajitteluun, mutta logiikka on jossain määrin samanlainen kuin sovelluksen syötteen logiikka.

Tärkeimmät tekijät, jotka Instagram ottaa huomioon tarinoiden luokittelussa, ovat:

Näiden tekijöiden perusteella Instagram yrittää ennustaa, kuinka todennäköistä on, että pääset tarinaan, ja asettaa ne siten esiintymisjärjestykseen.

🔥 Empfohlen:  Vinkkejä yrityslainan koron alentamiseen

Rakkaat kelat

Lopuksi Mosserin mukaan kelat on tehty auttamaan käyttäjää löytämään uusia asioita. Joten, aivan kuten Tutki-välilehdellä, suurin osa keloilla näkemästämme on tilejä, joita emme seuraa. Siksi Instagram käyttäytyy tarjota rullia, joista se uskoo sinun pitävän ja jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Kelojen tärkeimmät sijoitustekijät ovat:

On tärkeää kiinnittää huomiota siihen, että rullat, joissa on matalaresoluutioisia vesileimoja tai paljon tekstiä, eivät tuota keloja, koska niillä on paljon pienempi ulottuvuus.

Lopuksi Adam antaa vinkkejä siitä, miten voit vaikuttaa syötteessäsi näkemään, kuten: tilien lisääminen suosikkiluetteloosi; vastaa Instagram-kyselyihin, jotta sovellus voi parantaa profiiliisi annettuja suosituksia; Ilmoita viestit, jotka olet ei kiinnosta ja piiloutua ennakoivasti ehdotetut viestit.

Table of Contents