Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Intian 10 nuorinta miljardööriä (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Intian 10 nuorinta miljardööriä (2023)

Jatkuvasti kehittyvässä taloudessamme joukko yksilöitä on saavuttanut poikkeuksellisen menestyksen huomattavan nuorena. Innovatiivisuudestaan ​​ja yrittäjyydestään tunnetut nuoret ovat nousseet tunnetuksi ja herättävät huomiota kaikkialta maailmasta. He eivät ole vain kantaneet vastuuta organisaatioidensa nostamisesta suuriin korkeuksiin, vaan myös varmistaneet liiketoimintansa pitkän aikavälin kestävyyden. Tässä artikkelissa tarkastelemme Intian 10 nuorinta miljardööriä, joiden tarinat toimivat inspiraationa monille ihmisille, jotka kuvittelevat saavuttavansa samanlaisen menestyksen.

Intian 10 nuorinta miljardööriä (2023)

Menestyksen saavuttaminen ei ole helppo tehtävä; se vaatii yhdistelmän kovaa työtä, vilpittömyyttä, omistautumista, energiaa ja johdonmukaisuutta. Kuitenkin nykyaikana jotkut väittävät, että ikivanhat uskomukset eivät ehkä ole täysin sovellettavissa, varsinkin kun seurataan Intian nuorimpien itsetehtyjen miljardöörien nousua. He ehdottavat, että hyvä idea, hyvin harkittu promootiostrategia ja varojen saatavuus saattavat riittää.

Vaikka on totta, että menestystä voidaan saavuttaa oikealla suunnittelulla ja lähestymistavalla, on tunnustettava, että matka ei ole vailla haasteita. Monet ihmiset ovat todellakin saavuttaneet miljardöörin aseman, ja heistä on tullut nykyisen sukupolven inspiraation majakoita. Jos unelmasi on liittyä Intian nuorimpien miljardöörien joukkoon, harkitse alla olevien menestyneiden henkilöiden tarinoiden tutkimista. Heidän tarinansa voivat tarjota arvokkaita oivalluksia ja motivaatiota ohjata sinut samanlaiselle tielle kohti menestystä.

Tässä on luettelo Intian nuorimmista itsetehdyistä miljardööreistä, jotka ovat peräisin maan joka kolkasta:

1. Nithin Kamath

 • Ikä: 43 vuotta
 • Reaaliaikainen nettovarallisuus: Rs. 25 600 miljoonaa euroa

Nithinin tausta on peräisin a nöyrä perhe, jolla ei ole aiempaa altistumista osakemarkkinoille. Hänen isänsä työskenteli johtajana Canara Bankissa, kun taas hänen äitinsä oli kotiäiti.

Koulunsa päätyttyä Nithin suoritti tietojenkäsittelytieteen kandidaatin tutkinnon Bangalore Institute of Technologysta. Hänen matkansa ansaita a vaatimaton Rs. 8000 kuukaudessa puhelinkeskuksessa miljoonien ansaitseminen kuukaudessa on todella inspiroivaa.

Nuorena 17-vuotiaana hän uskalsi osakekaupankäynnin työskennellessään edelleen puhelinkeskuksessa. Vuosien varrella hän keräsi kokemusta työskennellessään 12 välitysyrityksen kanssa, ja tänä aikana hän huomasi pörssinvälitysalan modernisoinnin puutteen. Tunnustettuaan tämän mahdollisuuden, hän perusti Zerodhan nuoremman veljensä Nikhil Kamathin kanssa.

Nykyään vuonna 2010 perustetusta ja omarahoitteisesta yrityksestä on tullut Intian suurin välitysyritys. Vuoteen 2022 mennessä sen arvo nousi vaikuttavalle tasolle 2 miljardia dollaria (15 612 miljoonaa).

Johtajana ZerodhaNithin Kamath piirtää a Rs kuukausipalkka. 4,16 miljoonaa euroaRs:n asunnonvuokrakorvauksen lisäksi. 2 crores, muut etuudet arvoltaan Rs. 1,6 miljoonaa ja Rs. 41 lakh eri avustuksina. Lisäksi hänellä on oikeus suoritukseensa perustuvaan bonukseen ja muuttuvaan palkkaan, joka edellyttää hallituksen hyväksyntää ja yhtiön toimintaperiaatteiden noudattamista. Ei ihme, että hän on ensimmäinen Intian nuorimpien itsetehtyjen miljardöörien luettelossa.

2. Vijay Shekhar Sharma

 • Ikä: 45 vuotta
 • Reaaliaikainen nettovarallisuus: Rs. 18 900 kruunua

Vijay Shekhar Sharma syntyi Aligarhissa vuonna 1978 ja on Sulom Prakashin ja Asha Sharman kolmas lapsi. Nuoresta iästä lähtien hänen vanhempansa tunnustivat hänen poikkeuksellisen älykkyytensä. On huomattavaa, että hän ilmoittautui Delhin teknilliseen yliopistoon 15-vuotiaana.

Opiskellessaan B. Tech -tutkintoa vuonna 1997, Vijay Shekhar Sharma teki elämää muuttavan päätöksen lähteä mukaan dot-com-alalle. Hän loi verkkosivuston indiasite.net, jonka hän lopulta myi Rs. 5 lakhia. Tämä ensimmäinen menestys inspiroi häntä perustamaan One97 Communicationsinverkkosivusto, joka tarjoaa monipuolista sisältöä, kuten krikettiarvioita, soittoääniä, vitsejä ja testituloksia, hyödyntäen Internetin rajattomia mahdollisuuksia.

Perustaessaan yrityksen joidenkin ystävien tuella hän kohtasi taloudellisia vaikeuksia vuonna 2003. Siitä huolimatta Vijay Shekhar Sharma työskenteli kovasti ylläpitääkseen sekä liiketoiminnallisia että henkilökohtaisia ​​tarpeitaan ottamalla vastaan ​​työn, joka ansaitsi hänelle Rs. 10 000 kuukaudessa. Onneksi yksi hänen ystävistään sijoitti Rs. 8 lakhs 40 % osuudesta One97:ssä vuonna 2004, mikä parantaa yhtiön näkymiä. Vuoteen 2007 mennessä lisääntyneet investoinnit johtivat merkittävään liikevaihdon kasvuun milj.

Tiedostaa Intian 3G-verkon lanseerauksen merkittävän vaikutuksen IT-pohjaisiin yrityksiin, hän visioi tilaisuuden ja omisti ponnistelunsa Paytmin luomiseen vuonna 2010. Alusta saavutti nopeasti suosion ja hankki 15 miljoonaa lompakkoa vain 10 kuukauden sisällä julkaisusta, mikä houkutteli erityisesti Intian digitaalisesti siirtyvää väestöä.

🔥 Empfohlen:  Bhavish Aggarwal: Intian taksipalvelualan kuningaspinta

Paytm kokenut valtavan 700 % liiketoimien nousu demonetisoinnin aikana, vahvistaa asemaansa johtavana verkkomaksujärjestelmänä. Tämän seurauksena Paytmin arvo nousi huimasti 10 miljardiin dollariin. Vijay Shekhar Sharma’s vuosipalkka pysyy ennallaan Rs. 4 kruunua seuraavien kolmen vuoden ajan, mikä tekee hänestä yhden Intian nuorimmista miljardööreistä.

Lue myös: 40 parasta Paytm käteisellä ansaitsevaa peliä

3. Divyank Turakhia

 • Ikä: 41 vuotta
 • Reaaliaikainen nettovarallisuus: Rs. 12 500 kruunua

Divyank Turakhia on intialainen tietokoneohjelmoija, liikemies, sarjayrittäjä ja sijoittaja. Hän on todellinen menestyksen ruumiillistuma, koska hän on yksi Intian nuorimmista miljardööreistä. Hän syntyi 29. tammikuuta 1982 Intiassa, ja hänen intohimonsa koodaamiseen alkoi alle kahdeksanvuotiaana. Hän jatkoi varhaista koulutustaan ​​Arya Vidya Mandirissa Bandrassa, Mumbaissa, ja valmistui myöhemmin Narsee Monjee College of Commerce and Economicsista, joka on sidoksissa Mumbain yliopistoon.

Teinivuosinaan Divyank ja hänen vanhempi veljensä Bhavin Turakhia alkoivat rakentaa yrityksiä. Alkupääoma on 25 000 INR (375 dollaria), he perustivat ensimmäisen teknologiayrityksensä, Directin, vuonna 1998.

Merkittävässä virstanpylväässä Divyank ja Bhavin myivät neljä verkkonäkyvyysyritystään – BigRock, LogicBoxes, ResellerClub ja Webhosting.info – Nasdaqissa listatulle yhdysvaltalaiselle web-isännöintiyritykselle Endurance International Groupille vaikuttavalla 160 miljoonan dollarin summalla vuonna 2014.

Turakhia on valtavan ylpeä myynti Media.net kiinalaiselle konsortiolle 900 miljoonalla dollarilla, mikä tekee siitä kolmanneksi suurimman adtech-kaupan maailmanlaajuisesti. Se toimi Dubaissa ja New Yorkissa, ja se perustettiin vuonna 2010. Tämä merkittävä saavutus vahvistaa entisestään hänen asemaansa johtavana hahmona liike-elämän ja teknologian alalla.

4. Nikhil Kamath

 • Ikä: 36 vuotta
 • Reaaliaikainen nettovarallisuus: Rs. 11 100 kruunua

Intian nuorimpien miljardöörien Nithin Kamathin ja Nikhil Kamathin tarina on todella merkittävä, sillä se esittelee, kuinka menestystä voidaan saavuttaa ilman perinteisiä korkeakoulututkintoja.

Nikhil Kamath, nuorempi sisarus, teki poikkeuksellisen saavutuksen viime vuonna esiintyessään Hurunin itse tehtyjen rikkaiden lista vuonna 2022. Huomattavasti, hänestä tuli miljardööri vain 34-vuotiaana vuonna 2021. Hänen matkansa menestykseen oli epätavallinen, koska hän ei pitänyt koulusta ja koki muodollisen koulutusjärjestelmän rajoittavan.

Varhaisen potentiaalin näyttäminen, Nikhil aloitti käytettyjen puhelimien myynnin 14-vuotiaana. Hänen äitinsä ja kouluviranomaiset eivät kuitenkaan tukeneet hänen yrityshankettaan, ja hänen äitinsä meni jopa niin pitkälle, että hän huuhteli kaikki puhelimet turhautuneena. Näistä haasteista huolimatta Nikhil keskeytti koulun, kun häneltä evättiin mahdollisuus osallistua luokan 10 lautakokeisiinsa.

Epäilemättä, klo 17, Nikhil aloitti työpaikan puhelinkeskuksessa, jossa hän ansaitsi niukan Rs. 8000. Myöhemmin hän muutti pois vanhempiensa kodista ja alkoi asua tyttöystävänsä kanssa. Mielenkiintoista on, että Nikhilin isä uskoi aina häneen ja uskoi hänen säästönsä hoitaakseen. Lisäksi hän vakuutti puhelinkeskuksen kollegansa tekemään samoin. Vaikka hän ei työskennellyt aktiivisesti puhelinkeskuksessa, hän hallinnoi heidän varojaan ja he merkitsivät hänet läsnäololistaan.

Vuonna 2010 veljekset lanseerasivat Zerodhan, hanke, josta tulisi merkittävä virstanpylväs heidän matkallaan menestykseen. Tällä hetkellä Nikhil nauttii huomattavasta Rs:n palkkapaketista. 100 kruunua. Tämä paketti sisältää Rs:n peruspalkan. 4,16 miljoonaa, Rs. 2 crores asunnon vuokra, Rs. 1,6 miljoonaa muita etuja ja Rs. 41 lakhs lisäkorvauksia. Hänen saavutuksensa osoittavat, että päättäväisyys ja epätavalliset polut voivat johtaa merkittäviin saavutuksiin muodollisesta koulutuksesta riippumatta.

5. Binny Bansal

 • Ikä: 41 vuotta
 • Reaaliaikainen nettovarallisuus: Rs. 8 848 miljoonaa euroa

Binny Bansal, syntynyt vuonna 1983 Chandigarhissa, Punjabissa, Haryanassa, on entisen armeijan henkilöstön ja valtion työntekijän poika. Hän osallistui St. Annen kouluun Chandigarhissa ennen kuin suoritti BTech-tutkinnon tietojenkäsittelytieteessä arvostetussa Indian Institute of Technology Delhissä (IIT Delhi).

Huolimatta Googlen hylkäämisestä kahdesti, Binny aloitti uransa ohjelmistoinsinöörinä Amazonissa, jossa hän työskenteli yhdeksän kuukautta. Sitä ennen hän oli myös osallistunut autojen kaistatunnistimen kehittämiseen työskennellessään Sarnoff Corporationissa.

Binnyn yrittäjyysmatka alkoi, kun hän teki yhteistyötä ystävänsä Sachin Bansalin kanssa. Aluksi he toimittivat kirjoja skoottereillaan. Tunnustettuaan Intian sähköisen kaupankäynnin mahdollisuudet, he päättivät perustaa verkkokirjakaupan ja perusti Flipkartin vuonna 2007. Yritys aloitti kaksikerroksisessa rakennuksessa Koramangalassa.

Pitkäjänteisellä ponnistelulla Flipkart laajensi tuotekategorioitaan sisältämään elektroniikan, muotin, urheilun, kodinkoneet, kirjat ja paljon muuta. Binny aloitti toimitusjohtajana vuonna 2016, joka valvoo yrityksen suuntaa, strategista kehitystä ja yleistä liiketoiminnan johtamista. Hänen johdollaan, Flipkartista tuli Intian verkkokaupan pioneeri.

🔥 Empfohlen:  Intian 9 parasta Healthcare Analytics -aloitetta

Vuonna 2018 Walmart osti 77 prosentin osuuden Flipkart-ryhmästä ja Binny jatkoi konsernin toimitusjohtajana. Hänen omistautumisensa ja kova työnsä ovat vaikuttaneet Flipkartin merkittävään kasvuun ja menestykseen, minkä ansiosta hän on mukana Intian nuorimpien itsetehtyjen miljardöörien luettelossa.

Lue myös: Flipkartin nettoarvo, osakekurssi, tulot

6. Sachin Bansal

 • Ikä: 41 vuotta
 • Reaaliaikainen nettovarallisuus: Rs. 8 848 miljoonaa euroa

Sachin Bansal, syntynyt Chandigarhissa, osoitti vakavaa lahjakkuutta varhaisesta iästä lähtien ja kehittyi innokkaasti teknologiaan hänen aikanaan St. Anne’s Convent Schoolissa. Myöhemmin hän jatkoi koulutustaan ​​arvostetussa Indian Institute of Technologyssa, Delhissä, jossa hän erikoistui tietojenkäsittelytieteeseen, mikä lupasi valoisaa tulevaisuutta. Valmistuttuaan valmistumisestaan ​​Sachin sai työpaikan Techspanissa.

IITD:ssä ollessaan Sachin risteili Binny Bansalin kanssa, ja vuonna 2007 he perustivat vallankumouksellisen startup-yrityksen nimeltä Flipkart, jonka tavoitteena on muuttaa sähköisen kaupankäynnin alaa ikuisesti. Huolimatta lukuisista haasteista aluksi, he onnistuivat toimittamaan 20 onnistunutta lähetystä ensimmäisenä vuonna.

Flipkartin menestystarinassa oli kuitenkin käänteitä, ja vuonna 2016 menneisyydessä tehtyjen huonojen päätösten vuoksi Sijoittajat pakottivat Sachin Bansalin eroamaan toimitusjohtajan tehtävästä, jolloin Binny Bansal otti tehtävän. Tämän seurauksena Sachin joutui jättämään Flipkartin ja myymään kaikki osakkeensa Walmartille.

Hetken tauon jälkeen Sachin teki paluun vuonna 2019 perustamalla BACQ Acquisitions Pvt. Oy IIT Delhi -toverinsa Ankit Agrawalin kanssa. Myöhemmin yritys nimettiin uudelleen nimellä Navi, tarkoittaa hindiksi uutta. Sachinilla oli kunnianhimoiset suunnitelmat Naville. Tavoitteena oli muuttaa se kattavaksi fintech-yritykseksi, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluita yhden painopisteen ulkopuolelle. Ei ihme, että hänestä on tullut yksi Intian nuorimmista miljardööreistä.

7. Bhavish Aggarwal

 • Ikä: 37 vuotta
 • Reaaliaikainen nettovarallisuus: Rs. 7 500 kruunua

Bhavish Aggarwal, intialainen yrittäjä, tunnetaan nimellä Ola Cabsin, Intian johtavan ohjaamon kokooja- ja kyytipalveluyrityksen perustaja. Hän syntyi 28. elokuuta 1985 ja kasvoi Ludhianassa Punjabissa. Hän suoritti tietojenkäsittelytieteen ja tekniikan kandidaatin tutkinnon Indian Institute of Technology Bombayssa (IIT Bombay) vuonna 2008.

Vuonna 2008, Bhavish aloitti yrittäjyysmatkansa aloittamalla bloginsa Desitech.in, joka keskittyi intialaisiin startup-yrityksiin, teknologia-aiheisiin, tapahtumiin ja muuhun. Hänen uransa alkoi tutkimusharjoittelijana Microsoft Research Indiassa, jossa hän vietti kaksi vuotta.

Rohkean askeleen ottaessaan Bhavish Aggarwal jätti vakaan ja hyvin palkatun työnsä Microsoft Research Indiassa toteuttaa unelmaansa perustaa online-taksipalveluimperiumi. Vuonna 2010 hän oli mukana perustamassa Ola Taksit Bengalurussa Ankit Bhatin rinnalla. ANI Technologies Pvt Ltd:n virallisesti omistama yritys oli heidän aikaisemman yrityksensä uudelleenbrändäys.

Ola Cabs on erikoistunut tarjoamaan ohjaamojen yhdistämis-, kyytivälitys- ja taksipalveluita ja asettuen yksi Intian nopeasti kasvavista yrityksistä, aivan kuten muutkin menestyvät online-markkinapaikat. Hänen varallisuutensa kasvoi 13 prosenttia, kun hän laski liikkeeseen osakkeita Rs:n nimellishintaan. 10, joka oli loistava strategia saada varoja, kasvattaa nettovarallisuuttaan ja tulla yhdeksi Intian nuorimmista miljardööreistä. Ammatillisten saavutustensa lisäksi Bhavish on intohimoinen squashista, pyöräilystä ja pitää valokuvausblogia.

8. Ritesh Agarwal

 • Ikä: 29 vuotta
 • Reaaliaikainen nettovarallisuus: Rs. 4 672 miljoonaa euroa

Ritesh Agarwal, syntynyt 16. marraskuuta 1993, on kotoisin yritysperheestä Bissam Cuttackissa, Odishassa, Intiassa, ja varttui Titilagarhissa. Hän osallistui Sacred Heart Schooliin Raygadassa, Odishassa, ja suoritti myöhemmin koulunsa St. Johns Senior Secondary Schoolista. Vuonna 2011 hän muutti Delhiin yliopistoon, mutta keskeytti, koska halusi ryhtyä yrittäjäksi.

13-vuotiaana Ritesh aloitti SIM-korttien myynnin ja osoitti varhaisia ​​merkkejä yrittäjyydestä. Vuonna 2013 hänestä tuli arvostetun Thiel Fellowship -ohjelman voittaja, jonka perusti Peter Thiel, PayPalin perustaja ja varhainen Facebookin sijoittaja. Osana stipendiä, Ritesh sai 100 000 dollarin apurahan, mikä teki hänestä ensimmäisen aasialaisen, joka sai tämän apurahan.

17-vuotiaana Ritesh aloitti yrittäjämatkansa perustamalla Oravel Staysin, alustan budjettihotellien varaamiseen. Lopulta, se kehittyi OYO Roomsiksi toukokuussa 2013intialainen hotellibrändi, joka yhdistää hotellihuoneita ja toimii useissa maissa, kuten Intiassa, Malesiassa ja Nepalissa.

🔥 Empfohlen:  Generative AI in Gaming on kaksiteräinen miekka

OYO Huoneet sai rahoitusta useilta sijoittajilta, mukaan lukien VentureNursery, DSG Consumer ja LightSpeed ​​Venture. Yritys on kasvanut kattamaan yli 72 000 huonetta 8 000 hotellissa 250 kaupungissa Intiassa. jonka arvo on yli 600 miljoonaa dollaria. Erityisesti se sai miljardin dollarin rahoituksen syyskuussa 2018 sijoittajien, kuten Greenoaks Capitalin, Softbank Groupin, Lightspeed Indian ja Sequoia Capitalin, tuella.

Tänään, Ritesh Agarwal toimii OYO Roomsin toimitusjohtajana ja perustajana, joka tarjoaa matkailijoille kohtuuhintaista ja mukavaa budjettimajoitusta. Hän on oikeutetusti yksi Intian nuorimmista itsetehtyistä miljardööreistä.

9. Ankit Bhati

 • Ikä: 33 vuotta
 • Reaaliaikainen nettovarallisuus: Rs. 2.500 croa

Ankit Bhati, syntynyt vuonna 1987 Jodhpurissa, Intiassa, on a itsensä kuvaileva introvertti, joka viettää suuren osan ajastaan ​​koodaamiseen. Hän opiskeli Indian Institute of Technologyssa Bombayssa vuonna 2004 ja suoritti B. Techin konetekniikan ja myöhemmin M. Techin CAD:ssa ja automaatiossa. Hän suoritti maisterintutkinnon vuonna 2010.

Akateemisen matkansa aikana Ankit ei osoittanut suurta kiinnostusta koulun ulkopuolisiin toimiin, vaan hän mieluummin uppoutui tietokoneiden maailmaan. Hänestä tuli järjestelmänvalvoja yliopiston tietokonekeskuksessa, jossa hän vietti usein aikaansa. Hän nautti kehittämään verkkosivustoja ja jopa ryhtynyt freelance-projekteihin ansaitakseen rahaa yliopistossa ollessaan.

Intohimonsa lisäksi tietokoneita kohtaan Ankit piti myös pyöräilystä ja seikkailumatkoista ystäviensä kanssa. Idea varten matkasivuston Olatrips.com luominen johtui hänen innostuksestaan uusien paikkojen tutkimiseen.

Opintojensa jälkeen Mumbaissa Ankit Bhati yhdessä korkeakoulun vanhemman Bhavish Agarwalin kanssa, ANI Technologiesin perustaja Bangaloressa, Karnatakassa vuonna 2010. Yritys on online-kuljetuspalvelu, ja sen alusta, Ola Cabs, helpottaa taksin varaamista, ajoa ja vuokrausta asiakkaille ympäri maailmaa.

Ankit vastasi Ola Cabsin teknisistä näkökohdista, joka varmistaa sujuvan, kätevän ja tehokkaan kokemuksen sekä asiakkaille että kumppaneille. Olan lisäksi hän uskalsi uuden Software as a Service -käynnistyksen nimeltä Amnic. Tämä alusta palvelee suunnittelutiimejä tarjoamalla välitöntä toimitusta ja mikropalveluiden ajonaikaa jatkuvalla toimituksella, kaikki pilvessä. Tällaisten onnistuneiden hankkeiden ansiosta hänestä on tullut yksi Intian nuorimmista miljardööreistä.

10. Deepinder Goyal

 • Ikä: 40 vuotta
 • Reaaliaikainen nettovarallisuus: Rs. 2 300 miljoonaa

Keskiluokkasta kotoisin oleva Deepinder Goyal sai vaatimattoman kasvatuksen. Valmistuttuaan arvostetusta Intian teknologiainstituutista Delhissä hän kiinnostui ruoasta, mikä inspiroi häntä suunnittelemaan hanke, joka tarjoaisi ihmisille mahdollisuuden tilata aterioita mobiilisovelluksen kautta.

Valmistuttuaan valmistumisestaan ​​Deepinder liittyi Bain and Companyn palvelukseen Senior Associate Consultantiksi tammikuussa 2006. Aikanaan Bainissa hän keksi innovatiivisen ratkaisun säästääkseen ruoan tilaamiseen käytettyä aikaa, koska kaikkien piti kestää pitkiä jonoja. Yhteistyössä kollegansa Pankajin kanssa Deepinder loi verkkosivuston ruoan tilaamiseen yksinomaan Bainin työntekijöille yrityksen intranetissä. Verkkosivusto saavutti odottamattoman suosion ja houkutteli huomattavan määrän liikennettä, mikä johti Deepinderin ymmärtämään valtavan potentiaalin elintarviketeknologiateollisuuden mullistamisessa.

Tämä keskeinen hetki merkitsi uuden aikakauden alkua. Deepinder ja hänen kollegansa olivat ahämmästynyt vastauksesta ja joutui laajentamaan verkkosivustonsa ravintolaluetteloa. Elokuussa 2011 Info Edge sijoitti hankkeeseen miljoona dollaria, mikä sai Deepinderin ja Pankajin tekemään rohkean päätöksen erota työstään Bain and Companyssa. He omistavat täysin aikansa ja ponnistelunsa yrityksensä kasvuun ja kehittämiseen uusitaan nimellä Zomato.

Rahoituksen lisäys ei vain tarjonnut kipeästi kaivattua moraalipotkua, vaan myös lisäsi heidän päättäväisyyttään tehdä Zomato on yksi markkinoiden suosituimmista elintarvikebrändeistä. Alustasta on tullut olennainen osa milleniaalien elämää, ja elämän kuvitteleminen ilman sitä tuntuu mahdottomalta. Deepinderin johdolla Zomato on saavuttanut huomattavaa menestystä, jonka ansiosta hänestä on tullut yksi Intian nuorimmista miljardööreistä.

Lue myös: Zomato nettoarvo, osakekurssi, tulot

Nämä olivat eräitä Intian nuorimmista miljardööreistä. Heidän tarinansa rohkaisevat kaikkia jahtaamaan intohimoaan ja valmistautumaan toteuttamaan unelmiaan.

Lähde: Tapaa Intian nuorimmat miljardöörit

Table of Contents