Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Intian 10 parasta kiinteistöosaketta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Intian 10 parasta kiinteistöosaketta

Kiinteistö on aina ollut yksi suosituimmista sijoitusvaihtoehdoista. Ihmiset haluavat ostaa kiinteistöjä tulevaisuuden taloudellisen turvansa vuoksi. Jos kuitenkin haluat välttää kiinteistön tai maan ostamisen vaivan, kiinteistöosakkeet ovat paljon helpompi tapa sijoittaa kiinteistöihin. Tässä artikkelissa käymme läpi Intian parhaat kiinteistöosakkeet sekä kiinteistöjen penniäiset osakkeet, kiinteistöosakkeet Intiassa ja tarjoamme sinulle luettelon parhaista kiinteistöosakkeista.

Intian 10 parasta kiinteistöosaketta

Intialla on aina ollut erittäin kukoistavat kiinteistömarkkinat. Ihmisillä on taipumus ostaa taloja ja maata Intiasta saadakseen pääomaa tulevaisuudessa. Joka kaupungissa jatkuvasti kasvavan kysynnän vuoksi myös asuntojen hinnat ovat nousussa. Tämä tekee Intian kiinteistöalasta hyvän paikan aloittaa sijoittaminen.

Pandemia iski maailmaan, todellinen tila on kuitenkin ollut yksi eniten kärsineistä aloista kysynnän absoluuttisen laskun ja raaka-aineiden puutteen vuoksi. Ajan myötä, vuoden 2021 ensimmäisestä neljänneksestä lähtien, markkinat ovat kuitenkin kääntyneet ylösalaisin.

Ei vain asuinkiinteistöjen kysyntä kasvaa, vaan myös liikekiinteistöjen kysyntä kasvaa. Asuntojen myynti on kasvanut 113 % vuositasolla syyskuusta 2020 syyskuuhun 2021.

Ulkomaiset suorat sijoitukset ja pääomasijoitukset Intian markkinoille ovat kasvaneet merkittävästi viimeisen vuoden aikana. Tämä on aiheuttanut nousuliikkeen kiinteistömarkkinoilla, mikä tekee näistä osakkeista suotuisan valinnan sijoittajille.

Kun markkinat kasvavat ja ovat hitaasti poistumassa maailmanlaajuisesta pandemiavaikutuksesta, sijoittajat voivat odottaa hyvää tuottoa ja tasaista kehitystä joiltakin huippukiinteistöosakkeilta.

Lue eteenpäin saadaksesi tietää, mihin osakkeisiin kannattaa sijoittaa, miten valita paras ja mitä asioita tulee ottaa huomioon ennen sijoittamista.

Intian 10 parasta kiinteistöosaketta

Seuraavassa on poimintoja, kun kyse on Intian parhaat kiinteistöosakkeet:

Yritykset NSE Edellinen Sulje Markkina-arvo (Rs.Cr) 52 Viikon huippu 52 viikon alin Kirjanpitoarvo per osake P/E-suhde Osinkotuotto
DLF DLF 382 95,534 449,7 250 146,98 63,65 0,78
Godrej-ominaisuudet GODREJPROP 1 513,00 41,911 2 598,00 1 129,55 312 119,37
Prestige Estate PRESTIGE 418,45 16,581 554,9 266.1 238,16 14.37 0,36
Oberoi Realty OBEROIRLTY 897,5 33,093 1 051,90 522.3 286,47 24.16 0,33
Macrotech-kehittäjät LODHA 1 171,10 55,120 1 539,00 587,5 253,22 41.34
Prikaati Enterprise PRIKAATI 488,35 11,372 554,7 268,7 100,97 134,25 0.3
Phoenix Mills Ltd. PHOENIXLTD 1 240,05 22,389 1 279,00 708.2 409,69 93,32 0.19
Sunteck Realty SUNTECK 515.2 7,589 589,9 250 190,58 288,83 0,29
Ashianan asunto ASHIANA 138,7 1 400 209.9 115.3 71,91 0,66
Indiabullsin kiinteistöt IBREAALEST 73.2 3,932 195,9 58 80,47 93,32
🔥 Empfohlen:  5 parasta Costa Rican VPN:ää vuonna 2023 (ilmaiset ja maksulliset palvelimet)

Sijoittaminen Penny Osakkeisiin

Kun päätät sijoittaa kiinteistöosakkeisiin, sinulla on kaksi vaihtoehtoa, joko valita vakiintuneiden suurten yritysten blue chip ja defensiiviset osakkeet tai sijoittaa pienempien yritysten kiinteistön penny-osakkeisiin. Jos jollakulla on korkeampi riskinottohalu, hän voi helposti sijoittaa pienyritysosakkeisiin.

Penny-osakkeet ovat varsin edullisia markkinoilla, koska niillä on vähemmän affiniteettia kärsiä inflaation vuoksi. Kun inflaatio iskee, suuret yritykset yleensä kärsivät, koska ne eivät pysty ylläpitämään kannattavuuttaan. Tuotteiden hinnat nousevat, mikä voi johtaa tappioihin markkinoilla.

Toisaalta pennyosakkeet ovat paljon vähemmän haavoittuvia inflaatiomarkkinoilla. Useimmat pienet yritykset ovat osa vahvoja toimialoja, ja niillä on taipumus muuttaa liiketoimintastrategiaansa inflaation vuoksi. Tämä tekee niistä vähemmän herkkiä. Kannattaa kuitenkin olla tietoinen siitä, että penniosakkeet ovat melko riskialttiita, ja jos yritys putoaa tappiolliseen kuoppaan, menetät lopulta kaikki rahasi.

Kiinteistöosakkeiden valinta

Yllä mainitut osakkeet ovat joitain parhaiten toimivista vaihtoehdoista, joista voit valita. Oikea sijoituspäätöksenteko on kuitenkin kasvun ja sijoitusturvallisuuden avain. Tässä on joitain tekijöitä, joihin sinun tulee kiinnittää huomiota ennen ostamista Intian parhaat kiinteistöosakkeet:

 • Tutki markkinoita: Tutki aina markkinoita. Jos sinusta tuntuu, että markkinanäkymät ovat hyvät ja mahdollisuus kasvaa, valitse sijoittaminen vain kiinteistöosakkeisiin.
 • Vertaa kilpailijoihin: Kiinteistöosaketta valittaessa kannattaa vertailla yrityksiä niiden markkina-aseman ja yrityksen koon perusteella. Vakaat yritykset auttavat lievittämään riskejä.
 • Katso heidän velkasuhteensa omaan pääomaan: Velka Omavaraisuusaste on yrityksen taloudellisen vipuvaikutuksen mitta. Se osoittaa yrityksellä olevat velat verrattuna omaan pääomaan. Yritys, jonka velkaantumisaste on 1-1,5, on turvallinen alue.
 • Osingot: Jos etsit osakkeita, jotka ovat vakaita ja tuottavat tasaisen tulovirran, valitse ne, jotka maksavat osinkoa.
 • PE-suhde: Osakkeen hinta-tuottosuhde on yksi tärkeimmistä mittareista, joka on tarkistettava ennen osakesijoitusta. Markkinoiden keskimääräinen PE-suhde on 20–25. Kaikki sen yläpuolella oleva ei ole hyvä ja alueen alapuolella katsotaan yleisesti hyväksi valinnaksi.
 • Johtaminen ja johtaminen: Lopuksi sinun tulee keskittyä sellaisen yrityksen löytämiseen, jolla on vahva johtamisarvo. Vahva johtajuus yhdistettynä hyvään johtamiseen tekee yrityksestä immuuni jatkuville nousuille ja laskuille. Myös johdon luotettavuus ja läpinäkyvyys auttavat välttämään huijauksia ja muita elementtejä, jotka voivat johtaa liiketoiminnan kaatumiseen.
🔥 Empfohlen:  Mikään seuraava puhelin ei voi jättää huomiotta yhtä asiaa, joka tekee Phone 1:stä erityisen

Hyvät ja huonot puolet

Plussat

Jotkut edut huippukiinteistöosakkeiden ostamisesta pitkällä tai lyhyellä aikavälillä Intian markkinoilla ovat:

 • Vältä inflaatiota: Yksi toimialoista, jonka inflaatio ei laske juurikaan, on kiinteistöala. Kiinteistöjen arvolla on taipumus nousta kysynnän heikkenemisen ja liian korkeiden hintojen vuoksi. Nyt, jos sijoitat kiinteistöosakkeisiin, on reilua sanoa, että hinta selviää markkinoiden mullistuksesta ajan myötä. Siksi inflaation vaaroilta voidaan välttyä toisin kuin muilla toimialoilla.
 • Pääomavoitto pitkällä aikavälillä: Jos valitset oikean osakkeen, voit olla varma niiden kasvavasta arvosta markkinoilla. Kiinteistö on yksi tuote, jonka kysyntä ei lopu koskaan, ja siksi hyvä ja vakiintunut yritys jatkaa kasvuaan ja laajentumistaan ​​ajan myötä. Voit rakentaa sen varaan ja saada paljon, jos valitset pitkän aikavälin sijoituksen.
 • Korkean riskin korkea tuotto: Yksi kiinteistöosakkeiden eduista Intian markkinoilla puolen vuosikymmenen ajan on niiden “korkean riskin ja korkean tuoton ominaisuudet”. Kiinteistöosakkeiden riskisopeutetut tuotot ovat olleet jatkuvassa kasvussa tässä taloudessa. Näin ollen sijoittajille annetaan hyvä mahdollisuus sijoittaa korkean riskin osakkeisiin ja saada hyvää tuottoa.
 • REITs: Toinen kiinteistöosakkeisiin sijoittamisen etu on, että saat myös altistumisen kiinteistösijoitusrahastoille. Intian markkinoiden REIT-yhtiöiden tiedetään menestyvän hyvin, ja pääoman tuotto on vakaa, inflaatioimmuniteetti, osinkoperusteiset tulot ja mahdollisuus hajauttaa salkkua.

Haittoja

Seuraavassa on joitain haittoja parhaat kiinteistöosakkeet Intiassa jotka sinun tulee tietää ennen sijoittamista:

 • Korkeat maksut: Usein nähdään, että kiinteistöosakkeiden välittäjät veloittavat korkeampia yleiskuluja sekä pitkäaikaisista että lyhytaikaisista sijoitustileistä. Se voi lisätä investoinnin kokonaiskustannuksia.
 • Hidas talouskasvu: Siinä tapauksessa, että maan talous on taantumassa ja tulee ajanjakso, jolloin kiinteistömarkkinat vaikuttavat negatiivisesti. Kun maan talouskasvu on hidasta, rahavirtaa on rajoittava, mikä tarkoittaa, että kiinteistöjen kysyntä hidastuu. Se voi vaikuttaa kiinteistöosakkeiden hintaan ja aiheuttaa mahdollisia tappioita sijoittajalle.
🔥 Empfohlen:  Kuinka analysoida kilpailijoiden verkkosivustojen liikennettä, tuloja ja käänteisiä linkkejä

Lue myös: 10 parasta osaketta ostettavaksi Intiassa pitkällä aikavälillä

Mitä REITit ovat?

Kiinteistösijoitusrahasto on eräänlainen vaihtoehtoinen sijoitusvaihtoehto, joka haluaa sijoittaa näille markkinoille, mutta ei myöskään halua sijoittaa osakkeisiin. Se on rahasto, johon sijoittajan rahaa sijoitetaan erilaisiin liikekiinteistöprojekteihin. kiinteistöjen ylläpitomaksun maksamisen jälkeen ansaitut tulot maksetaan sijoittajille ansiona.

Se on parempi mahdollisuus, jos etsit paljon osinkoa maksavaa vaihtoehtoa. REIT:t maksavat noin 90 prosenttia tuotoista osinkoina. Lisäksi ne ovat vähemmän riskialttiita osakkeisiin verrattuna, niillä on korkeat tulonäkymät ja ne tarjoavat verohelpotuksia.

Tällä hetkellä kiinteistömarkkinoilla menee hyvin, joten on hyvä aika sijoittaa joihinkin alan parhaiten tuottaviin osakkeisiin. Kiinteistöosakkeet ovat täydellinen tapa hajauttaa salkkuasi jakaaksesi riskit tehokkaasti. Voit valita tehokkaiden suurten yritysten osakkeiden tai korkean riskin omaavien osakkeiden joukosta täyttääksesi ansaintavaatimukset.

Kiinteistöosakkeet eivät ole vain turvallisia ja vakaita muihin toimialan osakkeisiin verrattuna, vaan ne ovat myös korkean tuottovälineitä. Intian parhaat kiinteistöosakkeet tarjoavat sijoittajille erinomaisen mahdollisuuden turvata korpuksensa ja hankkia pääomaa pitkällä aikavälillä.

Sinun tarvitsee vain tehdä hyvää tutkimusta, vertailla osakkeita ja tutkia niiden aiempaa kehitystä saadaksesi käsityksen niiden tulevasta asemasta ja kasvusta alalla.