Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Intian 10 parasta teefranchising-sopimusta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Intian 10 parasta teefranchising-sopimusta

Siitä lähtien, kun britit perustivat teenviljelyn Intiaan, siitä on tullut merkittävä osa elämäämme. Onnemme, surumme ja jopa poliittisen keskustelumme läpi hauduttaessa tee nousi väistämättömäksi osaksi teeteollisuuden kukoistamista ja aloitti siten.

Ainutlaatuiset ilmastovaatimukset ja topografia rajoittavat teen valmistuksen pienelle alueelle. Tämä tekee franchisingista tärkeän osan markkinointia toiseksi suurimmalle teen tuottajalle.

Kuluttajapohja on laaja, ja investoinnit ovat vähäisiä. Teefranchising-toiminta on nykyään vähemmän riskialtista ja kannattavampaa liiketoimintaa. Tässä on joitain Intian parhaista teefranchising-sopimuksista, joita voit harkita.

Teepolut
Darjeeling Tea Boutique
MBA Chai Wala
Tea Villa kahvila
Golden Tea Co
Teeplaneetta
Chai Sutta -baari
Chai Point
Chai Garam
Chai Tapri

Teepolut

Nimi Tea Trails

Perustettu 2012
Myyntipisteitä yhteensä 30
Royalty 6 %
Franchising-alueen määrittely 500 neliöjalkaa

Se on kahvila franchising, joka palvelee noin 80 erilaista teetä ja teetä sisältävää ruokaa. Vuosien kokemuksella teen panimosta Tea Trails varmistaa erinomaisen laadun käsin poimittujen teelehtien hankinnasta lopputuotteeseen.

Koska ne ovat tunnettu ja tuttu nimi juomaalalla, ne tarjoavat täydellistä tukea franchising-saajalle kaikilla tavoilla. Pienemmät investoinnit ja nopea ROI ovat tämän hankkeen kohokohtia.

Jos olet intohimoinen alaa kohtaan ja olet valmis innovaatioihin ja mukautumiseen kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla, tämä on paikka, johon voit sijoittaa rahasi. Yrittäjät voivat valita kahdenlaisia ​​franchising-malleja – tavallinen kahvila tai ruokakahvila.

Darjeeling Tea Boutique

Nimi Darjeeling Tea Boutique

Perustettu 2012
Myyntipisteitä yhteensä NA
Royalty NA
Franchising-alueen määrittely NA

Darjeeling Tea Boutique on merkittäviä teen valmistajia, jotka ovat toimineet alalla vuodesta 2012. Korkealaatuisen teen tarjonnan ansiosta eri puolilla maata he ovat ansainneet itselleen hyvän maineen lyhyessä ajassa. Brändin onnistunut perustaminen itsessään on vakuutus sijoitetun pääoman tuotosta.

MBA Chai Wala

Nimi MBA Chai Wala

Perustettu 2017
Myyntipisteitä yhteensä 43
Royalty NA
Franchising-alueen määrittely 150 neliöjalkaa Kiosk Model 300 sq.ft. Dine In Model 500 sq.ft. Lounge Modelille
🔥 Empfohlen:  Mikä oli Netflixin Add a Home -ominaisuus ja mitä sille tapahtui?

MBA Chai Wala on erittäin suosittu nimi kaikkien korkeakoulussa käyvien teen ystävien keskuudessa. Inspiroivan matkansa ja laajan laajentumisensa ansiosta tämä startup on noussut yhdeksi parhaista vaihtoehdoista franchising-sopimuksen perustamiseen. Se on perustettu vuonna 2017 ja se toimittaa edelleen asiakkailleen parasta laatua.

Lisätietoja varten sinun on lähetettävä pyyntö MBA chai Wala -verkkosivuston kautta. Jos olet henkilö, jolla on hyvät johtamistaidot ja innovatiiviset liiketoiminnan kehittämisideat, sinun kannattaa lähteä siihen.

Tea Villa kahvila

Nimi Tea Villa Cafe

Perustettu 2014
Myyntipisteitä yhteensä 35
Royalty 10 %
Franchising-alueen määrittely 1500 neliöjalkaa

Tea Villa Cafen visiona on toimittaa parasta teetä maailman toiseksi suurimmalle teen tuottajalle ja kuluttajalle, ja se pyrkii leviämään mahdollisimman moneen paikkaan. Laatuun kiinnitettyinä ne takaavat kaikenlaisen tuen franchising-saajalle.

Ne jopa rohkaisevat perustamaan master franchising -sopimuksia alueesta riippuen. Koska he odottavat innolla laajentavansa yritystään koko maahan, franchisingsaaja voi saada siitä parhaan tarjouksen.Golden Tea Co

Nimi Golden Tea Co

Perustettu 2000
Myyntipisteitä yhteensä 16+
Royalty 15 %
Franchising-alueen määrittely 100 neliöjalkaa

Alhaisilla investointiasteilla Golden Tea Co voi olla kannattava sijoitus vähittäiskaupan teefranchising-yhtiönä. Ne ovat perheyritys, joka on toiminut alalla viimeiset 40 vuotta.

Heidän tuotteitaan ovat Assam-tee, Darjeeling-tee, vihreä tee jne. He ovat sitoutuneet tarjoamaan erinomaista laatua, laajentamaan markkinointitukea ja mainosapua franchising-saajalle. Ne takaavat myös nopeamman sijoitetun pääoman tuoton.

Teeplaneetta

Nimeä Teeplaneetta

Perustettu 2007
Myyntipisteitä yhteensä 22
Royalty NA
Franchising-alueen määrittely 100 neliöjalkaa

Kymmenen vuoden aikana perustamisestaan ​​The Tea Planet on onnistunut edistämään erinomaisia ​​teelajikkeita, jotka ovat levinneet Intiaan ja Sri Lankaan. Heillä on myös vientiä Dubaihin ja Venäjälle. Laatu ja monipuolisuus ovat heidän tavaramerkkejään. Heidän liiketoimintamallinsa on suunniteltu siten, että se varmistaa myymälän nopean perustamisen ja perustamisen.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tulee tietää verkkosivustojen lokalisoinnista

Hyvin suunnitellut menetelmät suoraa raaka-aineiden hankintaa varten ja erittäin kokenut ryhmä, joka on sitoutunut laadun testaamiseen, hankintaan ja tutkimukseen, The Tea Planet tarjoaa turvallisen yhteyden yritysmaailmaan. Ne tarjoavat Express-mallin, Cafe-mallin ja Metro-mallin kahvilat.

Chai Sutta -baari

Nimi Chai Sutta Bar

Perustettu 2016
Myyntipisteitä yhteensä 400+
Royalty 2 %
Franchising-alueen määrittely 100 neliöjalkaa

Chai Sutta Bar on ymmärtänyt ja hyväksynyt chain ainutlaatuisen kulttuurisen sekoituksen, ja se on levinnyt yli 150 myyntipisteeseen 70 kaupungissa ja enemmän. CSB tarjoaa sinulle esimerkilliset marginaalit ja valtava kasvu. Heillä on erilaisia ​​​​malleja, kuten

  • FOCO
  • FOFO
  • COCO

Sen lisäksi heidän myyntipisteensä heijastavat myös monimuotoisuutta, jota he yrittävät tarjota palveluillaan. Heillä on kioskeja, keskikokoisia ja mega-myymälöitä.

Chai Point

Nimi Chai Point

Perustettu 2010
Myyntipisteitä yhteensä 180
Royalty 2 %
Franchising-alueen määrittely 600 neliöjalkaa

Chai Point on Intian suurin vähittäiskauppaketju. Hankittaessa parasta kaikesta tarvittavasta, ei ole epäilystäkään siitä, että Chain asettamat standardit viittaavat chai-juomamaailmaan. Chai Pointin verkosto kasvaa jatkuvasti.

He työskentelevät päivästä toiseen pysyäkseen uskollisena visiolleen, joka on laajentaa asiakaskuntaansa vertaansa vailla olevalla chai-kokemuksella. Vuonna 2015 perustettu se on rekisteröinyt vuosittain 30 miljoonan kupin chaita. Eikö se ole hyvä yritys franchising-kumppaniksi?

Chai Garam

Nimi Chai Garam

Perustettu 2008
Myyntipisteitä yhteensä 150
Royalty 4 % myynnistä
Franchising-alueen määrittely 300 neliöjalkaa

Teevalikoima ja sen kysyntä eivät lopu koskaan. Varsinkin kun se antaa kodin maun. Voidaan sanoa, että Chai Garamin kodikkaus auttoi sitä olemaan sitä mitä se on tänään.

Laaja valikoima teetä tarjoiltuna lämmöllä, se on saavuttanut nyt 60 myyntipistettä. Chai Garamilla on erilaisia ​​muotoja, kuten sisäkioskeja, ulkokioskeja, mobiilikärryjä, vähittäismyyntipisteitä ja shop-in-shop. Koska se on budjettikahvila, se tuo alhaisen investointiasteen ja siten alhaisen riskitason.

🔥 Empfohlen:  Onko Bubble Party laillinen vai huijaus? (Rehellinen arvostelu!)

Chai Tapri

Nimi Chai Tapri

Perustettu 2015
Myyntipisteitä yhteensä 27
Royalty 10 % noin
Franchising-alueen määrittely 500 neliöjalkaa

Chai Tapri on erinomainen sijoituspaikka luotettavuutensa, läpinäkyvyytensä ja työhön sitoutumisensa ansiosta. Intialaisten tunnejuomaa innovatiivisimmilla tavoilla vuodesta 2016 lähtien tarjoileva Chai Tapri on kasvanut nyt yli 15 myyntipisteeseen.

He pyrkivät laajentumaan I- ja II-tason kaupunkeihin ja sitten hitaasti Intian sisäosiin. Ottaen huomioon Intian ehtymättömät juomamarkkinat, tämä investointi ei mene turhaan.Johtopäätös

Kuten aiemmin mainittiin, tee on tunne intialaisille ja teeteollisuuden liiketoiminta kasvaa edelleen tulevaisuudessa. Jatkuva teen brändäys kahvin päälle vauhdittaa kasvua merkittävästi.

On suositeltavaa sijoittaa franchising-sopimuksiin sen kasvaessa parhaan hyödyn saamiseksi. Sen alhaiset sijoitukset ja korkea tuotto tekevät siitä alhaisen riskin. Jos aiot sijoittaa teefranchising-sopimukseen, yllä olevasta artikkelista voi olla sinulle hyötyä.

UKK

Onko Tea franchising kannattavaa Intiassa?

Intiassa franchising-liiketoiminta kukoistaa. Franchising-liiketoimintamalli tarjoaa voittoa sekä luvakkeensaajalle että franchising-antajalle; siksi se on tuottoisa liiketoimintamalli.

Ovatko teekojut kannattavia?

Teekojut lasketaan pienyritysten joukkoon. Asianmukaisella markkinatutkimuksella tehtynä se voidaan kuitenkin muuntaa hyväksi kannattavaksi liiketoiminnaksi.

Mikä on kallista teetä Intiassa?

Intiassa on monia ensiluokkaisia ​​teemerkkejä. Yksi Intian kalleimmista teestä on Manohari Gold Tea.

Mikä on Intian suurin teetila?

Gatoonga Tea Estate, Assam on yksi Intian suurimmista teetiloista.

Table of Contents