Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Intian 12 parasta harjoittelusivustoa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Intian 12 parasta harjoittelusivustoa vuonna 2023

Nykypäivän kilpailluilla työmarkkinoilla työpaikan saaminen ilman aikaisempaa kokemusta voi olla haastavaa. Monet yritykset vaativat hakijoilta jonkin verran kokemusta, ennen kuin he harkitsevat heitä haluttuun työprofiiliin. On kuitenkin olemassa ratkaisu fuksilaisille, jotka haluavat saada arvokasta työkokemusta – harjoittelupaikkoja. Harjoittelumatkalle aloittaminen voi tarjota täydellisen aloitusalustan urallesi.

Työharjoittelut tarjoavat arvokkaan mahdollisuuden saada todellista näkyvyyttä, kehittää taitoja ja aloittaa lupaava ura, joka voi merkittävästi parantaa mahdollisuuksiasi saada unelmatyö hyvämaineisessa yrityksessä. Tuoreena tämän mahdollisuuden avulla voit hankkia käytännön kokemusta, kehittää asiaankuuluvia taitoja ja rakentaa vahvan ammatillisen verkoston. Koska tarjolla on lukuisia harjoitteluvaihtoehtoja, oikean löytäminen Intiasta voi olla ylivoimaista.

Haun yksinkertaistamiseksi olemme koonneet a luettelo Intian parhaista harjoittelupaikoista. Nämä alustat voivat olla korvaamattomia yhdistäessään sinut täydelliseen harjoittelupaikkaan urasi käynnistämiseksi. Tutustutaanpa näihin sivustoihin ja löydämme portin tulevaan menestykseesi.

Parhaat harjoittelusivustot Intiassa

1. Internshala
2. LinkedIn
3. LetsIntern
4. Hyvin löydetty
5. Killer Launch
6. Hei harjoittelija
7. Youth4Work
8. GlassDoor
9. Stumagz
10. Oysterconnect
11. Intialainen harjoittelu
12. Chegg-harjoittelut

1. Internshala

Yrityksen nimi Internshala

Perustajat Sarvesh Agrawal, Ankur Khator
Perustettu 2010
Tarjotut palvelut Työharjoittelu, verkkokoulutus
Verkkosivusto www.internshala.com

Internshala on laajalti tunnustettu alusta, joka yhdistää opiskelijat ja valmistuneet työharjoitteluun eri aloilla. Sivusto tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jonka avulla on helppo etsiä harjoittelupaikkoja haluttujen paikkojen, kiinnostuksen kohteiden ja keston perusteella. Internshala tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet startupeista vakiintuneisiin yrityksiin.

Harjoittelun lisäksi Internshala auttaa sinua myös valitsemaan laajasta valikoimasta koulutusohjelmia, työpajoja ja webinaareja erittäin edulliseen hintaan. Se sisältää ohjelmia, kuten digitaalinen markkinointi, verkkokehitys, eettinen hakkerointi, Python ja niin edelleen. Siinä on muita osioita, kuten uuden kielen oppiminen, luovat taiteet, datatiede, arkkitehtuuri ja muut.

2. LinkedIn

Yrityksen nimi LinkedIn

Perustajat Reid Hoffman, Jean-Luc Vaillant, Konstantin Guericke, Eric Ly, Allen Blue
Perustettu 2002
Tarjotut palvelut Ammattimainen verkostoituminen, työnhaku ja urakehitys
Verkkosivusto www.linkedin.com

LinkedIn on yksi Intian ammattimaisimmista työnhakusivustoista. Se on myös tehnyt yhteistyötä monien kansainvälisten yritysten kanssa. Siinä on paremmat viestintämahdollisuudet, joita voi käyttää. LinkedIn auttaa käyttäjäänsä luomaan verkkoa ja muodostamaan yhteyden vertaisiin. Voit jopa päästä käsiksi erilaisiin aktiviteetteihin, joita tapahtuu ympäri ammatillista maailmaa. Siinä on myös Linkedin Learning -ohjelmia, jotka auttavat sinua hankkimaan taitoja.

Verrattuna muihin Intian verkkosivustoihin LinkedIn tuottaa korkealaatuisempia ehdokkaita. Siksi sillä on kova kilpailu ja vaatii teräviä taitoja hakeakseen mitä tahansa työtä LinkedInin kautta.

3. LetsIntern

Yrityksen nimi LetsIntern

Perustajat Rishabh Gupta ja Pranay Swarup
Perustettu 2010
Tarjotut palvelut Harjoittelumahdollisuudet ja uraohjaus
Verkkosivusto www.letsintern.in

LetsIntern tarjoaa käyttäjälle jännittäviä harjoittelupaikkoja vähimmäisvaatimuksilla ja tietysti hyvällä stipendillä. Parasta siinä on, että se tarjoaa harjoittelupaikkoja muutamassa suuressa organisaatiossa. Tencent Game, Myntra, The Indian Express, Emerson, Big Basket, Comic Con India, PVR Cinemas ja muut yritykset palkkaisivat alaisuudessaan harjoittelijoita.

Jopa organisaatiot voivat käyttää sitä helposti myös harjoittelijoiden palkkaamiseen. Ilmoittautuminen tehdään sekä opiskelijoille että työnantajille. Alusta tarjoaa myös uraohjausta, ansioluettelon rakennustyökaluja ja arvokkaita näkemyksiä harjoittelukokemuksen parantamiseksi. Kaiken tämän lisäksi heillä on myös kaikille suunnattu blogi, josta löytyy erilaisia ​​arvokkaita vinkkejä.

4. Hyvin löydetty

Yrityksen nimi Wellfound

Perustajat Naval Ravikant ja Babak Nivi
Perustettu 2010
Tarjotut palvelut Aloitustyöt, sijoittaminen, varainhankinta jne.
Verkkosivusto www.wellfound.com

Hyvin löydetty Aiemmin AngelList on tunnettu verkkoalusta, joka tarjoaa palveluita startup-yrityksille, sijoittajille ja työnhakijoille yrittäjyysekosysteemissä. Se toimii kattavana keskuksena, jossa startupit voivat olla yhteydessä potentiaalisiin sijoittajiin ja sijoittajat voivat löytää lupaavia startup-mahdollisuuksia. Alusta helpottaa varainhankintaa, työpaikkailmoituksia ja verkostoitumista luoden dynaamisen yhteisön, joka edistää innovaatioita ja kasvua. Wellfound keskittyy kuromaan umpeen lahjakkaiden yrittäjien ja intohimoisten sijoittajien välistä kuilua ja sillä on merkittävä rooli startup-ekosysteemin ruokkimisessa ja innovatiivisten yritysten kasvun tukemisessa maailmanlaajuisesti.

Wellfound toimii väitteensä mukaisesti globaalin startup-yhteisön konvergenssipisteenä. Opiskelijoiden lisäksi myös lukuisia työskenteleviä ammattilaisia ​​palveleva alusta tarjoaa laajan valikoiman mahdollisuuksia. Tunnetut organisaatiot, kuten Patreon, Tinder, Twitch, Yelp, Gusto ja Medium, ovat lukuisia Wellfoundin kanssa yhteistyötä tekeviä kumppaneita.

Työnhakijoiden ja startup-yritysten yhdistämisen lisäksi Wellfound esittelee ainutlaatuisia sijoitusohjelmia, joiden avulla yksilöt voivat sijoittaa startup-yrityksiin niiden varhaisessa kehitysvaiheessa. Suoraviivaisen profiilin viimeistelyprosessin avulla käyttäjät voivat navigoida verkkosivustolla helposti ja joustavasti, mikä avaa potentiaalien ja mahdollisuuksien maailman.

5. Killer Launch

Yrityksen nimi KillerLaunch

Perustajat Heena Vinayak, Sahil Kohli
Perustettu 2019
Tarjotut palvelut Työnhaku-, harjoittelu- ja urakehitysresurssit
Verkkosivusto www.killerlaunch.com

KillerLaunch on varustettu muutamalla tarkennetulla hakutyökalulla. Sen avulla käyttäjät voivat etsiä harjoittelupaikkoja haluamansa sijainnin ja toimialojen mukaan. Niiden tavoitteena on tarjota käyttäjille parhaat harjoittelumahdollisuudet.

Jos olet etsimässä startup-työtä tai harjoittelupaikkaa itsellesi, tämä voi olla loistava valinta kaikkien joukossa. Se on kaikki aidosti sertifioitu, ja se tarkistaa startup-yritykset, jotka ovat täynnä kaikille, jotka etsivät samaa. Voit jopa kommunikoida suoraan KillerLaunch-viestiportaalien kautta.

6. Hei harjoittelija

Yrityksen nimi Hello Intern

Perustajat Snehal Nimje
Perustettu 2006
Tarjotut palvelut Harjoittelumahdollisuudet ja uraohjaus
Verkkosivusto www.hellointern.co

Maailmanlaajuisena harjoitteluasiantuntijana pidetty Hello Intern sai myös paljon huomiota ihmisiltä. Sen avulla käyttäjät voivat selata parhaita harjoittelumahdollisuuksia ja hakea valitsemiinsa yrityksiin. Se on tehnyt yhteistyötä monien startup-yritysten, voittoa tavoittelemattomien järjestöjen ja yritysyritysten kanssa.

Hello Intern tarjoaa harjoittelupaikkoja yrityksiltä, ​​kuten Zee Media, Titan, Vivo, Decathlon, Citrus ja monet muut. voit valita harjoittelupaikkoja esimerkiksi digitaalisen markkinoinnin, mobiilisovelluskehityksen, graafisen suunnittelun ja niin edelleen. Tämän lisäksi voit saada pääsyn online-koulutusohjelmiin ja sinulla on kotityötä saatavilla.

7. Youth4Work

Yrityksen nimi Youth4Work

Perustajat Rachit Jain
Perustettu 2012
Tarjotut palvelut Osaamisen arvioinnit, uraohjaus ja työharjoittelupaikan haku
Verkkosivusto www.youth4work.com

Youth4work on verkkoalusta, joka tarjoaa opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille osaamisen arviointeja, uraohjausta ja harjoittelupaikan hakupalveluita. Alusta auttaa yksilöitä löytämään vahvuutensa ja kehittämiskohteensa taitotestien ja arviointien avulla. Se tarjoaa myös henkilökohtaista uraneuvontaa ja arviointituloksiin perustuvia suosituksia, jotka auttavat käyttäjiä tekemään tietoisia uravalintoja. Lisäksi Youth4work tarjoaa tietokannan työharjoittelumahdollisuuksista eri toimialoilta, ja se yhdistää työharjoittelijat mahdollisiin työnantajiin. Foorumi pyrkii kuromaan umpeen koulutuksen ja työllisyyden välistä kuilua ja antamaan nuorille arvokkaita oivalluksia ja resursseja uransa aloittamiseen.

8. GlassDoor

Yrityksen nimi GlassDoor

Perustajat Robert Hohman, Tim Besse, Rich Barton
Perustettu 2007
Tarjotut palvelut Työnhaku, yritysarvostelut, palkkatiedot, haastatteluvinkit ja urakehitysresurssit
Verkkosivusto www.glassdoor.com

Lasiovi toimii kattavana resurssina työnhakijoille tarjoten erilaisia ​​palveluita, jotka auttavat yksilöitä löytämään töitä ja tekemään tietoisia urapäätöksiä. Alusta tarjoaa työnhakuominaisuuksia, joissa käyttäjät voivat selata laajan valikoiman avoimia työpaikkoja eri yrityksiltä ja toimialoilta. Lisäksi Glassdoor tarjoaa nykyisten ja entisten työntekijöiden kirjoittamia arvokkaita yritysarvosteluja ja luokituksia, jotka antavat työnhakijoille näkemyksiä eri organisaatioiden työkulttuurista, palkkatiedoista ja muista näkökohdista.

Glassdoor tarjoaa myös palkkatietoa eri työtehtäviin, mikä auttaa hakijoita arvioimaan markkina-arvoaan ja neuvottelemaan paremmasta palkitsemisesta. Alusta tarjoaa haastatteluvinkkejä ja urakehitysresursseja, jotka auttavat käyttäjiä valmistautumaan työhaastatteluihin ja etenemään urallaan.

Glassdoor on vain muutaman klikkauksen päässä mahdollisuudesta aloittaa hyvä ura. Segmentoidun käyttöliittymän avulla voit saada yksityiskohtaista tietoa mistä tahansa etsimäsi yrityksestä.

9. Stumagz

Yrityksen nimi Stumagz

Perustajat Sri Charan Lakkaraju ja Frederick Devarampati
Perustettu 2015
Tarjotut palvelut Harjoittelut, tapahtumat, kilpailut ja kampusuutiset
Verkkosivusto www.stumagz.com

Stumagz on online-alusta, joka palvelee korkeakouluopiskelijoita ja tarjoaa heille kattavan tilan löytää erilaisia ​​mahdollisuuksia ja aktiviteetteja ja osallistua niihin. Alusta tarjoaa erilaisia ​​palveluita, mukaan lukien harjoittelupaikkaluettelot, tietoa kampuksen tapahtumista ja kilpailuista, korkeakouluuutispäivityksiä ja verkostoitumismahdollisuuksia opiskelijoille. Stumagzin tavoitteena on luoda elinvoimainen yhteisö korkeakouluopiskelijoille, yhdistää heidät arvokkaisiin resursseihin ja auttaa heitä saamaan kaiken irti akateemisesta matkastaan.

10. Oysterconnect

Yrityksen nimi Oysterconnect

Perustajat Rimy Oberoi
Perustettu 2013
Tarjotut palvelut Virtuaaliharjoittelut, taitojen kehittämisohjelmat
Verkkosivusto www.oysterconnect.com

OysterConnect on alusta, joka tarjoaa virtuaalisia harjoittelupaikkoja ja taitojen kehittämisohjelmia. Alusta yhdistää korkeakouluopiskelijat ja nuoret ammattilaiset virtuaalisiin harjoittelumahdollisuuksiin, joiden avulla he voivat hankkia käytännön työkokemusta ja kehittää osaamistaan. OysterConnect tekee yhteistyötä eri yritysten kanssa tarjotakseen mielekkäitä projekteja ja tehtäviä harjoittelijoille etätyöskentelyyn.

OysterConnect pyrkii taitojen kehittämisohjelmillaan antamaan henkilöille, joilla on asiaankuuluvat taidot ja tiedot, menestymään urallaan. Alusta tarjoaa monipuolisen valikoiman projekteja ja oppimisresursseja sellaisilla aloilla kuin markkinointi, myynti, analytiikka ja paljon muuta.

OysterConnectin virtuaaliharjoittelut ja osaamisen kehittämisohjelmat tarjoavat opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille joustavan ja kätevän tavan hankkia arvokasta kokemusta, tehostaa ansioluetteloaan ja valmistautua menestyksekkäälle uramatkalle.

11. Intialainen harjoittelu

Yrityksen nimi IndianInternship

Perustajat Tuntematon
Perustettu Tuntematon
Tarjotut palvelut Harjoittelumahdollisuudet ja resurssit
Verkkosivusto www.indianinternship.com

Intialainen harjoittelu on online-alusta, joka keskittyy tarjoamaan harjoittelumahdollisuuksia ja resursseja opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille Intiassa. Alusta toimii arvokkaana resurssina henkilöille, jotka etsivät harjoittelupaikkaa eri toimialoilta ja aloilta.

IndianInternship yhdistää aloittelevat harjoittelijat monenlaisiin harjoittelumahdollisuuksiin, jolloin he voivat saada käytännön työkokemusta ja parantaa taitojaan. Alusta tarjoaa myös resursseja ja tietoja, jotka auttavat opiskelijoita valmistautumaan harjoitteluun ja hyödyntämään oppimiskokemuksiaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaiken kaikkiaan IndianInternship toimii arvokkaana alustana opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille tarjoten heille tarvittavat työkalut ja mahdollisuudet aloittaa uransa ja tehdä tietoisia päätöksiä tulevista poluistaan.

12. Chegg-harjoittelut

Yrityksen nimi Chegg

Perustajat Carlson, Rashid ja Aayush Phumbhra
Perustettu 2005
Tarjotut palvelut Verkko-oppimisalusta, työharjoittelu, oppikirjojen vuokraus, kotitehtävien apu, tutorointi
Verkkosivusto www.internships.com

Chegg Internships on online-tutorointiyritys- ja työpaikkasivusto, jonka avulla työnantajat voivat tarjota aloitustason työpaikkoja. Sivusto hyväksyy ehdokkaiden hakemukset. Chegg antaa työnantajille mahdollisuuden tarjota ja nimittää sertifioituja ehdokkaita useisiin harjoittelu- ja työtehtäviin kaikkialla maassa. Sivusto tarjoaa useita lähteitä kannattavan harjoitteluohjelman toteuttamiseen.

Johtopäätös

Harjoittelu on paras tilaisuus parantaa osaamistasi ja työkokemustasi sekä ansioluetteloasi. Näin ansioluettelosi huomaa suuret yritykset ennen kuin aloitat työsi. Joten etsi etsimäsi harjoittelupaikka yllä olevista harjoitteluportaaleista ja hae viipymättä.

UKK

Mitä ovat harjoittelusivustot?

Harjoittelusivustot ovat verkkoalustoja, jotka yhdistävät opiskelijat ja nuoret ammattilaiset eri yritysten ja organisaatioiden tarjoamiin harjoittelumahdollisuuksiin.

Mitkä ovat Intian suosituimmat harjoittelusivustot?

 • Internshala
 • LinkedIn
 • LetsIntern
 • Hyvin löydetty
 • Killer Launch
 • Hei harjoittelija
 • Youth4Work
 • Lasiovi
 • stuMagz
 • OysterConnect
 • Intialainen harjoittelu

Miten löydän harjoittelupaikan Intiasta?

Löytääksesi harjoittelupaikan Intiasta, voit hyödyntää online-harjoittelusivustoja, jotka yhdistävät opiskelijat ja nuoret ammattilaiset erilaisiin harjoittelumahdollisuuksiin eri toimialoilla. Lisäksi voit ottaa yhteyttä suoraan yrityksiin, osallistua uramessuille tai hakea ohjausta yliopistosi harjoittelusolusta työharjoittelun avaamiseen.

Ovatko harjoittelusivustot vain korkeakouluopiskelijoille?

Ei, harjoittelusivustot palvelevat sekä korkeakouluopiskelijoita että vastavalmistuneita.

Onko Internshala turvallinen?

Kyllä, Internshala on yksi parhaista työharjoittelusivustoista, mutta varo petollisia yrityksiä ja väärennettyjä työpaikkailmoituksia.

Antavatko työharjoittelut palkkaa?

Harjoittelu tarjoaa opiskelijoille maksun stipendin, ei palkan muodossa.

Onko mahdollista saada työtä harjoittelun jälkeen?

Kyllä, työharjoittelun jälkeen on mahdollista saada työpaikka, sillä työharjoittelu tarjoaa arvokasta työkokemusta ja verkostoitumismahdollisuuksia, mikä lisää todennäköisyyttä tulla saman yrityksen palvelukseen tai luoda yhteyksiä, jotka johtavat tuleviin työtarjouksiin.

Veloittavatko nämä sivustot mitään maksuja harjoittelupaikkojen pääsystä?

Useimmat harjoittelusivustot ovat ilmaisia, jotta käyttäjät voivat käyttää ja tutkia harjoittelupaikkaluetteloita. Jotkut verkkosivustot voivat kuitenkin tarjota premium-palveluita tai lisäominaisuuksia maksua vastaan.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Khatabookin menestystarina – kuinka se vähentää kirjanpidon taakkaa?