Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Intian 12 parasta teräsyritystä 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Intian 12 parasta teräsyritystä 2023

Metallit ovat klassinen liikkeellepaneva voima teollistumisen alalla, ja teräs on hallitsevassa asemassa. Teräs on pitkään vaikuttanut poikkeuksellisesti Intian talouskasvuun. Intia on raakateräksen tuotannossa toisella sijalla Kiinan jälkeen.

The Intian terästeollisuus juontaa juurensa 1600-luvun alkuun. Nykyään myös teräkselle on valtava kysyntä eri aloilla, kuten rakentamisessa, rautateissä, autoissa, kestokulutustavaroissa ja muilla.

Intiasta löydetystä teräksestä tuli yrittäjille suuri mahdollisuus päästä mukaan liiketoimintaan. Myös valtion sektorit olivat kiinnostuneita toimimaan tällä alalla useiden muiden yksityisten liikemiesten kanssa. Ensimmäinen Intian terästeollisuudessa havaittu on Tata Iron & Steel Companyn (TISCO) perustaminen Bihariin vuonna 1907. Myöhemmin monet terästehtaat osallistuivat Intian terästeollisuuteen.

Tässä blogissa sukeltamme teräksen maailmaan ja tutkimme Intian parhaat teräsyhtiöt. Liity kanssamme paljastamaan teknologioita, innovaatioita ja kestäviä käytäntöjä, jotka ovat tehneet näistä yrityksistä alan johtajia.

Intian 12 parasta teräsyritystä

Alla on listattu Intian 12 parasta terästeollisuutta:

 1. Tata Steel Limited
 2. JSW Steel Limited
 3. Steel Authority of India Limited
 4. Essar Steel India Limited
 5. Jindal Steel & Power Limited
 6. Rashtriya Ispat Nigam Limited
 7. National Mineral Development Corporation
 8. VISA terästä
 9. MESCO terästä
 10. Electrotherm India Limited
 11. APL Apollo -putket
 12. Ratnamani Metals & Tubes Ltd.

Tata Steel Limited

Yrityksen nimi Tata Steel Limited

Päämaja Mumbai, Maharashtra
Perustajat Jamsetji Tata
Perustettu 1907
Vanhempainjärjestö Tata Group
Työntekijöiden määrä 32 364 (2021)

Tata Steel oli Aasian ensimmäinen teräsyhtiö, joka perustettiin vuonna 1907. Vaikka yritys sijaitsee Jamshedpurissa, sen pääkonttori on Jharkhandissa Mumbaissa. Tata Steel Limited tunnettiin aiemmin nimellä Tata Iron and Steel Company Limited (TISCO).

Yli 30 miljoonan tonnin vuotuisella raakateräskapasiteetilla yhtiö on toiseksi suurin tuottaja Euroopassa. Tata-konserniin kuuluva Tata Steel Limited vähensi kilpailuaan markkinoilla ostamalla Bhushan Steel Limitedin vuosina 2018-19 ja osti myös Usha Martin Ltd:n.JSW Steel Limited

Yrityksen nimi JSW Steel Limited

Päämaja Mumbai, Maharashtra
Perustajat Sajjan Jindal
Perustettu 1982
Vanhempainjärjestö JSW Group
Työntekijöiden määrä 13 128 (2021)

JSW Group on JSW Steelin emoorganisaatio ja yksi Intian suurimmista terästä valmistavista yrityksistä. JSW Steel Limitedillä on laajaa toimintaa Intian lisäksi myös kansainvälisillä markkinoilla.

JSW Steel Limited aloitti 80-luvun alussa yhdellä terästehtaalla Mumbaissa, ja nyt yhtiöllä on terästehtaita osavaltioissa, kuten Karnatakassa, Tamil Nadussa ja Maharashtrassa.Steel Authority of India Limited

Yrityksen nimi Steel Authority of India Limited

Päämaja New Delhi
Perustajat Teräsministeriö, Intian hallitus
Perustettu 1973
Työntekijöiden määrä 59 350 (1. maaliskuuta 2023)

Steel Authority of India Limited (SAIL) on valtion omistama terästä valmistava yritys Intiassa. Yksityisen sektorin kilpailun myötä SAILista tuli yksi Intian johtavista valtion teräsyhtiöistä.

SAIL harjoittaa sekä raudan että teräksen valmistusta useilla tehtailla, jotka sijaitsevat maan itä- ja keskialueilla. SAIL valmistaa ja myy erilaisia ​​terästuotteita Intiassa.

Essar Steel India Limited

Yrityksen nimi Essar Steel India Limited

Päämaja Mumbai, Maharashtra
Perustajat Essar Group (Shashi Ruia ja Ravi Ruia)
Perustettu 1998
Vanhempainjärjestö Essar Group
Työntekijöiden määrä 5741

Vuonna 1998 perustettu Essar Steel India Limited siitä tuli yksi Intian johtavista teräksenvalmistusyrityksistä. Essar Steel India Ltd on tunnettu korkealaatuisista terästuotteista, joissa on korkealaatuista terästä.

Essar Steelin tuotteita toimitetaan useille teollisuussegmenteille Intiassa. Useat teollisuudenalat, kuten autoteollisuus, voimalaitokset, hiilivetyteollisuus ja monet muut, ovat riippuvaisia ​​Essar Steel Ltd:stä teräksen alalla.

Jindal Steel & Power Limited

Yrityksen nimi Jindal Steel & Power Limited

Päämaja New Delhi
Perustajat m Prakash Jindal
Perustettu 1979
Vanhempainjärjestö OP Jindal Group
Työntekijöiden määrä 21 000 (2022)

Jindal Steel & Power Limited ei ole vain teräksen valmistus, vaan ne ovat myös tunnettu sähköntuotantoyhtiö. Jindal Steel & Powerin liiketoiminta ei rajoitu pelkästään sen toimintaan Intiassa, vaan suurin osa sen liiketoiminnasta tapahtuu myös kansainvälisesti.

Jindal Steel and Power raportoi tällä hetkellä noin 2,3 miljoonan tonnin myynnistä, mikä oli neljänneksen korkein. Vuonna 22 yritys teki vuosiennätyksen, 7,63 miljoonaa tonnia myyntiä huolimatta listan viidennestä sijasta, Jindal Steel voi nousta terästeollisuuden hallitsevaksi asemaksi muutamassa vuodessa.

Rashtriya Ispat Nigam Limited

Yrityksen nimi Rashtriya Ispat Nigam Limited

Päämaja Visakhapatnam, Andhra Pradesh
Perustajat Teräsministeriö, Intian hallitus
Perustettu 1982
Vanhempainjärjestö Visakhapatnamin terästehdas (VSP)
Työntekijöiden määrä 14 729 (maaliskuu 2023)

Rashtriya Ispat Nigam Limited (RINL), joka tunnetaan myös nimellä Vizag Steel, on valtion omistama julkisen sektorin yritys (PSU), joka sijaitsee Visakhapatnamissa, Andhra Pradeshissa, Intiassa. Vuonna 1982 perustettu RINL on Visakhapatnam Steel Plant (VSP) -yhtiö, joka on yksi maan suurimmista integroiduista teräksentuottajista.

Yhtiöllä on nykyaikainen ja ympäristöystävällinen terästehdas, joka kattaa laajan alueen ja jonka vuotuinen tuotantokapasiteetti on yli 6,3 miljoonaa tonnia terästä. RINL valmistaa erilaisia ​​terästuotteita, mukaan lukien pitkiä tuotteita, kuten TMT-tankoja, valssilankoja ja rakennetuotteita, sekä litteitä tuotteita, kuten kuumavalssattuja keloja, kylmävalssattuja keloja ja galvanoituja teräslevyjä. Tämän valtion omistaman yrityksen liikevaihto on ollut yhteensä 28 215 miljoonaa ruplaa vuosina 2021-2022.

National Mineral Development Corporation

Yrityksen nimi National Mineral Development Corporation

Päämaja Hyderabad, Telangana
Perustajat Intian hallitus
Perustettu 1958
Työntekijöiden määrä 5 887 (maaliskuu 2019)

National Mineral Development Corporation (NMDC) on valtion omistama rautaa ja terästä valmistava yritys Intiassa. NMDC on yksi Intian suurimmista rautamalmin tuottajista ja osallistuu erilaisten mineraalien etsintään, louhintaan ja jalostukseen. NMDC on antanut merkittävän panoksen mineraalialalle viime vuosikymmeninä, ja sille on annettu julkisen sektorin asema listan A mukaisesti.

NMDC on myös loistava sijoitusyhtiö laajan liiketoimintarakenteensa vuoksi. Yrityksellä menee hyvin markkinoilla ja sillä on tytäryhtiö nimeltä Sponge Iron India Limited.

VISA terästä

Yrityksen nimi VISA Steel

Päämaja Kolkata
Perustajat herra Saran
Perustettu 1996
Vanhempainjärjestö Visa Group
Työntekijöiden määrä 387 (2023)

VISA terästä Limited on tunnettu intialainen teräksen ja ferrokromin valmistussektorilla toimiva yritys. Vuonna 2003 perustetusta VISA Steelistä tuli valtava teräksen valmistaja, ja se on nyt yksi Intian parhaista teräsyhtiöistä.

VISA Steelillä on tuotantolaitoksia kolmessa paikassa ja sen tuotantokapasiteetti on yli miljoona tonnia vuodessa. Visa Steel saattaa olla kahdeksanneksi Intian kymmenen parhaan teräsyrityksen listalla, mutta yritys on yksi johtavista toimijoista erikoisteräs-, ferrokromi- ja metallurgisen koksin toimialalla Intiassa.MESCO terästä

Yrityksen nimi MESCO Steel

Päämaja Khurunti, Odisha
Perustajat Rita Singh
Perustettu 1992
Työntekijöiden määrä NA

Vuonna 1992 perustettu MESCO terästä kasvoi muutamassa vuodessa valtavasti ja siitä tuli yksi Intian johtavista teräsyhtiöistä.

MESCOlla on kaksi terästehdas Intiassa ja se tuottaa yli tuhat tonnia kuumaa metallia päivässä. MESCOsta voi pian tulla Intian teräksen ykkösvalmistaja, koska sen velkaantumisaste on maan useimpien teräsyhtiöiden alhaisin.

MESCO Steel on saanut useita ehdotuksia eri pankeista Intian tehtaiden lisäämiseksi. Mutta yhtiön talousjohtaja sanoi, että yritys alkaa tuottaa voittoa muutaman seuraavan kuukauden aikana.

Electrotherm India Limited

Yrityksen nimi Electrotherm Limited

Päämaja Ahmedabad
Perustajat Mukesh Bhandari
Perustettu 1983
Työntekijöiden määrä 5500

Electrotherm Limited on Intian terästeollisuuden uraauurtava yritys, joka tunnetaan innovatiivisista käytännöistään ja panoksestaan ​​teräksenvalmistuksen alalla. Vuonna 1983 perustettu yritys on sittemmin lähtenyt kasvun ja teknologisen kehityksen matkalle, ja siitä on tullut näkyvä nimi teräsalalla.

Poikkeuksellisista tarjouksistaan ​​ET TMT BARS on noussut suosituimmaksi ja johtavaksi TMT-brändiksi Gujaratissa, ja sillä on ykkösasema markkinoilla. Sitoutuminen paremman elämänlaadun varmistamiseen on johtanut Electrotherm pallografiittirautaputkien kehittämiseen. Nämä putket toimivat erinomaisena välineenä veden kuljettamiseen säilyttäen samalla sen laadun. Nykyään Electrotherm on yksi Intian johtavista DI-putkien valmistajista.

Esteitä rikkova ja ympäristötietoisia käytäntöjä noudattava Electrotherm on uraauurtava yritys Intiassa, joka valmistaa akkukäyttöisiä kaksipyöräisiä ajoneuvoja.

APL Apollo -putket

Yrityksen nimi APL Apollo Tubes

Päämaja Ghaziabad
Perustajat Myöhäinen Sudesh Kumar Gupta
Perustettu 1986
Työntekijöiden määrä 1,568

APL Apollo -putket Limited on johtava intialainen korkealaatuisten teräsputkien ja -profiilien valmistaja. Vuonna 1986 perustettu yritys on kasvanut yhdeksi maan suurimmista teräsputkien valmistajista.

APL Apollo tarjoaa laajan valikoiman teräsputkia erilaisiin sovelluksiin, mukaan lukien rakenne-, rakennus-, infrastruktuuri- ja suunnitteluprojektit. Yrityksen tuotteet tunnetaan erinomaisesta laadustaan, tarkkuudestaan ​​ja kestävyydestään, joten ne ovat arkkitehtien, insinöörien ja rakennusalan ammattilaisten suosima valinta.

Yrityksen nimi Ratnamani Metals & Tubes Ltd.

Päämaja Ahmedabad
Perustajat Ronak Mehta
Perustettu 1983
Työntekijöiden määrä 2,165

Ratnamani Metals & Tubes Ltd. on merkittävä intialainen ruostumattoman teräksen, hiiliteräksen ja runsaasti nikkeliä sisältävien putkien valmistaja. Vuonna 1985 perustettu yritys on kasvanut terästeollisuuden johtavaksi toimijaksi.

Ratnamani Metals & Tubes tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita eri toimialoille, kuten öljy- ja kaasuteollisuudelle, petrokemianteollisuudelle, lääkkeille, vedenkäsittelylle ja muille. Niiden putket tunnetaan poikkeuksellisesta laadustaan, täsmällisestä suunnittelustaan ​​ja kansainvälisten standardien noudattamisesta.

Johtopäätös

Edellä mainittu lista sisältää Intian 12 parasta terästeollisuutta, joiden kysyntä kasvaa edelleen markkinoiden vaihteluista huolimatta. Maailman teräsliiton mukaan teräksen maailmanlaajuisen kysynnän ennustetaan nousevan 1,88 miljardiin tonniin vuoteen 2023 mennessä. Maailman teräsliiton viimeisimmän raportin mukaan Intian raakateräksen kokonaistuotanto vuonna 2022 oli vaikuttavat 125,3 miljoonaa tonnia. (MT). Terästeollisuudella on edelleen keskeinen rooli Intian talouskehityksessä, mikä vahvistaa sen asemaa maan kehityksen keskeisenä tekijänä.

UKK

Mikä on Intian suurin teräsyhtiö?

SAIL (Steel Authority of India Limited) on Intian suurin terästä valmistava yritys.

Kuka on maailman suurin teräksentuottaja?

Kiinalaisesta Baowu Groupista tuli maailman suurin teräksentuottaja 115 miljoonalla tonnilla terästä vuonna 2020.

Kuinka monta terästehdasta Intiassa on?

Intiassa on 650 miniterästehdasta.

Mitkä ovat Intian parhaat teräsyhtiöt?

Jotkut Intian parhaista teräsyhtiöistä ovat:

 • Tata Steel Limited
 • JSW Steel Limited
 • Steel Authority of India Limited
 • Essar Steel India Limited
 • Jindal Steel & Power Limited
 • Rashtriya Ispat Nigam Limited
 • NMDC Steel Limited
 • VISA terästä
 • MESCO terästä
 • Electrotherm India Limited
 • Ratnamani Metals & Tubes Ltd.
 • APL Apollo -putket

Mitkä ovat Intian terästeollisuuden suurimmat haasteet?

Intian terästeollisuuden suuria haasteita ovat vaihtelevat raaka-aineiden hinnat, maailmanlaajuinen kilpailu, infrastruktuurin rajoitteet ja ympäristösäännökset. Lisäksi alan on puututtava energiatehokkuuteen ja teknologiseen kehitykseen, jotta se pysyy kilpailukykyisenä globaalilla näyttämöllä.

Mikä on hallituksen rooli Intian terästeollisuuden kehittämisessä?

Hallituksella on ratkaiseva rooli Intian terästeollisuuden kehittämisessä tarjoamalla poliittista tukea, infrastruktuurin kehittämistä, resurssien saatavuutta ja edistämällä investointeja. Se keskittyy myös suotuisan liiketoimintaympäristön varmistamiseen, kauppapolitiikan toteuttamiseen sekä alan kilpailukyvyn parantamiseen tähtäävien tutkimus- ja kehityshankkeiden tukemiseen.

Millainen on Intian terästeollisuuden tulevaisuus?

Intian terästeollisuuden tulevaisuus näyttää lupaavalta, kasvun jatkuvan ja vahvan kysynnän odotetaan jatkuvan eri aloilla, mukaan lukien infrastruktuuri, rakentaminen ja valmistus. Hallituksen keskittyminen tuotannon tehostamiseen ja investointien avainhankkeisiin lupaa hyvää teräsalan laajentumiselle ja panokselle Intian talouskehitykseen.

🔥 Empfohlen:  Osta 100 000 Instagram-seuraajaa halvalla: 3 parasta sivustoa vuonna 2023