Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Intian 14 parasta online-fantasiapeliä: vallankumouksellinen fantasiapeli

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Intian 14 parasta online-fantasiapeliä: vallankumouksellinen fantasiapeli

Jatkuvasti kehittyvässä verkkopelimaailmassa yksi genre on valloittanut Intian markkinat: online-fantasiapelit. Nämä pelit tarjoavat yleensä kiehtovia virtuaalikokemuksia, ja niistä on tullut suosittuja miljoonien keskuudessa eri puolilla maata. Loppujen lopuksi, kukapa ei haluaisi luoda omaa unelmajoukkuettaan ja ansaita oikeaa rahaa pelaamalla suosikkiurheiluaan?

Kun online-pelaamisen suosio kasvaa jatkuvasti, Intian fantasiaurheilusektori kokee taatusti eksponentiaalisen kasvun. Alan tulot ovat jo nousseet merkittävästi, ja ne kasvoivat 31 prosenttia ja olivat 6 800 rupioita 22:lla tilikaudella. Tulevaisuuden ennusteet ovat vieläkin innostavampia, ja arviot viittaavat potentiaaliseen nousuun 25 240 miljoonaan Rs:n 27. tilikauteen mennessä, mikä osoittaa poikkeuksellisen 33 prosentin vuosikasvun (CAGR).

Tutustutaan tähän kukoistavaan alaan ja tutkitaan Intian johtavia fantasiapeliyrityksiä.

Fantasiapelit Intiassa – Yleiskatsaus
Luettelo online-fantasiapelien aloittamisesta Intiassa

 1. Unelma 11
 2. Pelit 24×7
 3. Mobile Premier League (MPL)
 4. Gameskraft
 5. Fantasia Akhada
 6. OneTo11
 7. HalaPlay
 8. 11 Hiivat
 9. Oma tiimi11
 10. MyFab11
 11. Howzat
 12. PlayerzPot
 13. BalleBaazi
 14. Fantasia Khiladi

Miksi online-fantasiapelit ovat saamassa suosiota Intiassa?

Fantasiapelit Intiassa – Yleiskatsaus

Intian fantasiapeliteollisuus on kokemassa huomattavaa nousua, ja se muokkaa pelimaailmaa innovatiivisilla tarjontallaan. Kanssa pelaajien määrän ennustetaan kasvavan 420 miljoonasta vuonna 2022 500 miljoonaan vuoteen 2025 mennessä, on selvää, että online-pelaamisen villitys on kasvussa. Itse asiassa vuosien 2017 ja 2020 välisenä aikana maan peliteollisuus havaitsi vaikuttavan 38 prosentin yhdistetyn vuotuisen kasvuvauhdin (CAGR), joka ylitti sekä Kiinan että Yhdysvaltojen kasvuvauhdin 8 prosentilla ja 10 prosentilla.

Fantasiaurheiluareenan näkyvät pelaajat, kuten Dream11, 11 Wickets ja muut, luovat strategisia kumppanuuksia virallisten urheiluliigojen, kuten IPL-, Test Matches- ja Kabaddi-liigojen, kanssa. Nämä yhteistyöt eivät ainoastaan ​​lisää niiden alustojen uskottavuutta, vaan tarjoavat myös käyttäjille aidon ja mukaansatempaavan pelikokemuksen.

Intialainen fantasiapeliteollisuus on alkanut kukoistaa startup-kulttuurin suhteen. Lue lisää siitä, kuinka fantasiapelien startup-yritykset muuttavat pelialaa.

Fantasiaurheilututkimus

Fantasiaurheilua on tutkittu kahdella parametrilla: aika-frekvenssi ja ikäryhmä.

 1. Aika-taajuus: KPMG:n (2019) raportin mukaan noin 75 % vastaajista harrastaa fantasiaurheilua 1-3 kertaa viikossa ja suurin osa heistä kerran viikossa. Noin 20 % vastaajista ilmoitti pelaavan enemmän kuin viisi kertaa viikossa.
 2. Ikäryhmät: Sitä on havaittu melko tasaisesti 18–24- ja 25–36-vuotiaiden ikäryhmissä, ja lähes 80 % vastaajista pelaa 1-3 kertaa viikossa; 37–50-vuotiaiden ikäryhmässä nähtiin paljon enemmän sitoutumista. Lähes 50 % 37–50-vuotiaista vastaajista ilmoitti pelaavansa fantasiapelejä useammin kuin neljä kertaa viikossa.

Kun fantasiapelit kasvattavat suosiotaan Intiassa, kilpailutilanne muuttuu yhä kilpailukykyisemmäksi ja tarjoaa osallistujille korkeampia rahapalkintoja. Tämä suuntaus kiihtyi alun perin kriketin myötä, samaan aikaan kun Intian Valioliiga (IPL) otettiin käyttöön vuonna 2008. Nykyään fantasiapelaamisen vaihtoehdot ulottuvat kriketin ulkopuolelle ja kattavat laajan valikoiman urheilulajeja, kuten jalkapalloa, jääkiekkoa, kabaddia, carromia, uima-allas, sulkapallo, koripallo ja paljon muuta. Tämä monipuolinen urheilulaji tarjoaa osallistujille lukuisia valintoja ja mahdollisuuksia harrastaa suosikkipelejään fantasiaurheilualustojen kautta.Luettelo online-fantasiapelien aloittamisesta Intiassa

Tässä on luettelo Intian parhaista online-fantasiapelien startupeista:

Unelma 11

Aloitusnimi
Unelma 11
Päämaja Mumbai, Maharashtra, Intia
Perustaja Bhavit Sheth, ankara Jain
Perustettu 2007
Verkkosivusto Dream11.com

Dream11 on muuttanut Intian verkkopelimaailman täysin ja valloittanut urheilun harrastajien sydämet kaikkialla maassa. Koska maa on hyvin ensimmäinen pelialoitus unicorn startup clubissa, Dream11 on saavuttanut merkittäviä korkeuksia jättäen uskomattoman jäljen alalle. Yrityksen hämmästyttävään matkaan sisältyy arvostettu kunnia saada Intian kriketin valvontalautakunta ilmoittamaan hänet Intian Valioliigan (IPL) viralliseksi kumppaniksi. Neljän vuoden eksklusiivisella sopimuksella Dream11 on myös ottanut ruorin IPL:n virallisena fantasiapelinä ja vahvistaa asemaansa alan eturintamassa.

Dream11:n vertaansa vailla oleva menestys ei ainoastaan ​​vahvista sen asemaa markkinajohtajana, vaan toimii myös inspiraationa lukemattomille yrittäjille ja startupeille. Yhdistämällä saumattomasti urheilufanien, strategisen ajattelun ja innostavan pelin, Dream11 on osunut miljooniin käyttäjiin määrittäen uudelleen verkkopelaamisen tulevaisuuden Intiassa.

Pelit 24×7

Aloitusnimi
Pelit 24×7
Päämaja Mumbai, Maharashtra, Intia
Perustaja Bhavin Pandya, Trivikraman Thampy
Perustettu 2006
Verkkosivusto games24x7.com
🔥 Empfohlen:  10 parasta online-asiakastuen tukipalvelujärjestelmää

Toinen suosittu yksisarvinen startup-yritys Intian online-fantasiapelien käynnistysluettelossa on Games24x7. Games24x7 on suosittu online-peliyritys Intiassa, joka on jättänyt alalle uskomattoman jäljen. Se keskittyy vahvasti taitopohjaisiin ja rentoihin peleihin ja tarjoaa laajan valikoiman kiehtovia kokemuksia kaiken ikäisille pelaajille. Sen lippulaivatuotteet, RummyCircle ja My11Circleovat saavuttaneet valtavan suosion tarjoten pelaajille uskomattomia pelattavuutta ja oikean rahan palkintoja.

Games24x7:n erottaa sen säälimätön innovaation tavoittelu, joka hyödyntää käyttäytymistietettä, teknologiaa ja tekoälyä luodakseen unohtumattomia pelikokemuksia. Vuonna 2022 Games24x7:stä tuli yksisarvinen startup, joka vahvisti entisestään asemaansa alan todellisena johtajana.

Mobile Premier League (MPL)

Aloitusnimi
Mobile Premier League (MPL)
Päämaja Bengaluru, Karnataka, Intia
Perustaja Sai Srinivas Kiran G, Shubh Malhotra
Perustettu 2018
Verkkosivusto mpl.live

Mobile Premier League (MPL) on Intian johtava eSports- ja mobiilipelialusta, joka tarjoaa laajan valikoiman pelejä eri kategorioissa. Yli 60 ilmaiseksi ladattavaa peliä sisältävä MPL palvelee erilaisia ​​pelimieltymyksiä, mukaan lukien fantasiaurheilu, korttipelit, palapelit, toimintapelit ja paljon muuta. MPL:n avulla käyttäjät voivat pelata oikean rahan pelejä, kuten rommia, shakkia, fantasiakrikettiä ja paljon muuta, tarjoten mahdollisuuden voittaa käteispalkintoja. Alusta lupaa vertaansa vailla olevan pelikokemuksen, joka tarjoaa rajattoman viihteen ja mahdollisuuden kilpailla oikeiden pelaajien kanssa. Olitpa sitten urheilun, korttipelien tai aivoriittämisen ystävä, Virat Kohlin tukemana MPL tarjoaa dynaamisen ja jännittävän peliympäristön.

Gameskraft

Aloitusnimi
Gameskraft
Päämaja Bengaluru, Karnataka, Intia
Perustaja Prithvi Singh
Perustettu 2017
Verkkosivusto gameskraft.com

Gameskraft Technologies Pvt. Ltd. on jännittävä online-peliyhtiö, joka luo aaltoja Intian pelimaailmassa. Taitopohjaisiin peleihin keskittyvä Gameskraft on noussut nopeasti näkyville sen perustamisesta vuonna 2017 lähtien. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Bengalurussa, Karnatakassa, ja sen perustivat intohimoiset pelaajat, jotka halusivat luoda kiehtovia pelikokemuksia pelaajille verkko- ja mobiilialustoilla. Turvallisuus, turvallisuus ja eettinen pelattavuus ovat Gameskraftin ensisijaisia ​​tavoitteita, mikä takaa pelaajille luotettavan ympäristön. Sen suositut pelialustat, mukaan lukien RummyCulture ja Gamezytarjoaa pelaajille jännittäviä ja palkitsevia seikkailuja, mikä tekee siitä yhden online-fantasiapelien suosikeista.Fantasia Akhada

Aloitusnimi
Fantasia Akhada
Päämaja Gurugram, Haryana, Intia
Perustaja Amit Purohit, Sahil Ahuja
Perustettu 2020
Verkkosivusto fantasyakhada.com

Fantasy Akhada, Gurugramissa toimiva startup, on omistautunut tuomaan tosielämän akhadan (urheiluareenan) jännitystä mobiililaitteisiin innovatiivisen teknologisen alustansa kautta. Fantasy Akhada keskittyy vahvasti fantasialajeihin ja tarjoaa liigat suosituissa urheilulajeissa, kuten kriketissä, jalkapallossa, koripallossa ja kabaddissa. Alusta on suunniteltu palvelemaan eri taitotasoisia pelaajia tarjoamalla räätälöidyn kokemuksen satunnaisille pelaajille sekä niille, jotka haluavat enemmän osallistua. Fantasy Akhada on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja omistautunut maksimaalisen tuoton tarjoamiseen, ja se on luomassa markkinarakoaan fantasiapelialalla tarjoamalla urheilun harrastajille mukaansatempaavan ja autenttisen pelialustan.

OneTo11

Aloitusnimi
OneTo11
Päämaja Noida, Uttar Pradesh, Intia
Perustaja Ravindra Kumar, Tirath Chand Sharma, Anisur Rahman Ansari
Perustettu 2020
Verkkosivusto oneto11.com

OneTo11 on dynaaminen ja teknologiavetoinen peliyhtiö, joka tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia pelikokemuksia. OneTo11 keskittyy fantasiapeleihin, todellisiin RMG-, RPG-, koulutus- ja NFT-peleihin, ja se tarjoaa alustan, jossa käyttäjät voivat pelata ja ansaita rahaa samanaikaisesti. Se on ylpeä siitä, että se on Intian ensimmäinen sosiaalisen verkostoitumisen fantasiamobiilisovellus. Käyttäjäkeskeisen lähestymistavan avulla OneTo11 tarjoaa erilaisia ​​ansaintamahdollisuuksia suositusten, haasteiden ja yhteisön sitoutumisen kautta.

HalaPlay

Aloitusnimi
HalaPlay
Päämaja Bengaluru, Karnataka, Intia
Perustaja Swapnil Saurav, Ananya Singhal, Prateek Anand, Aman Kesari
Perustettu 2016
Verkkosivusto halaplay.com

HalaPlay on merkittävä pelaaja Daily Fantasy Sports (DFS) -peliteollisuudessa, joka tarjoaa käyttäjille jännittäviä urheilusarjoja kriketissä, jalkapallossa ja kabaddissa. Halaplayn avulla pelaajat voivat esitellä urheilutietoaan ja -taitojaan osallistumalla fantasialiigoihin. Asettamalla vetoja virtuaalijoukkueisiinsa, käyttäjät voivat kilpailla muita urheilun harrastajia vastaan ​​ja heillä on mahdollisuus voittaa houkuttelevia rahapalkintoja. Tammikuussa 2017 perustettu HalaPlay on saanut rahoitusta tunnetuilta tahoilta, kuten Nazara Technologies ja Kae Capital.

🔥 Empfohlen:  10 parasta lainaa, kuten LendUp: Hanki hyväksyntä kahdessa minuutissa!

11 Hiivat

Aloitusnimi
11 Hiivat
Päämaja Kolkata, Länsi-Bengal, Intia
Perustaja Navneet Makharia
Perustettu 2018
Verkkosivusto 11wickets.com

11Wickets, Ability Games Private Limitedin johtava tuotemerkki, jonka pääkonttori sijaitsee Kolkatassa, muuttaa urheilun harrastajien verkkopelien maisemaa. Pelialusta keskittyy vahvasti fantasiakrikettiin ja jalkapalloon, joten se tarjoaa mukaansatempaavan pelikokemuksen. 11Wickets tuo käyttäjilleen eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten live-tuloksia, pallokohtaiset kommentit, otteluseuranta ja syvällinen analyysi. Kun pelaajat nauttivat suosikkifantasiapeleistään, he voivat pysyä yhteydessä reaaliaikaisiin päivityksiin, oivaltaviin kommentteihin ja tärkeitä tietoja peliolosuhteista 11wickets.com-alustalla.

Oma tiimi11

Aloitusnimi
Oma tiimi11
Päämaja Jaipur, Rajasthan, Intia
Perustaja Vinit Godara, Sanjit Sihag
Perustettu 2016
Verkkosivusto myteam11.com

Vuonna 2016 lanseerattu MyTeam11 on noussut johtavaksi alustaksi online-fantasiaurheilupelaamiseen Intiassa. MyTeam11 on intuitiivisella käyttöliittymällään ja laajalla urheiluvalikoimallaan kerännyt uskollisia seuraajia urheilun harrastajien keskuudessa. Alustan avulla käyttäjät voivat koota omia virtuaalijoukkueitaan valitsemalla käsin oikeita pelaajia suosituista lajeista, kuten kriketistä, jalkapallosta, kabaddista ja koripallosta. Esittelemällä tietojaan ja taitojaan osallistujat voivat kerätä pisteitä valittujen pelaajiensa kentällä suorituksen perusteella ja kilpailla muita pelaajia vastaan ​​tuottoisista rahapalkinnoista.

MyFab11

Aloitusnimi
MyFab11
Päämaja Kolkata, Länsi-Bengal, Intia
Perustaja Anikendra Das Choudhury, Swati Chamoli
Perustettu 2018
Verkkosivusto myfab11.com

MyFab11, Fantasy Sportsin lippulaivatuote MyFab11 Private Limited on merkittävä urheilupelialusta Intiassa. Vuonna 2018 perustettu se tarjoaa dynaamisen verkkoportaalin ja mobiilisovelluksia, joissa käyttäjät voivat harrastaa fantasiaurheilupelejä. Alustan avulla osallistujat voivat luoda virtuaalisia tiimejä, jotka koostuvat todellisista urheilijoista, jotka kilpailevat erilaisissa urheilutapahtumissa. Käyttäjät kilpailevat sitten toisiaan vastaan ​​pelin sisäisissä kilpailuissa ja ansaitsevat pisteitä valitsemiensa urheilijoiden suoritusten perusteella. MyFab11 tarjoaa urheilupelimuotoja kriketille, jalkapallolle ja muille urheilulajeille, mikä edistää tuhansien käyttäjien kilpailuympäristöä kilpailua ja ottelua kohden.

Howzat

Aloitusnimi
Howzat
Päämaja New Delhi, Intia
Perustaja Shashank Singh
Perustettu 2019
Verkkosivusto howzat.com

Huhtikuussa 2019 lanseerattu Howzat on suosittu online-fantasiapelialusta Intiassa, jossa yhdistyvät taitoon perustuvan pelaamisen jännitys ja mahdollisuus voittaa jännittäviä rahapalkintoja. Howzat keskittyy vahvasti krikettiin, jalkapalloon ja kabaddiin, joten käyttäjät voivat luoda omia fantasiajoukkueitaan käyttämällä oikeita pelaajia, jotka osallistuvat live-otteluihin. Hyödyntämällä krikettitietoaan ja pelaajatilastojaan käyttäjät suunnittelevat ja rakentavat unelmajoukkueitaan kilpailemaan Fantasy Cricket Leaguessa. Jokaiselle pelaajalle jaetaan pisteitä suorituksensa perusteella, mikä lisää peliin strategiaa ja jännitystä.

PlayerzPot

Aloitusnimi
PlayerzPot
Päämaja Mumbai, Maharashtra, Intia
Perustaja Yogesh Doiphode, Mitesh Gangar
Perustettu 2015
Verkkosivusto playerzpot.com

PlayerzPot on Intiassa toimiva dynaaminen ja mukaansatempaava online-fantasiapelien startup. PlayerzPot keskittyy vahvasti jännittävän pelikokemuksen tarjoamiseen käyttäjilleen, ja se tarjoaa laajan valikoiman fantasiaurheilukilpailuja kriketissä, jalkapallossa, kabaddissa, koripallossa, jääkiekossa ja muissa. Alustan avulla käyttäjät voivat luoda omia virtuaalisia joukkueitaan valitsemalla oikeita pelaajia ja kilpailemalla muita osallistujia vastaan ​​ansaitakseen pisteitä heidän suorituksensa perusteella oikeissa otteluissa. Se sisältää ominaisuuksia, kuten viitata ja tienata, välitön nosto ja viikoittaiset tehtävät.

BalleBaazi

Aloitusnimi
BalleBaazi
Päämaja New Delhi, Intia
Perustaja Saurabh Chopra, Navkiran Singh, Puneet Dua
Perustettu 2018
Verkkosivusto ballebaazi.com

BalleBaazi, Baazi Gamesin kehittämä fantasiapelialusta, tarjoaa mukaansatempaavan pelikokemuksen monipuolisella valikoimalla yksilöllisiä online-peliformaatteja. Laaja valikoima pelejä, kuten kriketti, kabaddi, jalkapallo, baseball ja koripallo. BalleBaazi palvelee jokaisen urheilun harrastajan etuja. Pankkitason tietoturvan ja ainutlaatuisen palkitsemisrakenteen ansiosta alusta tarjoaa pelaajille turvallisen ja palkitsevan ympäristön. Käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä, jännittävillä kampanjoilla, suositusbonuksilla ja päivittäisten, viikoittaisten ja kuukausittaisten liigojen yhdistelmällä BalleBaazi jatkaa online-viihteen standardien uudelleenmäärittämistä tarjoten pelaajille mahdollisuuden voittaa oikeaa rahaa ja nauttia saumattomista siirtymistä eri pelien välillä. Tuotteet.

Fantasia Khiladi

Aloitusnimi
Fantasia Khiladi
Päämaja Jaipur, Rajasthan, Intia
Perustaja Ramswaroop Bajiya
Perustettu 2021
Verkkosivusto fantasykhiladi.com

Fantasy Khiladi on fantasiaurheilualusta Intiassa. Fantasy Khiladi on perustamisestaan ​​lähtien määritellyt uudelleen tapaa, jolla Ludo-peleistä nautitaan. Fantasy Khiladi on käyttäjäystävällisellä verkkosivustolla ja mobiilisovelluksilla kerännyt uskollisen ja monipuolisen käyttäjäkunnan. Tarjoamalla taitopohjaisia ​​Ludo-pelejä, pelaajat voivat testata pelitaitojaan ja heillä on mahdollisuus voittaa oikean rahan palkintoja. Alusta tarjoaa erilaisia ​​Ludo-tiloja ja varmistaa saumattoman ja reilun pelikokemuksen.

🔥 Empfohlen:  55 parasta vakaata diffuusiopikselitaidekehotetta


Näiden fantasiapelialan startup-yritysten lisäksi on tärkeää korostaa CrickPen ilmestymistä yhdeksi lupaavimmista tulevista pelaajista. CrickPe, fantasiakriketti- ja pelialusta, on uusin lisäys Intian kukoistavaan online-fantasiakrikettiteollisuuteen. Ashneer Groverin uuden yrityksen Third Unicorn Pvt. Ltd., CrickPe pyrkii tarjoamaan maailmanluokan fantasiakrikettikokemuksen kriketin ystäville.

Miksi online-fantasiapelit ovat saamassa suosiota Intiassa?

Online-fantasiaurheilun suosion nousu Intiassa voi johtua useista avaintekijöistä:

Laaja valikoima urheilusarjoja

Intiassa on intohimoinen urheilukulttuuri, erityisesti kriketti, kabaddi, jalkapallo, paini ja lentopallo. Fantasiaurheiluliigojen saatavuus näihin urheilulajeihin on resonoinut suuren urheilun harrastajajoukon keskuudessa.

Digitalisaatio

Intian digitaalinen maisema on kasvanut merkittävästi älypuhelinten kohtuuhintaisuuden kasvun, Internet-yhteyden lisääntymisen ja datakustannusten laskun myötä. Tämä digitalisaatioaalto on helpottanut online-fantasiaurheilualustojen laajaa käyttöönottoa.

Lisääntynyt sijoittajien kiinnostus

Merkittävät sijoittajat, mukaan lukien alan johtajat, kuten Tencent ja Nazara, ovat osoittaneet suurta kiinnostusta fantasiaurheilupelialaa kohtaan. Heidän investoinnit ovat vahvistaneet alan kasvua ja lisänneet uskottavuutta. Lisäksi nämä alustat palvelevat Intian monimuotoista väestöä tarjoamalla sisältöä alueellisilla kielillä, mukaan lukien uskonnolliset teemat.

Korkean profiilin urheilukumppanuudet

Tunnetuista urheilupersoonallisuuksista, kuten MS Dhonista, Virat Kohlista ja Hardik Pandyasta, on tullut online-fantasiaurheilun, erityisesti kriketin, brändilähettiläät. Heidän yhteistyönsä näiden alustojen kanssa on auttanut saamaan suuremman fanikunnan ja lisännyt alan uskottavuutta. On syytä huomata, että fantasialajeja pidetään taitopeleinä ennemminkin kuin onnenpeleinä, mikä lisää niiden vetovoimaa entisestään.

Nämä tekijät yhdessä ovat johtaneet fantasiaurheilun nopeaan omaksumiseen Intiassa, kiehtoneet urheilun harrastajat ja tarjonneet heille mukaansatempaavan ja taitoon perustuvan pelikokemuksen.

Johtopäätös

Online-fantasiapelien kasvu Intiassa johtuu paljon digitaalisesta vallankumouksesta, joka on muokannut pelimaailmaa. Yhä useammat ihmiset käyttävät älypuhelimia, paremmat Internet-yhteydet ja paremmat pelikokemukset, joten fantasiapelaamisesta on tullut uskomattoman suosittua. Nämä kotimaiset startup-yritykset ovat tarttuneet tilaisuuteen tarjota monipuolista online-pelivalikoimaa vastatakseen kasvavaan kysyntään Intiassa.

Nämä fantasiapelialustat ovat luoneet mukaansatempaavia ja mukaansatempaavia kokemuksia urheilun ystäville kriketistä ja jalkapallosta kabaddiin ja koripalloon. Koska halu online-pelaamiseen kasvaa, nämä startupit ovat onnistuneesti asettuneet fantasiapelaamisen alustaksi Intiassa ja mullistaneet ihmisten tavan kokea ja nauttia urheilusta virtuaalisesti.

UKK

Mikä on fantasiapeli?

Fantasiaurheilu on eräänlainen peli, jota pelataan usein Internetin avulla ja jossa osallistujat muodostavat kuvitteellisia tai virtuaalisia joukkueita todellisista ammattilaisurheilun pelaajista. Nämä joukkueet kilpailevat näiden pelaajien tilastollisen suorituskyvyn perusteella todellisissa peleissä.

Mitkä ovat Intian parhaat online-fantasiapeliyritykset?

Intian suosituimpia online-fantasiapeliyrityksiä ovat Dream11, Mobile Premier League (MPL), Games24x7, Gameskraft ja paljon muuta.

Fantasiaurheilun laillisuus Intiassa riippuu siitä, luokitellaanko peli “taitopeliksi” vai “onnenpeliksi”. Kuitenkin pelit, joissa vaaditaan huomattavaa ja huomattavaa taitoa (matemaattisesti yli 50 %), jäävät rahapelilakien soveltamisalan ulkopuolelle ja ovat siten laillisia Intiassa.

Mitkä ovat Intian online-fantasiaurheiluteollisuuden kasvunäkymät?

Intian online-fantasiaurheilusektorin odotetaan kasvavan merkittävästi, ja liikevaihdon arvioidaan nousevan 25 240 miljoonaan rupiaan FY27 mennessä, mikä osoittaa 33 prosentin yhdistetyn vuosikasvun (CAGR).

Kannattaako fantasiakrikettiä pelata?

Kyllä, kun urheilijat, kuten MS Dhoni, Virat Kohli ja Hardik Pandya, mainostavat online-fantasiaurheilua, fantasiakriketin pelaamisesta on tullut jännittävä tapa parantaa kriketin katselukokemusta.