Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Intian 18 parasta terveydenhuolto- ja lääkealan startup-yritystä 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Intian 18 parasta terveydenhuolto- ja lääkealan startup-yritystä 2022

Menestyksen nälkä saa sinut unohtamaan terveyden. Saatat olla uppoutunut startup-yritykseesi, mutta älä tee itseäsi kuoliaaksi valoisan yrittäjän tulevaisuuden eteen. Eräs viisas mies sanoi kerran, että terveys on rikkautta.

Terveydenhuoltosektori kasvaa nopeasti Intian maisemassa niin liikevaihdon kuin markkinaosuudenkin osalta. Intian 100 miljardiin dollariin sidottu terveydenhuoltoalan odotetaan kasvavan 23 % vuoteen 2020 mennessä 280 miljardiin dollariin. Nämä kasvavat markkinat ovat synnyttäneet monia terveysteknologian startup-yrityksiä Intiassa. Ne palvelevat erilaisia ​​terveydenhuollon segmenttejä, auttavat varaamaan aikoja, myyvät lääkkeitä verkossa ja toimivat yrityksen kaupallisena yksikkönä.

Olemme myös käsitelleet luettelon lääkkeiden aloittamisesta Intiassa.

Tässä viestissä tarkastelemme joitain menestyviä, lupaavia ja kasvavia terveydenhuollon startup-yrityksiä Intiassa. Tässä on luettelo terveydenhuoltoalan yrityksistä Intiassa:

Luettelo Intian parhaista lääkealan yrityksistä

Netmeds
ImpactGuru
Docplexus
Mera Medicare
3Hcare
Ekincare
Practo
PharmEasy
OsoiteTerveys
Consure Medical
DocTalk
HealthKart
BeatO
Niramai
CrelioHealth (aiemmin LiveHealth)
Lybroi
Criador Design Labs
Green Cure Wellness

Esittele käynnistystäsi StartupTalkylla

StartupTalky on paikka, jossa perustajat, yrittäjät, startupit ja yritykset viettävät aikaa ja etsivät inspiraatiota. Jos sinulla on keinot, meillä on väline! Kutsumme perustajia ja startuppeja, jotka rakentavat kestäviä ratkaisuja nollasta! Startup-yritykset, jotka johtavat ohjelmaa, StartupTalky ilmoittaa maailmalle!

Pyydä ominaisuutta StartupTalkysta

Netmeds

Yksi Intian suurimmista terveydenhuollon startupeista, Netmeds on verkkoalusta, joka on vakiinnuttanut asemansa Intian johtavana verkkoapteekkina miljoonilla aktiivisilla asiakkailla ja toimituksilla yli 19 000 PIN-koodilla. Sitä kutsutaan myös nimellä “India ki Pharmacy”, ja se tarjoaa virtaviivaista lääkkeiden ja muiden terveydenhuollon tuotteiden ostamista 24×7-verkkoportaalinsa ja mobiilisovelluksensa kautta.

Netmedsiä tukee yli 14 eri puolilla maata sijaitsevaa logistiikkakeskusta. Netmedsillä on monikielinen puhe-, chat- ja sähköpostiasiakaspalvelukeskus sekä lisensoitujen apteekkien tiimi, joka vastaanottaa, digitoi ja hyväksyy miljoonia käsinkirjoitettuja reseptejä.

Vuonna 2018 Netmedsillä oli 3 miljoonaa latausta ja se kasvoi yli 512 miljoonaan dollariin; Sen ennustetaan olevan 3,645 miljardia dollaria vuoteen 2022 mennessä.

ImpactGuru

ImpactGuru on hyvään teknologiaan perustuva alusta, jonka visiona on tehdä terveydenhuolto kaikkien saatavilla ja pelastaa enemmän ihmishenkiä. Se tarjoaa kattavia joukkorahoitusratkaisuja, joiden avulla yksilöt, kansalaisjärjestöt ja sosiaaliset yritykset voivat kerätä varoja lääketieteellisiin hätätilanteisiin ja muihin vastaaviin syihin.

Docplexus

Docplexus on lääkäreiden foorumi, jossa he voivat luoda omia yhteisöjä ja keskustella ongelmista muiden lääkäreiden kanssa ympäri maailmaa. Phanish Chandran, IITian, ​​perustaman Docplexuksen jäseninä on yli 2 75 000 lääkäriä. Se on ilmainen alusta; DocPlexus-tilin luominen edellyttää kuitenkin lisensoitua lääkäriä.

Mera Medicare

Pankaj Guptan perustama MeraMedicare on terveydenhuollon startup. MeraMedicare tarjoaa lääkkeiden kotiinkuljetuksen 2-12 tunnissa 15 % alennuksella lähes kaikista lääkkeistä. Se on luotettava ja vaivaton vaihtoehto lääkkeiden tilaamiseen.

🔥 Empfohlen:  5 parasta konferenssipuhelupalvelua Intiassa - 2023

3Hcare

3Hcare on Delhissä toimiva terveydenhuollon startup. Se on terveydenhuoltopalveluiden online-markkinapaikka. 3Hcare tarjoaa yksityiskohtaista tietoa terveydenhuoltopalveluista kaikkialla Intiassa. Käyttäjät voivat yksinkertaisesti kirjautua sisään 3Hcaren verkkosivustolle ja saada tietoa diagnostiikkakeskuksista ja sairaaloista tarpeidensa mukaan. Nimi “3Hcare” tarkoittaa “apua, terveyttä ja onnea” ja tarkoittaa startupin visiota auttaa ihmisiä ylläpitämään terveyttä ja onnellisuutta.

Ekincare

Ekincare on yksi Intian innovatiivisimmista terveysteknologian startupeista. Ekincare tarjoaa ihmisille mahdollisuuden tallentaa lääketieteellisiä asiakirjoja ja käyttää niitä milloin tahansa ja mistä tahansa. Ekincare pitää tietosi turvassa ja antaa sinun ymmärtää lääketieteellisiä tietojasi yksinkertaisella tavalla graafisten kaavioiden ja visuaalien avulla.

Practo

Practo on yksi maailman johtavista terveydenhuollon alustat ja riippumaton lääketieteen verkkosivusto joka keskittyy potilaisiin yhdistää miljoonat potilaat terveydenhuollon tarjoajiin ja lääkäreihin ympäri maailmaa ja auttaa ihmisiä tekemään parempia terveydenhuoltopäätöksiä.

Practo auttaa kuluttajia hallitsemaan terveydenhuollon tarpeita, kuten terveydenhuollon asiantuntijoiden etsimistä, ajanvaraukset lääkäreille, online-lääkärikonsultaatiot, testien tekeminen ja lääkkeiden tilaaminen verkossa. Practo on potilaskeskeinen lääketieteellinen verkkosivusto, ja sillä on yli 1 lääkäriprofiilia kaikkialta Intiasta ja Singaporesta. Practo on ilmainen palvelu potilaille ja lääkäreille.

Practo tarjoaa käyttäjilleen myös diagnostiikkahakuominaisuuden verkkopohjaisella alustallaan korkealaatuisten valokuvien ja suodatinvaihtoehtojen avulla. Sen avulla käyttäjät voivat hallita raporttejaan ja lääketieteellisiä tietojaan sovelluksen avulla.

Practo on Bangaloressa toimiva terveysteknologian startup, joka perustettiin vuonna 2008. Practon perustivat Shashank ND ja Abhinav Lal. He rakensivat ohjelmistoalustan digitoidakseen terveystietonsa ja helpottaakseen online-konsultaatioita.

PharmEasy

Yksi Intian parhaista terveydenhuollon startupeista, PharmEasy on Mumbaissa sijaitseva lääkealusta, jonka Dharmil Sheth perusti vuonna 2015. .PharmEasyä johtavat Bessemer Venture Partners ja Orios Venture Partners. Se on yksi Intian menestyneimmistä terveydenhuollon startupeista. PharmEasy toimii tällä hetkellä seitsemässä kaupungissa – Delhissä, Mumbaissa, Bengalurussa, Kolkatassa, Punessa, Jaipurissa ja Ahmedabadissa – ja sillä on yli 150 kumppanitoimittajaa.

Se lanseerattiin visiolla toimittaa lääkkeitä kohtuuhintaan optimoimalla toimitusketjua ja logistiikkaa. PharmEasy palvelee nyt yli 100 000 perhettä. PharmEasy-sovelluksen avulla käyttäjät voivat tehdä tilauksia vain kolmella napsautuksella, ja uudelleentilaus voidaan tehdä yhdellä napsautuksella. Se aikoo rakentaa ekosysteemin teknologian avulla yhdistääkseen potilaat, apteekit, lääkärit, diagnostiikkakeskukset ja terveydenhuollon palveluntarjoajat, jotta jokainen voi olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa vaivattomasti. PharmEasy yhdistää myös apteekit Intian kaupunkeihin ja kyliin.

OsoiteTerveys

Anand Lakshman perusti AddressHealthin vuonna 2010 varmistaakseen, että jokainen lapsi saavuttaa positiivisen terveydentilan. AddressHealth on Intian ensimmäinen keskitetty lasten perusterveydenhuoltopalvelu.

AddressHealth toimii tällä hetkellä kolmella klinikalla Bangaloressa ja tarjoaa kattavaa lasten terveydenhuoltoa klinikoiden ja koulujen kautta lapsille ja aikuisille. AddressHealth on tehnyt yhteistyötä hallituksen kanssa MR-rokoteohjelmassa. AddressHealth tavoitti 300 000 opiskelijaa koulujen kautta vuoteen 2017 asti. Se sai 1,5 miljoonan dollarin rahoituksen sarjassa A Gray Matters Capitalilta ja Unitus Seed Fundilta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka introvertit voivat olla mahtavia johtajia? | Introvertit ovat introvertteja


Consure Medical

Consure Medical on Delhissä sijaitseva yritys, jonka Nishith Chasmawala ja Amit Sharma perustivat vuonna 2012. Se on nouseva lääkinnällisiä laitteita valmistava yritys, joka keskittyy kehittämään ja kaupallistamaan uusia tehohoitotekniikoita 80 %:lle maailman väestöstä, jolla ei ole pääsyä tuettuun terveydenhuoltoon. . Consure Medical toimittaa ulosteenpidätyskyvyttömyyden hoitolaitteita.

Consure Medical tarjoaa ratkaisun ulosteiden eristämiseen auttamaan vuodepotilaita. Qora on peräaukon onteloon työnnetty applikaattori, joka tarjoaa reitin ulosteiden kiertämiselle hyvin vähäisellä vuototavalla. Se tarjoaa Qora-ulosteen hallintasarjan, joka sisältää pysyvän ulosteenpoistolaitteen ulosteenpidätyskyvyttömyyden hallintaan ja jota voidaan käyttää useissa hoitolaitoksissa teho-osastoista hoitokoteihin. Yritys toimii myös San Franciscossa, Kaliforniassa.

DocTalk

DocTalk on Mumbaissa sijaitseva terveydenhuollon ohjelmistosovellus, joka tallentaa lääketieteellisiä raportteja ja reseptejä ja jakaa ne lääkärisi kanssa. Sen perustivat Akshat Goenka ja Vamsee Chamakura vuonna 2016. DocTalk tarjoaa tekoälyyn perustuvan virtuaaliavustajan sovelluksen, joka yksinkertaistaa Intian terveydenhuollon ekosysteemiä.

Sen avulla potilaat voivat turvallisesti tallentaa kaikki lääketieteelliset raportit ja tiedostot pilveen, joita voidaan sitten käyttää digitaalisesti mistä tahansa.

HealthKart

Healthkart on vuonna 2011 perustettu gurgaonilainen yritys, joka tarjoaa erilaisia ​​kuntoilutuotteita ja -palveluita, jotka auttavat kuluttajia saavuttamaan kuntotavoitteensa sähköisen terveyskaupan kautta. Se on yksi Intian suurimmista lääketieteen verkkokaupoista. Healthkart tarjoaa erilaisia ​​terveydenhuollon tuotteita, kuten ravintolisät, diabetestarvikkeet, kodin lääkinnälliset laitteet ja vauvanhoitotuotteet. Näitä tuotteita voi tilata verkosta, ja HealthKartin henkilökunta toimittaa ne turvallisuuden takaamiseksi. Terveydenhuollon alusta lanseerattiin alun perin verkkosivustona ja mobiilisovelluksena, joka toimisi geneeristen lääkkeiden hakuportaalina. Siitä on nyt tullut markkinapaikka, jossa asiakkaat voivat etsiä ja ostaa paljon muutakin kuin vain reseptilääkkeitä.

Noin 80-90 % Intiassa myytävistä lisäravinteista tuodaan kehittyneistä maista, kuten Yhdysvalloista ja Euroopasta. Lisäravinteiden raskaat tullit houkuttelevat suuria määriä rinnakkaistuontia tai epäeettistä tuontia. Koska nämä tuotteet on tuotu maahan laittomasti, hankintatietoa ei ole saatavilla, joten laadusta tulee kysymys. HealthKart tarjoaa 100 % aitoja tuotteita asiakkailleen ylläpitämällä:

  • Toimitusketjun tiukka valvonta.
  • Laadunvalvonta jakelun aikana.
  • 14 päivän vaivaton palautusoikeus.

Yhtiö on myös julkaissut FitUpin, joka on terveys- ja kuntolisäsovellus. Se tarjoaa ilmaista apua ja ravitsemusneuvontaa.

BeatO

Diabetespotilaille perustettu BeatO tarjoaa kätevän ja älykkään laitteen verensokeritason mittaamiseen. Voit käyttää niitä älypuhelimesi kanssa laittamalla sen kuulokeliitäntään ja mittaamalla verensokeritasosi liuskalla. Kun mittaat verensokerisi, se tarjoaa ehdotuksia ja jakaa tulokset BeatO:n asiantuntijoiden kanssa, jos lääketieteellistä toimenpiteitä tarvitaan.

Niramai

Vuonna 2016 perustettu Niramai haluaa minimoida rintasyövän aiheuttamat kuolemantapaukset. Rintasyöpä, jota useimmat naiset pitävät alkuvaiheessa itsestäänselvyytenä, on yksi naisten yleisimmistä syövän muodoista. Niramai käyttää lämpöanalytiikkaa ja tekoälyä helpottaakseen rintasyövän havaitsemista varhaisessa vaiheessa ja myös halvemmalla. Tekniikka on mobiilia; siksi se tarjoaa helpon pääsyn ja käytön.

🔥 Empfohlen:  Luettelo kiinalaisista yrityksistä Intiassa | 12 parasta kiinalaista tuotemerkkiä Intiassa

CrelioHealth (aiemmin LiveHealth)

Abhimanyu Bhoslen ja Mukund Malanin vuonna 2013 perustama Live Health helpottaa terveydenhuollon tarjoajien palvelujen tarjoamista. Live Health helpottaa laboratorioiden prosessia, koska he voivat käyttää potilaansa tietoja ja raportteja verkossa. Live Health auttaa myös klinikoita ja laboratorioita operaatioissa, markkinoinnissa, hallinnossa jne. Live Healthin kautta laboratoriot ja klinikat voivat keskittyä sisäisiin prosesseihinsa ja potilaisiin sen sijaan, että he huolehtisivat liiketoiminnan tekijöistä.

Lybroi

Lybrate on saatavilla neljässä kaupungissa, ja se auttaa löytämään täydellisen lääkärin lähelläsi. Usein lääkärin käynti ei ole pakosta vaan oman tyytyväisyyden vuoksi. Säästäksesi aikaasi ja lääkärin aikaa, voit kääntyä Lybraten lääkärin puoleen. Yli 1 50 000 ammattilaista auttaa sinua Lybraten kanssa.

Criador Design Labs

Criador Design Labsin perustivat Abhishek Reddy ja Hitesh Devara vuonna 2017. Criador Design Labs on tuotesuunnitteluyritys, joka kehittää uusia, innovatiivisia laitteistoteknologiatuotteita kuluttajien terveydenhuollon aloille.

Criador Labsin uusin tuote on EVE Health, älykäs vesipullo, joka on suunniteltu parantamaan kroonisia sairauksia sairastavien potilaiden lääkitystä. Se auttaa potilaita pysymään tietoisina annoksestaan ​​ja muistuttaa heitä, kun on aika ottaa lääkkeensä. Pullossa on patentoitua tekniikkaa, jossa anturit seuraavat lääkkeiden saantia ja Wi-Fi-piirisarja, joka lähettää live-dataa palvelimille. Tiedot analysoidaan ja räätälöityjä ilmoituksia ja raportteja lähetetään huoltajille, sairaaloille ja vakuutusyhtiöille asianmukaisten toimenpiteiden toteuttamiseksi.

Green Cure Wellness

Green Cure Wellness on yksi Intian johtavista terveysalan startupeista, jonka Sanchit Garg perusti vuonna 2015. Green Cure Wellness valmistaa kansainvälistä laatua olevia yrttituotteita henkilökohtaiseen hygieniaan ja terveydenhuoltoon. Sillä on Saksassa tutkijaryhmä, joka kehittää korkealaatuisia, eurooppalaisten normien mukaisia ​​formulaatioita.

Saksa on maailman johtava yrtti- ja luonnontuotteiden teknologiakeskus. Green Cure hyödyntää ikivanhaa Ayurvedan viisautta yhdistettynä saksalaiseen asiantuntemukseen valmistaakseen tuotteita, joissa ei ole sivuvaikutuksia.Johtopäätös

Terveys on välttämätön menestymiselle kaikilla elämän osa-alueilla. Startup-käsite on trendissä nykyään ja trendeillä on taipumus muuttaa maailmaa. Joten terveydenhuollon startup-yritykset ovat epäilemättä merkittävä pelin muuttaja.

UKK

Kuinka monta terveydenhuollon startup-yritystä on Intiassa?

Intiassa on lähes 5 295 terveysteknologian startuppia.

Mitä ovat terveysteknologian startupit?

Terveysteknologian startupit ovat startup-yrityksiä, joilla on online-alusta terveydenhuoltoratkaisujen, kuten terveydenhuoltotuotteiden, lääkkeiden ja diagnostisten testien, tarjoamiseksi.