Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Intian 5 parasta innovatiivista avaruusyritystä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Intian 5 parasta innovatiivista avaruusyritystä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota vuonna 2020

Koska Intia tekee valtavia edistysaskeleita avaruusteknologiassa, monet avaruusalan yrityksiä Intiassa ovat kiinnittäneet sijoittajien huomion. Intialaisessa startup-tilassa selviytyminen ei ole helppoa, kun ympärilläsi on kovaa kilpailua. 60–70 % startup-yrityksistä epäonnistuu nousematta edes huipulle, joten se on nousemassa avaruusteknologian startup-yrityksiä Intiassa on saavutus sinänsä. Täällä aiomme puhua Parhaat innovatiiviset avaruusstartupit Intiassa.

Avaruusaloitusyrityksen rakentaminen vaatii uraauurtavien teknologioiden rakentamista laukaisussa, viestinnässä ja satelliiteissa sekä valtavia investointeja. Kuten Elon Muskin SpaceX teki historiaa lähettämällä kaksi astronauttia avaruuteen Crew Dragon -avaruusaluksella Falcon 9 -raketilla, monet Intialaiset startup-yritykset voi nähdä valoa tunnelin päässä.

Astrome
Pixel
Kawa Space
Skyroot
Agnikul Cosmos
FAQ

5 parasta innovatiivista ja parasta avaruusalan startup-yritystä Intiassa

Astrome

Käynnistysnimi Astrome

Päämaja Bengaluru, IN
Ala Langaton
Perustaja Neha Satak ja Prasad HL Bhat
Perustettu 2015
Tuotteet ja palvelut Edullinen, nopea ja luotettava Internet suoraan koteihin, yrityksiin, kouluihin ja terveyskeskuksiin

Astrome on Bangaloressa toimiva avaruusteknologian startup, jonka Neha Satak ja Prasad HL Bhat perustivat 20. toukokuuta 2015. Astrome Technologies Private Limited on yksi parhaat avaruusyritykset ja sisältää 3 rekisteröityä patenttia ensisijaisesti sähköisen viestintätekniikan luokassa IPqweryn mukaan.

sanoo Neha, joka on yrityksensä toimitusjohtaja.

Astrome laukaisee 198 satelliitin tähdistön Low Earth Orbit (LEO) -radalle tehdäkseen Internetistä helpommin kaikkien kehitysmaiden ulottuvilla. Nämä satelliitit kattavat maailman tiheimmin asutut alueet, mukaan lukien Afrikan, Etelä-Amerikan, Lähi-idän, Etelä-Aasian ja Kaakkois-Aasia.

Palkinnot

 • Kansallinen palkinto teknologian startup-kategoriassa (2018).
 • Yhdysvaltain ja Intian tiede- ja teknologiarahasto
 • NASSCOMin ja IESAn lupaavin ilmailu- ja puolustusalan aloituspalkinto

Pixel

Käynnistysnimi Pixxel

Päämaja Bengaluru, Karnataka
Ala Puolustus ja avaruus
Perustaja Awais Ahmed ja Kshitij Khandelwal
Perustettu 2018
Tuotteet ja palvelut ilmaston seuranta, sadon ennustaminen, kaupunkisuunnittelu ja katastrofivalvonta

Pixel on intialainen avaruusteknologiayritys, jonka perustivat 22-vuotias Awais Ahmed ja. Kshitij Khandelwal. Pixxelillä on kaksi intialaista asiakasta ja kahdeksan muuta maailmanlaajuisesti. Pixxel oli ainoa startup Aasiasta, joka valittiin ensimmäiseen 10 startup-ryhmään Techstars Starburst Space Acceleratorissa Los Angelesissa. He rakentavat maapallon kuvantamissatelliittien tähdistöä.

He suunnittelevat laukaisevansa satelliitteja, joista olisi apua hallituksille ja yksityisille organisaatioille AI-käyttöisten analyyttisten tietojen keräämisessä maatalouteen, ilmastoon, viljelykasvien tuholaisten ja tautien leviämiseen, puolustusvalvontaan ja kaivostoimintaan laittomien toimien löytämiseksi, öljyn ja kaasun seuraamiseksi. Pixxelin perustaja ja toimitusjohtaja Awais Ahmed sanoi. Avaruusteknologian startup Pixxel keräsi 5 miljoonan dollarin alkurahoituksen Blumelta, growX:ltä ja Lightspeediltä ensimmäistä satelliittilaukaisua varten myöhemmin tänä vuonna.Kawa Space

Käynnistysnimi Kawa Space

Päämaja Mumbai, Maharahstra
Ala Puolustus ja avaruus
Perustaja Kris Nair ja Bala Menon
Perustettu 2019
Tuotteet ja palvelut Maan havainnointisatelliitit

Kawa Space on Kris Nairin ja Bala Menonin vuonna 2019 perustama Mumbaissa toimiva avaruusteknologian startup. Kawa rakentaa ja käyttää infrastruktuuria avaruudessa yrityksen ja yritysasiakkaiden puolesta. Heidän maanhavainnointisatelliittejaan käyttävät asiakkaat rahoituspalveluissa, ministeriöissä, strategisessa riskienhallinnassa ja maataloudessa.

Kawa-avaruus on lähettänyt yhden satelliitin kiertoradalle, ja 18 muun satelliitin laukaisu on käynnissä. Vijay Shekhar Sharma, Paytmin perustaja sijoitti julkistamattoman summan Kawa Spaceen.Skyroot

Käynnistysnimi Kawa Space

Päämaja Hyderabad, Telangana
Ala Puolustus ja avaruus
Perustaja Pawan Kumar Chandana ja Naga Bharath Daka
Perustettu 2018
Tuotteet ja palvelut Laukaisuajoneuvot

Skyroot on Hyderabadissa toimiva startup Pawan Kumar Chandana ja Naga Bharath Daka ovat molemmat entisiä ISRO:n tutkijoita. Skyroot Aerospace on ensimmäinen yksityinen intialainen yritys, joka on osoittanut kykynsä rakentaa kotimainen rakettimoottori. Skyrootilla on sarja kantoraketteja, Vikram 1, Vikram 2 ja Vikram 3. Skyroot on rakentamassa Intian ensimmäisiä yksityisesti rakennettuja avaruuskantoraketteja. Skyroot ilmailu on kerännyt 4,3 miljoonaa dollaria tähän mennessä.

Agnikul Cosmos

Aloitusnimi Agnikul Cosmos

Päämaja Chennai, Tamil Nadu
Ala Puolustus ja avaruus
Perustaja Srinath Ravichandran ja Moin SPM
Perustettu 2017
Tuotteet ja palvelut Mini kantoraketit

Agnikul on avaruusteknologian startup, jonka Srinath Ravichandran ja Moin SPM perustivat vuonna 2017. Tämä startup tarjoaa erillisen kantoraketin pienemmille satelliiteille edullisemmin. Se on ainoa avaruusteknologian startup Intiassa, joka on suunnitellut rakettimoottorin, joka voidaan tulostaa yhtenä kappaleena 3-D-tulostustekniikalla. Agnikul valmistaa pientä rakettia, joka kantaa noin 200 kg:n hyötykuorman. Agnikul on myös kerännyt A-sarjan rahoituskierroksella 23,4 miljoonaa.

Johtopäätös

Kun tarkastellaan näiden startup-yritysten intohimoa ja kovaa työtä, yksi asia on varma, että Intialla on valoisa tulevaisuus avaruustekniikassa. Avaruusteknologian startupit Intiassa saavat jalansijaa, kun yksityiset sijoittajat kiinnittävät huomiota tähän uuteen startup-lajiin. Kun SpaceX laukaisi rakettinsa onnistuneesti avaruuteen, se tasoitti tietä kaikille nuorille avaruusteknologian startupeille ja osoitti, että sinun ei tarvitse olla valtion avaruuselin laukaistaaksesi ajoneuvon avaruuteen.

FAQ

Kuinka monta teknologiayritystä Intiassa on?

Intiassa on noin 50 000 startuppia Intiassa vuonna 2018; Näistä noin 8 900–9 300 on teknologiavetoisia startuppeja. Pelkästään vuonna 2019 syntyi 1 300 uutta teknologia-startupia, mikä tarkoittaa, että joka päivä syntyy 2–3 teknologia-startupia.

Mikä on paras avaruusyritys?

Parhaat avaruusaloitusyritykset:

 1. SpaceX.
 2. Swarm Technologies.
 3. Avaruuslento.
 4. Johns Hopkinsin APL.
 5. Capella Avaruus.
 6. Avaruustango.
 7. Momentus.
 8. Accion Systems.

Mikä on räjähdysmäisen ilmailualan yrityksen tulot?

Skyroot-ilmailutulot: 31,5 miljoonaa INR.

🔥 Empfohlen:  Mitä "AI:n kummisetä" antamat varoitukset tarkoittavat ihmisten ja tekoälyn suhteiden tulevaisuutta?