Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Intian kaduilta lautaselle: क se Kulchan perustaja Manas Wadhwa tuo aitojen intialaisten kulchasien maun terveellisellä kierteellä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Intian kaduilta lautaselle: क se Kulchan perustaja Manas Wadhwa tuo aitojen intialaisten kulchasien maun terveellisellä kierteellä

Intia tunnetaan monipuolisesta ja maukkaasta katuruoastaan, ja jokaisella alueella on omat ainutlaatuiset ruokansa ja makunsa. Niistä kulcha on suosittu katuruoka ja pohjoisintialaisen keittiön perusaine. Se on eräänlainen hapatettu leipä, joka on perinteisesti valmistettu jalostettujen jauhojen, jogurtin ja gheen seoksesta.

Intiassa katuruoka on suosittu ja olennainen osa maan ruokakulttuuria, ja sitä on laajasti saatavilla kaupungeissa eri puolilla maata. Katuruoan kasvavan suosion ja nopeiden ja kohtuuhintaisten ruokavaihtoehtojen kysynnän kasvaessa on todennäköistä, että katuruokateollisuus Intiassa jatkaa kasvuaan myös tulevaisuudessa.

On kuitenkin tärkeää huomata, että Intian katuruokateollisuuden kasvuun voivat vaikuttaa erilaiset tekijät, kuten elintarviketurvallisuusongelmat, kilpailu muiden elintarvikeyritysten taholta ja hallituksen määräykset. Business Standard -lehdessä julkaistun raportin mukaan Intian ruokapalvelumarkkinoiden odotetaan nousevan 79,65 miljardiin dollariin vuoteen 2028 mennessä.

StartupTalky: Manas, mitä yrityksesi tekee? Mikä oli se motivaatio/visio, jolla aloitit?

Manas: Covidin ja sen dynaamisen luonteen keskellä ihmiset kaipaavat väistämättä sormia nuolevaa, mausteista katuruokaa. Mielenkiintoista on, että “क se kulcha” löysi kompastuskiven avaimen painamatta taskujasi raskaasti. Kun “Hyvä ja terveellinen ruoka” tulee maun mukana, paikka ei ole mikään muu kuin क se kulcha!

Harjoituksen tavoitteena on tuoda esanssi Intian kaduilta, maku, jota et voi estää, suoraan lautaselle ja budjettisiivullesi. Covid 19:n vasaramaisen iskun jälkeen törmäsimme joukkojen keskuudessa vastahakoiseen luontoon, jossa haluttiin nauttia katumusteista kuin ennen uuden normaalin syntyä, mutta tartunnan saamisen kiihkoilu oli rehellistä tai kaatumisen hinta. sairas oli sellainen, että heidän on pakko välttää mieltymyksiään tällä alalla. Tämä ajatus mielessään “क se kulcha” syntyi, ja siinä on lähes 100 ruokaa, joista valita, joten sinun ei tarvitse pysyä erossa suosituimmista katukulchasistasi.

StartupTalky: Mikä on/ovat tuotteidesi USP:t?

Manas: Runsaat aromaattiset kastikkeet, mausteiset kasvispaistokset, kostea ja murea hitaasti kypsennetty liha ja syntiset jälkiruoat antavat kukin K se Kulchassa ainutlaatuisen ja erilaisen maun, mutta muun muassa monijyväinen Kulcha ja herkullinen suussa sulava kola on suosikkipaikka useimpien ihmisten sydämissä.

Ainutlaatuinen myyntituotteemme (USP) on monijyväinen kulcha-leipä, joka tarjoillaan herkullisen, savuisen panjabityylisen cholen kera. Tarjoamme myös kulcha-lajikkeita, jotka eivät ole vain terveellisiä ja maukkaita, vaan myös runsaasti tärkeitä ravintoaineita. Alan ammattilaisemme, jotka työskentelevät näytön takana (keittiössä), pitävät huolta ainesosien terveellisestä tasapainosta. Kulcha-leivän vaihtoehdot ovat kuluttajien suosiossa, sillä se on perinteisesti valmistettu jauhoista, mutta क se kulchassa on tarjolla 5 erilaista leipävaihtoehtoa, jotka ovat maukkaita ja terveellisiä. Meillä on esimerkiksi monijyväkulcha, täysjyväkulcha, yrtit kulcha ja vastaavat.

🔥 Empfohlen:  Alon Lev, Qwak - Interview Seriesin perustaja ja toimitusjohtaja

StartupTalky: Miten elintarviketeollisuus on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Manas: Matkaa ei ole ollut, jos se oli haastava mutta nautinnollinen. Viime aikoina on havaittu muutos vegaanivaihtoehtojen kuluttajien kysynnässä. Kasvavaan kysyntään vastataan koko toimialalla uusilla ruokalistoilla ja yrityksillä tarjota vegaanisia ja kasviperäisiä ruokia perusruokana, ei rajoitettuna vaihtoehtona vaihtoehtoisen ruokavalion omaaville.

Manas: Tutkimus- ja tuotekehitystiimimme työskentelee aktiivisesti seuratakseen kuluttajien viimeisintä makua ja mieltymyksiä, mikä auttaa meitä pysymään kilpailuympäristössä. Ylläpidämme läheisiä suhteita tiimimme jäseniin ja tarjoamme kertauskursseja tiimitaitojen hiomiseksi. Web järjestää määräajoin työpajoja yhteistyössä alan parhaiden kouluttajien kanssa pysyäkseen ajan tasalla. Muutoin päivitämme jatkuvasti palveluitamme ja ruokalistaamme asiakkaiden palautteen perusteella.

StartupTalky: Mitä keskeisiä mittareita seuraat tarkistaaksesi yrityksen kasvun ja suorituskyvyn?

Manas: Seuraan tarkasti KPI-mittareita, kuten myyntiä, työvoimakustannuksia, ruokakustannuksia tai tavaroiden kustannuksia ja vaihtuvuutta, koska ne osoittavat, kuinka ravintolalla menee ajan mittaan. Ruoka on huomattava kustannus jokaiselle ravintolalle. Yksi hyvä tapa pitää ruokakustannukset kurissa on seurata ruokakustannusprosenttiasi. Suuri henkilöstön vaihtuvuus on toinen haaste, joten pidä silmällä tapoja alentaa työvoimakustannuksia ja lisätä samalla työssä pysymistä.

StartupTalky: Mitkä olivat yrityksesi merkittävimmät haasteet kuluneen vuoden aikana ja miten voitit ne?

Manas: Suurin haaste, jonka kohtasimme perustaessamme tätä क se kulcha -konseptia, oli löytää oikeat alan ammattilaiset. Yleensä kaduilla näemme kojun, jossa tarjoillaan tietynlaista ruokaa, mutta täällä meillä on runsaasti ruokia, joista valita ja löytää kokkeja, jotka olivat tarpeeksi koulutettuja tuomaan esiin perinteiset maut ja uusien yhdistelmien kokeileminen oli parasta. este, jonka kohtasimme perustaessamme tätä myyntipistettä.

StartupTalky: Mitä eri strategioita käytät markkinoinnissa? Kerro meille kaikista toteuttamistasi kasvuhakkereista.

Manas: Nykyaikana selviytyäkseen ja menestyäkseen kovassa kilpailuympäristössä on pysyttävä ajan tasalla. Ymmärrämme, että sosiaalinen media on tärkeässä roolissa sekä brändin läsnäolon rakentamisessa että ajan tasalla pysymisessä, ja täällä, क se kulchassa, teemme ajoittain yhteistyötä useiden ruokabloggaajien kanssa säilyttääksemme merkityksensä muuttuvien ruokatrendien keskellä.

Olemme myös läsnä erilaisissa sosiaalisen median alustoissa, kuten Instagramissa ja Facebookissa, jotka tarjoavat meille tietoa uusimmista ruokatrendeistä. Lopuksi asiakaspalaute on tärkeä tietolähde, joka motivoi meitä aina toimimaan paremmin ja olemaan parhaimmillamme.

🔥 Empfohlen:  Fiverr vs Upwork 2023: Kumpi on parempi freelancereille & Ostajat?


StartupTalky: Mitä tärkeitä työkaluja ja ohjelmistoja käytät yrityksesi sujuvaan pyörittämiseen?

Manas: Ravintolan menestymisen kannalta on välttämätöntä pysyä teknisesti ajan tasalla, ja me क se kulchassa olemme aina varustaneet meidät uusimmilla ja tehokkaimmilla teknologiasovelluksilla. Esimerkiksi kassaohjelmiston asennus vieraslaskutusta varten, asiakastietokanta, kassan häkkiin. Häkki on myös kaikkien puheluiden ja postin käsittelyn keskipiste. Lisäksi keittiö on jaettu neljään osaan: vastaanottolaituri, varasto (kuiva, tuore, temporizerohjattu), valmistusalue ja keittoalue.

Jokainen tila on varustettu uusimmilla laitteilla ja teknologialla optimaalista toimintaa varten. Vastaanottoalueelle on asennettu esimerkiksi MMS-pääte ja vaa’at. Lisäksi keittiössä on biometrinen pääsy. Siten kukaan ilman biometrisiä tietojaan ei pääse tälle alueelle.

StartupTalky: Mitä mahdollisuuksia näet alasi tulevaisuuden kasvulle Intiassa ja muualla maailmassa? Millaista eroa markkinakäyttäytymisessä olet nähnyt Intian osavaltioiden sisällä?

Manas: QSR on ollut hyvin kuuluisa ulkomailla pitkään, mutta nyt se on tullut Intian markkinoille ja sillä on laajat kehitysmahdollisuudet. QSR-muoto räjähtää Intiassa covidin jälkeen uusilla konsepteilla, ja massat odottavat tätä konseptia positiivisesti.

Intialaiset ruokailijat, erityisesti opiskelijat ja toimistotyöntekijät, haluavat valita nopeasti valmistettuja, nopeasti tarjoiltavia ja edullisia ruokia/ateriavaihtoehtoja. Nämä vaihtoehdot auttavat tyydyttämään nälän ajoissa. Nuorempi yleisö osoittaa erityisesti kiinnostuksensa QSR-segmenttiin, edulliseen ruokaan sekä helppokäyttöiseen menu- ja ruokailuvaihtoehtoon.

Me kaikki tiedämme, että intialainen keittiö on eniten rakastettu; kuitenkin vain harvat ravintolat pystyvät taianomaisesti pakkaamaan ja tarjoilemaan sen QSR-muodossa. Mutta nyt kilpailu on alkanut, ja markkinoiden on tarkoitus tutkia ja räjähtää innovatiivisten intialaisten QSR-mallien avulla.

StartupTalky: Mitä opetuksia tiimisi sai kuluneen vuoden aikana ja miten ne vaikuttavat tulevaisuuden suunnitelmiisi ja strategioihin?

Manas: Yksi tärkeimmistä opetuksista, jonka olen oppinut ja tulen aina olemaan kanssani, on keskittyä verkostoitumiseen ja ajan tasalla pysymiseen, ei vain tekniikan osalta, vaan kaikilla osa-alueilla. Toimiala muuttuu jatkuvasti, ja sinun on pysyttävä näiden muutosten mukana mahdollisimman hyvin. Verkostoituminen voi valaista sinua, auttaa haasteissasi ja löytää ystäviäsi, jotka voivat samaistua siihen, mitä käyt läpi. Se voi olla aluksi epämiellyttävää, mutta yhteydenpito ihmisten kanssa LinkedInin ja Twitterin kautta voi olla loistava alku. Konferenssit ja tapahtumat ovat myös hyviä paikkoja luoda yhteyksiä.

🔥 Empfohlen:  Awign – loistava alusta Intian keikkatyövoimalle

StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakkaita, tuotetta ja tiimiä tulevaisuudessa?

Manas: Kun puhutaan liiketoiminnan laajentamissuunnitelmista, ensimmäisen sukupolven yrityksenä meillä on erittäin aggressiivisia laajentumissuunnitelmia. Etsimme innokkaasti kasvukumppaneita, jotka haluaisivat kätellä kanssamme. Lisäksi aiomme keskittyä vain Delhin NCR-markkinoille.

Kehitämme toimipisteillemme erilaisia ​​formaatteja, joita voitaisiin laajentaa edelleen markkinakohtaisiin paikkoihin. Yksinkertaisesti sanottuna, kioskeja kauppakeskusten ruokakentille ja täyden palvelun ruokapaikkoja pääkatujen markkinoille. Keskitymme pääasiassa FOCO (Franchise Owned Company Operated) -liiketoimintamalliin, jossa me ja investoimme toimitamme franchising-kumppanilta haetut toimipisteet.

StartupTalky: Yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa tätä artikkelia lukevien ihmisten kanssa, jotka haluavat ryhtyä yrittäjyyteen?

Manas: Mielestäni jokaisen yrittäjän menestyksen takana ei ole kenenkään sanottua ratkaisua tai kärkeä, vaan taika piilee aloittamisessa ja pelkojesi kohtaamisessa. Pelot ovat olemassa syystä, mutta ne eivät ole koskaan voittamattomia. Saatat tuntea olosi rauhoittuneeksi tietää, että monet yrittäjät alkavat olla hieman epäröiviä ja peloissaan. Tämä on varmasti hyvää aikaa intohimoiselle ruokayrittäjälle. Perusteellisella pohjatyöllä ennen kuin yritykseen ryhtyminen tuo hyviä tuloksia myöhemmin. Jopa parhaat yritykset kohtaavat toisinaan taloudellisia haasteita. Ehkä ensimmäinen markkinointistrategiasi ei toiminut, mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi lopettaa. Kun ryhdyt uusiin projekteihin, sinun on pidettävä kustannukset ja budjetit mielessäsi, jotta voit valmistautua mahdollisiin haasteisiin.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.