Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Intian massiivinen Millenium- ja Z-sukupolven yleisö on erittäin muotitietoista ja pyrkimystä, sanoo Aditya Modak, Gargin perustaja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Intian massiivinen Millenium- ja Z-sukupolven yleisö on erittäin muotitietoista ja pyrkimystä, sanoo Aditya Modak, Gargin perustaja

Muotikorut, jotka tunnetaan myös pukukoruina, ovat koruja, jotka on valmistettu jäljittelemään hienojen korujen tyyliä ja muotoilua, mutta jotka on yleensä valmistettu halvemmista materiaaleista. Tämä sisältää esineitä, kuten kaulakoruja, rannekoruja, korvakoruja ja rintakoruja, jotka on usein valmistettu synteettisistä kivistä, muovista, lasista ja metalliseoksista.

Muotikorujen tarkoitus on tarjota ihmisille tapa asustella ja lisätä asuihinsa persoonallisuutta ilman hienojen korujen kustannuksella. Se mahdollistaa myös korujen dynaamisemman ja tiheämmän pyörityksen. Monet tuotemerkit, suunnittelijat ja jälleenmyyjät tarjoavat laajan valikoiman muotikoruvaihtoehtoja, mikä mahdollistaa suuren valikoiman ja joustavuuden ihmisten varustelussa.

Tutkimusraportin mukaan muotikorujen globaalit markkinat arvostettiin 71,9 miljardia dollaria vuonna 2020 ja sen odotetaan kasvavan 5,3 prosentin yhdistetyllä vuotuisella kasvuvauhdilla (CAGR) vuosina 2021–2028. Verkkomyyntikanavien ja sähköisen kaupankäynnin alustojen kasvava suosio, kasvavat käytettävissä olevat tulot ja muuttuvat kuluttajien mieltymykset ovat tärkeimpiä markkinoiden kasvun tekijöitä .

StartupTalky: Mitä tuotteita yrityksesi myy? Mikä oli se motivaatio/visio, jolla aloitit?

Aditya Modak: Gargi on brändi, joka on ikonisen PNG & Sonsin, 100-vuotiaan koruyhtiön, sivuhaara. Brändi valmistaa korkealaatuisia muotikoruja sterlinghopeasta ja messingistä. Suhtaudun Gargiin aivotuokseeni. Minulla oli visio muuttaa muotikorutilaa Intiassa ja tajusin, että muodikkaille ja laadukkaille arkikäyttöisille koruille on nopeasti kasvava, mutta enimmäkseen palvelematon kysyntä. Markkinoilla saatavilla olevat tuotteet olivat ylihinnoiteltuja ja laadultaan huonompia. Siksi päätin muuttaa tilan ja luoda esineitä, joita asiakkaat voivat käyttää ylpeänä. Tiimini ja minä visioimme Gargin ja nimesimme muinaisen intialaisen Ramayanasta kotoisin olevan tutkijan mukaan toteuttamaan visioni.

StartupTalky: Mitä muita tuotteita/ominaisuuksia on lisätty viimeisen vuoden aikana? Mikä on/ovat tuotteidesi USP/-t?

Aditya Modak: Gargi tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten sormuksia, rannekoruja, mangalsutroja, kaulakoruja, ketjuja, riipuksia, korvakoruja, nilkkakoruja jne. Vuonna 2022 yritys lanseerasi hopeamuotoisten designkorujen Signature Collection -kokoelman, jossa on yli 170 tuotetta. PNGS:n Gargi USP:t ovat korkealaatuinen ja muodin osamäärä, jota asiakkaat eivät voi saada muilta myyjiltä. Brändi on nopeasti rakentanut a
maine oikean hintaisten tuotteiden luojana, joita asiakkaat voivat käyttää toistuvasti pitkään. Gargin korut on valmistettu 92,5 % sterlinghopeasta ja messingistä.

StartupTalky: Miten muotikoruteollisuus on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Aditya Modak: Kasvava taloudellinen vaikutusvalta ja ostovoima ovat tehneet nykyaikaisista kuluttajista intohimoisempia, ja yleisö on tullut vastaanottavaisemmaksi muotikoruille. Merkittävä muutos, joka on havaittavissa, on se, että millenial- ja Z-sukupolven asiakkaat ovat alkaneet kiinnittää huomiota jokapäiväiseen ulkonäköönsä. Ainutlaatuisten, laadukkaiden ja kohtuuhintaisten muotikorujen kysyntä kasvaa sosiaalisen median inspiroimassa ja etä/hybridityökulttuurissa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka asentaa WordPress Subdomain Hostingeriin [5 Minutes]

Gargi on rakentanut laajan valikoiman korutuotteita, jotka sopivat kaikille. Gargi tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä design-tarroja. 92,5 % sterlinghopeaa ja messinkiä yhdistelmä varmistaa, että asiakkaat saavat hyvää vastinetta rahoilleen. Näin Gargi on saanut aikaan muutoksen markkinoilla viimeisen vuoden aikana.Aditya Modak: Olen työskennellyt eri profiileissa työskennellessäni PNGS:n kanssa hänen 12 vuoden uransa aikana. Myynnin aikana olin vuorovaikutuksessa suoraan kuluttajien kanssa, ja silloin tajusin, mitä markkinat halusivat. Tällä rikkaalla ymmärryksellä korutrendeistä ja -kuvioista yritin onnistuneesti kuroa umpeen markkinoiden kuilua. Lisäksi seuraan kaikkia globaaleja muotitrendejä ja minulla on suuri halu luoda innovatiivisia yhdistelmiä intialaisista herkkyydestä ja globaaleista trendeistä.

StartupTalky: Mitä keskeisiä mittareita seuraat tarkistaaksesi yrityksen kasvun ja suorituskyvyn?

Aditya Modak: Tarkastelemme asiakasmyyntiä ja mitkä tuotteet ovat poimineet hyvin vuosineljänneksen aikana. Näin teemme kaikissa tuotekategorioissa. Kuten tarjoamme valtavan valikoiman korvakoruja, tässä arvioimme, millaiset korvakorut ovat hittejä, ovatko ne tavalliset vai kiviset jne. Arvioimme myös maantieteellisen mieltymyksen perusteella, rannekorut ovat hitti Maharashtrassa, mutta pohjoisessa osa maata, se on paksuja kaulanauhoja. Mittaamme myös tulosperusteisesti asiakashankintaa ja tuotteiden myyntiä.

StartupTalky: Mitkä olivat yrityksesi merkittävimmät haasteet kuluneen vuoden aikana ja miten voitit ne?

Aditya Modak: Hiljattain lanseeratuna brändinä muotikorujen segmentissä Gargi joutui löytämään oikeat valmistajat, jotka halusivat keskittyä enemmän laatuun ja ammattitaitoon volyymien sijaan. Se oli vuoden suurin haaste, ja brändi selvisi siitä. Nykyään Gargilla on luotettava korkealaatuisten muotikorujen valmistajien ketju ja erinomainen tuotemerkki, jonka varaan voi rakentaa.

StartupTalky: Toistuva osto on yksi tärkeimmistä parametreista, joihin useimmat verkkokauppabrändit lyövät vetoa. Kuinka pidät asiakkaasi sitoutuneena lopettamaan vaihtuvuuden?

Aditya Modak: Gargi keskittyy jatkuvasti varmistamaan ostajien vertaansa vailla olevan tuotteiden laadun ja tyylin. Brändi on säilyttänyt monia varhaisia ​​asiakkaita, mutta lisääntyy positiivisen suusta suuhun -sitoutumisen ansiosta. Käyttämällä 92,5 % sterlinghopeaa messingin kanssa saa tuotteet näyttämään upeilta ja laadultaan ylivoimaisilta. Lisäksi Gargi on strategisesti laajentanut tuotevalikoimaansa ottamalla käyttöön uusia SKU-tuotteita ja design-elementtejä, jotka varmistavat, että asiakkaat pysyvät sitoutuneina ja tekevät toistuvia ostoksia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Pataa yrittää muuttaa Intian osoitejärjestelmää

StartupTalky: Mitä eri strategioita käytät markkinoinnissa? Kerro meille kaikista toteuttamistasi kasvuhakkereista.

Aditya Modak: Gargi on digitaalinen brändi, joka hyödyntää digitaalisen markkinoinnin eri näkökohtia, kuten hakukoneoptimointia, hakukonemarkkinointia Google Adsin kautta ja sosiaalisen median kampanjoita Facebookissa ja Instagramissa tuotteiden esittelemiseksi. Brändin 100-vuotias perintö emoyhtiön, PN Gadgil & Sonsin, ansiosta on antanut sille erinomaisen aloitusalustan, josta hyötyä.

StartupTalky: Mitä tärkeitä työkaluja ja ohjelmistoja käytät yrityksesi sujuvaan pyörittämiseen?

Aditya Modak: Gargi on verkkokauppabrändi, joka käyttää edistyneitä sähköisen kaupankäynnin työkaluja vähittäiskauppaan ja markkinointiin. Suunnitteluprosessi on ohjelmistopohjainen, ja uusimpien teknologioiden avulla valmistetaan ainutlaatuisia kappaleita, joilla jokaisella on tarina.

StartupTalky: Mitä mahdollisuuksia näet muotikoruteollisuuden tulevalle kasvulle Intiassa ja muualla maailmassa? Millaista eroa markkinakäyttäytymisessä olet nähnyt Intian osavaltioiden sisällä?

Aditya Modak: Intian valtava tuhatvuotis- ja Z-sukupolven yleisö on erittäin muotitietoinen ja pyrkimys. Internet-yhteyden ansiosta jopa Tier-II-, Tier-III- ja Tier-IV-kaupungit ovat nyt täynnä nuoria, joilla on selkeitä tyyliä koskevia odotuksia ja vaatimuksia. Näin ollen Gargin kaltaisen tuotemerkin ja yleisen muotikorujen markkinapotentiaali on uskomaton. Laadukkaat, nykyaikaiset intialaiset muotikorut tunnetuilta tuotemerkeiltä lisäävät varmasti kysyntää ulkomailla. Intiassa on rikas kulttuurinen monimuotoisuus, ja paikallinen kulttuuri vaikuttaa usein korujen suunnitteluun. Esimerkiksi korut, jotka ovat suosittuja koillisosassa, eroavat todennäköisesti Rajasthanin tai Tamil Nadun koruista. Kasvavasta kaupunkiväestöstä on tulossa entistä kosmopoliittinen, ja laadukkaille koruille löytyy ottajia kaikkialla.

StartupTalky: Mitä opetuksia tiimisi sai kuluneen vuoden aikana ja miten ne vaikuttavat tulevaisuuden suunnitelmiisi ja strategioihin?

Aditya Modak: Vaikka tiedot antavat käsityksen tuotteiden, tyylien jne. liikkeistä, niitä ei voida pitää pyhinä. Se on erittäin dynaaminen ja jatkuvasti muuttuva toimialue. Joten kun katsomme liikkeitä, noudatamme myös yleistä ymmärrystämme ja kokemustamme.

StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakas-, SKUS- ja tiimipohjaa tulevaisuudessa?

Aditya Modak: Olemme suunnittelija korumerkki kuten kaikki muutkin muotimerkit; Pyrimme julkaisemaan uusia kokoelmia ja malleja joka vuosineljännes Intiassa. Muotibrändin SKU:iden määrä kasvaa jatkuvasti, ja palkkaamme myös osaajia kasvutarpeiden mukaan. Saatamme olla segmentin ainoa toimija, jonka SKU:t ovat jopa 15 000 yksikköä. Tulevaisuudessa lisäämme tarjontaamme vain lisää.

🔥 Empfohlen:  Mikä on ONDC? Miten ONDC vaikuttaa Intian verkkokauppateollisuuteen?


StartupTalky: Kun D2C-brändit käyttävät niin paljon mainoskuluja, mikä on kasvustrategiasi, orgaaninen vai epäorgaaninen? Kuinka suunnitella SEO- ja sisältömarkkinoinnin kiertämistä?

Aditya Modak: Olemme verkkobrändi, joka perustuu pääasiassa sosiaaliseen mediaan, hakukoneisiin ja sisältömarkkinointikanaviin. Laajennamme kuitenkin lähiaikoina läsnäoloamme brändättyihin kauppakeskusten kioskeihin, jolloin otamme käyttöön monikanavaisen markkinoinnin, joka yhdistää digitaaliset ja perinteiset mediat.

StartupTalky: Joten vihdoin Aditya, yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa toisen D2C:n perustajan kanssa?

Aditya Modak: Jotta mikä tahansa yritys menestyisi, sinun on ymmärrettävä asiakkaitasi. Älä vaikuta siihen, mitä kilpailu tekee. Yritä säilyttää ainutlaatuinen identiteettisi. Älä myöskään koskaan tee kompromisseja brändiarvoistasi ja eethostasi.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.

Table of Contents