Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Intian suosituimmat digitaaliset maksupankit ja sähköiset lompakot

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Intian suosituimmat digitaaliset maksupankit ja sähköiset lompakot

Digitaaliset maksupankit ovat yksi verkkomaksumaailman viimeaikaisista trendeistä. Kuten nimestä voi päätellä, se toimii eri tavalla kuin tavalliset vähittäispankit. Voit tallettaa jopa Rs. 1 lakh digitaalisessa maksupankissasi mainitsematta luottokortteja, lainoja tai luottojärjestelyjä.

8 parasta digitaalista maksupankkia Intiassa

Saatavilla on pankkiautomaattikortti, pankkikortti, verkkopankkitoiminto sekä helppo ja vaivaton maksaminen. Lisäksi se on Intian hallituksen hyväksymä, ja siksi se on erittäin turvallinen ja luotettava. Aloite digitaalisen maksupankin perustamisesta Intiaan oli edistää tietoisuutta digitaalisista pankkipalveluista syrjäisillä alueilla. Myös tämä aloite avasi monille ihmisille tilin, jonka avulla he voivat päivittää teknologiaa, turvata rahansa, mikä tärkeintä auttoi kansantalouden kehityksessä.

Tässä on joitain Intian parhaista digitaalisista maksupankeista:

1. Aditya Birla maksupankki

Tämä pankki oli neljäs, joka aloitti digitaalisen maksamisen Intiassa ja toimii nyt erinomaisella tekniikalla tarjotakseen asiakkailleen parhaan pankkikokemuksen. Se tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden UUSI. Se on myös yksi RBI:n valtuuttamista yrityksistä.

2. Paytm-maksupankki

Kun Intia oli ylittämässä demonetisoinnin vaihetta, se sai paljon mainetta. Nykyään monet ihmiset tuntevat Paytmin myöntämien pankkikorttien käytön. Varmistaakseen rahasi turvallisuuden Paytm-pankissa Paytm on luonut erityisen, ainutlaatuisen pääsykoodin jokaiselle asiakkaalleen. Sinulla on myös tapana ansaita 3,5 % vuosikorkoa joka kuukausi.

3. Airtel-maksupankki

Se aloitti vuonna 2016 ja oli ensimmäinen pankki, joka aloitti digitaalisen maksamisen. Se tunnetaan valtavasta asiakaskunnastaan ​​ja luotettavista palveluistaan. Voit vastaanottaa tai suorittaa maksuja käyttämällä Oma Airtel-sovellus tosi helposti.

4. Intian postimaksupankki

Tämä on valtion omistama pankki. Se toimii Postiministeriön alaisuudessa. Se tarjoaa myös vähittäispankkipalveluita asiakkailleen. Koska se on valtion omistama pankki, se käyttää kaikkia 155 015 Intian postitoimistoa päästäkseen syrjäisille alueille ja tarjotakseen ovelta ovelle -palveluita.

5. Jio-maksupankki

Jio-maksupankki on State Bank of Indian ja Reliance Ltd:n yhdistelmäyritys. Se on kuudenneksi perustaessaan maksupankin Intiassa. Voit suorittaa maksuja ja vastaanottaa talletuksia, mutta et tarjoa luottolimittejä, kuten luottokortteja.

6. NSDL-maksupankki

NSDL, National Security Depository Limited, on alkanut tarjota palvelujaan asiakkailleen vuonna 2018. Siitä lähtien se on onnistunut saavuttamaan asiakkaidensa luottamuksen. Sen päätavoitteena on välittää tilipalveluita ihmisille, ja se kantaa myös vastuuta kansakunnan taloudellisesta kehityksestä.

7. Vodafone m-Pesa Payment Bank

Vodafone oli jo markkinoilla, sillä sen tietoliikennepalveluja käytti suuri määrä käyttäjiä. Myöhemmin se alkoi tarjota myös digitaalista maksupalvelua. Sitä käytetään pääasiassa rahan tallettamiseen muiden tileille. Turvallisuussyistä se käyttää PIN-järjestelmää, joka on yhdistetty tekstiviestijärjestelmän kautta.

🔥 Empfohlen:  Yllätys Apple-ale tuo suuria alennuksia iPadille ja Apple Watchille

8. FINO Payments Bank

FINO pankki sillä on 400 konttoria eri puolilla maata. Se uskoo palvelemaan asiakkaitaan tavalla, joka vahvistaa heitä. Digitaalisena maksupankina se aloitti toimintansa vuonna 2017 uskoen todella, että kova työsi on maksettava, tarjoten sinulle vertaansa vailla olevan pankkikokemuksen.

Digitaaliset maksupankit – Ominaisuudet

  • Voit tallettaa käteisen summan jopa Rs. 1 lakh.
  • Käyttäjien on maksettava erittäin pienempi transaktiomaksu.
  • Nämä pankit eivät tarjoa laina- tai luottopalveluja.
  • Se koostuu korkeista koroista, jotka vaihtelevat 4 prosentista 7 prosenttiin.

Digitaaliset maksupankit – tärkeys

  • Tämä on turvallinen ja helppo tapa suorittaa maksuja.
  • Suurin osa työstä tehdään matkapuhelimella, joten se on helppokäyttöinen.
  • Se johtaa mustan rahan loppumiseen ja edistää käteisvapaata liiketoimia.
  • Käteisvapaan talouden ei tarvitse tehdä kuluja uuden valuutan painamisesta ja vanhojen korvaamisesta.
  • Petoksen ja varkauden mahdollisuus on minimaalinen.
  • Mikä tärkeintä, se on tapa tavoittaa maaseutu- ja alipankkiyhteiskunta ja avata heille tili.

E-lompakot tai digitaaliset lompakot tai mobiililompakot ovat hallinneet Intian markkinoita demonetisoinnin jälkeen. Tästä on tullut helppo ja turvallinen tapa tallentaa rahaa ja suorittaa käteisvapaata maksutapahtumia aina kun sitä tarvitset.

Lue myös: 7 parasta UPI-maksusovellusta Intiassa

Kun voit tuntea ostotottumusten jatkuvan kehittyvän, niin samalla myös maksualusta on muuttunut. Ennen luotit fyysiseen käteiseen, sitten luotto- tai pankkikortteihin, ja nyt on trendi e-lompakoissa. Se on virtuaalinen mobiilipohjainen lompakko, jota käytetään käteisvapaiden maksujen suorittamiseen. Nämä digitaaliset lompakot kasvavat nopeasti, koska ne suorittavat nopeita ja turvallisia maksuja.

6 parasta sähköistä lompakkoa Intiassa

1. Paytm

Paytmin lanseerasi vuonna 2010 Vijay Shekhar Sharma. Nykyään se on yksi parhaista Intiassa käytetyistä digitaalisista lompakkosovelluksista. Yli 160 miljoonaa ihmistä on käyttänyt tätä sovellusta. Paytm on onnistunut keräämään 2,2 miljardia INR eri sijoittajien rahoituksella.

Se toimii puolisuljettuna mallina, jossa voit tehdä verkkokauppatapahtumia, siirtää rahaa, maksaa laskuja sekä nauttia viihde-, matkailu- ja vähittäiskaupan palveluista.

Muistaakseni vuonna 2017 Paytm nimettiin Intian ensimmäiseksi mobiilimaksusovellukseksi, joka ylitti 100 miljoonaa asennusta Android Play -kaupasta.

Yksi sen suurimmista eduista on, että se on hyväksytty melkein kaikkialla Intiassa.

🔥 Empfohlen:  10 parasta Google Optimize -vaihtoehtoa (2023 vertailu)

Vieraile nyt

2. Google Pay

Se on tunnettu hakukoneena jo vuosia. Sitä käyttävät melkein kaikki tässä maailmassa, joilla on Internet-yhteys. Mutta heti kun se julkisti Google Pay -nimisen digitaalisen lompakon, se valloitti markkinat välittömästi. Sen palvelut ovat vaivatonta. Tällä hetkellä yli 25 miljoonaa käyttäjää käyttää sitä aktiivisesti joka kuukausi.

Voit lähettää rahaa ystävillesi, maksaa laskusi, ladata puhelimesi, ostaa asioita verkosta ja monia muita palveluja on saatavilla. Se on yhdistetty olemassa olevaan pankkiisi, joten voit olla varma, että rahasi ovat turvassa pankissasi. Sinun ei tarvitse edes murehtia e-lompakkosi uudelleenlataamista. Kaikki tehdyt tapahtumat ovat ilman agentin väliintuloa ja ne on yhdistetty rekisteröityyn matkapuhelinnumeroosi.

Vieraile nyt

3. Amazon Pay

Yksi tunnetuimmista ja johtavista yrityksistä, Amazon kehitti oman henkilökohtaisen Amazon Pay -maksunsa. Koko maailmalle se toi tämän digitaalisen lompakon markkinoille vuonna 2007, mutta Intiassa se lanseerattiin vuonna 2017. Nykyään yli 33 miljoonaa ihmistä on yhteydessä Amazon Payhin ja suorittaa maksuja erilaisista verkkotapahtumista.

Aiemmin tätä e-lompakkoa käytettiin ostosten tekemiseen Amazonin viralliselta sivustolta. Nyt siitä on tullut paljon laajempi. Tämän kautta voit nyt suorittaa maksuja valituille kauppiaille. Niiden lisäksi saat myös monia cashbackia ja alennuksia.

Tammikuussa 2019 Amazon sijoitti Rs. 300 miljoonaa Amazon Payn kehittämiseen. Huhtikuussa 2019 Amazon Pay aloitti P2P (person-to-person) -maksuvaihtoehdon. Tämän avulla voit tehdä siirtoja pankista toiseen.

Vieraile nyt

4. PhonePe

Tämä digitaalinen lompakko on yksi Intian kansalaisten usein käyttämistä ja suosituimmista sovelluksista. Se on pystynyt luomaan yli 100 miljoonaa käyttäjää vain neljässä vuodessa sen julkaisusta. Flipkart on PhonePen käynnistin, jossa on Kyllä-pankki.

Se on UPI-pohjainen maksusovellus. Nautit paljon cashbackista ja saat muita tarjouksia ruokapaikoista, ostoksista, laskujen maksamisesta ja monesta muusta. Se on myös erittäin turvallinen sovellus käyttää. Se vakuuttaa, että mitään tietoja ei vuoda tai verkkorikolliset eivät vaikuta niihin. Se on jopa saatavana useilla kielillä; Näin eri ihmiset ymmärtävät sen käyttöä paremmin omalla äidinkielellään tai kielellään, jolla he viihtyvät.

Suositus: 11 parasta Forex-korttia Intiassa

Se tarjoaa myös Olan, Myntran, redBusin, IRCTC:n, Oyon, Goibibon, Treebon jne. palveluita käyttäjilleen. He voivat varata nämä palvelut helposti PhonePe-sovelluksesta. Äskettäin se liittyi kädet pelaamista käynnistävän mobiilipremier Leaguen kanssa. Tulevaisuudessa sen odotetaan olevan kumppaneita muun muassa matkailun, ruoan, liikkuvuuden, ostosten, viihteen ja hyperlokaalien kanssa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää suosituimmat juurisanat tehokkaimmille avainsanoille

Phonepe on pystynyt laajentamaan palvelujaan yli 150 kaupunkiin Intiassa. Se ei aio pysähtyä tähän vaan jatkaa laajentumistaan ​​myös uusille maille.

Vieraile nyt

5. Mobikwik

Tämän digitaalisen lompakon perustivat vuonna 2009 Bipin Singh ja UpasanaTaku. Se on loistava sovellus rahan säilyttämiseen turvallisesti. Se on kyennyt yhdistämään 25 miljoonaa käyttäjää ja 50 tuhatta kauppiasta asioimaan verkossa.

Voit helposti ladata, varata matkalippuja, maksaa laskuja ja suorittaa maksuja kolmannelle osapuolelle Mobikwik-e-lompakon kautta. Voit jopa ostaa digitaalista kultaa, henkilökohtaista lainaa, hankkia vakuutuksia ja sijoittaa myös sijoitusrahastoihin.

Voit lisätä rahaa Mobikwik-digitaalilompakkoon käyttämällä luottokorttiasi, pankkikorttiasi tai verkkopankkia. Mukavuuden lisäämiseksi se on myös varannut käteisen kotiovelle.

Viime aikoina se on tehnyt yhteistyötä suurten ja pienten ravintoloiden, päivittäistavarakaupan ja muiden offline-kauppiaiden kanssa. Saat enemmän hallintaa ottamalla käyttöön kuluseurannan, joka käyttää tekstiviestitietojasi kulujen ja budjettisi hallintaan ja analysointiin.

Vieraile nyt

6. YONO SBI

YONO on Intian valtionpankin lanseeraama digitaalinen lompakko, joka on saatavilla 13 kielellä. Se ei rajoitu vain SBI-asiakkaisiin, vaan sitä voivat käyttää myös muut kuin SBI-asiakkaat. Reitti digitaalisten maksujen suorittamiseen on mukava. Tästä ansio menee Intian valtionpankin kansalliselle ulottuvuudelle.

YONO SBI:n avulla voit siirtää rahaa muihin pankkeihin, varata elokuvalippuja, varata hotelleja ja monia muita tehtäviä. Rahansiirtomuistutukset voidaan asettaa vaivattomaan maksujen siirtoon. Se tarjoaa myös miniselvityksen kaikista tapahtuneista YONO SBI -tapahtumistasi.

Voit jopa sijoittaa, varata IRCTC-junalippuja, lomia, lentoja jne. tämän sovelluksen kautta.

Vieraile nyt

Toivon, että tästä oppaasta “” oli sinulle hyötyä, ja nyt voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen valinnastasi. Jos sinulla on vielä kysyttävää tai haluat minun lisäävän listaan ​​toisen e-lompakon, ota yhteyttä kommenttiosion kautta, niin autan mielelläni.