Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Investointien lisääntyessä World Economic Forum tuo esiin ensimmäiset kvanttilaskentaohjeet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Investointien lisääntyessä World Economic Forum tuo esiin ensimmäiset kvanttilaskentaohjeet

Kvanttilaskenta, vaikka se ei vieläkään ole kovin valtavirtaa, löytää käyttöä useilla aloilla – muun muassa valmistus ja teollinen suunnittelu, logistiikka ja rahoitus. Kun näkee yritysten nousun ja kiinnostuksen sekä avaruuteen tehtävät valtavat investoinnit, on tärkeää tuoda esiin ohjeet, jotka listaavat tehokkaasti parhaiden käytäntöjen hallintoperiaatteet ohjaamaan tulevaa suunnittelua ja käyttöönottoa. Vain muutama päivä sitten Maailman talousfoorumi julkaisi ensimmäiset kvanttilaskentaohjeet.

WEF lisäsi: “Sopeutuessaan tulevaan klassisen, monipilven ja pian kvanttilaskennan hybridimalliin, foorumin viitekehys määrittää parhaiden käytäntöjen periaatteet ja ydinarvot. Nämä ohjeet luovat perustan ja synnyttävät uuden tiedonkäsittelyn paradigman ja varmistavat samalla sidosryhmien tasapuolisuuden, riskien vähentämisen ja kuluttajien hyödyn.

Tarve rakentaa ohjeita

WEF sanoi, että ohjeiden tuomisen tarve on kolminkertainen. He ovat:

 • Kvanttilaskenta on uusi tekniikka
 • Kvanttilaskentaa ei käytetä erikseen vaan yhdessä klassisen laskentatekniikan kanssa
 • Kvanttilaskenta vaatii merkittäviä resurssien investointeja

WEF sanoi, että hallintoperiaatteet on ryhmitelty yhdeksään teemaan ja kuuluvat seitsemän perusarvon alle.

 • Muuttuvat ominaisuudet: Käytä kvanttilaskennan ominaisuuksia ihmiskunnan hyväksi samalla kun hallitset siihen liittyviä riskejä.
 • Pääsy laitteistoinfrastruktuuriin: Tarkastellaan kvanttilaskentalaitteiston laajaa saatavuutta.
 • Avoin innovaatio: Kannustetaan tehokasta yhteistyötä, joka johtaa teknologian nopeampaan kehitykseen.
 • Tietoisuuden lisääminen: Varmistetaan, että suuri yleisö ja kvanttilaskennan sidosryhmät ovat tietoisia ja tietoisia jatkuvasta vastuullisesta vuoropuhelusta ja viestinnästä.
 • Työvoiman kehittäminen ja valmiuksien kehittäminen: rakentaa kvanttivalmiita työvoimaa.
 • Kyberturvallisuus: Tarjoaa menetelmän siirtyä kvanttiturvalliseen digitaaliseen maailmaan.
 • Yksityisyys: Työskentele mahdollisten tietosuojaloukkausten parissa varkauksien ja kvanttitietokoneiden suorittaman käsittelyn kautta.
 • Standardointi: Standardien edistäminen kvanttiteknologian kehityksen nopeuttamiseksi.
 • Kestävä kehitys: Työskentele kestävän tulevaisuuden puolesta kvanttilaskentatekniikan kanssa ja sen hyväksi.

Rahaa valuu sisään

Kuva: PitchBook

Kvanttilaskennan valtavan voiman vuoksi muuttuvilla toimialoilla sijoittajat ovat huomanneet ja tehneet valtavia investointeja yrityksille, jotka tuovat innovaatioita tälle muuttavalle alueelle.

🔥 Empfohlen:  Facebook Graph Search: Mitä verkkoyritysten on tiedettävä

Syyskuussa 2021 julkaistun PitchBookin raportin mukaan sijoittajat olivat sijoittaneet 1,02 miljardia dollaria kvanttilaskentayrityksiin viime vuoden syyskuuhun asti. Se lisäsi, että tämä oli enemmän kuin mitä alalla on tapahtunut kolmen edellisen vuoden aikana yhteensä.

Viime vuoden syyskuussa PsiQuantum kertoi keränneensä 450 miljoonaa dollaria D-sarjan rahoituksesta. Tämän avulla se suunnittelee rakentavansa maailman ensimmäisen kaupallisesti kannattavan kvanttitietokoneen. Rahoitusta johtivat BlackRockin hallinnoimat rahastot ja tilit, ja siihen osallistuivat Baillie Gifford ja M12 sekä uusia sijoittajia, mukaan lukien Blackbird Ventures ja Temasek. Yritys keskittyy vikasietoisen kvantin rakentamiseen tietokone, jota tukee skaalautuva ja todistettu valmistusprosessi.

Xanadu oli viime vuonna kerännyt 100 miljoonaa dollaria B-sarjan rahoituksesta. Sitä johti Bessemer Venture Partners sekä Capricorn, Tiger Global, BDC Capital ja In-Q-Tel.

Xanadu sanoi, että tämä rahoituskierros tuo sen lähemmäksi vikasietoisen kvanttilaskentamoduulin rakentamista. Christian Weedbrook, perustaja ja toimitusjohtaja, sanoi, että vikasietoinen moduuli tulee olemaan rakennuspalikka miljoonan kubitin saavuttamiseksi. Se johtaa uusien globaalien markkinoiden avautumiseen.

Tel Avivissa toimiva kvanttiprosessoreihin erikoistunut Quantum Machines oli kerännyt 50 miljoonaa dollaria A-sarjan rahoituksella. Sitä johti ed Dot Capital Partners, ja siihen osallistuivat Exor, Claridge Israel, Samsung NEXT, Valor Equity Partners, Atreides Management LP, TLV Partners, Battery Ventures ja 2i Ventures. Se aikoo käyttää kerätyt varat Quantum Orchestration Platform -alustan kasvattamiseen ja uusien teknologioiden julkaisemiseen tänä vuonna.

Lähempänä kotia

Myös Intia ottaa kvanttilaskennan alalla edistymisensä vakavasti. Se ryhtyy toimenpiteisiin varmistaakseen, että se hyötyy tämän tekniikan varhaisen käyttöönoton eduista.

Vain kuukausi sitten tutkimusyritys Innogress ilmoitti suunnitelmistaan ​​perustaa “Greater Karnavati Quantum Computing Technology Park” (GKQCTP), monipuolinen SPV Intian kvanttilaskentateknologiapuistoon Gandhinagariin Gujaratiin.
Elektroniikka- ja tietotekniikan ministeriö (MeitY) oli viime vuonna julkaissut kvanttilaskennan simulointityökalupakin (ensimmäinen “Quantum Computer Simulator (QSim) Toolkit” Intiassa). Siinä IISc Bangalore, IIT Roorkee ja C-DAC tekivät yhteistyötä kvanttilaskentatutkimuksen valmiuksien laajentamiseksi maassa.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Kuinka eläkkeellä oleva opettaja ansaitsee 2 500 dollaria kuukaudessa englannin kielen opettajana