Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ionin markkinointiteknologiapino

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ionin markkinointiteknologiapino

Vuonna 2016 Scott Brinker ja hänen toinen perustajansa jakoivat Ion-markkinointiteknologiapinon osoitteessa Brinkerin vuosittainen Stackie Awards.

Teknisesti Ion ei päässyt kilpailuun, silti se saattoi tehdä pinon. Tämä oli hauska projekti, joka korosti Ionin monipuolisuus ja tehokkuus.

Tässä on tarina siitä, kuinka Ionin markkinointitekniikka oli hitti vuoden 2016 Stackie Awards -gaalassa ja sillä oli tärkeä rooli alustan mullistamisessa.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Mikä on markkinointiteknologiapino?

Markkinointitekniikkapinon avulla voit visualisoida työkalut kriittisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Ionille markkinointipino keskittyy ostajan matkaan.

Pino tarjoaa kattavan kartan tätä matkaa ohjaavasta markkinointi- ja myyntitoiminnasta. Se sisältää sosiaalisen hallinnan, verkkosivustojen hallinnan, markkinoinnin automaation, myyntipakkaukset ja tarjoukset.

Kilpailevia ideoita

Kun Brinker ja hänen kollegansa alkoivat luonnostella pinonsa puitteita, syntyi monia erilaisia ​​ideoita. He ajattelivat pinon suunnittelua markkinoinnin näkökulmasta perustuen tuotoksiin, kuten:

 • Sosiaalinen sukupolvi
 • Lyijyn sukupolvi
 • Kysynnän luominen

He harkitsivat myös vanhan koulun mainoslinssiä, kuten:

 • Huomio
 • Kiinnostuksen kohde
 • Himoita
 • Toiminta

Viime kädessä heidän lähestymistapansa markkinointiteknologiapinoon oli keskittyä ostajan matkaan.

Markkinointiteknologia on myös myyntitekniikkaa

Yksi merkittävistä asioista, joka tapahtui pinon luomisen aikana, oli päätös sisällyttää myyntityökalut. Oli selvää, että markkinointiteknologia on myös myyntitekniikkaa.

Niillä on osittain samat tavoitteet.

Perus- ja auttajamarkkinointiteknologia

Pino luokitteli työkalut kahteen ensisijaiseen luokkaan: perustava ja apuväline. Se näyttää perustyökalut värillisillä nauhoilla, jotka tunnistavat tämän ryhmän. Työkaluihin kuuluvat:

 • Ion Interactive -alusta – Luo interaktiivista sisältöä verkkosivustolle ja koko elinkaaren ajan
 • Pardot-markkinoinnin automaatio – Käyttää Ionin ostajaprofiileja kohdistaakseen, segmentoidakseen ja hoitaakseen potentiaalisia asiakkaita ostajan matkan aikana
 • Salesforcen CRM – Kokoaa ostajat myyntitiimille

Pinon aputyökaluja ovat:

 • Hootsuite – Sosiaalisen median hallintaan
 • Squarespace – Verkkosivusto ja blogi
 • Osamäärä – Myyntipakkaus ja tarjous
🔥 Empfohlen:  WordAi Review 2023 🚀 Ominaisuudet ja hinnat (edut ja miinukset)

Operatiivinen markkinointitekniikka

On olemassa työkaluja, jotka ovat olennainen osa markkinointia, joka istuu ostajan elinkaaren aikana ja jää perustavanlaatuisen ja

Tietyt työkalut kuuluvat lisäluokitteluihin, jotka ovat olennainen osa markkinointia. Pino jakaa ne kahteen osaan: markkinoinnin kojelautaan ja ketterään markkinoinnin hallintaan. Näiden ryhmien työkaluja ovat:

 • Trello – Projektinhallinta
 • Slack – Organisaatioviestintä
 • Google Analytics – SEO ja avainsanojen hallinta
 • Geckoboard – KPI-kojelaudat tärkeimmille mittareille reaaliajassa

Näillä työkaluilla on vähemmän tekemistä ostajan matkan ja enemmän markkinoinnin operatiivisten toimintojen kanssa.

Liiketoiminnan näkökulma

Tietysti Ion on muuttunut paljon vuodesta 2016. Moderni Ion vahvistaa myyntitiimiä keräämällä dataa interaktiivisesta sisällöstä ja kokoamalla sitä.

Keräämällä nämä tiedot Ion luo yksinkertaisen visuaalisen työkalun, jonka avulla myyjät voivat ymmärtää paremmin ostajiaan.

Ion auttaa paljastamaan ostajan digitaalisen matkan ja profiloimaan sen myyntitiimille.

Tutustu interaktiiviseen versioon

Tämän päivän Ion on täysin interaktiivinen. Ion kerää tietoja interaktiivisesta sisällöstä auttaakseen myynti- ja markkinointitiimiä oppimaan asiakkaistaan.

Se antaa myyntitiimille mahdollisuuden käyttää tietoja, jotka tulevat suoraan ostajan vuorovaikutuksesta ainutlaatuisen sisällön kanssa. Ion ottaa nämä tiedot ja luo yksinkertaisia ​​mutta hauskoja visualisointeja, jotka selventävät sen merkitystä.

Ionin (r)evoluutio

Ion sitouttaa tiimejä tasolla, joka ei ollut mahdollista vuonna 2016. Useimmat markkinointimateriaalit, kuten blogitekstit ja videot, olivat tuolloin staattisia. Nykyajan kuluttaja haluaa enemmän ostajansa matkalta. He haluavat digitaalisen ympäristönsä olevan interaktiivinen.

Vuorovaikutteinen sisältö mahdollistaa lukijan yhteyden aineistoon henkilökohtaisella tasolla. Nykyaikaiset markkinoijat vievät sen seuraavaan vaiheeseen sisällöllä, joka tekee ostamisesta hauskaa ja informatiivista. Kun kuluttajat leikkivät tällä viihdyttävällä sisällöllä, he paljastavat yksityiskohtia, joiden avulla myyntitiimi voi tunnistaa tarpeensa tarkemmin.

Interaktiivinen sisältö sisältää:

 • Laskimet
 • Tietokilpailut
 • Kyselyt
 • Äänestykset
 • Persoonallisuustestit
 • Lisätyn todellisuuden peittokuvat
 • Lahjat
 • Kilpailut
🔥 Empfohlen:  5-vaiheinen prosessi infografiikan mainetta ja kunniaa varten

Aiemmin staattisista markkinointimateriaaleista, kuten e-kirjoista, valkoisista papereista ja infografioista, on tulossa interaktiivisia. Interaktiivinen markkinointi sitouttaa kuluttajan mielekkäällä ja mieleenpainuvalla tavalla.

Jokainen interaktiivinen toiminta tarjoaa arvokasta tietoa, jota myyntitiimit voivat käyttää saadakseen paremman käsityksen ostajan käyttäytymisestä ja matkasta. Jotkut vaativat heiltä myös yhteystietoja, joita myyntihenkilöstö voi käyttää konversioiden tehostamiseen.

Jokainen täytetty kenttä vastaa kysymykseen, ja myös valitut ruudut tarkoittavat jotain. Merkityksen tulkitseminen ei kuitenkaan ole aina helppoa. Siellä Ion tulee peliin.

Ionin Sell-Side Experience ottaa kaiken tämän vuorovaikutuksen ja luo visuaalisen elementin, joka on helppo ymmärtää. Se antaa myös myyntitiimille pääsyn yksittäisiin asiakastietoihin, joita tämä sisältö kerää.

Jos Sally osallistuu kilpailuun uuden auton voittamiseksi, hänen on annettava yhteystiedot. Tämä kertoo myyntitiimille, että Sally saattaa esimerkiksi ostaa auton pian. Ion auttaa myyjiä ymmärtämään asiakkaiden tarpeita ja parhaita tapoja lähestyä heitä.

Asiakasmatka Ionin kanssa

Ion ei pysähdy yhteen interaktiiviseen sisältöön. Se kerää orgaanisesti tietoja monien vuorovaikutussivujen kautta. Sitten myyntitiimi voi yhdellä napsautuksella visualisoida asiakkaan matkan. He voivat tarkastella jokaista vaihetta ja nähdä siitä kerätyt tiedot.

Koska myynti- ja markkinointitiimit työskentelevät käsi kädessä, he voivat tehdä yhteistyötä Ionin tuottamien tulosten parissa ymmärtääkseen asiakaspolun paremmin. He voisivat etsiä tapoja muokata sisältöä suodattaakseen pätemättömät ostajat ja poimiakseen merkityksellisempää tietoa. Tämän seurauksena Ion tarjoaa myyntiälyjota voit käyttää tulojesi kasvattamiseen.

Scott Brinker ja hänen ystävänsä oppivat paljon luodessaan markkinointiteknologiapinon vuonna 2016. Tällä tiedolla oli todennäköisesti rooli interaktiivisessa Ionissa, jota tarjotaan tänään. On aika selvittää, kuinka tämä moderni Ion-versio voi auttaa yritystäsi.

Pyydä Ionin demo ja selvitä, kuinka interaktiivisuuden voima voi palvella myynti- ja markkinointitiimejäsi.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Uusi 260 watin akun lataustekniikka laskee 0 %:sta 25 %:iin vain minuutissa