Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

iOS 16.5 tuo iPhonellesi kaksi jännittävää uutta ominaisuutta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: iOS 16.5 tuo iPhonellesi kaksi jännittävää uutta ominaisuutta

Digitaalitrendit

Noin kuukauden betatestauksen jälkeen Apple julkaisee vihdoin iOS 16.5:n yleisölle. Tämä on yllättävän mukava päivitys, koska se sisältää muutamia uusia ominaisuuksia ja joitain virheenkorjauksia.

Yksi iOS 16.5 -päivityksen pääominaisuuksista on uusien Pride Celebration -taustakuvien lisääminen. Tätä taustakuvaa voidaan käyttää lukitus- ja aloitusnäytöissä, ja se on tarkoitettu kunnioittamaan LGBTQ+ -yhteisöä ja -kulttuuria. Tämä taustakuva julkaistaan ​​ennen Apple Watch Pride Edition Sport Bandia, joka tulee saataville 24. toukokuuta alkaen.

Digitaalitrendit

Toinen suuri lisäys on Apple News -sovelluksen Urheilu-välilehti, joka tarjoaa nyt helpon pääsyn tarinoihin, tuloksiin, sarjataulukoihin ja muuhun. Tämä on saatavilla seuraamillesi joukkueille ja liigaille, kuten tällä hetkellä meneillään oleviin NBA-pudotuspeleihin. Lisäksi Apple Newsissa on myös My Sports -piste- ja aikataulukortit, jotka vievät sinut suoraan pelisivuille saadaksesi lisätietoja tietyistä peleistä.

Muita virheenkorjauksia ovat ongelma, jossa Spotlight ei reagoinut, toinen ongelma, jossa CarPlayn podcastit eivät välttämättä lataa sisältöä ja jossa näyttöajan asetuksia ei ehkä nollattu tai ne eivät synkronoidu oikein kaikkien laitteidesi välillä.

Merkittävä muutos iOS 16.5:n lopullisessa julkaisussa, joka eroaa beta-versioista, on uuden Siri-komennon poistaminen. Aiemmissa betaversioissa oli uusi Siri-komento, jonka avulla voit aloittaa ja lopettaa näytön tallennuksen. Tämä kuitenkin poistettiin myöhemmissä iOS 16.5 -beetaversioissa, eikä se ole sen jälkeen tullut uudelleen esiin.

Tämä näyttää olevan iOS 16:n viimeinen tärkeä julkaisupäivitys, sillä Applen WWDC 2023 -konferenssi on vain muutaman viikon päässä. Applen odotetaan julkistavan iOS 17:n 5. kesäkuuta ja luopuvan myös uusista kehittäjäbeetoista pian pääpuheenvuoron jälkeen. iOS 16 ei kuitenkaan ole valmis – meidän pitäisi myös odottaa iOS 16.6:n tulevan betatestaukseen pian, sillä iOS 17:n lopullisen version pitäisi saapua joskus syksyllä iPhone 15:n rinnalle.

🔥 Empfohlen:  Practo – palvelee kaikkia parhaiden lääkäreiden kanssa

Päivitä nykyinen iPhonesi siirtymällä osoitteeseen .