Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

iOS 17 on virallinen, ja se muuttaa iPhonesi täysin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: iOS 17 on virallinen, ja se muuttaa iPhonesi täysin

Apple on juuri paljastanut iOS 17:n Worldwide Developer Conference (WWDC) -puheenvuorossaan. Tämä on seuraava suuri päivitys Applen iPhone-laitteistolle, joka julkaistaan ​​julkisesti syksyllä iPhone 15:n rinnalla. Applen kehittäjäohjelmaan kuuluvat voivat kuitenkin saada iOS 17 -betaversion tänään, kun taas Applen betaversioon osallistuneet Ohjelmisto voi saada betaversion heinäkuussa.

Tavallisten virheenkorjausten ja parannusten lisäksi iOS 17 tuo pöytään myös paljon uusia ominaisuuksia. Tässä on yhteenveto kaikista iOS 17:n tärkeimmistä muutoksista.

Muutoksia puhelimeen, FaceTimeen ja viesteihin

Omena

Apple tekee suuria muutoksia iPhonesi kolmeen suurimpaan viestintäsovellukseen: Puhelin, FaceTime ja Messages. Tässä on uutta.

iOS 17 tuo henkilökohtaisia ​​yhteystietojulisteita, jotka ovat pohjimmiltaan yhteystietokortteja. Tämän ominaisuuden avulla voit muuttaa yhteystietosi räikeäksi kuvaksi, joka näkyy koko näytön kokoisena vastaanottajan iPhonessa, kun soitat hänelle. Vastaajaviestiin tulee nyt live-transkriptioominaisuus, joka näyttää transkription näytöllä reaaliajassa, kun henkilö jättää viestin. Tämän ominaisuuden avulla voit päättää, vastaatko puheluun vai annatko heidän jatkaa viestin jättämistä.

Omena

Messagesissa on ääniviestien suora transkriptio ja uusi sisäänkirjautumisominaisuus, jonka avulla voit ilmoittaa live-sijaintisi ihmisille, joiden kanssa tapaat tai olet luvannut päivittää, kun tulet kotiin. Viesteissä on myös uudet hakusuodattimet ja uusi “kiinni”-nuoli, joka hyppää automaattisesti ketjun ensimmäiseen lukemattomaan viestiin, mikä helpottaa ryhmäkeskustelun jatkamista siitä, mihin jäit.

Tarrat ovat myös saamassa suuren uudistuksen, koska kaikki emojit ja valokuvaleikkaukset ovat nyt tarroja, jotka voit sijoittaa iMessagesiin tai mihin tahansa sitä tukevaan järjestelmään. Jopa Live Photos voi nyt olla animoituja tarroja, mikä on aika siistiä. Myös iMessage-sovelluskokemus on nyt piilotettu uuteen valikkoon, joten se on vähemmän sotkua näytöllä.

FaceTimessa on myös tervetullut muutos. Jos nyt henkilö, jonka kanssa yrität käyttää FaceTimea, ei ota yhteyttä, voit jättää hänelle viestin, jotta hän näkee sen, kun hän palaa puhelimeen.

🔥 Empfohlen:  Uusi teema WPCultissa
Omena

AirDropilla on myös suuria muutoksia, ja sitä käytetään nyt NameDropin taustalla olevana teknologiana. NameDropin avulla voit lähettää henkilökohtaisen yhteystietojulisteesi valituilla sähköpostiosoitteilla ja puhelinnumeroilla muille vain tuomalla kaksi iPhonea lähelle toisiaan. NameDrop toimii myös Apple Watchin kanssa.

Kuvia ja videoita voidaan myös jakaa samalla tavalla. Ja jos saat suuren tiedoston AirDropin kautta, voit nyt poistua AirDrop-alueelta ja se jatkaa latausta Wi-Fi-yhteyden kautta.

Näppäimistö- ja sanelupäivitykset

Omena

iOS 17 tuo suuria päivityksiä myös näppäimistöön. Automaattinen korjaus käyttää nyt uutta kielimallia, ja siinä on pikakuvake, jonka avulla voit palata takaisin alkuperäiseen sanaan tarvittaessa.

Sanelussa käytetään myös uutta muuntajapohjaista puhemallia, joten sen pitäisi olla myös tarkempi.

Päiväkirja-sovellus

Omena

Kuten ennustettiin, iOS 17 lisää uuden alkuperäisen Journal-sovelluksen. Journalin avulla se antaa sinulle automaattisesti kirjoitusehdotuksia, jotka perustuvat jo iPhonessasi oleviin tietoihin, kuten valokuviin, videoihin, sijaintiin, musiikkiin, viesteihin, yhteystietoihin ja muihin tietoihin. Voit myös hallita, millaisia ​​ehdotuksia näytetään, ja se on kaikki päästä päähän -salattu.

Päiväkirjamerkinnät voivat sisältää kuviasi ja aktiviteettejasi, ja jotta muistat kirjoittaa, voit ajoittaa myös muistutusilmoituksia.

Valmiina

Omena

StandBy on uusi ominaisuus, joka otetaan käyttöön latauksen aikana. Kun se havaitsee, että puhelin on vaaka-asennossa, näytöstä tulee tilanäyttö, jossa on päivämäärä ja kellonaika. Voit vaihtaa kellotyyliä pyyhkäisemällä, ja on olemassa erilaisia ​​näyttöjä, jotka voivat näyttää muita informatiivisia näkymiä, kuten live-aktiviteetteja, widgetejä, älykkäitä pinoja ja paljon muuta.

Omena

Kun käytät MagSafe-laturia, se muistaa myös haluamasi StandBy-näkymän.

Siri

Nadeem Sarwar / DigitalTrends

Sirin kutsuminen iPhonella on nyt helpompaa. Nyt sen sijaan, että sinun pitäisi sanoa “Hei, Siri”, voit sanoa vain “Siri”. Elämän helpottamiseksi voit nyt antaa Sirille peräkkäisiä komentoja ilman, että sinun tarvitsee sanoa “Siri” joka kerta, kun haluat kertoa sille jotain uutta.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Tekoäly ja koneoppiminen urheilussa – miten se muuttaa peliä?