Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

iPhone 13 muuttuu vihreäksi tämänpäiväisessä Apple-tapahtumassa, väittää huhu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: iPhone 13 muuttuu vihreäksi tämänpäiväisessä Apple-tapahtumassa, väittää huhu

Apple saattaa julkistaa uuden iPhone 13:n Peek Performance -tapahtumassa, joka järjestetään 8. maaliskuuta, huhun mukaan, mutta ennen kuin alat kuvitella kameran päivityksiä tai nopeampaa latausta, se ei ole lähelläkään yhtä syvällistä kuin tämä. Sen sijaan Apple voi lisätä syvän vihreän värin olemassa olevaan valikoimaan.

Luke Miani / YouTube

Tämä on teknologian YouTuber Luke Mianin mukaan, joka väittää saaneensa eksklusiivisia vuotaneita tietoja ennen tapahtumaa. Videossa on renderöinti, joka näyttää, mitä Miani sanoo olevan lähellä lopputuotetta, ja se on tumma metsänvihreä, toisin kuin Applen aikaisempi vaalea, limenvihreä iPhone 12:lle ja hienovarainen Midnight Green iPhone 11:stä. Pro.

Mianin aiempi vuotohistoria ei heti osoita, että hän on tässä oikeassa, koska hän on ollut väärässä AirPods 3:n käynnistämisen ja MacBook Pron taustavalaistun Touch ID -painikkeen suhteen, kuten 9to5Mac korostaa. Vaikka tämä on puukotusta pimeyteen, sillä on kuitenkin jonkin verran todellisuuspohjaa. Huhtikuussa 2021 Apple lanseerasi violetin iPhone 12:n ja iPhone 12 Minin lisäten väriä alkuperäiseen sinisen, vihreän, mustan, valkoisen ja punaisen valikoimaan, joka julkaistiin lokakuussa 2020.

Apple saattaa päättää tehdä saman uudelleen tänä vuonna lisäämällä vaihtelua nykyiseen iPhone 13 -värivalikoimaan ja lisäämällä niiden kiinnostusta valikoimaa kohtaan, jotka ovat pysyneet aidalla sellaisen ostamisen suhteen. Apple on myös hyvä lisäämään sesongin mukaisia ​​muodikkaita värejä Apple Watchin ranteisiin, mikä osoittaa, että se on aina innokas kokeilemaan värejä. iPhone 13:lle ja iPhone 13 Minille on viisi vaihtoehtoa – punainen, musta, sininen, vaaleanpunainen ja Starlight – mikä tekee vihreästä kunnollisen valistuneen arvauksen, varsinkin kun otetaan huomioon, että vihreä malli on ollut saatavilla muutaman viime vuoden ajan.

🔥 Empfohlen:  Google I/O Multisearch -päivitys: Hae ympärilläsi olevasta maailmasta

Meidän ei tarvitse odottaa kauan ennen kuin saamme selville, onko vuoto paikkansapitävä, sillä tapahtuma alkaa tänään 8. maaliskuuta klo 10 PT. Aina kannattaa katsoa Applen tapahtumaa nähdäksesi mitä uutta ja voit seurata opastamme täältä saadaksesi selville, miten se tehdään. Meillä on myös kaikki viimeisimmät huhut siitä, mitä täällä on odotettavissa, joten olet täysin ajan tasalla, kun olet menossa esitykseen.