Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

IPhone 14- ja 14 Pro -mallistot ovat isompia ja hullumpia malleja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: IPhone 14- ja 14 Pro -mallistot ovat isompia ja hullumpia malleja

Applen uudet iPhone 14 -mallit ovat täällä, ja ne on paljastettu lavalla yrityksen “Far Out” -tapahtumassa, joka järjestettiin Kaliforniassa. Tästä on tulossa suuri vuosi iPhonelle, sillä uudet iPhone 14, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max eivät ole valmiita houkuttelemaan sinua, vaan myös suurempi versio tavallisesta iPhone 14:stä nimeltä iPhone 14 Plus.

iPhone 14 ja iPhone 14 Plus

IPhone 14:ssä on 6,1 tuuman näyttö, kun taas iPhone 14 Plus:ssa on 6,7 tuuman näyttö, mutta muuten sillä on periaatteessa sama muotoilu litteillä sivuilla ja kaksoiskameralla takana. Apple sanoo, että suuremmalla näytöllä voit lukea enemmän tekstiä tai tarkastella sitä suuremmalla fontilla. Puhelimet on valmistettu alumiinista ja niiden näytön päällä on Ceramic Shield -suojalasi.

Omena

Molemmat käyttävät Applen A15 Bionic -prosessoria, jota käytettiin iPhone 13 Prossa, kun taas takaosan kamerat on päivitetty. Se on uusi 12 megapikselin pääkamera, jossa on suurempi kenno ja pikselit sekä f/1.5-aukko. Sen lisäksi on 12 megapikselin laajakulmakamera ja uusi 12 megapikselin etukamera automaattitarkennuksella ja hämärässä valokuvaamisessa.

IPhone 14 ja 14 Plus sisältävät myös uuden Emergency SOS Over Satellite -ominaisuuden, jossa puhelin voi lähettää hätäviestejä ilman signaalia taivaalla olevien satelliittien avulla. Sen avulla voit jopa jakaa sijaintisi Find My -sovelluksella. IPhone 14 maksaa 799 dollaria, ja se on ennakkotilattavissa 9. syyskuuta, sitten se julkaistaan ​​16. syyskuuta. iPhone 14 Plus tulee ulos hieman myöhemmin 7. lokakuuta ja maksaa 899 dollaria.

iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max

Kuten iPhone 14 -sarjassa, iPhone 14 Prossa on 6,1 tuuman näyttö ja iPhone 14 Pro Maxissa 6,7 ​​tuuman näyttö, mutta myös ohuemmilla kehyksillä ja aktiivisemmalla näytöllä. Lovi on korvattu pillerimäisellä muodolla, joka on osa uutta ominaisuutta nimeltä Dynamic Island, jossa TrueDepth-kameraa pitävä osa muuttuu ohjelmiston avulla näyttääkseen lisätietoja näytöllä.

🔥 Empfohlen:  PUMA:n mukaansatempaavat ja innovatiiviset markkinointistrategiat
Omena

iPhone 14 Pro -malleissa on aina päällä oleva näyttö, ensimmäinen iPhonelle, ja niissä on uusi Apple A16 Bionic -prosessori, joka on rakennettu 4 nm:n prosessilla. Takana olevassa kolminkertaisessa kamerassa on uusi 48 megapikselin pääkenno, joka on 65 % suurempi kuin iPhone 13 Pron kamera. Sen lisäksi on uusi 12 megapikselin laajakulmakamera, ja jokaisessa on parannettu suorituskyky hämärässä, sekä parannettu makrotila ja 12 megapikselin telekamera. Molemmissa puhelimissa on myös SOS Emergency Satellite -ominaisuus sekä uudessa Apple Watch Series 8:ssa näkyvä törmäyksentunnistus.

Hinnat pysyvät samoina kuin viime vuonna: iPhone 14 Pro alkaa 999 dollarista ja iPhone 14 Pro Max 1 099 dollarista. Voit ennakkotilata ne molemmat 9. syyskuuta valmiina julkaisuun 16. syyskuuta. Loput tapahtuman aikana paljastetut uutuudet löydät täältä.

Table of Contents