Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

iPhone 14 ja Apple Watch Series 8 voivat saapua 7. syyskuuta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: iPhone 14 ja Apple Watch Series 8 voivat saapua 7. syyskuuta

Applen kerrotaan suunnittelevan tapahtumaa 7. syyskuuta uusien puhelimien ja älykellojen lanseeraamiseksi, raportoi Bloomberg. Aiemmin tässä kuussa merkittävä teknisten tuotteiden vuotaja Max Weinbach twiittasi myös Applen tapahtumasta, joka tapahtui lähellä syyskuun 6. päivän ikkunaa. Tapahtuman tähti on tietysti iPhone 14.

Muistaakseni Apple esitteli iPhone 13 -sarjan viime vuoden syyskuun 15. päivänä, mikä osuu suunnilleen samaan debyyttiikkunaan kuin iPhone 14:n alustava saapumispäivä. Raportissa mainitaan myös, että vähittäiskaupan työntekijöille on ilmoitettu 16. syyskuuta uusien tuotteiden julkaisupaikasta.

Apple ei kuitenkaan ole vielä antanut virallista ilmoitusta ensimmäisten lukuisten syksyn 2022 suunnittelemiensa tapahtumien päivämäärästä. Raportti varoittaa myös, että syyskuun 7. päivän tapahtumapäivä ei ole kiveen kirjoitettu ja saattaa muuttua matkan varrella.

Paremmat kamerat, korkeampi hintapyyntö

Yksityiskohtia iPhone 14 -kvartetista on vuotanut useita kertoja viime kuukausien aikana. Mutta toisin kuin iPhone 12- ja 13-sarjoissa, tänä vuonna ei ole valittavissa “mini”-mallia. Sen sijaan Applen kerrotaan lisäävän Pro-sarjan ulkopuolelle suuremman Max-mallin, jossa on 6,7 tuuman näyttö.

Suunnittelun suhteen vaniljainen iPhone 14 ja sen Max-versio lainaavat ulkoasuaan iPhone 13 -sarjasta. IPhone 14 Pro -malleissa huhutaan kuitenkin hylkäävän pykälän ja yläreunassa olevan reiän katkaisun Face ID -sensoreille ja selfie-kameralle.

Kameraosastolla asiat ovat todella mielenkiintoisia. Applen sanotaan etsivän 48 megapikselin pääkameraa iPhone 14 Prolle ja sen Max-sisarukselle, jota avustaa pari 12 megapikselin kameraa laajakulma- ja telezoom-tehtäviin.

XLeaks

Uusia videokaappaustemppuja mainostetaan olevan valmisteilla akun keston parantamisen ohella. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että päivitykset tulevat maksamaan. TFI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo ja Wedbushin analyytikko Dan Ives odottavat Pro-malleille noin 100 dollarin hinnanhyppyä.

🔥 Empfohlen:  Applen uusin iPhone- ja iPad-päivitys korjaa akun kulumisen

Toinen kiistanalainen muutos on tapahtumassa piiosastolla. Applen kerrotaan varaavan seuraavan sukupolven A16 Bionic -prosessorin vain Pro-malleille. Ei-Pro jatkaa A15-piin käyttöä, jonka näimme viimeksi iPhone 13 -sarjassa. Strategia ei ole täysin tuntematon, sillä Apple Watch Series 7:ssä on myös käytännössä sama prosessori kuin Apple Watch Series 6:ssa.

Uudet kellot, uudet taidot

Apple Watchista puhuttaessa yhtiö suunnittelee tiettävästi kolme uutta mallia. Series 8 -perusmallia on saatavana kahdessa koossa, ja sen mukana tulee seuraavan sukupolven Apple Watch SE ja kestävä malli, jossa on suurempi näyttö, joka on suunnattu extreme-urheilun harrastajille.

Andy Boxall/Digital Trends

Uusien älykellojen odotetaan saavan uuden lämpötila-anturin, joka muistuttaa Samsung Galaxy Watch 5:tä. Anturi ei kuitenkaan näytä lämpötilalukemia numeeristen arvojen muodossa. Sen sijaan se pitää silmällä vain suuria vaihteluita ja varoittaa käyttäjiä, jos heillä on kuumetta.

Bloomberg on aiemmin raportoinut uusimpaan WatchOS-julkaisuun liittyvistä uusista naisten terveysominaisuuksista, uusista kuntoanalyysivaihtoehdoista ja lääkityksen hallinnasta. Uniapnean havaitsemisen sanotaan olevan myös päivityspöydällä uuden kolarin havaitsemisjärjestelmän rinnalla.